FreeForLife

A SportingGods.eu
ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét.

Ingyenes csoportunk eredményei a kezdetektől, és az aktuális havi tipptörténet

A teljes felhasználói élmény érdekében tableten/asztali gépen ajánlott a táblázat megtekintése!

ÖSSZES PROFIT

4,537,999 Ft

AKTUÁLIS PROFIT

60,450 Ft

*A profit számolásnál 10,000 Ft-os fix tétméretet vettünk alapul!

FreeForLife csoport információk

Mi az a FreeForLife csoport?

A SportingGods.eu bemutató csoportja a FreeForLife nevet viseli, ahol bárki ingyenesen kipróbálhatja a szolgáltatásunkat és letesztelheti a tippjeink eredményességét és szaktudásunkat. Ráadásul mindezt úgy, hogy a hozzáférés időben sincs korlátozva, azaz lejárat nélküli! A csoportban a tippek mellett, fogadási tanácsokat és útmutatás is adunk, amelyek segítségével maximalizálhatod az elérhető profitot! A havi profit cél 5 tét (Azaz, ha 5000Ft a tétméreted akkor 5 tét esetén 25.000Ft a profitod), de általában ezt mindig sikerült túlteljesíteni. Az elmúlt 53 hónapban, 45 alkalommal sikerült profittal zárni! Ilyen eredményről más fizetős szolgáltatások többnyire csak álmodnak, nálunk pedig ez egy sima ingyenes csoport! Elgondolkodtató nem? Amikor pedig megtapasztaltad, hogy ez a szolgáltatás merőben más, mint amivel eddig találkoztál, és látod, hogy a háttérben komoly szaktudás van, akkor lehetőséget biztosítunk a könnyített kezdésre, azaz a V.I.P. csoportjainknál az első előfizetésre 50%-os kedvezményt adunk. Az ingyenes csoportunk havi profit táblázatából is látod, hogy nem lehet minden hónapot profitban zárni! Ehhez igazítsd az elvárásaidat és a tétméretedet is! Ha pedig egy adott VIP csoportunkat követed és az nem hoz profitot egy teljes hónap alatt, akkor a PROFITGARANCIA értelmében előfizetési kedvezményre vagy jogosult! További részletek ITT! A FreeForLife csoport segít azoknak akik kezdők, vagy kis bankrollal rendelkeznek, hiszen itt lehetőség van megismerni az alapokat, gyakorolni, növelni a fogadótőkét, illetve megnyerni az előfizetés összegét!

Kinek ajánljuk a FreeForLife csoport követését?!

 

Kinek ajánlott a FreeForLife csoport követése?

 • aki még nem ismer minket és a VIP csoport előfizetése előtt ki akarja próbálni a szolgáltatásunkat és ellenőrizni akarja a szaktudásunkat és a tippek minőségét!
 • aki kisebb bankrollal rendelkezik és növelni szeretné azt mielőtt előfizet!
 • aki meg szeretné nyerni az előfizetési díj árát! (Fontos: Mivel a profit ingadozik ezért ehhez megfelelő időtávra, és a tippjeink megfelelő minőségben való követésére van szükség!)
 • aki szimplán csak több profitot szeretne a meglévő V.I.P. előfizetése mellé! (Több VIP csoport követése esetén a FreeForLife csoport követése szükségtelen!)
 • aki kezdő vagy épp nem rendelkezik megfelelő tapasztalattal az online fogadásban, illetve a profi fogadás terén! (Kövesd egy profi sportfogadó tanácsait és utasításait, amelyek garantálják hogy hosszú távon komoly eredményt érhess el!)

Kinek NEM ajánlott a FreeForLife csoport követése?

 • aki óriás oddsokat, vagy fixed azaz megbundázott mérkőzéseket fogadna! Mi megmutatjuk hogyan építs fel egy komoly tőkét, de ehhez el kell fogadnod és be kell tartanod a mi szabályrendszerünket!
 • aki irreális elvárásokkal érkezik és egy két héten belül óriási profitot szeretne! (A profi sportfogadás a minőségi tippekről, tudatosságról és stratégiáról szól, reális elvárások mellett. Nem reális elvárás pl., ha valaki nem minden tippet fogad meg vagy kedve szerint válogat a tippek között és úgy várja a megfelelő eredményt!)
 • aki szelvényes tippmixen akarja megváltani a világot! Profi fogadók profi eszközöket használnak a tippmix pedig a gyenge meccs és gyatra fogadási típus kínálatával, alkalmatlan komolyabb tőke felépítésére hosszú távon.
 • aki képtelen követni a fogadási útmutatónkat, betartani a fogadás fő szabályait, illetve megfogadni a tippeket úgy ahogy azokat kiküldtük!

