Héra csoport

HÉRA

Havi előfizetési díj: € 25

Összes profit

€ 3,926

Havi átlag profit

€ 93

Ha az elmúlt 6 hónapban követted
volna a HÉRA csoportot,
akkor a nyereséged -€ 82 lenne!

Miért válaszd a HÉRA csoportot?

A Héra csoport a sportfogadás szerelmeseinek készült, különösen azoknak, akik a labdarúgás és kosárlabda tippeket kedvelik. A csoportban érkező tippek 50%-a focira és 50%-a kosárlabdára vonatkozik, így mindkét sportág rajongói megtalálják a számukra megfelelő lehetőségeket. A focitippek közepes piacokról érkeznek, ahol a gyorsaság fontos a profit érdekében, míg a kosárlabda tippek nagyobb ligákból származnak, amelyek könnyebben követhetőek és nagyobb esélyt kínálnak a nyereségre. A Héra csoport tippek kizárólag olyan ligákból érkeznek, amelyekben tippadóink már bizonyították eredményességüket, így biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb elemzéseket kapod. Minden hónapban átlag 80-100 tipp várható, amelyeket változó időpontokban küldünk ki, hogy minél több lehetőséged legyen a fogadásra. A tippjeink követéséhez ajánljuk a Tippmixpro, Brokeriroda, Yonibet és Vegas.hu irodákat, mivel ezek kínálják a legjobb esélyeket a profit maximalizálására. Bár kizárólag csak a Tippmixpro-val is nyereséges lehetsz, a legjobb eredményeket akkor érheted el ha azt a Brokerirodával kiegészítve hasznlod, mivel úgy a legjobb oddsokon tudsz fogadni ami által maximalizálhatod az elérhető profitodat. Fontos megérteni, hogy a profi sportfogadás hosszú távú eredményességre épül, és nem minden tipp lesz nyertes. A siker kulcsa a türelem és a megfelelő tétméret választás. Javasoljuk, hogy olvasd el blogbejegyzéseinket és fogadási útmutatóinkat, hogy jobban megértsd a sportfogadás működését és a hosszú távú nyereség titkait. A Héra csoport tagjaként a feladatod egyszerű: fogadd meg a tippeket a lehető leggyorsabban a segédlet szerint, ellenőrizd, hogy helyesen tetted-e meg őket, és várd a következő tippeket. Ne változtass a tippeken és ne kombinálj, csak kövesd az utasításokat, és légy türelmes. Az ingadozások természetesek, de hosszú távon a megfelelő stratégia biztosítja a sikert. Csatlakozz a Héra csoporthoz, és tapasztald meg a minőségi tippek és a rendszeres profit nyújtotta előnyöket. Építsd fel bankrollodat a legjobb tippadóink segítségével, és élvezd a sikeres sportfogadás örömét!

Héra csoport legfontosabb statisztikái

Összes profit

€ 3,926

TALÁLATI ARÁNY

54.73%

Havi átlag profit

€ 93

ROI

2.37%

Bankroll növekedés

392.60%

Havi átlag tippszám

100

Ha az elmúlt 6 hónapban követted volna a HÉRA csoportot, akkor a nyereséged -€ 82 lenne!

A Héra csoport legfontosabb JELLEMZŐI

9

LABDARÚGÁS TIPPEK

A csoportba kosárlabda és labdarúgás tippek
érkeznek, a közepes ligáktól egészen a top bajnokságokig.

9

HAVI ÁTLAG TIPPSZÁM

A csoportba havonta átlagosan 100 db tipp érkezik, de
ezek nem oszlanak el egyenletesen a hónap folyamán.

9

"FLAT" TÉTMÉRET

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni
a fogadási útmutatóban jelzett módon!

9

AJÁNLOTT FOGADÓIRODA

A csoport minden nagyobb kínálattal rendelkező
irodával követhető! Bővebb infóhoz görgess le!

9

LASSABB REAGÁLÁSI IDŐ

A csoport tippjeinek többsége nagyobb piacokra érkeznek, 
amelyeket a követőknek bőven van idejük megfogadni.

