Erős kosaras tippadó csapat jött össze az Aphrodité csoportban!

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

 

Végre megérkezett!!! 2023 március 16.-án elindult az Aphrodité csoport egy új 🏀 kosaras tippadóval, akinek már nagyon régóta figyelem a durván kiemelkedő teljesítményét, és most elérkezett az idő hogy MI is elkezdjük fogadni ezeket a kitűnő minőségű kosárlabda tippeket. Tehát az Aphrodité nem véletlenül kapott magasabb előfizetési díjat, mint a többi VIP csoportunk, hiszen egy olyan tehetséges tippadó került be, aki korábban profi kosárlabdázó volt Európa legnagyobb bajnokságaiban, ami után profi sportelemző lett, aki több mint 10 éve szállítja a  jobbnál jobb tippeket, amelyek szinte rendszeres profitot hoznak a követőknek. Kiemelkedően teljesít mivel egymaga tudja produkálni azokat az eredményeket, mint más nagyon jó tippadók együtt, 2x-3x annyi tipp mellett! Természetesen ez a tippadó sem varázsló, azaz nála is lesznek gyengébb sorozatok, vagy akár vesztes hónapok, de mint a korábbi eredményeiből is láthatjátok, a profitos hónapok bőven kompenzálnak minket és akár rövidebb idő alatt is nagy profitot érhetünk el. Tehát ez a tippadó az elmúlt években bizony végig kimagasló teljesítményt nyújtott és szinte alig van veszteséges időszaka, ezért nem kérdés, hogy tényleg az egyik legjobb a szakmájában és ezt az általa elért hatalmas profitok is alátámasztják. A csoportba havi átlag 100db tipp várható. Single, Kombi és Élő(Havi átlag 15db) tippekre, illetve Csapat győzelem, Hendikep, Pontok alatt/felett, fogadási típusokra fogadhatunk majd. Ugyan van már egy kosaras csoportunk, amely több mint 5 éve folyamatos sikernek örvend, de az Aphrodité jobban fog kedvezni azok számára akik Bet365 irodával fogadnak, igaz a csoport tippjeit 22Bettel, vagy kiegészítő fogadóirodákkal is profitábilisan lehet fogadni. A tippek egy része Tippmixpron is elérhető.

Annak érdekében, hogy a csoport havi átlag tippszáma, illetve átlagprofitja  valamivel magasabb legyen, plusz két kosaras tippadó tippjeit is aktiváljuk a csoportba, amelyek mind Bet365 irodára érkeznek. Ez nagyjából havi átlag 25-30db tippet jelent pluszban, és így a csoport havi átlag tippszáma 100 db körül lesz. Ezzel a plusz néhány tippel, havi átlag 5 tét profitot fogunk tudni hozzátenni, a találati arány pedig 65% körül lesz összességében hosszútávon, amellyel magas profitot lehet elérni. Tehát a célunk továbbra is az hogy minél többet tudjatok profitálni ezzel a csoporttal! Ez viszont nagyban múlik rajtad is, ezért mindig a tippek alatti fogadás segédlet szerint fogadj!

Ez az ajánlat elsősorban azoknak a követőinknek szól, akik már régebb óta velünk vannak, illetve azoknak akik követték már “A KOSARAS” csoportunkat. Az elmúlt bő 5 évben úgy gondolom hogy sikerült bebizonyítanom a követőink számára, hogy mi kizárólag csak a legjobb tippadók tippjeit fogadjuk, amelyekkel mi és a követőink, több százezer forintot hozunk el szinte havi rendszerességgel a fogadóirodáktól.

Mit kell tudni a tippadóról?

Sportág: Kosárlabda
Átlag odds: 1.9
Találati arány és hozam: 62% és 17% (single 22%)
Fogadás típus: Single, Kombi és Élő tipp
Tippmennyiség: Havi átlag 100 db tipp (Élő tipp havi átlag 15db érkezik)
Tétméret: Minden tippnél azonos tétméret (bankrollmenedzsment leírás szerint)
Fogadóirodák: Főként Bet365, 13%-a Ázsiai iroda de ezeket lehet fogadni Bet365 irodával is. A tippeket 22bettel, vagy kiegészítő fogadóirodákkal is profitábilisan lehet követni! A tippek egy része Tippmixpron is elérhető.
Fogadástípusok: Csapat győzelem, Hendikep, Pontok alatt/felett,
Profittáblázat info: A havi profit fix 10.000Ft-os tétmérettel lett számolva! A táblázat csak a csoport fő tippadójának az eredményét mutatja, a két kiegészítő tippadó profitjaival ezek az összegek kb átlag 5 tét profittal emelkednének.

A legjobb fogadóirodák listája itt: Link

 

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...