V.I.P. csoportjaink 2023 májusi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

*Ártemisz és Aphrodité csoportra nem alkalmazható!

Poszeidón – Összes profit:
493.53

Összegzés:

A Poszeidón csoport 16,45 tét profitot hozott amit ráadásul csak 90 db tippel teljesített. A visszajelzések szerint néhány követő nagyon közel zárt ehhez az eredményhez, de a többiek sem panaszkodhatnak, mivel nagyon könnyű volt pénzt keresni a csoport profi elemzőinek tippjeivel! A csoport korábbi eredményei magukért beszélnek, akárcsak az elégedett követőink visszajelzései, amelyek közül egyet kiemelnék: “Szeptember óta követem a csoportot és talán 1-2 hónap volt gyengébb, a többit mind nyereséggel zártam a bankrollomat peig hamarosan 3x-ozom ! Köszönöm nektek! 🙂

Még nem követed a Poszeidón csoportot? Itt az ideje, hogy helyre hozd ezt a szarvas hibát! Olvasd el a Poszeidón csoport ajánlóját, legyél VIP csoport előfizető, és Fogadj úgy, mint a Profik! Ajánló: Link

Ártemisz – Összes profit:
409.47

Összegzés

Az Artemisz csoport 14,65 tét profitnál jár az utolsó napon, azaz ismét hozta a kötelezőt! Igaz az egyik tippadó kicsit botladozott, és emiatt kicsit kevesebb a profit a megszokottnál, de ne legyünk elégedetlenek, hiszen kb minden hónapban profitot hoz a csoport a követőknek! Ismét érkezett egy visszajelzés ami kicsit hitelesebben mondja el hogy miről is szól az “Artemisz”?! “Valami hihetetlen amit ez a csoport hoz hónapról hónapra! Egyszerűen nem lehet belekötni, messze az egyik legjobban összerakott tippadógárda a piacon! Az utóbbi egy hétben igaz kicsit hullámvölgybe került nálam a csoport de még így is masszív 10 egységes profitot hozott ami volt egyébként 15+ egység is. A követhetőség is jelenleg tökéletes, Bet365 és egy kiegészítő iroda a nagyobb hálózatoktól (1bet/18bet vagy 1xbet klón) tökéletesen elegendő. Így tovább, remélem még sokáig tudjuk tolni ezeket a minőségi tippeket.”

Még nem követed az Artemisz csoportot? Itt az ideje, hogy helyre hozd ezt a szarvas hibát! Olvasd el az Artemisz csoport ajánlóját, legyél VIP csoport előfizető, és Fogadj úgy, mint a Profik! Ajánló: Link

Aphrodité – Összes profit:
308.01

Összegzés:

Az Aphrodité csoport a hónap utolsó napján 10 tét profit felett jár, amelyet 64 tippből sikerült összehozni. A hónapban egyik tippadó kisebb szabadságon volt így emiatt a kevesebb volt a tipp, de láthatóan a követők többsége elégedett volt az elért eredménnyel. A csoport indulás óta profitot hoz és hónapról hónapra eredményesebb, és természetesen meg is teszünk ennek érdekében mindent, mivel a célunk hogy a csoport követői valóban szinte havi rendszerességgel profitáljanak! A csoport előfizetési díja változott és hasonlóan a többi VIP csoporthoz ez is 25€-ba kerül, mivel hasonló eredményességet és tipp mennyiséget várhatunk mint Artemisz, Zeusz, vagy Poszeidón esetében. Beszéljenek inkább a csoport követőinek a visszajelzései! “Mióta veletek vagyok csak profitálok😀” / “Szép hónapot zártunk, elégedett vagyok, könnyű tenni a tippjeit.” “Nagyon szépen köszönöm a tippeket, nagyon meg vagyok elégedve! Hajrá, csak így tovább! ;)” “Jól fogadható tippek. Ebben a hónapban nincs kritika, talán egy picit nagyobb profit is jöhetne. (De majd jönni fog.)” “A csoport eredménye teljesen kielégítő, rendkívül erős és szuperül követhető tippek érkeznek habár a gyors reagálás alap mert gyorsan droppol de persze ez a minőségi tippek velejárója. Így tovább!”

