Profitgarancia

Mi az a PROFITGARANCIA?!

(Érvényes: 2023.04.01.-től)

Akik régóta fogadnak, valószínű hallották már azt a mondást, hogy a sportfogadás nem sprint, hanem maraton! Azaz nem rövid, hanem hosszútávban kell gondolkodni és eredményt elérni. Ennek a fő oka, hogy a legjobb sportelemzők teljesítményében is vannak olyan időszakok, amikor gyengébb eredményt érnek el. Viszont, ha hosszabb távot vizsgálunk, akkor bizony azt látjuk, hogy szép profitot hoztak, annak ellenére, hogy volt egy-egy rövidebb időszak, amikor esetleg nem tudtak profitban zárni. Csak akkor kapunk reális képet egy adott V.I.P. csoport eredményességéről, ha megfelelő időtávon fogadjuk annak a tippjeit!

Profi sportfogadóként tudjuk, hogy a profit ingadozik, még akkor is, ha a világ legjobb tippjeit fogadjuk! Ez a jelenség természetes, hiszen jobb és rosszabb sorozatok váltakoznak, de profi stratégia mellett, minőségi tippekkel, jóval több nyerő sorozatunk van, amelyek biztosítják azt, hogy hosszabb távon kimagasló és stabil profitot érjünk el. Viszont ritkán előfordulhat az is, hogy emiatt az ingadozás miatt, egy adott hónapot profit nélkül zárunk, így ezekre az esetekre bevezetjük a PROFITGARANCIÁT.

1.) Abban az esetben, ha új vagy nálunk, akkor a legelső VIP csoport előfizetési időszakodra 100% Profitgaranciát kapsz! A garancia az előfizetésed első 30 napja alatt kiküldött tippek összeredményére vonatkozik, amelyet a weboldalunkon a tipptörténetek résznél tudsz ellenőrizni. Ha az előfizetett időszakod 0-ás profittal, vagy épp veszteséggel zár, akkor a következő hónapra, ingyenes hozzáférést biztosítunk. amelyet ennek az oldalnak az alján tudsz igényelni! FONTOS: Ez a garancia csak egyszer felhasználható és kizárólag a legelső előfizetésre vonatkozik! A garancia csak a weboldalon elérhető tipptörténet/eredmény alapján igényelhető! 

2.) Minden további VIP csoport előfizetés esetén, ha egy adott hónap 0-ás profittal, vagy épp veszteséggel zár, akkor a következő hónapra, 50%-os előfizetési kedvezményt biztosítunk. A garancia csak akkor érvényes ha az adott hónapra végig volt előfizetésed, azaz a TELJES hónapot követted! Ez, azt jelenti hogy ha a fenti feltételek teljesültek, akkor itt az oldal alján igényelhetsz egy 50%-os kuponkódot, amelyet a következő előfizetési fordulódkor fel tudsz használni, és így a csoport tagságodat féláron tudod megújítani! FONTOS: Ez a garancia minden alkalommal felhasználható ha a fenti feltételek teljesültek! A garancia csak a weboldalon elérhető adott havi tipptörténet/eredmény alapján igényelhető! 

Például: Előfizetsz február 15.-én. Mivel a hónap már nem lesz így teljes, ezért erre a hónapra nem vonatkozik a profitgarancia! Előfizetési fordulódkor, március 15.-én megújítod tagságodat amelynek a fordulója április 15. Ekkor a március teljes egészére van előfizetésed és ha a tippadó csoport nem tud profitot hozni, akkor jogosult vagy az 50% előfizetési kedvezményre ennél a csoportnál. (Másik csoportra nem használható fel!) Tehát következő fordulód április 15., ekkor felhasználhatod az ingyenes hónapra jogosító kuponkódodat. A Profitgarancia, azaz az ingyenes hónap csak akkor jár, ha az adott hónapban végig előfizető voltál és és a csoport nem ért el profitot! A garancia az adott csoportba kiküldött tippekkel elért eredmény alapján számolandók, amelyek a saját fiókban elérhető tipptörténetben is megtalálhatóak.

Ezzel próbáljuk ösztönözni a sportfogadókat hosszútávú gondolkodásra, és mindez egyfajta biztonságot ad azok számára, akik esetleg egy gyengébb időszakban csatlakoznak és ennek köszönhetően biztos profitot fognak elérni a sportinggods.eu szolgáltatásával. Leegyszerűsítve: Ha a választott V.I.P. csoportod egy adott hónapban, ahol végig aktív előfizetője voltál, nem hoz profitot, igényelheted a Profitgaranciát. A profitgaranciával gyengébb időszak esetén, hosszabb távot követhetnek az előfizetők, amely már reálisabb eredményt mutat a számukra és így nem vonnak le téves következtetéseket egy rövidebb gyenge időszakból!

Mi van akkor, ha valaki nem a hónap első napjától követi a választott csoportot?

A PROFITGARANCIA csak akkor jár ha a csoportot az adott hónap teljes egészében követed! A legelső előfizetésére MINDENKINEK 50%-OS kedvezményt biztosítunk, és ha hosszútávon követed a csoportot, tulajdonképpen csak azért a hónapért kell majd fizetned, amely profitot ért el! Fizess elő féláron a választott VIP csoportodra a HelloSportingGods kuponkóddal! A kuponkód csak egyszer használható fel és 50%-os kedvezményre jogosít! (Kivéve Artemisz, Apphrodité) Tehát a 25€ (~10000Ft) helyett 12,5€ (~5000Ft) lesz az előfizetési díj! Ezt a kedvezményt természetesen minden régi és új előfizetőnk is igénybe veheti! A kedvezmény csak egy csoport előfizetésére használható fel, de ha már van aktív csoportod, akkor kedvezményesen választhatsz mellé egy másik csoportot is!

Az igénybevétel módja:

1.

Ellenőrizd hogy volt e az adott hónap egészére előfizetésed!

2.

A saját fiókodban ellenőrizd hogy a csoport ért-e el profitot!

3.

Igényed meg a kuponkódodat a következő linken: LINK