Erős kosaras tippadó csapat jött össze az Aphrodité csoportban!

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

 

Végre megérkezett!!! 2023 március 16.-án elindult az Aphrodité csoport egy új 🏀 kosaras tippadóval, akinek már nagyon régóta figyelem a durván kiemelkedő teljesítményét, és most elérkezett az idő hogy MI is elkezdjük fogadni ezeket a kitűnő minőségű kosárlabda tippeket. Tehát az Aphrodité nem véletlenül kapott magasabb előfizetési díjat, mint a többi VIP csoportunk, hiszen egy olyan tehetséges tippadó került be, aki korábban profi kosárlabdázó volt Európa legnagyobb bajnokságaiban, ami után profi sportelemző lett, aki több mint 10 éve szállítja a  jobbnál jobb tippeket, amelyek szinte rendszeres profitot hoznak a követőknek. Kiemelkedően teljesít mivel egymaga tudja produkálni azokat az eredményeket, mint más nagyon jó tippadók együtt, 2x-3x annyi tipp mellett! Természetesen ez a tippadó sem varázsló, azaz nála is lesznek gyengébb sorozatok, vagy akár vesztes hónapok, de mint a korábbi eredményeiből is láthatjátok, a profitos hónapok bőven kompenzálnak minket és akár rövidebb idő alatt is nagy profitot érhetünk el. Tehát ez a tippadó az elmúlt években bizony végig kimagasló teljesítményt nyújtott és szinte alig van veszteséges időszaka, ezért nem kérdés, hogy tényleg az egyik legjobb a szakmájában és ezt az általa elért hatalmas profitok is alátámasztják. A csoportba havi átlag 100db tipp várható. Single, Kombi és Élő(Havi átlag 15db) tippekre, illetve Csapat győzelem, Hendikep, Pontok alatt/felett, fogadási típusokra fogadhatunk majd. Ugyan van már egy kosaras csoportunk, amely több mint 5 éve folyamatos sikernek örvend, de az Aphrodité jobban fog kedvezni azok számára akik Bet365 irodával fogadnak, igaz a csoport tippjeit 22Bettel, vagy kiegészítő fogadóirodákkal is profitábilisan lehet fogadni. A tippek egy része Tippmixpron is elérhető.

Annak érdekében, hogy a csoport havi átlag tippszáma, illetve átlagprofitja  valamivel magasabb legyen, plusz két kosaras tippadó tippjeit is aktiváljuk a csoportba, amelyek mind Bet365 irodára érkeznek. Ez nagyjából havi átlag 25-30db tippet jelent pluszban, és így a csoport havi átlag tippszáma 100 db körül lesz. Ezzel a plusz néhány tippel, havi átlag 5 tét profitot fogunk tudni hozzátenni, a találati arány pedig 65% körül lesz összességében hosszútávon, amellyel magas profitot lehet elérni. Tehát a célunk továbbra is az hogy minél többet tudjatok profitálni ezzel a csoporttal! Ez viszont nagyban múlik rajtad is, ezért mindig a tippek alatti fogadás segédlet szerint fogadj!

Ez az ajánlat elsősorban azoknak a követőinknek szól, akik már régebb óta velünk vannak, illetve azoknak akik követték már “A KOSARAS” csoportunkat. Az elmúlt bő 5 évben úgy gondolom hogy sikerült bebizonyítanom a követőink számára, hogy mi kizárólag csak a legjobb tippadók tippjeit fogadjuk, amelyekkel mi és a követőink, több százezer forintot hozunk el szinte havi rendszerességgel a fogadóirodáktól.

Mit kell tudni a tippadóról?

Sportág: Kosárlabda
Átlag odds: 1.9
Találati arány és hozam: 62% és 17% (single 22%)
Fogadás típus: Single, Kombi és Élő tipp
Tippmennyiség: Havi átlag 100 db tipp (Élő tipp havi átlag 15db érkezik)
Tétméret: Minden tippnél azonos tétméret (bankrollmenedzsment leírás szerint)
Fogadóirodák: Főként Bet365, 13%-a Ázsiai iroda de ezeket lehet fogadni Bet365 irodával is. A tippeket 22bettel, vagy kiegészítő fogadóirodákkal is profitábilisan lehet követni! A tippek egy része Tippmixpron is elérhető.
Fogadástípusok: Csapat győzelem, Hendikep, Pontok alatt/felett,
Profittáblázat info: A havi profit fix 10.000Ft-os tétmérettel lett számolva! A táblázat csak a csoport fő tippadójának az eredményét mutatja, a két kiegészítő tippadó profitjaival ezek az összegek kb átlag 5 tét profittal emelkednének.

A legjobb fogadóirodák listája itt: Link

 

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...