Héra csoport

HÉRA

Havi előfizetési díj: € 25

Összes profit

€ 3,826

Havi átlag profit

€ 96

Ha az elmúlt 6 hónapban követted
volna a HÉRA csoportot,
akkor a nyereséged -€ 756 lenne!

Miért válaszd a HÉRA csoportot?

Héra csoportba többségében a közepes és TOP labdarúgó ligákból (Premier League, Spain La Liga, Bundesliga, Italia Serie A, Francia 1. liga, Portugal, stb.) érkeznek a single és kombi tippek, amelyek félidőre vagy teljes játékidőre vonatkoznak. (1×2, hendikep, gólszám, szöglet) A csoportban ritkábban előfordulnak tenisz, kosárlabda, tippek is, amelyek ugyancsak kiemelkedő eredményeket szállítanak a követőknek. (UPDATE: 2023 érkezett néhány “sztár igazolás” akiktől biztos profitot várunk a jövőben! Január, február március és az április is profittal zárult, azaz egyértelműen látszik hogy az új tippadók is munkába álltak!) Tehát a Héra csoport tippjei többségében nagy ligásnak/piacosnak számítanak (akárcsak az Apollon és Morpheus) azaz az ide érkező tippek mindegyikét megfogadhatjuk szinte mindegyik fogadóirodánál, sőt még a Broker irodáknál is, ahol pl. több mint 10 iroda kínálatát érhetjük el egy platformon, így növelve az átlagoddsunkat, illetve a profitunkat az elérhető legnagyobb kínálat mellett. A csoportot profitábilisan lehet követni TIPPMIX vagy TIPPMIXPRO irodával is, de aki így tesz, az komoly profittól esik el hiszen, a fent említett Brokeriroda oddsai a legtöbb esetben jóval magasabbak illetve ott minden tippet meg lehet fogadni, ezért több profitot jelent azok számára, akik a legjobb helyen fogadnak! A tippadó csapat nagyon komoly eredményekkel rendelkezik és lehetőséget biztosít arra, hogy ne csak az alacsonyabb ligákban keressünk pénzt, aminek köszönhetően a fogadóirodáinkat is jóval tovább tudjuk használni és sokkal több profitot tudunk elhozni tőlük! A nagyobb ligás és piacos tippek követése jóval könnyebb, mert az oddsok stabilabbak, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy idővel nem változnak. A közepes ligás/piacos tippeknél az oddsok ugyan valamivel gyorsabban változnak, de ezeket a tippeket nyugodtan fogadhatjuk minimális (0,25) line eltéréssel, mivel bőven van bennük érték. A Héra csoport jó választás bárki számára, de azoknak is javasolt a követése, akik leginkább csak kis ligás tippeket fogadnak (Aphrodité, Artemisz, Zeusz, Poszeidón), mivel így elkerülhetik a fogadóirodák korlátozásait!

Héra csoport legfontosabb statisztikái

Összes profit

€ 3,826

TALÁLATI ARÁNY

54.71%

Havi átlag profit

€ 96

ROI

2.41%

Bankroll növekedés

382.60%

Havi átlag tippszám

131 db

Ha az elmúlt 6 hónapban követted volna a HÉRA csoportot, akkor a nyereséged -€ 756 lenne!

A Héra csoport legfontosabb JELLEMZŐI

9

LABDARÚGÁS TIPPEK

A csoportba KIZÁRÓLAG labdarúgás tippek
érkeznek, a közepes ligáktól egészen a top bajnokságokig.

9

HAVI ÁTLAG TIPPSZÁM

A csoportba havonta átlagosan 100 db tipp érkezik, de
ezek nem oszlanak el egyenletesen a hónap folyamán.

9

"FLAT" TÉTMÉRET

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni
a fogadási útmutatóban jelzett módon!

9

AJÁNLOTT FOGADÓIRODA

A csoport minden nagyobb kínálattal rendelkező
irodával követhető! Bővebb infóhoz görgess le!

9

LASSABB REAGÁLÁSI IDŐ

A csoport tippjeinek többsége nagyobb piacokra érkeznek, 
amelyeket a követőknek bőven van idejük megfogadni.

9

FOGADÁSI PIAC MÉRETE

A fogadási piac mérete többségében magasabb,
ami egyúttal jobb követhetőséget is biztosít

A € 3,826 profitig vezető út

382.60% bankroll növekedés 2021.01. óta

UTOLSÓ HAVI PROFIT

-€ 82

UTOLSÓ 3 HAVI PROFIT

-€ 344

Utolsó 6 havi profit

-€ 756

PROFITGARANCIA A HÉRA CSOPORT EREDMÉNYEIRE

Kövesd a csoportot hosszabb távon és vedd igénybe a PROFITGARANCIÁT, ha a csoport épp nem tudott profitban zárni!

A LEGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
A SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATBAN

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A tippek közepes és nagy ligákra és piacokra érkeznek a világ ismertebb bajnokságaiból!

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik! De ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül, hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 100 db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Ebbe a csoportba, leginkább nagyligás illetve nagypiacos tippek várhatóak, amelyek szinte minden esetben “Ázsiai” irodákra érkeznek, emiatt Broker irodával a legprofitábilisabb ezek fogadása, ugyanis itt 10+ iroda kínálatához férhetünk hozzá egy platformon. Ezek a tippek általában elérhetőek minden normális fogadási kínálattal rendelkező fogadóirodában is, de ha az a célod hogy minél többet profitálj, akkor megteremted az ehhez szükséges feltételeket és regisztrálsz magadnak egy Broker irodát.

UPDATE: A TippmixPro online fogadóiroda bővítette a kínálatát, aminek köszönhetően, profitábiliasn követhető a Héra csoport, ennek ellenére mégis inkább a Broker irodával együtt javasolt, hiszen így érhetjük el a legnagyobb oddsokat, amely nagymértékben bevolyásolja a profitunkat.

Ha a Bet365 irodát részesíted előnyben, akkor használj egy kiegészítő irodát is, hogy jobb oddsokon fogadhass, vagy kövesd inkább az Aphrodité a Poszeidón vagy Zeusz csoportokat, amelyek kiemelkedő eredményeket szállítanak, és a tippek szinte mindegyike fogadható Bet365 irodával! De ha az a célod, hogy elkerüld, illetve kitold a korlátozásokat és emiatt fogadod a Héra nagyligás tippjeit, más kisligás VIP csoportjaink mellett, akkor természetesen ugyanúgy követheted ezeket a tippeket de esetenként valamivel gyengébb oddsokon tudsz majd fogadni az irodák oddseltérése miatt, illetve 1-2 tipp kimaradhat az irodák eltérő fogadási kínálata miatt. Cserébe viszont jóval tovább fogadhatsz az irodában és jobban elkerülheted a későbbi tétméret limitálást, amelyet még egy kis plusz profittal is kiegészíthetsz!

22bet (vagy valamelyik 1x klón iroda) használatával, szinte az összes tippet meg tudjuk fogadni! Tehát a csoportot akár csak ezzel az egy irodával is megfelelően fogod tudni követni! Részletes infót az 1x klón irodákról ITT olvashatsz!

Alternatív fogadóirodák: Habár a fent említett két iroda rendelkezik a legnagyobb kínálattal a piacon, ezeken kívűl még rengeteg más alternatív iroda van, ahol profitábilisan fogadhatjuk ezeket a minőségi tippeket! 2 irodával szinte ugyanúgy az egész kínálatot le lehet fedni. Ebben az esetben a tippek 75%-át egy főirodában, a maradék 25%-ot pedig egy kiegészítő irodában fogadjuk meg. Tehát túl nagy extra munkát nem jelent, viszont annál több pénzt hoz! Hogy kinek melyik fogadóirodát érdemes használnia itt megtudhatod!

Ha pl , Unibet, Bwin, vagy hasonló irodával fogadsz, amelyeknél gyengébb a meccskínálat, illetve kevesebb fogadástípus elérhető, akkor a tippek csak nagyobb részét ugyan meg tudod majd fogadni. Ha viszont több profitot szeretnél elérni, azaz minél több tippet szeretnél megfogadni, akkor kezdj el végre olyan fogadóirodát használni, ahol nagyobb kínálatot érsz el, magasabb oddsokat kapsz, és még esetleg egy “kis” ingyen pénzzel is megdobnak valamilyen bónusz formájában. Egy ilyen döntés több százezer Forint extra profitot is jelenthet a számodra!

Ne feledd, arra kell törekedni hogy maximalizáld az elérhető profitot és ehhez neked kell biztosítanod a szükséges feltételeket, mint pl. a gyors reagálás, a szabályok betartása, a megfelelő fogadóiroda használata, vagy szükséges bankroll előteremtése.

A célunk a profit maximalizálása ezért, ha van „kedvenc” irodád és inkább ott fogadsz akkor jobb, ha tudomásul veszed, hogy emiatt jóval kisebb profitot fogsz tudni elérni, illetve a tippek csak egy kisebb részét tudod megfogadni! 

Az oddsok irodánként eltérnek, illetve bizonyos mérkőzéseket és fogadási típusokat csak a megjelölt irodáknál lehet elérni. 

