Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hírlevél, Sikertörténetek, Eredmények

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez függött a választott csoporttól, illetve attól, hogy ki mennyire követte a segédleteimet! Ezennel hivatalosan is megnyitom az őszi-téli szezont, amelyre minden követőnknek felajánlunk egy egyszer felhasználható kuponkódot Profit202308 , amely 25%-os előfizetési kedvezményre jogosít a választott VIP csoportra! Az alábbiakban pedig bővebben olvashatsz a csoportokról, amely segít a választásban, de ha mégsem tudnál dönteni akkor írj bátran a [email protected] email címünkre!

A legnagyobb kasza egyértelműen az Artemisz és a Poszeidón csoportban volt, mivel mindkettő 30 tét profit felett jár (FRISSÍTÉS: Minkét csoport 40 tét profitnál zárt!!!), egy héttel a hónap vége előtt. Sokan talán még életükben nem láttak ennyi nyertes tippet egymás után mint ami az Artemisz csoportban volt, mivel 98 tippből, brutális 71,5%-os találati arányt sikerült összehozni. A Poszeidón csoportban pedig az 5-ös, a 7-es és a 21-es oddsos nyertes tippek magukért beszélnek! Habár ritkán előfordulnak, a VIP csoportjainkban nem jellemzőek a nagy oddsok, de ha megnézitek ennek a két csoportnak a korábbi eredményeit, akkor láthatjátok, hogy mindegyik stabil profitot szállít a 1.7-2.2-es átlagoddsnak köszönhetően. Úgy gondolom tovább fényezni ezt a két csoportot nincs értelme, mivel az eredményeik magukért beszélnek, és az elmúlt 1-2 hónapban, pillanatok alatt össze lehetett velük hozni több százezer Forintot! Természetesen a felsorolásból nem marad ki a Zeusz csoport sem, mivel itt is hasonló eredményekre számíthatunk mint Artemisznél vagy épp Poszeidónnál! Habár ebben a hónapban egyenlőre még csak 5 tét profitnál járunk(Frissítés: A Zeusz csoport végül 13,3 tét profiton zárta a hónapot!), nem szabad elfelejteni, hogy a profit illetve az csoportok eredményessége ingadozik, és nem lehet elvárni azt, hogy minden hónapban óriási profitok érkezzenek. A Zeusz csoportba nemrég aktiváltunk két új tippadót, illetve szeptembertől többen is visszatérnek a nyári szünetről, tehát miden adott ahhoz hogy egy erős hónappal kezdjük az őszi időszakot.

ÁRTEMISZ csoport

(utolsó hét eredményei)

Te is ilyen sikereket szeretnél elérni?

Légy részese a NYERŐ csapatnak most!

Kinek ajánlom ezeknek a csoportoknak a követését? Aki pénzt akar csinálni sportfogadással annak mindenképp! Az elért profit nagysága rajtad, és a fogadási paramétereiden/körülményeiden múlik! Én a Fogadási Útmutatóban (Link) és a tippek alatti Fogadási Segédletben (Link) pontosan leírtam, mit, hol és hogyan kell megfogadnod ahhoz hogy a lehető legtöbb profitot tudd elérni ezekkel a minőségi tippekkel! És innentől két út van előtted: 1. Vagy okosabbnak hiszed magad és a saját fejed után mész és nyeregetsz pár tízezer forintot, 2. Vagy elolvasod és 100%-ban betartod a tanácsaimat, majd felépítesz magadnak egy Millió Forintos bankrollt, mint ahogyan ezt már jónéhány követőnk megtette! De ha az élethelyzeted nem is a legalkalmasabb a profi fogadásra, az egyszer biztos hogy veszteséges szerencsejátékosból végre eredményes sportfogadó válik belőled! Kereshetsz kifogásokat vagy kereshetsz pénzt.. A döntés a te kezedben van! A két legfontosabb tényező ami az eredményeidet befolyásolja az hogy melyik fogadóirodá(k)nál fogadsz, illetve hogy milyen gyorsan tudod megfogadni a tippeket! Minél jobban tudod ezeket optimalizálni, annál több profitot fogsz elérni! A Poszeidón és a Zeusz csoport követésére a legoptimálisabb a Bet365, mivel tippek szinte mindegyike erre az irodára érkezik, persze ezeket fogadhatod akkor is ha csak 22beted van vagy 18Beted, (winmasters is jó, de emellé már érdemes még egy plusz iroda)! Az Artemisz csoportnál a tippek nagyrészét ugyancsak meg lehet fogadni Bet365 irodával, de ha maximalizálni akarod a profitodat akkor érdemes egy plusz kiegészítő irodát használnod, mint például a 22Bet, 18Bet, vagy esetleg a Winmasters. Ha rendelkezel 22Bet fogadóirodával akkor azzal egyedül is profitábilisan tudod követni ezeket a csoportokat! Ha pedig már megérezted a profit ízét, és elfogadsz tőlem egy tanácsot, akkor az itt felsorolt irodákat (Link) mind fel fogod használni és addig hozod el tőlük a profitot amíg be nem korlátozzák a tétméretedet!