9

FOGADÁSI PIAC MÉRETE

A fogadási piac mérete többségében magasabb,
ami egyúttal jobb követhetőséget is biztosít

A € 3,926 profitig vezető út

392.60% bankroll növekedés 2021.01. óta

UTOLSÓ HAVI PROFIT

-€ 299

UTOLSÓ 3 HAVI PROFIT

€ 18

Utolsó 6 havi profit

-€ 82

PROFITGARANCIA A HÉRA CSOPORT EREDMÉNYEIRE

Kövesd a csoportot hosszabb távon és vedd igénybe a PROFITGARANCIÁT, ha a csoport épp nem tudott profitban zárni!

A LEGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
A SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATBAN

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A tippek közepes és nagy ligákra és piacokra érkeznek a világ ismertebb foci és kosár bajnokságaiból!

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik! De ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül, hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 100 db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Ebbe a csoportba, leginkább nagyligás illetve nagypiacos tippek várhatóak, amelyek szinte minden esetben “Ázsiai” irodákra érkeznek, emiatt Broker irodával a legprofitábilisabb ezek fogadása, ugyanis itt 15+ iroda kínálatához férhetünk hozzá egy platformon. Ezek a tippek általában elérhetőek minden normális fogadási kínálattal rendelkező fogadóirodában is, de ha az a célod hogy minél többet profitálj, akkor megteremted az ehhez szükséges feltételeket és regisztrálsz magadnak egy Broker irodát.

UPDATE: A TippmixPro online fogadóiroda bővítette a kínálatát, ahol mostantól a VIP csoportjaink tippjei is profitábilisan követhetőek. Az előfizetői visszajelzések szerint ez a csoport nagyon jól követhető a TippmixPro-n, az esetek többségében az ajánlott feltételekkel vagy ahhoz nagyon közel fogadhatjuk a tippeket. Ezeknek köszönhetően pedig a TippmixPro-val ugyancsak szép profit érhető el, még akkor is ha csak ezt az egy irodát használjuk!

TIPP: Ha lassabb reakcióidővel rendelkezel, vagy csak tovább szeretnéd növelni a profitodat, akkor érdemes több fogadóirodát használni, és mindig ott fogadni a tippet, ahol a legjobb oddsot kapjuk, aminek köszönhetően az átlagprofitunk növekedni fog. Hol fogadj? Link Az odds és line változásról ebben a bejegyzésben olvashatsz: Link

A tippeket a tippadók többféle fogadóirodára küldik, amelyek többsége sajnos nem fogad Magyarokat. Éppen ezért más irodánál fogadjuk meg ezeket a minőségi kosárlabda tippeket, ami okozhat minimális odds/line eltérést, de mivel a tippekben óriási érték van, ezért ezeket bátran fogadhatjuk minimális eltérést bevállalva. 

Ne feledd, arra kell törekedni hogy maximalizáld az elérhető profitot és ehhez neked kell biztosítanod a szükséges feltételeket, mint pl. a gyors reagálás, a szabályok betartása, a megfelelő fogadóiroda használata, vagy szükséges bankroll előteremtése.

Az oddsok irodánként eltérnek, illetve bizonyos mérkőzéseket és fogadási típusokat csak a megjelölt irodáknál lehet elérni. 

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni! Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a sportingg.eu fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

A legoptimálisabb természetesen az, ha viszonylag gyorsan tudunk reagálni, hiszen minőségi tippek fogadása esetén, a fogadóirodák idővel korrigálni fogják az oddsokat / esélyeket, így csökkentve egy adott tippben lévő értéket. Tehát minél gyorsabban fogadsz, minél jobb feltételekkel, annál nagyobb lesz a profitod!

