Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

Alapismeretek, Hírlevél, Sikertörténetek, Eredmények

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok követőnk már természetesnek veszi, ha profitban zár a csoport, de nem szabad elfelejteni, hogy ezeknek az eredményeknek a hátterében rengeteg munka van és nem véletlen, hogy nem nagyon találni máshol ilyen múlttal és ilyen eredményekkel rendelkező ingyenes csoportot! (Fizetőset se…) Ha esetleg nem vagy tag akkor itt tudsz csatlakozni: Link

Az augusztus elég gyengén indult, mivel az első másfél hétben alig volt tipp, amelyeknek a nagy része vesztes lett. Annyira gyenge széria volt, hogy -8 tét veszteségben is voltunk, aminek hatására páran azonnal ki is léptek a csoportból mert gyorsan megállapították hogy ez nem működik… Aztán kicsit finomhangoltam a rendszert és beindult a pénznyomda! Egy hét alatt nem csak ledolgoztuk a veszteséget, hanem el is értük a kitűzött 5 tétes profitcélt! Láthatjátok, hogy nálunk, a sportfogadásnak nincs köze a szerencséhez, hiszen tényleg szinte havi rendszerességgel hozzuk a profitot a követőinknek! De ebben a hónapban az ingyenes VIP promócióban is első kézből megtapasztalhattátok milyen is az a profi sportfogadás, hiszen a Poszeidón és az Artemisz csoport is 20 nap alatt már 30 tét profiton áll. Míg az Artemisz a magas találati aránnyal emelkedett ki addig a Poszeidón a nagy oddsokkal hiszen a hónapban jött 5-ös, 7-es és 23-as odds is, és hajszálon múlt hogy az 51-es odds is betaláljon! Persze a Morpheus csoport sem panaszkodhat, mivel a jelenlegi 10 tét körüli profit is szenzációs a nagy ligákban, amelyekben jóval nehezebb profitálni, cserébe viszont könnyebb követni és a legtöbb fogadóirodánál elérhetőek a tippek akárcsak a Héra csoport tippjei ami jelenleg 5 tét profiton áll, de szeptembertől visszatérnek a bajnokságok és itt is nagyobb profitra lehet majd számítani. Zeusz és Apollon ugyan 0 körül ingadozik, de mindkét csoportban kiemelkedő tudású tippadók vannak ezért hamarosan ezek is bizonyítják hogy érdemes őket követ, hiszen a profit ingadozás természetes jelenség a sportfogadásban. Tehát láthatod, nem csak nagy szavak azok, hogy velünk tényleg milliókat nyerhetsz, ugyanis mi mindent biztosítunk ahhoz hogy meglegyenek a szükséges feltételek, a többi pedig már csak rajtad múlik! VIP csoport előfizetés és info: LINK

Minden alkalommal amikor elérjük az 5 tétes profitcélt, kiküldünk egy kérdőívet ahol a követőknek vissza kell jelezniük milyen minőségben illetve milyen eredménnyel tudták követni a tippeket. Igazából csak ennyi az “ára” az ingyenes csoportnak… A kérdőívben szinte mindneki azt jelölte meg hogy profittal zárta a hónapot, tehát az ingyenes csoport hozza a kötelezőt! Bemutatja a szolgáltatás hitelességét és eredményességét, növeli a követők bankrollját és megnyereti az előfizetési díjat és még jóval többet! Minél gyorsabban reagál valaki és minél megfelelőbb fogadóirodákat használ, annál több profitot ér el! Tehát az elért profit nagysága tőled függ.

Mint láthatjátok hónapról-hónapra szinte gyerekjáték pénzt keresni a SportingGods szolgáltatásával! Minél inkább lemásolod ahogy én fogadok, minél inkább követed a fogadási útmutatót és a segédletet annál eredményesebb leszel! Fogadj úgy, mint a Profik!

Az ingyenes csoport tippjeit ebben a hónapban ki kellett egészítsem kisebb ligás kosaras tippekkel is mivel sok tippadó még nem volt eléggé aktív illetve sok bajnokság még nyári szüneten van. Tehát aki kevésbé tudta fogadni a tippeket a jövőben azért biztosan talál magának fogadható tippeket is mivel szeptembertől a 3×3-as kosarak már nem nagyon lesznek és jónéhány tippadó visszatér a nyári szabadságról. Akik lassabban reagálnak vagy nem tudnak Bet365, 22bet stb irodákban fogadni azoknak érdemes a nagyligás csoportjainkat választani! Ha a fogadóirodával kapcsolatos kérdése van valakinek vegye fel a kapcsolatot velünk emailben hiszen idővel tiltani fogják a fogadóirodák a számlát ugyanis nem szeretik a nyerő sportfogadókat, de szerencsére van bőven alternatíva ahol szépen lehet profitálni.

És akkor most jöjjön a rossz hír… Mivel a követők csak egy kisebb része töltötte ki a hó végi kérdőívet ezért szeptemberben nem a hónap első napjától érkeznek majd az ingyenes tippek. Talán a hónap közepétől várható a kezdés…


A kérdőív végén írtatok jónéhány dícséretet a szolgáltatással kapcsolatban, de az alábbiakban csak azokat emelném ki amelyeket megválaszolva olyan plusz információkhoz juthattok amelyek tovább növelhetik az eredményességeteket, vagy épp pontosabb képed ad a szolgáltatásról vagy a profi sportfogadásról.

