Apollón csoport

APOLLÓN

Havi előfizetési díj: € 25

Összes profit

€ 9,765

Havi átlag profit

€ 238

Ha az elmúlt 6 hónapban követted
volna az APOLLÓN csoportot,
akkor a nyereséged € 2,135 lenne!

Miért válaszd az Apollón csoportot?

Bizonyára már olvastál a 5 éve töretlen sikerrel hasító Artemisz csoportunkról, illetve annak “kistestvéréről” a Poszeidón csoportról, vagy épp a Zeuszról, ahol a válogatott tippadók, legerősebb tippjeit érheted el! Ezek mind kis ligás/piacos csoportok, ahol ugyan rengeteg pénzt nyerhetünk nagyon könnyen, de az ott használható európai (soft) típusú irodák, mint pl a Bet365, 22bet, 18bet stb, előbb utóbb limitálni fogják a tétméretünket. Ha pedig ezt el szeretnénk kerülni, akkor érdemes nagy ligás tippeket is fogadni, mint pl. az Apollón csoport csúcs tenisz tippjeit, amelyek mellesleg még komoly profitot is hoznak! Persze ez a csoport, külön is követhető akár ázsiai (sharp) irodákkal is, ahol már nem kell félnünk a tétméret korlátozásoktól és így hosszútávon profitálhatunk nagyobb összegeket. Tehát ebben a csoportban a fő csapás irány a TENISZ, (ATP, ATP Challenger, WTA, Grandslam, ITF stb.), de esetenként érkezhet más sportág is, mint például labdarúgás, vagy kosárlabda tipp! A csoport nagy előnye hogy a tippek fogadhatóak ugyan minden nagyobb kínálattal rendelkező irodánál, de elérhetőek ázsiai, illetve broker irodákban is, ahol a nyerő fogadók tétméretét nem korlátozzák és nem adnak gyengébb oddsokat! Sőt a Broker irodánál 10+ fogadóiroda ajánlatát kapjuk meg egyszerre, így tovább növelhetjük az átlagoddsunkat és a profitunkat! Ugyan a tippek egy része Bet365 irodára érkezik, de ezek többségét megtaláljuk Broker irodánál is! UPDATEMostantól a tippek profitábilisan követhetőek a TippmixPRO fogadóirodával is! A tippadóknak egyébként a legerősebb tippjeit fogadjuk majd meg, azokról a területekről, amelyekben évek óta a legjobban teljesítenek! Így biztosak lehetünk abban hogy olyan minőségi tippeket kapunk, amelyek hasonló eredményeket hoznak, mint a kis ligás/piacos csoportjainknál! Itt (is) valóban egy kalap alá hoztuk a legjobb tippadókat, szóval ezt tényleg nem érdemes kihagyni! 

Az Apollón csoport legfontosabb statisztikái

Összes profit

€ 9,765

TALÁLATI ARÁNY

55.32%

Havi átlag profit

€ 238

ROI

7.14%

Bankroll növekedés

976.50%

Havi átlag tippszám

111 db

Ha az elmúlt 6 hónapban követted volna az APOLLÓN csoportot, akkor a nyereséged € 2,135 lenne!

Az Apollón csoport legfontosabb JELLEMZŐI

9

TENISZ TIPPEK

A csoportba leginkább közepes és nagyligás tenisz
tippek érkeznek, a világ minden tájáról.

9

HAVI ÁTLAG TIPPSZÁM

A csoportba havonta átlagosan 100 db tipp érkezik, de
ezek nem oszlanak el egyenletesen a hónap folyamán.

9

"FLAT" TÉTMÉRET

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni
a fogadási útmutatóban jelzett módon!

9

AJÁNLOTT FOGADÓIRODA

A csoport követéséhez több fogadóiroda is használható!
Részletes információért görgess lejjebb!

9

LASSABB REAGÁLÁSI IDŐ

A csoport tippjeit lehet fogadni hosszabb reakció idővel is,
de érdemes mielőbb megtenni a tippeket a legjobb oddson!

9

FOGADÁSI PIAC MÉRETE

A tippek bármely ligákra illetve piacokra érkezhetnek
ezért néhány tippnél az oddsok és lineok idővel változnak.

A € 9,765 profitig vezető út

976.50% bankroll növekedés 2021.01. óta

UTOLSÓ HAVI PROFIT

€ 448

UTOLSÓ 3 HAVI PROFIT

€ 498

Utolsó 6 havi profit

€ 2,135

PROFITGARANCIA AZ APOLLÓN CSOPORT EREDMÉNYEIRE

Kövesd a csoportot hosszabb távon és vedd igénybe a PROFITGARANCIÁT, ha a csoport épp nem tudott profitban zárni!

A LEGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
A SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATBAN

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A csoportba többségében közepes és nagy ligás tenisz, tippek érkeznek a világ minden tájáról.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik! De ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül, hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 100db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva.

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Ebbe a csoportba, leginkább nagyligás illetve nagypiacos tippek várhatóak, amelyek szinte minden esetben “Ázsiai” irodákra érkeznek, emiatt Broker irodával a legprofitábilisabb ezek fogadása, ugyanis itt 10+ iroda kínálatához férhetünk hozzá egy platformon. Ezek a tippek általában elérhetőek minden normális fogadási kínálattal rendelkező fogadóirodában is, de ha az a célod hogy minél többet profitálj, akkor megteremted az ehhez szükséges feltételeket és regisztrálsz magadnak egy Broker irodát. A tippek egy kisebb része Bet365 irodára érkezik, de ezeket a legtöbb esetben meg lehet fogadni Ázsiai irodáknál is! Bet365 helyett egyébként más egyéb kiegészítő iroda is használható! Link

UPDATE: A TippmixPro online fogadóiroda bővítette a kínálatát, aminek köszönhetően, profitábiliasn követhető a Héra csoport, ennek ellenére mégis inkább a Broker irodával együtt javasolt, hiszen így érhetjük el a legnagyobb oddsokat, amely nagymértékben bevolyásolja a profitunkat.

Ha a Bet365 irodát részesíted előnyben, akkor használj pluszban egy kiegészítő irodát (Link) is, hogy jobb oddsokon fogadhass, vagy kövesd inkább az Aphrodité a Poszeidón vagy Zeusz csoportokat, amelyek kiemelkedő eredményeket szállítanak, és a tippek szinte mindegyike fogadható Bet365 irodával! De ha az a célod, hogy elkerüld, illetve kitold a korlátozásokat és emiatt fogadod a Apollón nagyligás tippjeit, más kisligás VIP csoportjaink mellett, akkor természetesen ugyanúgy követheted ezeket a tippeket, de esetenként valamivel gyengébb oddsokon tudsz majd fogadni az irodák oddseltérése miatt, illetve 1-2 tipp kimaradhat az irodák eltérő fogadási kínálata miatt. Cserébe viszont jóval tovább fogadhatsz az irodában és jobban elkerülheted a későbbi tétméret limitálást, amelyet még egy kis plusz profittal is kiegészíthetsz!

22bet (vagy valamelyik 1x klón iroda) használatával, szinte az összes tippet meg tudjuk fogadni! Tehát a csoportot akár csak ezzel az egy irodával is megfelelően fogod tudni követni! Részletes infót az 1x klón irodákról ITT olvashatsz!

Alternatív fogadóirodák: Habár a fent említett két iroda rendelkezik a legnagyobb kínálattal a piacon, ezeken kívűl még rengeteg más alternatív iroda van, ahol profitábilisan fogadhatjuk ezeket a minőségi tippeket! 2 irodával szinte ugyanúgy az egész kínálatot le lehet fedni. Ebben az esetben a tippek 75%-át egy főirodában, a maradék 25%-ot pedig egy kiegészítő irodában fogadjuk meg. Tehát túl nagy extra munkát nem jelent, viszont annál több pénzt hoz! Hogy kinek melyik fogadóirodát érdemes használnia itt megtudhatod!

Ha pl. csak Unibet, Bwin, vagy hasonló irodával fogadsz, amelyeknél gyengébb a meccskínálat, illetve kevesebb fogadástípus elérhető, akkor a tippek csak nagyobb részét ugyan meg tudod majd fogadni. Ha viszont több profitot szeretnél elérni, azaz minél több tippet szeretnél megfogadni, akkor kezdj el végre olyan fogadóirodát használni, ahol nagyobb kínálatot érsz el, magasabb oddsokat kapsz, és még esetleg egy “kis” ingyen pénzzel is megdobnak valamilyen bónusz formájában. Egy ilyen döntés több százezer Forint extra profitot is jelenthet a számodra!

Ne feledd, arra kell törekedni hogy maximalizáld az elérhető profitot és ehhez neked kell biztosítanod a szükséges feltételeket, mint pl. a gyors reagálás, a szabályok betartása, a megfelelő fogadóiroda használata, vagy szükséges bankroll előteremtése.

A célunk a profit maximalizálása ezért, ha van „kedvenc” irodád és inkább ott fogadsz akkor jobb, ha tudomásul veszed, hogy emiatt jóval kisebb profitot fogsz tudni elérni, illetve a tippek csak egy kisebb részét tudod megfogadni! 

Az oddsok irodánként eltérnek, illetve bizonyos mérkőzéseket és fogadási típusokat csak a megjelölt irodáknál lehet elérni. 