Tippmixen szeretnéd követni a csoportokat? Habár sokan már az “életüket is elvesztették” ott az elmúlt években, a gyenge oddsok és kínálat miatt, mégsem látják be hogy ott hosszútávon senkire nem vár profit hiszen a SZRT-nek csak egy célja van hogy a zsebetekből átmozgassa a pénzt a “saját” zsebébe… Persze a tippek egy kisebb részét meg lehet fogadni amivel minimális profitot el lehet érni, de én ezt nem nagyon tudom elfogadni, mivel profi fogadóként nem szórakozásból fogadok, hanem kizárólag a pénz miatt! Ha már mindenképpen ezt az irodát szeretnéd használni akkor számodra inkább a Morpheus, Héra, vagy Apollón csoportot javaslom mivel ott többnyire nagyobb ligás tippek érkeznek, aminek nagyobb részét meg is tudod fogadni, de persze többségében gyengébb oddsot fogsz kapni. Tehát biztosan eredményesebb leszel mint korábban, ha ezeket a csoportokat követed, de sokkal jobban jársz ha egy alternatív fogadóirodát választasz magadnak!  Ezután csinálsz egy Revolutot, amit feltöltesz a bankkártyáddal, majd a Revoluttal feltöltöd a Skrill számládat amivel aztán könnyedén tudod mozgatni a pénzed a “normális” fogadóirodák között!

★ A legjobb fogadóirodák listáját itt találod: (Link)!
★ Így fizess be az online fogadóirodákhoz: (Link)
★ Így hozd el a legtöbb pénzt a fogadóirodáktól: (Link)

Persze nem szabad megfeledkezni a “nagy ligás” csoportokról sem, hiszen ezeket már könnyebb követni hiszen nagyobb piacokra fogadunk, az oddsok lassabban változnak és a tippeket a legtöbb normális fogadóirodánál meg lehet fogadni. A 🏀 Morpheus, ⚽ Héra és az 🎾 Apollón csoportokba többnyire a közepes és nagyobb bajnokságokból érkeznek a tippek és ide válogattuk össze az adott sportágaknak megfelelően. (Igaz Morpheusban a nyári leállások miatt erre az időszakra más sportágak is bekerültek de szeptember végétől már a kosárlabda lesz a meghatározó) Miért fogod követni ezeket a csoportokat? Az ide érkező tippek szinte mindegyikét már lehet követni Broker irodával, ahol a legjobb oddsokat kapod és nem limitálják/korlátozzák a nyerő sportfogadókat! Miért érdemes Broker irodánál fogadni? Ebből a bejegyzésből megtudhatod: Link Ha elolvastad a fent említett bejegyzést “Így hozd el a legtöbb pénzt a fogadóirodáktól: (Link)” akkor láthatod hogy két esetben érdemes követned ezeket a nagyligás csoportokat. 1. A korábban említett európai irodáknál már limitálták a számláidat és szükséged van egy olyan megbízható irodára, ahol hosszútávon tudsz fogadni a legnagyobb kínálat és a legjobb oddsok mellett. 2. Védeni akarod a számládat az európai fogadóirodáknál (Bet365, 22Bet, 18Bet, Winmasters stb.) és a kis ligás tippek mellett nagy ligás tippeket is fogsz, mivel így kevésbé fogsz feltűnni az irodának és ki tudod tolni a limitálást, így több pénzt tudsz elhozni az irodától. Így kerülik el a profi fogadók a limitálást: (Link) Azért érdemes az európai irodákkal kezdeni és mindet kifilézni, mivel azoknál sokkal gyorsabban lehet profitálni illetve bankrollt építeni, és ha ez megvan akkor egy nagy bankrollal nagyobb téttel tudod megkezdeni a Broker iroda használatát. A nagyligás csoportok valamivel kevesebb havi átlagprofitot hoznak és az ingadozás is gyakoribb, de ezekkel már valóban komoly összegeket profitálhatunk akadályok nélkül.