“Nem vagyok itt 24 óràja, kaptam 3 tippet, 100% minden. Extra kis téttel játszottam. Benne vagyok egy másik csoportban is egy hete, akkor kezdtem ezt az egészet, de az onnan jövő tippek tegnap is 5 ből 4 elment és a ti tippeitek tartották életben a bankomat. Szeretném egy kicsit “felduzzasztani” a bankomat, hogy tétet tudjak emelni, addig nem tűzök magam elé nagy célt. Ha a másik csoportban lejár az előfizetésem, mindenképp hozzátok fizetek be legközelebb. Meggyőző, hasznos, jobb tippek jöttek. Köszönöm!” – VÁLASZ: 3 db tipp alapján semmiképpen nem szabad következtetéseket levonni hiszen ez úgymond nem nevezhető megfelelő mennyiségnek amiből lehet reális statisztikát megállapítani. Viszont ha megnézed a hónap eredményét az már sejtet valamit, ha megnézed az éves eredményt az már egész meggyőző, viszont ha megnézed az elmúlt 60 hónap eredményét az már biztosan mutatja neked hogy valóban megéri követni a tippeket. Itt is lesznek gyenge időszakok mint pl a hónap elején ahol kb 15 tipp után -8 tét veszteségben voltunk, és ha azt látod akkor azonnal megállapítod hogy gyengék a tippek pedig ez csak egy természetes ingadozás, aminek egyetlen ellenszere van a bankrollmenedzsment. Ha igazán komolyan gondolod akkor elolvasod a blogbejegyzéseket a segédleteket és kizárólag az alapján fogadsz! Ezután pedig megtapasztalhatod milyen is az a bizonyos profitábilis sportfogadás.

“A tippek jó része nem volt fogadható még Line változással sem” Válasz: Én tudtam fogadni a tippeket pedig jelenleg nem használok Bet365 irodát, és a visszajelzésekből is egyértelműen látszik hogy szépen lehetett profitálni hiszen a követők 98%-a azt jelölte meg hogy profitban zárt. Minél jobban követed a tippek alatti segédletet annál eredményesebb leszel. Ez a kérdőív minden hónapban kimegy és a követők többsége minden hónapot profittal zár, tehát a csoport pontosan azt tudja amit a leírásban olvashatsz! Természetesen ha valakinek nincs ideje foglalkozni a fogadással, csak nagyon lassan tudja megfogadni a tippeket ráadásul a tippmixel akarja megváltani a világot akkor annak azért nem fognak jönni a nagy profitok! Én azt mutatom meg hogyan érhetsz el kiemelkedő eredményeket a sportfogadással de ehhez minél pontosabban kell követned az útmutatásomat. A weboldalon rengeteg visszajelzést olvashatsz hogy a követőink hogyan nyertek százezreket vagy épp milliókat, és van még pár száz visszajelzés amit fel sem töltöttünk mivel akit a jelenlegiek nem győznek meg illetve az ingyenes csoport sem, annak lehet tényleg nem való ez a tevékenység. A profitért természetesen itt is meg kell dolgozni, és minél jobban csinálod annál eredményesebb leszel!
Jó lenne ha a bajnokságok nevei is szerepelnének a tippekben.  –  VÁLASZ: A legtöbb esetben szerepel a bajnokság neve de ha rákeresel akkor a fogadóiroda ki fogja írni a bajnokságot a pontos kezdést illetve mindent amire kíváncsi vagy, de a megfogadáshoz igazából elég tudni a csapatneveket és a tippet. Ha nincs feltüntetve akkor a tippadó küldte így a tippet tehát erre sajnos nincs befolyásunk, de ahhoz hogy a tippeket meg tudjuk fogadni igazából nincs is szükség.
Jobb lenne ha az információk tömörebben lennének mert úgy kisebb helyet foglalnának. A nagy képek miatt sokat kell görgetni ami miatt nehezebb átlátni a tippeket. (Ez inkább a fizetős csoportokra vonatkozik) Vagy egy link ami az általatok vezetett táblázatra mutat az összes tippel.  —  VÁLASZ: Igazából ez még nem zavart senkit, de sajnos a tippformátum már végleges és rengeteg munka van benne így ezen változtatni nem nagyon fogunk a jövőben. Én magam is így fogadom a tippeket és nem látom problémának, vagy hátráltatónak, szóval ezt el kell fogadd ilyennek.
Sajnos Bet365 on nem tudok fogadni csak tippmixpron így nagyon kevés tippet tudok megfogadni és megrakni  —  VÁLASZ: Ha akarsz könnyedén tudsz regisztrálni más irodát sőt akár többet is! A segédletben találsz ehhez információt és útmutatást. Ha a tippmixet akarod erőltetni akkor ott csak nagyon kemény munkával és szenvedéssel tudsz profitálni, de akkor is csak minimálisat, szerintem ott nem éri meg fogadni, vagy csak kiegészítő irodaként érdemes használni. Annak az irodának csak egy célja van hogy minden pénzedet otthagyd!
Ti tűntök a legértelmesebbnek, pontos lépések mivel én kezdő vagyok nem mindig értem a sima rövidített írásokat. Jó hogy átlátható statisztika van —- Válasz: A weboldalon a fogadási útmutatóban megtalálod a tippmagyarázatot ahol megismerheted a tippek rövidítését, jelentését és alternatíváit is. Kötelező olvasmány akárcsak a tippek alatti fogadási segédlet!
Jó lenne egy picit nagyobb oddsos tippek köszi előre!!:)  — Válasz: Az esetek többségében 1.5-2.5 közötti oddsokra fogadunk és így profitálunk már évek óta. A nagyobb odds nagyobb varianciát okoz amit a legtöbben nem tudnak megfelelően kezelni ezért ez így optimálisabb mindenki számára. A lényeg egyébként a profit, minden mire vagy hogyan fogadunk! A poszeidón csoportban volt egyébként a hónapban pár nagyobb odds ahol sikerült például 21.eset behúzni, de azért általánosságban nem jellemző hogy nagyobb oddsokra fogadnánk.

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...