A FreeForLife csoportba csak tippek érkeznek?

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megadjuk azt az alap tudást, ami ahhoz szükséges, hogy kiemelkedő eredményt érjetek el a szolgáltatásunkkal, ezért a tippek mellett, sokszor találkozhattok majd a fogadást segítő információkkal, cikkekkel, blogbejegyzésekkel és útmutatókkal is. Ezek mind segítenek majd neked abban, hogy maximalizáld az elérhető profitot és hogy rendelkezz a megfelelő tudással a profi sportfogadással kapcsolatban.

Érdemes e követni az ingyenes csoportot a V.I.P. csoportjaink mellett?

Az ingyenes csoport követése valamivel bonyolultabb, mivel a tippek több fogadóirodára érkeznek, illetve a tippeken kívül más értesítések (csoport ajánlók, promóciók, cikkek, szavazások, stb.) is előfordulnak, ami zavaró lehet. Tehát ha rendelkezel normális bankrollal, már megismered az alap információkat, vagy több VIP csoportot is követsz egyszerre, akkor feleslegesnek tartom az ingyenes csoport tippjeinek fogadását. A FreeForLife csoport elsődleges célja, hogy lehetőséget adjon a VIP szolgáltatásunkat előfizetés előtt tesztelni és kipróbálni vágyóknak, megnyerni az előfizetés díját, vagy túl kicsi a bankroll esetén megnövelni azt.

Melyik sportágakra és ligákra érkeznek a tippek?

A csoportba bármelyik sportágra és ligára érkezhet tipp, számunkra csak egy dolog fontos, hogy profitot hozzon!

Előfordulhat-e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik! De ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül, hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 60 db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. az elemzők aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Az ingyenes FreeForLife csoportban a tippek több fogadóirodára érkeznek, ezért a legjobban akkor tudod megfogadni a tippeket ha:

 1. Olyan fogadóirodát használsz, amely nagyon nagy fogadási kínálattal rendelkezik!
 2. Több fogadóirodát (2-3) használsz egyszerre, amelyek együtt nagy fogadási kínálatot adnak!

UPDATE: A TippmixPro online fogadóiroda bővítette a kínálatát, aminek köszönhetően a kis ligás csoportjaink tippjei is profitábilisan követhetőek. Az előfizetői visszajelzések szerint a tippek kb 85%-a fogadható TippmixPron az esetek többségében az ajánlott feltételekkel vagy nagyon közel ahhoz. Ezeknek köszönhetően pedig a TippmixPro-val ugyancsak szép profit érhető el, még akkor is ha csak ezt az egy irodát használjuk!

Ha pl, Unibet, Bwin, vagy hasonló irodával fogadsz, amelyeknél gyengébb a meccskínálat, illetve kevesebb fogadástípus elérhető, akkor a tippek csak egy kisebb részét fogod tudni fogadni. Ha viszont több profitot szeretnél elérni, azaz minél több tippet szeretnél megfogadni, akkor kezdj el végre olyan fogadóirodát használni, ahol nagyobb kínálatot érsz el, magasabb oddsokat kapsz, és még esetleg egy “kis” ingyen pénzzel is megdobnak valamilyen bónusz formájában. Egy ilyen döntés több százezer Forint extra profitot is jelenthet a számodra!

Csak Bet365 irodával rendelkezel? Számodra tökéletes választás a Poszeidón vagy épp a Zeusz VIP csoportunk hiszen ezek a Bet365 irodára vannak optimalizálva így egy irodával is tökéletesen lehet követni! Ha pedig a FreeForLife ingyenes csoportunkat szeretnéd követni a Bet365 irodával, akkor a tippek egy részét fogod tudni csak megtenni, igaz még így is profitálni fogsz, de ha maximalizálni szeretnéd a profitodat akkor, egyszerűen regisztrálj mellé egy kiegészítő irodát!

Ne feledd, arra kell törekedni hogy maximalizáld az elérhető profitot és ehhez neked kell biztosítanod a szükséges feltételeket, mint pl. a gyors reagálás, a szabályok betartása, a megfelelő fogadóiroda használata, vagy szükséges bankroll előteremtése.

A tippek egy kisebb része pedig elérhető Brókerirodáknál amely a közepes és nagyobb ligás/piacos tippek fogadására a legjobb megoldás hiszen több mint 10 iroda oddsait kapjuk meg egy helyen! A tippek egy része ugyan elérhető Tippmixpron is, de ez az iroda, inkább csak kiegészítő irodaként javasolt.