A ⚽ Héra csoportnál januárban volt egy nagyobb tippadó gárda átalakítás, amely az elmúlt hónapok eredményein is elég szépen meglátszott. Ide szinte csak foci tippek érkeznek közepes és a legnagyobb ligákból. Az elmúlt 22 napban 6 tét profit felett hozott a csoport (Frissítés: A Héra csoport 11,3 tét profiton zárt a hónapot!), de tegyük hozzá, hogy a csoport tippadói illetve a nagy bajnokságok most térnek vissza, tehát várhatóan innentől tovább javul az eredményesség is. A csoportot a legtöbb fogadóirodával lehet követni de természetesen a legoptimálisabb a Broker iroda, mivel ott kapjuk ezekre a tippekre a legjobb oddsokat, ami természetesen a profitunkban is szépen meglátszik. Mivel nagyobb ligákra fogadunk ezért ez a csoport azok számára is profitképes akiknek a reagálási ideje valamivel lassabb. Ha szereted a foci tippeket akkor ne gondolkodj tovább!

A 🏀 Morpheus csoport jelenleg 10 tét profit körül áll a hónapban(Frissítés: A Morpheus csoport 20,7 tét profittal zárta a hónapot!), itt főként közepes és nagyobb ligás kosárlabdára fogadunk amelyek ugyancsak elérhetőek a legtöbb fogadóirodánál. Itt szeptemberben még előfordulhat minimális foci és kosár tipp is, mivel a nagyobb kosár ligák folyamatosan térnek vissza, és októbertől már minden bajnokság futni fog, persze ez az elmúlt hónapokban sem látszott meg nagyon a csoport eredményességén. Hasonló jellemző vannak egyébként ennek a csoportnak is mint a Hérának.

Az 🎾 Apollón csoportba kizárólag tenisz tippek érkeznek a legjobb tippadóktól. Igazából ez a csoport számít a legérékesebb VIP csoportunknak ha a tippadók összértékét vesszük alapul. Ugyan a hónapban 1-2 tét veszteségen állunk(Frissítés: Az Apollón csoport 10,3 tét profitban zárta a hónapot köszönhetően az utolsó 16b tippnek amely mind nyertes lett!!!!), de a hónap első 3 hetében nem volt sok bajnokság, így ez rányomta a bélyegét a tippmennyiségre, illetve az elért profitra is. Persze a gyengébb széria csak időszakos, és mivel a top tenisz sportelemzők szolgáltatják a tippeket ez szinte garanciát jelent arra, hogy komoly profitot fognak hozni a számunkra a következő hónapokban.

Az az igazság hogy csoportválasztásnál nem nagyon tudsz mellé nyúlni mivel a legjobb tippeket kapod, tehát ha ezeket hosszabb távon követed akkor biztos profit lesz a jutalmad! Viszont ne várd hogy minden tipp nyerjen, vagy hogy minden hónapban profitot érj el ugyanis ez nem lehetséges, mivel a nagyobb ligáknál a fogadóirodák sokkal pontosabban be tudják lőni az esélyeket ami miatt jóval nehezebb profitálni mint a kis ligás fogadásoknál. Ami biztosan meg fog történni, hogy nyertes és vesztes tippek illetve tippsorozatok fognak váltakozni ahol több nyertes tipp lesz amelyek bőven kompenzálják a veszteseket és ez hosszútávon biztos profitot jelent majd a számodra. Neked arra kell csak törekedni hogy mindent tegyél meg annak érdekében hogy a lehető legjobb feltételek szerint fogadd meg a tippeket, tehát használd a javasolt fogadóirodákat, fogadj minél gyorsabban, és pontosan kövesd a tippek alatti fogadási segédletet! Azaz Fogadj úgy, mint a Profik!

Te is ilyen sikereket szeretnél elérni?

Légy részese a NYERŐ csapatnak most!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...