TIPP: Ha lassabb reakcióidővel rendelkezel, vagy csak tovább szeretnéd növelni a profitodat, akkor érdemes több fogadóirodát használni, és mindig ott fogadni a tippet, ahol a legjobb oddsot kapjuk, aminek köszönhetően az átlagprofitunk növekedni fog. A legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link Az odds és line változásról ebben a bejegyzésben olvashatsz: Link

A “nagyligás/nagypiacos” ⚽ Héra, 🎾 Apollón, 🏀 Morpheus csoportok követése a legtöbb esetben jóval könnyebb és egyszerűbb, mivel az oddsok lassabban és kisebb mértékben változnak, és nem kell félnünk az irodák odds/tét korlátozásától, a “limitálástól” sem!

Mekkora profit érhető el a Héra csoporttal?

A SportingGods VIP csoportjainak korábbi havi eredményeit a weboldalunkon található profittáblázatban találod! Minden tippadónk rendelkezik egy 3. fél által hitelesített statisztikával és tipptörténettel, amelyek pontosan megmutatják, hogy milyen eredményeket értek el a VIP csoportok tippadói az elmúlt hónapokban és években. Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Az elért profit mindenkinél más lesz, hiszen azt nagyban befolyásolja, hogy ki milyen fogadási paraméterekkel rendelkezik, és hogy a kiérkező tippek hány %-át fogadja meg!  Az elért profit mértéke több dologtól is függ! Először is attól, hogy ki milyen hosszú távon követi a csoportot! Tehát aki azt mondja, hogy “előfizetek megnézem mit tud” az szinte biztos, hogy nem megfelelő következtetéseket fog levonni, mivel egy tippadónak az eredményességét nem lehet megállapítani 1 hónap alatt! Mivel a profit folyamatosan ingadozik, ezért bizony előfordul olyan, hogy egy hónap gyengébben sikerül vagy épp jóval erősebbre. Tehát aki pont abban az egy gyengébb, vagy erősebb hónapban követi a csoportot, akkor tévesen megállapítja, hogy a tippek nem jók, vagy hogy épp mennyire jók. A csoportokkal reálisan elérhető havi átlagprofit 10 tét körül mozog. Ez a szám azt jelzi hogy, ha hosszabb távon követed ezt a csoportot, akkor reálisan (azaz a odds/line eltéréseket beleszámolva) ezt az átlagprofitot fogod elérni, ha az általunk javasolt módon és helyen fogadod meg a tippeket. Átlagprofitról beszélünk, azaz nem minden hónapot 10-15 profittal fogsz zárni hanem lesz olyan ami magasabb és lesz olyan ami alacsonyabb profitot hoz, és ennek az átlaga lesz 10-15 tét profit körüli. Pl.: Január 22 tét, Február -5 tét, Március 15 tét, Április 10 tét, Május 18 tét, azaz 60 tét profit osztva 5 (hónapok száma) akkor az átlagprofitunk 12 tét. És mi van akkor, ha te a tippekre lassabban tudsz reagálni? Az átlagprofitod kisebb lesz és a profit ingadozás pedig valamivel nagyobb! Azaz még így is megéri a tippeket megfogadni, de a profit elvárásokat a saját fogadási paraméterekhez kell igazítani! (Az elérhető átlagprofitot valamivel alul kalkuláltuk, de láthattátok az elmúlt évben, hogy több olyan hónap volt ahol 20-30 tét profitokat is el lehetett hozni azoknak, akik gyorsabban reagáltak és megfelelő fogadóirodát használták.

ÉRDEKEL MÁS VIP CSOPORT IS?

A legkedveltebb csoportjaink

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 24,942

TALÁLATI ARÁNY

61.00%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

13.80%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 22,969

TALÁLATI ARÁNY

58.17%

Havi átlag profit

€ 547

ROI

9.80%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 17,084

TALÁLATI ARÁNY

57.65%

Havi átlag profit

€ 407

ROI

10.28%

A jelen oldalon található statisztikák és adatok az HÉRA csoport korábbi teljesítményén alapulnak, az ajánlott kezdő bank használatával, amely 30 Euro tétmérettel, és € 1000 bankrollal lett számolva. A múltbeli teljesítmény nem garantálja a jövőbeni eredményeket.
Ez a leírás tájékoztató jellegű a változatás jogát fenntartjuk!