Előfizetőink visszajelzései és eredményei

Több mint 200 előfizetői vélemény
igazolja eredményeinket!

“Igen, kisligás tippekben vagyok benne, a Hérára fizettem elő. Elégedett vagyok vele! Eljutottam a 10ezres tétig végre.

50ezerrel kezdtem augusztusban, most 400e fölött járok.

December végéig remélem meglesz az 500e. 🙂 Januártól indítva az 500ezer meg 1 év alatt szép összegre dagad remélhetőleg.

Köszönet a munkátokért!”

László

Kattints ide, és ellenőrizd a vélemény hitelességét!

“Már jó ideje előfizetője vagyok a sikeres Héra csoportnak. Eddig minden zökkenőmentesen ment, de most elakadtam egy picit ezért is fordulok hozzátok. Első körben egy kis bevezetés: Eljutottam odáig hogy egy kevés bankrollról felmentem egy igen magas bankrollra vagyis 30.000Ft-ról kezdtem és most vagyok 700.000Ft-nál. Bár ez lehetne több is de igen óvatos tétekkel játszottam nem a javasolt 2%-hanem a bankrollom 1%-ával jutottam el alig egy év alatt ilyen magaslatig. Szeretném megköszönni hogy vagytok. Nélkületek ezt az eredményt nem értem volna el. Hálás vagyok nektek és nagy köszönet miatta! :)”

András

Kattints ide, és ellenőrizd a vélemény hitelességét!

“Májusban nem küldtem visszajelzést, ott sajnos csak 3 egységet sikerült elérnem. Júniusban jobb volt a helyzet az Artemiszben 7 egységet szereztem és hó közepén kedvezménnyel befizettem az élő tippek csoportra. Sajnos a jelentős profit a hó elején volt, de hó végéig még 3 egységet meg tudtam csípni, úgyhogy 10 egységes lett a június. Júliusban már Apollon csoportban is benne vagyok, remélem a 3 csoport egyszerre nem lesz sok. Január eleje óta 60 ezerről 750 ezerre nőtt a bankom és megvan a 100. megnyert egység. Köszönöm szépen a profi munkátokat és segítséget.”

Attila

Kattints ide, és ellenőrizd a vélemény hitelességét!

“Köszönöm a 2021-ben nyújtott támogatást nektek. A segítségetekkel már túl vagyok a 2000 EUR bankroll-on, valamint egy zárolt Bet 365 számlán :). Jelenleg 1xBet felhasználóként „dolgozom” azon, hogy minél nagyobb nyereséggel rendelkezzek mire ismét zárolnak vagy csökkentik a profilomhoz rendelt odds-okat :). “

József

Kattints ide, és ellenőrizd a vélemény hitelességét!

“Egyébként pozitív visszajelzés, hogy eddig még sosem találkoztam ennyire jó és korrekt tippet adó csapattal. Nagyon sok előfizetős oldalt kipróbáltam, mind csak kuka amit Te is írtál a blog bejegyzésedben. Vagy meghamisították egyszerűen photoshoppal az eredményeket, vagy nem hoztak semmit, csak veszteséget…”

Zoli

Kattints ide, és ellenőrizd a vélemény hitelességét!

“Eljutottam általatok arra a szintre, hogy limitált a bet365 iroda. Következő lépésként a 22bet irodánál való fogadást jó ötletnek tartjátok? Ázsiai irodában is gondolkozom, kb 3000 EUR lett a profit a bet-nél, ezt vinném tovább,  mint bankroll. Jelenleg a Helsinki és a Bogota csoportot követem aktívan + az ingyenes téteket.”

Orsi

Kattints ide, és ellenőrizd a vélemény hitelességét!

“Ismét egy erős hónap, sajnos hónap közepén bet365 megunta és lekorlátozott így csak 22beten tudtam fogadni. 15 tipp így nekem sajnos kimaradt de így is szép profitot értem el. Maximálisan elégedett vagyok Remélem a csoportbontás nem lesz negatív kihatással a jövőbeli szép eredményekre.”

“Első követett hónap alatt megdupláztuk a bankrollom, szerintem ez az eredmény/vélemény önmagáért beszél. Köszönök mindent, folytatom a csoport követését.”

Visszajelzés kérdőívből

Kattints ide, és ellenőrizd a vélemény hitelességét!

“Srácok! Amit az elmúlt fél évben művel az Ártemisz csoport az elképesztő. Nagyon szépen köszönöm, Le a kalappal. Ti aztán profik vagytok. Tudom, amikor hegymenet van és ilyen szép profitokat ér el a csoport, akkor aki nem tartja be a szabályokat könnyen elszállhat, ami általában rosszul sül el a végén. Bennem az elmúlt hónapok végén mindig felmerült most valószínűleg fog jönni egy mínuszosabb időszak, de ti erre mindig rácáfoltok. Amióta követlek titeket egy 2 egységes plusz volt a „legnagyobb mínusz” Viszont azt megkérdezném mikor volt utoljára mínuszos időszak?”

Kristóf

Kattints ide, és ellenőrizd a vélemény hitelességét!

“Most egészen pontosan 22,25 egységnyi pluszon vagyok úgy hogy egy pár nyertes tippről sajnos lemaradtam (és még 5 tipp van függőben) Az Ártemisz és a Héra tippek összesen 50 egységnyi profitot hoztak nekem októberben úgyhogy nagyon hálás vagyok nektek! Az Athénében és a Zeuszban is előfizető vagyok még, de azok összeadva nagyjából 0-ra jöttek ki) Mivel minden tippet 8000 Ft-os téttel tettem ezért nekem 400.000 Ft körüli hasznom lett a hónapban. Sosem gondoltam volna, hogy 1 hónap alatt valaha is nyerek ennyi pénzt. Köszönöm nektek , elképesztő!”

Visszajelzés kérdőívből

Kattints ide, és ellenőrizd a vélemény hitelességét!