ÉLŐ tippek

ÉLŐ TIPPEK

Havi előfizetési díj: € 25

Összes profit

€ 5,304

Havi átlag profit

€ 231

Ha az elmúlt 6 hónapban követted
volna az ÉLŐ TIPPEK csoportot,
akkor a nyereséged € 2,506 lenne!

Miért válaszd az ÉLŐ TIPPEK csoportot?

Az Élő tippek csoport valamivel több mint egy évig csak a háttérben futott és nem volt elérhető a fő tippadó csoportok között, ezért a tippadó gárdát itt nem is frissítettük, bővítettük. Emiatt láthattok valamivel gyengébb eredményeket a csoporttól. 2022 augusztustól viszont újra publikus lett a csoport, de előtte történt egy kis tippadó gárda frissítés, ami azonnal meg is mutatkozott az eredményekben! Ezért ne tévesszen meg senkit a valamivel gyengébb eredményesség, nagyjából ugyanazokat a kiemelkedő eredményeket fogja hozni a csoport mint, a kis ligás csoportjaink! Szóval bátran mondhatjuk, hogy itt is dőlni fog a profit! Igaz az élő tippekre érdemes minél gyorsabban reagálni, és néha egy-egy tipp kimarad a gyors gól miatt, de nem lesz okunk panaszra, hiszen ezekkel a tippekkel, szinte havi szinten növelni fogjuk a bankrollunkat! Mindenkinek javasolt a csoport követése, aki legalább pár percen belül tud reagálni az érkező tippekre. A csoport nagy előnye az hogy a tippeket a legtöbb nagyobb kínálattal rendelkező irodánál is lehet követni, és még az ázsiai illetve a broker irodáknál is elérhetőek az elemzések egy része. A csoportba többnyire labdarúgás és tippek érkeznek (ritkán kosárlabda, vagy tenisz), de már mérkőzés közben, amikor a tippadók jóval pontosabban látják az esélyeket az aktuális statisztikákból, aminek köszönhetően eredményesebbek tudnak lenni, mint a mérkőzés előtti tippeknél. Ha csak kis ligás tippeket fogadsz, akkor kiegészítésként a limitálás elkerülése érdekében az élő csoport követése ugyancsak kötelező, mivel az itt érkező tippek nagyobb piacnak számítanak, mivel mérkőzés közben fogadunk rájuk!

Az ÉLŐ TIPPEK csoport legfontosabb statisztikái

Összes profit

€ 5,304

TALÁLATI ARÁNY

54.53%

Havi átlag profit

€ 231

ROI

4.48%

Bankroll növekedés

530.40%

Havi átlag tippszám

178 db

Ha az elmúlt 6 hónapban követted
volna az ÉLŐ TIPPEK csoportot, akkor a nyereséged € 2,506 lenne!

Az Élő tippek csoport legfontosabb JELLEMZŐI

9

FOCI ÉS KOSÁR TIPPEK

Főként élő labdarúgás és kosár tippek érkeznek a csoportba
a legkiválóbb sportelemzőktől magas találati aránnyal!

9

HAVI ÁTLAG TIPPSZÁM

A csoportba havonta átlagosan 150 db tipp érkezik, de
ezek nem oszlanak el egyenletesen a hónap folyamán.

9

"FLAT" TÉTMÉRET

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni
a fogadási útmutatóban jelzett módon!

9

AJÁNLOTT FOGADÓIRODA

Bet365, 1xbet klón irodák Ázsiai irodák stb.
További információ itt…

9

GYORS REAGÁLÁSI IDŐ

A csoport tippjeire érdemes minél előbb reagálni, hiszen
a mérkőzés már folyamatban van és az esélyek változnak.

9

FOGADÁSI PIAC MÉRETE

Mivel a tippek már folyamatban lévő mérkőzésekre
érkeznek, ezért a fogadási piac mérete jóval nagyobb.

