Így hozd el a legtöbb pénzt a fogadóirodáktól!

Alapismeretek, Fogadóirodák, Pénznem, Limitálás, Hírlevél

Előbb vagy utóbb mindenkit utol fog érni a limitálás/korlátozás az európai típusú fogadóirodáknál, mint például a bet365-nél vagy a 22bet-nél és társaiknál. Legalábbis ha minőségi és nyerő tippeket teszünk meg!  Ebben a blogbejegyzésben arról olvashatsz, hogy mit kell tenned akkor, ha a fogadóirodádnál már nem látnak szívesen és limitálják a tétméretedet, vagy gyengébb oddsokat adnak. Valószínű korábban “csak” az volt a gondod, hogy mindig buktál a sportfogadással, Nálunk viszont már csak minőségi tippeket fogadsz, amelyekkel szépen lehet profitálni hosszabb távlatban is. Ennek köszönhetően az iroda előbb utóbb fel fog figyelni rád és meg fog tenni mindent annak érdekében, hogy ne fogadj náluk, azaz korlátozza a számlád, hiszen a fogadóirodák bizony nem nézik jó szemmel ha te elhordod a pénzt tőlük. Az hogy mennyi idő után limitálnak, a legnagyobb részt tőled függ, és éppen ezért a TE FELADATOD, hogy mindent tegyél meg annak érdekében, hogy ezt elkerüld amíg lehet! Erről itt olvashattok bővebben: Link (TIPP: A blogbejegyzésekben a színezett szavakra kattintva, a legtöbb esetben egy linket találsz, amire ha rákattintasz, akkor az éppen olvasott témához szorosan kapcsolódó, másik nagyon fontos információhoz juthatsz! Ezeket is mindenképpen olvasd el!)

Kezdjük a legelején!

Mivel a Bet365 és a 22bet (vagy valamelyik klón irodája) rendelkeznek a legnagyobb kínálattal és mindamellett nagyon jó oddsokat is adnak, ezért a legegyszerűbben és leggyorsabban ezekkel az irodákkal lehet profitálni az alacsonyabb ligáknál és a kisebb fogadási piacokon, így ezek valamelyikével érdemes kezdeni a profi sportfogadó karrierünket! Ha pl Bet365 irodával fogadunk akkor felelősek vagyunk azért, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy radar alatt maradjunk Link. Természetesen a fogadószámlánkat, már a regisztráció után egyből hitelesítettük, azaz elküldtük a szükséges személyazonosságunkat/lakhelyünket/befizetésünket igazoló dokumentumokat. Elkezdjük fogadni a jobbnál jobb Kosár, Foci és tenisz tippeket, amelyekkel szépen gyarapszik a bankrollunk hónapról-hónapra. De hogyan vesszük észre ha a Bet365 limitálta a számlánkat? Ilyenkor azt tapasztaljuk, hogy már nem tudunk leadni fogadást, vagy csak jóval kisebb téttel. (Minél kisebb ligára fogadunk annál kisebb a megengedett tétméret.) A függő fogadásoknál eltűnik a “cashout” gomb és kapunk egy üzenetet, hogy megvizsgálták a számládat és úgy döntöttek, hogy bizonyos funkciókat korlátoznak. Ezt vissza már soha nem fogják állítani, kár is bármit írni a supportnak emiatt. A 22Bet-nél és a további 1xbet klón irodáknál nem csak a tétméretet, de az oddsokat is elkezdik szépen lassan faragni. Itt valamivel hosszabb ideig zajlik a limitálás, viszont nem jön üzenet az irodától, hogy korlátoztak, ezért érdemes rendszeresen ellenőrizni ezt úgy, hogy belépve és kilépve is megnézzük egy adott kisligás meccs oddsát, és összehasonlítjuk a kettőt. Kis oddseltéréssel még használható az iroda, de ha az eltérés már túl nagy, akkor nem éri meg tovább itt fogadni és más irodát kell választani. (TIPP: Használj egyszerre több fogadóirodát! Ha nem terheled túl az irodát és elosztod az érkező tippeket 2-3 iroda között, akkor jóval tovább el tudod kerülni a korlátozásokat, Kövess nagyligás csoportokat is és fogadj nagyobb fogadási piacokra is! Bővebben: Link) Ne feledd, a célunk nem az hogy minél kényelmesebben fogadhassunk, hanem az hogy minél több pénzt tudjunk összeszedni a fogadóirodáktól!