 

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni!  Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a sportingg.eu fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

A legoptimálisabb természetesen az, ha viszonylag gyorsan tudunk reagálni, hiszen minőségi tippek fogadása esetén, a fogadóirodák idővel korrigálni fogják az oddsokat / esélyeket, így csökkentve egy adott tippben lévő értéket. Tehát minél gyorsabban fogadsz, minél jobb feltételekkel, annál nagyobb lesz a profitod!

TIPP: Ha lassabb reakcióidővel rendelkezel, vagy csak tovább szeretnéd növelni a profitodat, akkor érdemes több fogadóirodát használni, és mindig ott fogadni a tippet, ahol a legjobb oddsot kapjuk, aminek köszönhetően az átlagprofitunk növekedni fog. A legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link Az odds és line változásról ebben a bejegyzésben olvashatsz: Link

A “nagyligás/nagypiacos” ⚽ Héra, 🎾 Apollón, 🏀 Morpheus csoportok követése a legtöbb esetben jóval könnyebb és egyszerűbb, mivel az oddsok lassabban és kisebb mértékben változnak, és nem kell félnünk az irodák odds/tét korlátozásától, a “limitálástól” sem!

Mekkora profit érhető el az Apollón csoporttal?

A SportingGods VIP csoportjainak korábbi havi eredményeit a weboldalunkon található profittáblázatban találod! Minden tippadónk rendelkezik egy 3. fél által hitelesített statisztikával és tipptörténettel, amelyek pontosan megmutatják, hogy milyen eredményeket értek el a VIP csoportok tippadói az elmúlt hónapokban és években. Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Az elért profit mindenkinél más lesz, hiszen azt nagyban befolyásolja, hogy ki milyen fogadási paraméterekkel rendelkezik, és hogy a kiérkező tippek hány %-át fogadja meg!  Az elért profit mértéke több dologtól is függ! Először is attól, hogy ki milyen hosszú távon követi a csoportot! Tehát aki azt mondja, hogy “előfizetek megnézem mit tud” az szinte biztos, hogy nem megfelelő következtetéseket fog levonni, mivel egy tippadónak az eredményességét nem lehet megállapítani 1 hónap alatt! Mivel a profit folyamatosan ingadozik, ezért bizony előfordul olyan, hogy egy hónap gyengébben sikerül vagy épp jóval erősebbre. Tehát aki pont abban az egy gyengébb, vagy erősebb hónapban követi a csoportot, akkor tévesen megállapítja, hogy a tippek nem jók, vagy hogy épp mennyire jók. A csoportokkal reálisan elérhető havi átlagprofit 10-15 tét körül mozog. Ez a szám azt jelzi hogy, ha hosszabb távon követed ezt a csoportot, akkor reálisan (azaz a odds/line eltéréseket beleszámolva) ezt az átlagprofitot fogod elérni, ha az általunk javasolt módon és helyen fogadod meg a tippeket. Átlagprofitról beszélünk, azaz nem minden hónapot 10-15 profittal fogsz zárni hanem lesz olyan ami magasabb és lesz olyan ami alacsonyabb profitot hoz, és ennek az átlaga lesz 10-15 tét profit körüli. Pl.: Január 22 tét, Február -5 tét, Március 15 tét, Április 10 tét, Május 18 tét, azaz 60 tét profit osztva 5 (hónapok száma) akkor az átlagprofitunk 12 tét. És mi van akkor, ha te a tippekre lassabban tudsz reagálni? Az átlagprofitod kisebb lesz és a profit ingadozás pedig valamivel nagyobb! Azaz még így is megéri a tippeket megfogadni, de a profit elvárásokat a saját fogadási paraméterekhez kell igazítani! (Az elérhető átlagprofitot valamivel alul kalkuláltuk, de láthattátok az elmúlt évben, hogy több olyan hónap volt ahol 20-30 tét profitokat is el lehetett hozni azoknak, akik gyorsabban reagáltak és megfelelő fogadóirodát használták.

ÉRDEKEL MÁS VIP CSOPORT IS?

A legkedveltebb csoportjaink

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 24,806

TALÁLATI ARÁNY

61.03%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

13.87%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 21,898

TALÁLATI ARÁNY

58.01%

Havi átlag profit

€ 534

ROI

9.56%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 17,054

TALÁLATI ARÁNY

57.69%

Havi átlag profit

€ 416

ROI

10.34%

A jelen oldalon található statisztikák és adatok az APOLLÓN csoport korábbi teljesítményén alapulnak, az ajánlott kezdő bank használatával, amely 30 Euro tétmérettel, és € 1000 bankrollal lett számolva. A múltbeli teljesítmény nem garantálja a jövőbeni eredményeket.
Ez a leírás tájékoztató jellegű a változatás jogát fenntartjuk!