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a sportingg.eu fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

A legoptimálisabb természetesen az, ha viszonylag gyorsan tudunk reagálni, hiszen minőségi tippek fogadása esetén, a fogadóirodák idővel korrigálni fogják az oddsokat / esélyeket, így csökkentve egy adott tippben lévő értéket. Tehát minél gyorsabban fogadsz, minél jobb feltételekkel, annál nagyobb lesz a profitod!

TIPP: Ha lassabb reakcióidővel rendelkezel, vagy csak tovább szeretnéd növelni a profitodat, akkor érdemes több fogadóirodát használni, és mindig ott fogadni a tippet, ahol a legjobb oddsot kapjuk, aminek köszönhetően az átlagprofitunk növekedni fog. A legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link Az odds és line változásról ebben a bejegyzésben olvashatsz: Link

A “nagyligás/nagypiacos” ⚽ Héra, 🎾 Apollón, 🏀 Morpheus csoportok követése a legtöbb esetben jóval könnyebb és egyszerűbb, mivel az oddsok lassabban és kisebb mértékben változnak, és nem kell félnünk az irodák odds/tét korlátozásától, a “limitálástól” sem! 

Mekkora profit érhető el a Héra csoporttal?

A SportingGods VIP csoportjainak korábbi havi eredményeit a weboldalunkon található profittáblázatban találod! Minden tippadónk rendelkezik egy 3. fél által hitelesített statisztikával és tipptörténettel, amelyek pontosan megmutatják, hogy milyen eredményeket értek el a VIP csoportok tippadói az elmúlt hónapokban és években. Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Az elért profit mindenkinél más lesz, hiszen azt nagyban befolyásolja, hogy ki milyen fogadási paraméterekkel rendelkezik, és hogy a kiérkező tippek hány %-át fogadja meg!  Az elért profit mértéke több dologtól is függ! Először is attól, hogy ki milyen hosszú távon követi a csoportot! Tehát aki azt mondja, hogy “előfizetek megnézem mit tud” az szinte biztos, hogy nem megfelelő következtetéseket fog levonni, mivel egy tippadónak az eredményességét nem lehet megállapítani 1 hónap alatt! Mivel a profit folyamatosan ingadozik, ezért bizony előfordul olyan, hogy egy hónap gyengébben sikerül vagy épp jóval erősebbre. Tehát aki pont abban az egy gyengébb, vagy erősebb hónapban követi a csoportot, akkor tévesen megállapítja, hogy a tippek nem jók, vagy hogy épp mennyire jók. A csoportokkal reálisan elérhető havi átlagprofit 10 tét körül mozog. Ez a szám azt jelzi hogy, ha hosszabb távon követed ezt a csoportot, akkor reálisan (azaz a odds/line eltéréseket beleszámolva) ezt az átlagprofitot fogod elérni, ha az általunk javasolt módon és helyen fogadod meg a tippeket. Átlagprofitról beszélünk, azaz nem minden hónapot 10-15 profittal fogsz zárni hanem lesz olyan ami magasabb és lesz olyan ami alacsonyabb profitot hoz, és ennek az átlaga lesz 10-15 tét profit körüli. Pl.: Január 22 tét, Február -5 tét, Március 15 tét, Április 10 tét, Május 18 tét, azaz 60 tét profit osztva 5 (hónapok száma) akkor az átlagprofitunk 12 tét. És mi van akkor, ha te a tippekre lassabban tudsz reagálni? Az átlagprofitod kisebb lesz és a profit ingadozás pedig valamivel nagyobb! Azaz még így is megéri a tippeket megfogadni, de a profit elvárásokat a saját fogadási paraméterekhez kell igazítani! (Az elérhető átlagprofitot valamivel alul kalkuláltuk, de láthattátok az elmúlt évben, hogy több olyan hónap volt ahol 20-30 tét profitokat is el lehetett hozni azoknak, akik gyorsabban reagáltak és megfelelő fogadóirodát használták.

ÉRDEKEL MÁS VIP CSOPORT IS?

A legkedveltebb csoportjaink

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 24,229

TALÁLATI ARÁNY

60.98%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

13.81%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 21,022

TALÁLATI ARÁNY

57.92%

Havi átlag profit

€ 526

ROI

9.39%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,663

TALÁLATI ARÁNY

57.66%

Havi átlag profit

€ 417

ROI

10.21%

A jelen oldalon található statisztikák és adatok az HÉRA csoport korábbi teljesítményén alapulnak, az ajánlott kezdő bank használatával, amely 30 Euro tétmérettel, és € 1000 bankrollal lett számolva. A múltbeli teljesítmény nem garantálja a jövőbeni eredményeket.
Ez a leírás tájékoztató jellegű a változatás jogát fenntartjuk!