Még nem követed az Aphrodité csoportot? Itt az ideje, hogy helyre hozd ezt a szarvas hibát! Olvasd el az Aphrodité csoport ajánlóját, legyél VIP csoport előfizető, és Fogadj úgy, mint a Profik! Ajánló: Link

 

Apollón – Összes profit:
243.66

Összegzés:

Az Apollon csoport a hónap utolsó napján 7,17 tét profitnál jár és így maga mögött hagyta a korábbi gyengébb időszakot. Ez köszönhető az új tippadóknak, viszont még egy kisebb változtatást fogok eszközölni annak érdekében, hogy még profitábilisabb legyen a csoport. A kis oddsos tippadót csak nagyobb téttel éri meg inkább fogadni, ami a követők többségénél nincs meg, ezért várhatóan őt lecseréljük egy másik tippadóra, aki 1.85 körüli átlagoddssal küldi a tippeket, és csak nagy ligákra. Ha a csoport tippadói fele olyan eredményesek lesznek mint 2022-ben akkor már nagyon elégedettek leszünk! Ezzel szerintem mindent el is mondtam mire számítok a jövőben ennél a csoportnál!

Még nem követed az Apollón csoportot? Itt az ideje, hogy helyre hozd ezt a szarvas hibát! Olvasd el az Apollón csoport ajánlóját, legyél VIP csoport előfizető, és Fogadj úgy, mint a Profik! Ajánló: Link

Zeusz – Összes profit:
92.94

Összegzés:

A Zeusz csoport a hónap utolsó napján 2,92 tét profitnál jár, így ebben a hónapban kicsit kevesebbel kell beérjük a megszokottnál. Persze elég erős sorozat van a Zeusz csoport mögött így idővel kellett érkezzen egy kevésbé erős hónap. Remélhetőleg ez már júniusban el is jön mivel a csoportban nagyon erős tippadó gárda van akik havi rendszerességgel bizonyítják, hogy a tudatos sportfogadással lehet pénzt keresni! Egy visszajelzést kiemelnék amely szépen összefoglalja mit is tud a Zeusz csoport: “Kiváló minőségű tippek, nyereséget hoz hónapok óta, elégedett vagyok.”

Még nem követed a Zeusz csoportot? Itt az ideje, hogy helyre hozd ezt a szarvas hibát! Olvasd el az Zeusz csoport ajánlóját, legyél VIP csoport előfizető, és Fogadj úgy, mint a Profik! Ajánló: Link

 

Morpheus – Összes profit:
-79.17

Összegzés:

A Morpheus csoport a hónap utolsó napján 2,7 tét veszteségen áll, ami azt jelenti hogy a csoport az első teljes hónapjában kis mínuszban zárt. Igaz az áprilisi fél hónap 5 tét profitot jelentett, de aki csak a hónap elejétől követte a csoportot, az minimális veszteségben van, így azok akik végig követték a csoportot májusban (+/- pár nap) itt tudják igényelni az 50%-os előfizetési kedvezményre jogosító kuponkódot, amivel féláron meg lehet újítani a Morpheus csoportot. Ne felejtsük el hogy nagyligás csoportról van szó, ahol több és nagyobb az ingadozás a profitban, ami teljesen normális, hiszen ez a profi sportfogadás velejárója. A csoport az évente pár gyengébb eredményű hónappal fog rendelkezni, de ezeket a profitos hónapok bőven kompenzálják, ami összességében jó profitot hoz számunkra.

Még nem követed a Morpheus csoportot? Itt az ideje, hogy helyre hozd ezt a szarvas hibát! Olvasd el az Morpheus csoport ajánlóját, legyél VIP csoport előfizető, és Fogadj úgy, mint a Profik! Ajánló: Link

 

Héra – Összes profit:
-107.61

Összegzés:

A Héra csoport a hónap utolsó napján 2,66 tét veszteségen áll, egy kicsit balszerencsésnek mondható hónap után, így megszakadt a 2023-as nyerős sorozat és az 5. hónap kisebb veszteséggel zárul. Akik végig követték a csoportot májusban (+/- pár nap) itt tudják igényelni az 50%-os előfizetési kedvezményre jogosító kuponkódot, amivel féláron meg lehet újítani a Morpheus csoportot.Természetesen tudjuk hogy nem lehet minden hónapot profittal zárni, mivel a profit ingadozik és néha, érkezik egy egy gyengébb időszak, de ha megfelelő időtávban fogadod ezeket a minőségi foci tippeket akkor biztos lehetsz benne hogy szép eredményt fogsz elérni. 

Még nem követed a Héra csoportot? Itt az ideje, hogy helyre hozd ezt a szarvas hibát! Olvasd el az Héra csoport ajánlóját, legyél VIP csoport előfizető, és Fogadj úgy, mint a Profik! Ajánló: Link

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...