A célunk a profit maximalizálása ezért, ha van „kedvenc” irodád és inkább ott fogadsz akkor jobb, ha tudomásul veszed, hogy emiatt jóval kisebb profitot fogsz tudni elérni, illetve a tippek csak egy kisebb részét tudod megfogadni! 

Az oddsok irodánként eltérnek, illetve bizonyos mérkőzéseket és fogadási típusokat csak a megjelölt irodáknál lehet elérni. 

Összegezve: A FreeForLife ingyenes telegram csoportunk tippjeit időkorlát nélkül fogadhatod, amelynek a célja, hogy bemutassuk a szolgáltatásunk eredményességét, megnyerhesd előfizetésed díját, illetve növelhesd a bankrollodat! A FreeForLife csoport leírása, és a tippek alatti fogadási útmutató pontosan leírja hogy mit tud a csoport, mit lehet vele elérni, hogyan lehet a legprofitábilisabban követni a tippeket. A te dolgod csak annyi hogy ELOLVASD és kövesd a leírást, majd másold le azt, ahogyan évek óta eredményesen fogadunk!

Mekkora profitot lehet elérni havi szinten?

Mint ahogy korábban szó volt róla a profit ingadozik, ezért minden hónap profitja más és más, amit előre pontosan nem lehet meghatározni. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk. Megnézzük, hogy mennyi volt a csoportban található tippadó(k) összprofitja az elmúlt években, és elosztjuk azt a hónapok számával. Így ebből kiindulva tudni fogjuk, hogy hosszabb távon mekkora profitot érhetünk el átlagosan havi szinten.

Az FreeForLife csoportnál átlagosan havonta 5 tét körüli profitot fogunk megcélozni, ami azt jelenti, hogy 25€ tétméretnél a várható havi átlagprofitunk nagyjából 125€ lesz. De ne felejtsük el, hogy ez átlagprofit, azaz lesznek hónapok, ahol a profit több vagy épp kevesebb lesz! Tehát garantált profit nincs, de a MI szakmai tudásunk és több mint 10 éves tapasztalatunk biztosítja számodra, hogy a bankrollodat tudatosan építsd és V.I.P. szolgáltatásunkkal egy év alatt többszörözd!

Fontos: Az elért profitodat befolyásolja, hogy mennyire követed az fogadási útmutatónkat, milyen gyorsan reagálsz a tippekre, illetve azok hány %-át fogadod meg.

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni!  Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a sportingg.eu fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet! Európai irodákban a maximum tétméreted 30 € lehet!

Ha a tétméretedet nem megfelelően választod meg, és nem menedzseled azt folyamatosan, akkor szinte biztos hogy hosszú távon veszteséges leszel!!! Ezt a cikket feltétlenül olvasd el: Bankrollmenedzsment

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

Minden kiküldött tippben nagyon nagy érték van, ezért idővel az oddsok csökkeni fognak ugyanis ez mutatja meg számunkra, hogy minőségi és profitképes tippről van szó. Minél gyorsabban reagálsz annál több profitot fogsz tudni elérni! Természetesen különböző irodáknál más és más oddsok/lineok érhetőek el ezért célszerű a javasolt irodákban fogadni.

Mit csináljak ha nem tudom értelmezni a tippet?

Minden tipp alatt találsz egy linket, amelyre ha rákattintasz, akkor részletes segítséget kapsz a tippek értelmezésével és megfogadásával kapcsolatban! A fogadási útmutatóban pedig minden fontos információt megtalálsz, az első lépéstől az utolsóig! Külön rész foglalkozik a tippek jelöléseivel, alternatíváival illetve értelmezésével! A Fogadási útmutató használata mindenki számára KÖTELEZŐ!!! Ugyanis csak akkor lehetsz hosszútávon eredményes sportfogadó, ha mindent szabályt 100%-osan betartasz!

Hogyan tudom ellenőrizni hogy valósak e, a FreeForLife csoport eredményei?

Ha esetleg kételkedsz a fenti eredmények valódiságában, akkor le tudsz ellenőrizni minden kiküldött tippet, a korábbi havi összesítőket a SportingGods.eu ingyenes FreeForLife csoportjában, illetve a korábbian használt másik telegram csoportunkban. 

CSATLAKOZÁS A FREEFORLIFE INGYENES CSOPORTHOZ

 

Kattints a Csatlakozom gombra, így bekerülsz a Telegram ingyenes csoportunkba! Amennyiben nem rendelkezel Telegram Messenger alkalmazással, úgy a lenti “fekete”gombokra kattintva letöltheted azt, ingyenesen a készülékedre.

1.

Töltsd le az ingyenes Telegram alkalmazást

2.

Kattints a csatlakozás gombra,
így megkapod az ingyenes tippjeinket!