Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Havi előfizetési díj: € 25

Összes profit

€ 16,009

Havi átlag profit

€ 410

Ha az elmúlt 6 hónapban követted
volna a POSZEIDÓN csoportot,
akkor a nyereséged € 1,720 lenne!

Miért válaszd a Poszeidón csoportot?

Ha megnézed a Poszeidón csoport korábbi eredményeit, akkor láthatod, hogy az elmúlt bő másfél évben, csak egy alkalommal volt veszteséges hónapja! Mit jelent ez? Igazából azt jelenti, hogy a csoport tippadói olyan brutális értékkel rendelkező tippeket küldenek, amelyekkel gyerekjáték szinte havi rendszerességgel pénzt keresni! Ráadásul nem is keveset! A recept igazából nagyon egyszerű, hiszen a SportingGods elhozza nektek a legjobb hivatásos sportelemzők tippjeit, amelyeket az általam elkészített Fogadási útmutató / Fogadási segédlet szerint kell megfogadnod! A tippek szinte mindegyike Bet365 irodára érkezik, (Nagyritkán más iroda is előfordulhat, de ezek többnyire mindig fogadhatóak a Bet365 irodával! Egyéb ajánlott fogadóirodák: Link) UPDATEMostantól a tippek profitábilisan követhetőek a TippmixPRO fogadóirodával is! Mégtöbb info: ITT De mégis mire fogadunk ebben a csoportban? Mint köztudott, a legtöbb profitot leggyorsabban, a kis ligás/piacos foci (és kosár) tippekkel lehet összehozni! Mi a legeredményesebb tippadók tippjeit hozzuk el számodra! A Poszeidón csoportba single és kombi tippek érkeznek, amelyek többnyire alacsonyabb ligás mérkőzés, vagy kisebb piacos fogadás, ahol a fogadóirodák nem tudják belőni annyira pontosan az esélyeket. Nem úgy mint a mi kő profi tippadóink, akik ezekre a területekre specializálódtak, és bizony hónapról-hónapra bizonyítják, hogy a fogadóirodákat valóban ki lehet fosztani! Amit ígérhetek neked ezzel a VIP csoporttal kapcsolatban, hogy itt mindig a legerősebb “kisligás” sportelemzők tippjeit fogod megkapni, és olyan egzotikus alacsonyabb ligákra fogadhatsz mint például, a női labdarúgás, német, spanyol, portugál, olasz, brazil stb. labdarúgás. A fő sportág tehát a foci, de ritkán más sportág is előfordulhat. A minőségi tippek mellett a másik nagyon fontos tényező te magad vagy! Ha viszonylag gyorsabban tudsz reagálni a tippekre, és követed a fogadási segédletet, akkor itt az ideje hogy felépítsd magadnak az első milliódat sportfogadással! Jelenleg a csoportban 6 tippadó található, akik mindannyian a sportfogadás elitjébe tartoznak! Neked pedig most lehetőséged van arra, hogy napi pár perces munkával, olyan fizetés kiegészítésed legyen, ami úgymond talált pénz, csak le kell hajolni érte!

A Poszeidón csoport legfontosabb statisztikái

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

Bankroll növekedés

1600.90%

Havi átlag tippszám

136 db

Ha az elmúlt 6 hónapban követted volna a POSZEIDÓN csoportot, akkor a nyereséged € 1,720 lenne!

A Poszeidón csoport legfontosabb JELLEMZŐI

9

LABDARÚGÁS TIPPEK

A tippek alacsonyabb osztályos labdarúgás
mérkőzésekre érkeznek a világ minden tájáról

9

HAVI ÁTLAG TIPPSZÁM

A csoportba havonta átlagosan 100 db tipp érkezik, de
ezek nem oszlanak el egyenletesen a hónap folyamán.

9

"FLAT" TÉTMÉRET

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni
a fogadási útmutatóban jelzett módon!

9

AJÁNLOTT FOGADÓIRODA

Bet365, 22bet, TippmixPRO, stb.
Részletes információért görgess lejjebb!

9

GYORS REAGÁLÁSI IDŐ

A csoport tippjeire érdemes minél előbb reagálni, de
azok számára is profitképes akik nem egyből fogadnak.

9

FOGADÁSI PIAC MÉRETE

A tippek kisebb ligákra illetve piacokra érkeznek
ezért az oddsok és lineok idővel változnak

A € 16,009 profitig vezető út

1600.90% bankroll növekedés 2021.01. óta

UTOLSÓ HAVI PROFIT

€ 526

UTOLSÓ 3 HAVI PROFIT

€ 1,226

Utolsó 6 havi profit

€ 1,720

PROFITGARANCIA A POSZEIDÓN CSOPORT EREDMÉNYEIRE

Kövesd a csoportot hosszabb távon és vedd igénybe a PROFITGARANCIÁT, ha a csoport épp nem tudott profitban zárni!

A LEGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
A SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATBAN

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A csoportba leginkább alacsony ligás labdarúgás (Főként Afrika, Ázsia, Német, Brazil, Spanyol, Női) tippek érkeznek a világ minden tájáról. Természetesen a csoportban ritkán előfordulhatnak más sportágak is.

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik! De ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül, hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 100db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva. A kis ligás csoportjainkban, 10-20%-al több tippet szoktunk kiküldeni, annak érdekében, hogy azok is megfelelő profitot tudjanak elérni, akik esetleg lassabban reagálnak, vagy nem az ajánlott irodát használják!

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

A tippeket a tippadók szinte minden esetben a Bet365 fogadóirodára küldik. (A tippek kb. 5%-a érkezhet más irodákra is, de ezek a legtöbb esetben fogadhatóak Bet365 irodával.)

Ha csak a Bet365 irodát szeretnéd használni, akkor kövesd az Aphrodité a Poszeidón vagy Zeusz csoportokat, amelyek kiemelkedő eredményeket szállítanak, és a tippek szinte mindegyike fogadható Bet365 irodával! Persze csak emiatt nem érdemes lemaradni az Artemisz tippekről, ezért érdemes egy alternatív irodát regisztrálni pluszban és részesülni az ott elérhető folyamatos profitból is!

UPDATE: A TippmixPro online fogadóiroda bővítette a kínálatát, aminek köszönhetően a kis ligás csoportjaink tippjei is profitábilisan követhetőek. Az előfizetői visszajelzések szerint a tippek kb 85%-a fogadható TippmixPron az esetek többségében az ajánlott feltételekkel vagy nagyon közel ahhoz. Ezeknek köszönhetően pedig a TippmixPro-val ugyancsak szép profit érhető el, még akkor is ha csak ezt az egy irodát használjuk!

22bet (vagy valamelyik 1x klón iroda) használatával, szinte az összes tippet meg tudjuk fogadni! Tehát a csoportot akár csak ezzel az egy irodával is megfelelően fogod tudni követni! Részletes infót az 1x klón irodákról ITT olvashatsz!

Alternatív fogadóirodák: Habár a fent említett két iroda rendelkezik a legnagyobb kínálattal a piacon, ezeken kívűl még rengeteg más alternatív iroda van, ahol profitábilisan fogadhatjuk ezeket a minőségi tippeket! 2 irodával szinte ugyanúgy az egész kínálatot le lehet fedni. Ebben az esetben a tippek 75%-át egy főirodában, a maradék 25%-ot pedig egy kiegészítő irodában fogadjuk meg. Tehát túl nagy extra munkát nem jelent, viszont annál több pénzt hoz! Hogy kinek melyik fogadóirodát érdemes használnia itt megtudhatod!

Ha pl. csak Unibet, Bwin, vagy hasonló irodával fogadsz, amelyeknél gyengébb a meccskínálat, illetve kevesebb fogadástípus elérhető, akkor a tippek csak egy kisebb részét fogod tudni fogadni. Ha viszont több profitot szeretnél elérni, azaz minél több tippet szeretnél megfogadni, akkor kezdj el végre olyan fogadóirodát használni, ahol nagyobb kínálatot érsz el, magasabb oddsokat kapsz, és még esetleg egy “kis” ingyen pénzzel is megdobnak valamilyen bónusz formájában. Egy ilyen döntés több százezer Forint extra profitot is jelenthet a számodra!

Ne feledd, arra kell törekedni hogy maximalizáld az elérhető profitot és ehhez neked kell biztosítanod a szükséges feltételeket, mint pl. a gyors reagálás, a szabályok betartása, a megfelelő fogadóiroda használata, vagy szükséges bankroll előteremtése.

A célunk a profit maximalizálása ezért, ha van „kedvenc” irodád és inkább ott fogadsz akkor jobb, ha tudomásul veszed, hogy emiatt jóval kisebb profitot fogsz tudni elérni, illetve a tippek csak egy kisebb részét tudod megfogadni! 

Az oddsok irodánként eltérnek, illetve bizonyos mérkőzéseket és fogadási típusokat csak a megjelölt irodáknál lehet elérni. 