A € 5,304 profitig vezető út

530.40% bankroll növekedés 2021.01. óta

UTOLSÓ HAVI PROFIT

€ 37

UTOLSÓ 3 HAVI PROFIT

€ 1,323

Utolsó 6 havi profit

€ 2,506

PROFITGARANCIA AZ ÉLŐ TIPPEK CSOPORT EREDMÉNYEIRE

Kövesd a csoportot hosszabb távon és vedd igénybe a PROFITGARANCIÁT, ha a csoport épp nem tudott profitban zárni!

A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
A SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATBAN

Melyik ligákra érkeznek a tippek?

A csoportba kis, közepes és nagy ligás tippek is érkeznek a világ minden tájáról.(Labdarúgás, Kosárlabda)

Előfordulhat e veszteséges hónap?

Természetesen igen, igaz nagyon ritkán. Ezt teljesen normális, hiszen a profit ingadozik és lehetetlen minden hónapot pluszban zárni, bármennyire jó tippadóról is beszélünk. Ezért is fontos megérteni azt, hogy a sportfogadás nem pár hétről, vagy egy-két hónapról szól, illetve azt, hogy a profit ingadozás miatt kell nagyon tudatosan megválasztani a tétméretet! Tehát ha azt várod, hogy minden hónapban profitban zárjon a csoport csalódni fogsz, mivel ilyen nem létezik!

Azonban ha több hónapot követed ennek a csoportnak a tippjeit akkor biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az elért eredménnyel! A minőségi tippek semmit sem érnek megfelelő stratégia nélkül hiszen az önmagában még nem garancia a profitra! Tehát kiemelten fontos, hogy kövesd a választott csoport leírását, illetve az általunk biztosított stratégiát, amelyet “Fogadási útmutató” (Betting Guide) néven találsz weboldalunkon a saját fiókodban!

Mennyi tipp érkezik egy adott hónapban?

A csoportba kiérkező tippek mennyisége havonta változó (Avg 200db), ezért átlag tippszámról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett átlag tippszámnál jöhet több is, illetve kevesebb is, hiszen ezt rengeteg dolog befolyásolja (pl. a tippadó aktivitása, fogadóirodák hibáinak mennyisége, meccskínálat stb.) így hasonlóan, mint a profitot, a tippmennyiséget sem lehet előre pontosan meghatározni. Az átlag tippszám egy kiindulási pont, ami megmutatja azt, hogy ha valaki hosszabb távon követi a csoportot akkor mennyi tippre számíthat átlagosan hónapokra lebontva. Ebben a csoportban azért érkezik több tipp, mint a többi VIP csoportunkban, mivel előfordulhat hogy néhány tipp kimarad mert gyors gól született, vagy épp a hendikep túl nagy mértékben változott és emiatt ki kellett hagyjuk!

Van olyan nap amikor NEM érkezik tipp, sőt több ilyen nap is lehet egymás után! Minőségi tippeket akarunk fogadni nem mennyiségit, ezért légy türelmes!

Melyik fogadóirodában lehet megtenni a tippeket?

Az ajánlott iroda elsősorban a Bet365, de szinte ugyanúgy minden tipp elérhető 22beten, 1x klónoknál, így ezek is használhatóak a csoport követésére. A csoport különlegessége, hogy a tippek egy része fogadható ázsiai irodákban (Brokeriroda) is, amelyet ha egy kiegészítő irodával használunk akkor a tippek legnagyobb részét ugyancsak meg tudjuk fogadni! (Ez főként azok számára érdekes és lényeges infó, akiknek nincs lehetőségük a európai (soft) irodákban fogadni.) A tippek egyébként minden nagyobb élő kínálattal rendelkező fogadóirodánál fogadhatóak!

Mekkora tétmérettel kell megfogadni a tippeket?

Minden tippet azonos tétmérettel kell megfogadni!  Előfordulnak hosszabb nyerő és vesztő sorozatok is ezért mindenképp kövesd a sportingg.eu fiókodban található Fogadási útmutatót és az ott leírtak szerint válassz tétméretet! A 4.0 odds feletti tippeket negyed téttel kell megfogadni!

