Ajánld barátodat és fizess elő kedvezményesen!

Ajánld barátaidat és fizess elő kedvezményesen, vagy szerezz ingyen hónapokat! 

Zsebelj be 20%-os előfizetési kedvezményt minden barátod, minden előfizetése után!

Pontosan tudjuk, hogy az elégedett vásárló/felhasználó a legjobb reklám! Ezért mostantól lehetőséget biztosítunk a továbbajánlásra, amiért cserébe előfizetési kedvezményt adunk! Hívd meg ismerőseidet, a saját fiókodban található ajánlói linkkel és aki ezen keresztül regisztrál, annál te szerepelsz majd ajánlóként! Amikor pedig ismerősöd előfizet valamelyik VIP csoportunkra, jóváírjuk az előfizetési díj 20%-át a “store credit” a számládon, amelyet új előfizetéskor, vagy az előfizetés megújításakor, kifizetheted a VIP csoport díjának egy részét vagy akár az egészet. Ez azt jelenti, hogy 20% kedvezményt kapsz mindenki után, akit ajánlottál és előfizet. Az ajánlottad minden előfizetéséből 20% store creditet kapsz akárhányszor csak előfizet! Minél több embert ajánlasz, annál több kedvezményt kapsz, így akár egy-egy csoportot 100% kedvezménnyel is elérhetsz! A kedvezményt mindaddig megkapod, amíg az általad ajánlott előfizető rendelkezik aktív előfizetéssel!

Példa: A meghívottad előfizet a Zeusz csoportra, ami 25€, ekkor 5 store credit (20%) jelenik meg a SportingGods számládon (amelynek az értéke 5€). Ha ismét előfizet, vagy plusz csoportot választ akkor azok után is jár az 5 Store credit pont! A számládon lévő kredit pontokkal kifizetheted VIP előfizetési díjad egy részét, vagy akár az egészet. 

 

Miért érdemes ajánlani a SportingGods szolgáltatását?

  • Próbáld ki ingyen!FreeForLife Ingyenes tipp csoportunk, amely
  • több mint 5,5 éve szünet nélkül hasít! Sorozatban a 15. hónapot zártuk profittal!
  • Légy te is profi sportfogadó! (Ingyenes stratégia és fogadási útmutató)
  • Tanulj a legjobbaktól! (Szakmai cikkek egy profi, nagytétes sportfogadótól)
  • A világ legjobb és legeredményesebb sportelemzőinek tippjeit érheted el!
  • Nyerj milliókat VIP csoportjainkkal, éppúgy mint a többi előfizetőnk!
  • Hiteles és átlátható statisztika, naponta frissített tipptörténettel!
  • Profitgarancia! Csak azért a teljes hónapért kell fizetni amely profitban zár!
  • Kedvezményes előfizetés az ajánlottadnak! (50%-os kedvezmény az első VIP csoport előfizetésre)
  • Ajánld barátaidnak szolgáltatásunkat! (20% kedvezményt kapsz minden új előfizető, minden előfizetése után!)

 

Ennyire egyszerű a folyamat:

1.) Lépj be a SportingGods fiókodba és az ajánlói program menüben, másold ki az ajánlói linkedet!

2.) Küldd el a linket barátaidnak és ismerőseidnek és ajánld ingyenes vagy VIP csoportjainkat!

írd le 1-2 mondatban az eddigi tapasztalataidat a SportingGods szolgáltatásával kapcsolatban, másold mellé az ajánló linkedet és küldd el ismerőseidnek! De akár megoszthatod a Facebook / Instagram oldaladon, vagy olyan csoportokban, illetve közösségben, ahol az embereket érdekelheti a profi sportfogadás!

3.) Amikor a barátod is előfizetőnk lesz, jóváírunk a saját fiókodban 5 credit store pontot, amelyet felhasználhatsz a következő előfizetéskor! Ezt a 20%-os visszatérítést mindaddig megkapod, amíg aktív előfizetéssel rendelkezik az ajánlott, és ha több csoportra fizet elő egyszerre, akkor természetesen mindegyik után jár a kedvezmény! Minél több barátot hívsz meg, annál nagyobb kedvezményben részesülsz, így akár ingyenesen is hozzáférhetsz VIP csoportjainkhoz!