Következő lépés!

Mi a teendő akkor ha limitált a Bet365? Ha van lehetőséged arra, hogy szerezz (regisztrálj) valakitől egy Bet365 irodát, akkor azt mindenképpen tedd meg! Itt szinte gyerekjáték minőségi tippekkel pénzt keresni, ezért minden olyan elérhető Bet365 számlát meg kell szerezni, amit csak lehetséges! Barátok, Rokonok, Ismerősök, azaz bárki szóba jöhet. Erről bővebben itt olvashatsz: LINK Ha ez már nem megoldható akkor jöhet következő irodának a 22Bet! Szépen beregisztrálsz, hitelesíted teljesen a számládat és ha ez megvan akkor feltöltöd a szükséges pénzösszeget. A bónuszokat inkább kerüld mindenhol, mert az irodák nem szívesen adják oda, és sokszor olyan feltételeket adnak, amivel nem biztos hogy jól jársz, vagy épp ki sem tudod játszani azt. (Azaz a bónusz nem kell, anélkül is tudsz nyerni tőlük!) A bet365-nél a befizetéshez is már újra használható a Skrill, de szinte minden más irodánál is! Mi a profi fogadók is ezt használjuk, így te is ezt fogod tenni! A Skrill előnyeiről, regisztrációjáról és hitelesítéséről itt olvashatsz: Link (Ha már van Skrilled akkor is olvasd el mert sok olyan infót összeírtam amit esetleg nem tudtál és fontos lehet!) Ezután a bankrollodat a Skrill számládon tartod és onnan küldöd be a pénzt az irodákba, vagy épp az ismerősöd Skrilljére ha az ő fogadóirodáját használnád. És lehet is tolni a 22Betet mindaddig amíg limitálni nem fognak. A 22Bet egyébként nagyobb kínálattal rendelkezik, mint a Bet365 ezért ezzel az egy irodával szinte minden tippet meg lehet fogadni.

🔵🔴 Kérdésed van a fogadóirodákkal kapcsolatban? Ezen a linken a tudásbázisban összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és információkat: LINK (Ha nincs kérdésed akkor is olvasd el!) Erre a linkre is nézz rá: LINK

Jöhetnek az Alternatív fogadóirodák!

Mik is ezek pontosan? Olyan kisebb európai típusú irodák, amelyeknek viszonylag jó kínálata van, és 2-3 ilyen irodát együtt használva szépen le lehet fedni a tippek nagy részét és profitábilisan lehet használni őket. A legjobb fogadóirodák listáját ezen a linken találod: LINK Ne feledd, hogy az első mindig a hitelesítés! Ezután jöhet a Skrilles befizetés és a fogadás. A bónuszokat ne igényeld és a max tétméreted 20€ lehet! A fenti linken található leírásokat szigorúan kövesd, és megtapasztalhatod milyen az, amikor az oddsok sok esetben jobbak, vagy később változnak és így több profitot érhetsz el ugyanazokkal a tippekkel. Wimasters, Yonibet, GG.bet, 18bet, irodákat ugyancsak lehet regisztrálni ismerős barát nevére, akinek csinálunk egy Skrill számlát és máris, használhatjuk valaki más irodáit! Ha már volt regisztrációd egy adott irodánál, de valaki másét szeretnéd használni, akkor ezt a blogbejegyzést feltétlenül olvasd el: Link Ugyan ez a bejegyzés csak a Bet365-ről íródott, de maga a folyamat minden hasonló esetben használható! Fontos: Ha egy adott irodát már belimitáltak, figyelned kell arra, hogy ha valaki más nevére regisztrálsz egy újat, akkor semmiképpen ne kössék össze ezt a két irodát, mert akkor az újat is egyből korlátozni fogják, és felszólítanak hogy utald ki a pénzed! Szóval bármit is csinálsz a jövőben, mindent pontosan úgy csinálj ahogy azt leírtam!