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni!  Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a sportinggods.eu fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet! A maximum tétméreted 30€ lehet!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

A legoptimálisabb természetesen az, ha viszonylag gyorsan tudunk reagálni, hiszen minőségi tippek fogadása esetén, a fogadóirodák idővel korrigálni fogják az oddsokat / esélyeket, így csökkentve egy adott tippben lévő értéket. Tehát minél gyorsabban fogadsz, minél jobb feltételekkel, annál nagyobb lesz a profitod!

TIPP: Ha lassabb reakcióidővel rendelkezel, vagy csak tovább szeretnéd növelni a profitodat, akkor érdemes több fogadóirodát használni, és mindig ott fogadni a tippet, ahol a legjobb oddsot kapjuk, aminek köszönhetően az átlagprofitunk növekedni fog. A legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link Az odds és line változásról ebben a bejegyzésben olvashatsz: Link

A csoport azok számára is profitképes, akik nem tudnak azonnal reagálni az érkező tippekre, mivel azokat még minimális oods/line eltéréssel is fogadhatjuk, ezért valamivel több idő áll rendelkezésre a fogadáshoz. Ha a reakcióidőd több mint 1 óra akkor érdemesebb inkább a ⚽ Héra, 🎾 Apollón, 🏀 Morpheus csoportot választanod, ahol többnyire nagy ligás tippek érkeznek és az oddsok jóval stabilabbak! Az odds és line változásról ebben a bejegyzésben olvashatsz: Link

Mekkora profit érhető el a Poszeidón csoporttal?

A SportingGods VIP csoportjainak korábbi havi eredményeit a weboldalunkon található profittáblázatban találod! Minden tippadónk rendelkezik egy 3. fél által hitelesített statisztikával és tipptörténettel, amelyek pontosan megmutatják, hogy milyen eredményeket értek el a VIP csoportok tippadói az elmúlt hónapokban és években. Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Az elért profit mindenkinél más lesz, hiszen azt nagyban befolyásolja, hogy ki milyen fogadási paraméterekkel rendelkezik, és hogy a kiérkező tippek hány %-át fogadja meg!  Az elért profit mértéke több dologtól is függ! Először is attól, hogy ki milyen hosszú távon követi a csoportot! Tehát aki azt mondja, hogy “előfizetek megnézem mit tud” az szinte biztos, hogy nem megfelelő következtetéseket fog levonni, mivel egy tippadónak az eredményességét nem lehet megállapítani 1 hónap alatt! Mivel a profit folyamatosan ingadozik, ezért bizony előfordul olyan, hogy egy hónap gyengébben sikerül vagy épp jóval erősebbre. Tehát aki pont abban az egy gyengébb, vagy erősebb hónapban követi a csoportot, akkor tévesen megállapítja, hogy a tippek nem jók, vagy hogy épp mennyire jók. A csoportokkal reálisan elérhető havi átlagprofit 10-15 tét körül mozog. Ez a szám azt jelzi hogy, ha hosszabb távon követed ezt a csoportot, akkor reálisan (azaz a odds/line eltéréseket beleszámolva) ezt az átlagprofitot fogod elérni, ha az általunk javasolt módon és helyen fogadod meg a tippeket. Átlagprofitról beszélünk, azaz nem minden hónapot 10-15 profittal fogsz zárni hanem lesz olyan ami magasabb és lesz olyan ami alacsonyabb profitot hoz, és ennek az átlaga lesz 10-15 tét profit körüli. Pl.: Január 22 tét, Február -5 tét, Március 15 tét, Április 10 tét, Május 18 tét, azaz 60 tét profit osztva 5 (hónapok száma) akkor az átlagprofitunk 12 tét. És mi van akkor, ha te a tippekre lassabban tudsz reagálni? Az átlagprofitod kisebb lesz és a profit ingadozás pedig valamivel nagyobb! Azaz még így is megéri a tippeket megfogadni, de a profit elvárásokat a saját fogadási paraméterekhez kell igazítani! (Az elérhető átlagprofitot valamivel alul kalkuláltuk, de láthattátok az elmúlt évben, hogy több olyan hónap volt ahol 20-30 tét profitokat is el lehetett hozni azoknak, akik gyorsabban reagáltak és megfelelő fogadóirodát használták.

ÉRDEKEL MÁS VIP CSOPORT IS?

A legkedveltebb csoportjaink

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A jelen oldalon található statisztikák és adatok az POSZEIDÓN csoport korábbi teljesítményén alapulnak, az ajánlott kezdő bank használatával, amely 30 Euro tétmérettel, és € 1000 bankrollal lett számolva. A múltbeli teljesítmény nem garantálja a jövőbeni eredményeket.
Ez a leírás tájékoztató jellegű a változatás jogát fenntartjuk!