Milyen gyorsan szükséges reagálni a kiérkező tippekre?

Az Élő tippek jellegéből adódóan azonnali reagálást követel. Habár a tippek nagyrésze fogadható 5-10 perccel később is de a gyors reagálásért cserébe magas profit a jutalmunk. Az odds és line változásról ebben a bejegyzésben olvashatsz:Link

 

Mennyi profitot lehet elérni az Élő tippek csoporttal?

A SportingGods VIP csoportjainak korábbi havi eredményeit a weboldalunkon található profittáblázatban találod! Minden tippadónk rendelkezik egy 3. fél által hitelesített statisztikával és tipptörténettel, amelyek pontosan megmutatják, hogy milyen eredményeket értek el a VIP csoportok tippadói az elmúlt hónapokban és években. Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Az elért profit mindenkinél más lesz, hiszen azt nagyban befolyásolja, hogy ki milyen fogadási paraméterekkel rendelkezik, és hogy a kiérkező tippek hány %-át fogadja meg!  Az elért profit mértéke több dologtól is függ! Először is attól, hogy ki milyen hosszú távon követi a csoportot! Tehát aki azt mondja, hogy “előfizetek megnézem mit tud” az szinte biztos, hogy nem megfelelő következtetéseket fog levonni, mivel egy tippadónak az eredményességét nem lehet megállapítani 1 hónap alatt! Mivel a profit folyamatosan ingadozik, ezért bizony előfordul olyan, hogy egy hónap gyengébben sikerül vagy épp jóval erősebbre. Tehát aki pont abban az egy gyengébb, vagy erősebb hónapban követi a csoportot, akkor tévesen megállapítja, hogy a tippek nem jók, vagy hogy épp mennyire jók. A csoporttal reálisan elérhető havi átlagprofit 10-15 tét körül mozog. Ez a szám azt jelzi hogy, ha hosszabb távon követed ezt a csoportot, akkor reálisan (azaz a odds/line eltéréseket beleszámolva) ezt az átlagprofitot fogod elérni, ha az általunk javasolt módon és helyen fogadod meg a tippeket. Átlagprofitról beszélünk, azaz nem minden hónapot 10-15 profittal fogsz zárni hanem lesz olyan ami magasabb és lesz olyan ami alacsonyabb profitot hoz, és ennek az átlaga lesz 10-15 tét profit körüli. Pl.: Január 22 tét, Február -5 tét, Március 15 tét, Április 10 tét, Május 18 tét, azaz 60 tét profit osztva 5 (hónapok száma) akkor az átlagprofitunk 12 tét. És mi van akkor, ha te a tippekre lassabban tudsz reagálni? Az átlagprofitod kisebb lesz és a profit ingadozás pedig valamivel nagyobb! Azaz még így is megéri a tippeket megfogadni, de a profit elvárásokat a saját fogadási paraméterekhez kell igazítani! (Az elérhető átlagprofitot valamivel alul kalkuláltuk, de láthattátok az elmúlt félévben, hogy több olyan hónap volt ahol 20-30 tét profitokat is el lehetett hozni azoknak, akik gyorsabban reagáltak és megfelelő fogadóirodát használták.

 

ÉRDEKEL MÁS VIP CSOPORT IS?

A legkedveltebb csoportjaink

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 13,888

TALÁLATI ARÁNY

60.63%

Havi átlag profit

€ 604

ROI

14.64%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 13,703

TALÁLATI ARÁNY

57.63%

Havi átlag profit

€ 596

ROI

8.59%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 9,447

TALÁLATI ARÁNY

57.99%

Havi átlag profit

€ 411

ROI

10.29%

A jelen oldalon található statisztikák és adatok az ÉLŐ TIPPEK csoport korábbi teljesítményén alapulnak, az ajánlott kezdő bank használatával, amely 30 Euro tétmérettel, és € 1000 bankrollal lett számolva. A múltbeli teljesítmény nem garantálja a jövőbeni eredményeket.
Ez a leírás tájékoztató jellegű a változatás jogát fenntartjuk!