Korábban használható volt a Cbet fogadóiroda is de pár hónapja történt náluk néhány komolyabb változtatás és azóta több inkorrekt megnyilvánulásuk is volt ezért ezt az irodát célszerű elkerülni!

Ázsiai irodák ahol korlátozás nélkül fogadhatsz!

Mielőtt ráugranál a témára hogy neked ez kell, érdemes tudni hogy az ázsiai irodák ugyan nem limitálnak, viszont ezeknél jóval nehezebb profitálni, mint az európai irodáknál, és jóval profibb hozzáállás szükséges a nagyobb és hosszabb ingadozások miatt. Itt már érdemes nagy bankrollal rendelkezni, mivel ezeknél az irodáknál már jóval kisebb tétméretet használunk annak érdekében hogy ne okozzon problémát az hogy épp egy hosszabb gyenge szériát kell átvészeljünk. Tehát itt már a hosszútávban való gondolkodás, jóval fontosabb, mivel a kis ligás irodáknál  már pár hónapon belül is biztos profitot hozhatunk, de az ázsiai irodáknál a profitot csak 6-12 hónapos távlatban érdemes vizsgálni. Jó egyébként ha van ilyen irodánk akár kiegészítés célra is, mivel sok tipp érkezik ázsiai irodákra mint pl. a Pinnacle, ami jelenleg nem fogad magyar felhasználókat, viszont ha van egy “Broker” irodád, akkor ott elérheted a Pinnacle kínálatot Pin88 néven, másik 10 iroda kínálatával egyetemben. Miért éri meg Broker irodánál fogadni? A választ ezen a linken találod: LINK Ha csak a Pinnacle irodát szeretnéd használni, az most nem fogad magyarokat, de a Brokeren keresztül tudsz nyitni egy PS3838 irodát ami ennek a klón irodája ugyanazzal a kínálattal. (Mobilon nincs kereső funkció, de ha átrakod asztali nézetre akkor megjelenik!)

Összefoglalva

A jövőben profitodat a minőségi tippek mellett, óriási mértékben befolyásolja az is, hogy hol és hogyan fogadod meg azokat! A hogyan kérdésre a választ, a Fogadási Útmutatóban LINK, illetve a csoportokban, a tippek alatti, a Fogadási segéltben találod! Ha pedig te is kő profi akarsz lenni, akkor gondolom már nem kérdés, hogy minden egyes cikket és blogbejegyzést elolvastál! Tehát a célunk az, hogy az összes (megbízható) irodától elhozzunk annyi profitot amennyit csak lehet! Ha ez megtörtént és limitáltak jöhet a következő és a következő! Amikor pedig oda jutunk, hogy már csak Ázsiai irodában tudunk fogadni, akkor addigra már több százezres, vagy akár több milliós bankrollal fogunk rendelkezni, és megkezdhetjük a profi sportfogadás 2. szintjét a Broker irodánál. Mint mondtam a könnyű pénz az európai irodáktól jön, ezért nem kérdés, hogy amíg van lehetőségünk ilyen helyen fogadni, azt meg kell tegyük!

Mi a legfontosabb tanácsom számotokra?

Ne légy lusta és ne azt nézd hogy hogyan lehet könnyebb, vagy egyszerűbb! Ha nem szeretnéd megfizetni a tanulópénzt, akkor szó szerint kell követned az útmutatásokat, legyen szó a stratégiáról, vagy épp a fogadóirodákkal kapcsolatos segédletekről! Sokan sírnak, hogy ők csak egy irodával akarnak fogadni, vagy hogy akkor akarnak fogadni, amikor idejük engedi…! Ha pontosan azt csinálod amit leírtam és lemásolod azt ahogyan én fogadok akkor komoly összegeket fogsz keresni a sportfogadással! Ha pedig továbbra is azt és úgy csinálod, mint korábban, akkor bizony nagy eséllyel a szerencsejátékosok táborát fogod erősíteni, akikről köztudott hogy hosszútávon csak veszteséget tudnak felhalmozni. Mi itt kizárólag a profit miatt fogadunk nem pedig az élvezet miatt és természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximalizáljuk az elérhető profitot! 

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...