4294€ összprofit VIP csoportjainknál!

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

143 tét profitot hoztak összesen a VIP csoportok, de néhányuk igazán durva eredményt produkált az elmúlt 22 napban. Nézzük meg melyek azok, amelyeket egyszerűen őrültség lenne kihagyni a jövőben!

 

Ártemisz: A kosár tippes csoportot szét dicsértem már az elmúlt hetekben, hónapokban és években! Ebben a hónapban a legerősebb sorozatnál 37 db tippből 33 db volt nyertes és csak 4 vesztes! Eddigi pályafutásom alatt én még nem nagyon láttam ilyet pedig szinte minden olyan tippadóval kapcsolatban voltam már akit a legjobbakként emlegettek! A csoport ebben a hónapban 27 tét profiton áll ami rengeteg pénzt hozott előfizetőinknek! Ja, de ez nem egy egyszeri szerencsés időszak hiszen az elmúlt hónapok eredményei is durván erősek voltak. Érted már hogy miért ez a legkedveltebb, legrégebbi és legeredményesebb csoportunk? Úgy gondolom a számok és a tények magukért beszélnek! Ha még nem vagy előfizetője akkor most tudod orvosolni ezt a hatalmas hibát!

Zeusz: 27,7 tét profit eddig augusztusban! Mit jelent ez pontosan? Csak annyit hogy 10.000Ft tétmérettel fogadva ez a csoport 277.000Ft profitot hozott! Az elmúlt 6 hónapban 1 veszteséges hónap volt, a többi pedig mind kiemelkedő profittal zárt! Februárban ígértem hogy a legjobb tippadók legjobb tippjei lesznek a csoportban.. Az ígéret szép szó, ha sokat nyerünk úgy jó! 😉 Nem is pazarolnám tovább a szót mert még lemaradsz a következő tippekről!

Élő tippek: 21 tét profitnál járunk ami már szinte megközelíti az elvárásomat ennél a csoportnál! Mindezt úgy, hogy az új tippadó akinek több mint egy éve nem volt veszteséges hónapja most épp mínuszban van! Szerencsére a többi tippadó kisegítette, mivel náluk épp komoly hegymenet van, de remélhetőleg hamarosan mindannyian beindulnak és sikerül még nagyobb profitot hozni! Nem tudsz már Bet365-öt vagy 1xklónokat használni mert limitáltak? Hát ez a csoport még úgy is profitot hoz neked ha más alternatív irodáknál fogadsz!

Árész: A tenisz tippek szépen hoztak eddig a konyhára mivel 16,8 tét profitnál járunk! Ez a csoport egy nagyligás csoport azaz a tippek követhetőek ázsiai irodáknál ahol nem korlátozzák a fogadókat! Ezeknél a top ligáknál ilyen mértékű profit bizony nagyon jónak számít! Ezzel a csoporttal már lehet hosszú távra tervezni, hiszen a tippek jól követhetőek és nagytétes fogadók számára is kiváló választás!

Héliosz: Ebben a hónapban is 10 tétnél járunk, ráadásul ismét egy kis mennyiségű tippből! Nagyligás csoport tehát itt kisebb profitokról beszélünk mivel a top ligáknál jóval nehezebb kimagasló eredményt hozni! Cserébe a tippek jól követhetőek, mivel az oddsok lassabban és kisebb mértékben változnak! Fogadóirodák tekintetében is jóval nagyobb a választék és nem vagyunk kötve a bet365 vagy 1x klón irodákhoz!

Gaia: 35 tét profit mindenképp óriási eredmény! A csoport 1x klón irodákkal követhető, de mivel kisebb ligás tippekről van szó ezért a követők valamivel kevesebb profitot tudnak realizálni! Persze így is komoly profitról beszélhetünk de ez a csoport gyors reagálást igényel ezért inkább gyakorlottabb fogadóknak ajánljuk!

Démétér: 10 tét profit. A csoport kisebb ligái (Brazil, Spanyol, Portugál) már éledeznek, és ugyan a 10 tét profit nem rossz, de ennél jóval többre számítunk a következő hónapokban!

Hermész: 2,25 tét profit. Egy hét még hátra van a hónapból és remélhetőleg tovább tudják növelni a profitot tippadóink, majd szeptembertől visszatérnek a nagyligák illetve a jelenleg szüneten lévő tippadók is!

Héra: -7 veszteség. Hamarosan csatlakozik az új tippadó illetve beindulnak a nagyobb ligák és onnantól már ismét a megszokott 10 tét feletti profitokat várjuk!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...