Így profitálj könnyedén a legjobb tenisz tippekkel!

Alapismeretek, Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Ebben a blogbejegyzésben az Apollón (Link) VIP csoportunk ajánlóját olvashatod, ami alapján könnyedén el fogod tudni dönteni, hogy érdemes-e követned ezeket a nagy értékkel bíró minőségi TENISZ tippeket! Lelövöm a poént… Na ezt a csoportot (is) biztosan követni fogod! Na és akkor nézzük is meg a miérteket!

Ha a csoport korábbi eredményeit megnézzük akkor láthatjuk hogy nagyon szép eredmények születtek és valóban ritka volt a veszteséges hónap. Ha elolvastad a csoport leírását akkor biztosan tudod hogy az ebbe a csoportba érkező tippek nagyobb ligákra és piacokra érkeznek, ami miatt jobb a követhetőség, és az irodák limitálásától sem kell tartanunk mint a kis ligás tippek fogadása esetén (Artemisz, Poszeidón, Zeusz). A nagyobb ligák és piacok esetében, az irodák sokkal pontosabban be tudják lőni az esélyeket a rendelkezésre álló statisztikai adatból, nem úgy mint az alacsonyabbaknál ahol már jóval többet hibáznak. Ez az oka annak hogy az Apollón havi átlagprofitja valamivel alacsonyabb mint a kisligás csoportoké. Persze ne legyünk elégedettlenek, hiszen általában ezt a profitot jóval kevesebb tippből hoztuk össze mint a többi kisligás csoportnál, ráadásul ne felejtsük el hogy ez a csoport az egyik, amelyiket korlátozás és limitálás nélkül is követheted, ami ráadásul szinte rendszeres havi profitot biztosít a számodra.

Na és ugye van az, amikor a jó sem elég jó…! Úgyhogy tovább javítottam, faragtam és optimalizáltam, aminek köszönhetően, még eredményesebb lesz a csoport, illetve biztosan sokatok kedvence lesz!

Nézzük az Apollón csoport tippadó gárdáját! Az egyik fő tenisz tippadó, ettől a hónaptól már elérhető a csoportban. Korábban már pár évig elérhető volt a szolgáltatásunkban, így pontosan tudjuk hogy mire számíthatunk tőle! Mivel az elmúlt 23! hónapban mindig profittal zárt ezért gondolhatjátok hogy nem akármilyen tippadóról van szó! Ő valóban a legjobbak közé tartozik, ami egy dolgot jelent a számunkra: PÉNZT! Az ő tippjei azok, amiért akkor is nézed majd a telefonodat hogy jött e tipp amikor nem is jelzett! Ezekkel a tippekkel véded a fogadószámládat a limitálástól ha Bet365-nél, 22Betnél, vagy valamelyik másik európai típusú irodánál fogadsz, ráadásul még szép profitot is hoz! Ha pedig ázsiai irodánál fogadsz, akkor nem fogod tudni elégszer megköszönni, hogy ilyen könnyedén profitálhatsz úgy, hogy nem kell aggódnod a limitálás miatt!

 A tippek ugyan több irodára is érkezhetnek tőle, de azokat a tippek alatti fogadási segédletben található minimális eltéréssel nyugodtan fogadhatjuk mivel úgy is profitábilisak leszünk. Mivel nagyobb piacokról van szó ezért az oddsok sok esetben valamivel később, vagy a meccskezdés előtt visszaállnak, de szinte mindegyik tippet akár élőben is megfogadhatjuk jóval kedvezőbb feltételekkel. Aki gyorsabban reagál szinte minden esetben egyből meg is tudja fogadni a tippet. A tippadó egyébként az elmúlt pár évet 70%-os találati aránnyal hozta le 1.75 körüli átlag oddsal. Ha esetleg nem vagy járatos a sportfogadásban akkor elmondom neked hogy ilyen eredmény elérésére szinte alig van példa, uh talán megértitek ha azt mondom hogy ezekkel a tippekkel durva sok pénzt fogunk csinálni!  

Nézd meg az Apollón csoportot

A másik fő Teniszes tippadót ugyancsak régóta követem, illetve néhány tipp is került már ki tőle, de most itt az ideje hogy főszereplő legyen ebben a sztoriban! A 88%-os találati arány úgy gondolom, hogy mindenki számára elég csábító lehet! Igazi varázslat, még akkor is ha kisebb oddsos tippekről beszélünk. Én személy szerint sosem voltam annak a híve hogy túl kis oddsos tippeket fogadjak, viszont ebben az esetben kivételt fogok tenni! Sorozatban a 20. hónapot hozza le profittal a tippadó, szóval ez azért eléggé elgondolkoztatja az embert… Én magam szeretem a legtöbb profitot kihozni a tippekből ezért, ennek a tippadónak a tippjeihez lesz egy egyszerű módosítás amivel megfogadva jóval több profitot érhetünk el. Ez a tippek alatti fogadási segédletben lesz majd elérhető. Sorozatban 25 nyertes tippje van, szóval itt nem érdemes gondolkodni tovább! Kicsit megsíratjuk a fogadóirodákat a következő hónapokban és években!

A 3. fő tippadó pedig ugyancsak a legnagyobb tenisz ligákat célozza meg többnyire 1.9 vagy afeletti oddsokkal, de emiatt nála a találati arány valamivel kisebb mint az előző két tippadónál, viszont cserébe nagy profitra számíthatunk. Single és kombi tippeket is küld főként a Bet365 irodára de ezek a tippek szinte mindig elérhető ázsiai irodánál is így ez nem okoz számunkra problémát.

Illetve vannak a régebbi teniszes tippadóink, akik már bizonyítottak nálunk a korábbi hónapokban és években, és várhatóan hozzák a korábban megszokott eredményességet! A csoportból kikerült a többi sportág, azaz az Apollónban kizárólag csak tenisz tippek fognak érkezni! (Kombinál előfordulhat más sportág is néha) Róluk nem is írnék többet hiszen a csoport eredményeiből egyértelműen látszik, hogy mit tettek le az asztalra eddig, és hogy valóban a legjobbak a szakmában!

Ha ezek a tények nem elég meggyőzőek hogy az Apollón hosszútávon is fix csoport legyen a számodra akkor szerintem te csak élvezetből fogadsz és az elért profit számodra másodlagos! Mi kizárólag azért fogadunk hogy minél több profitot érjünk el, és ennek érdekében bizony mindent meg is teszünk! Az Apollón csoport tippjeivel gyerekjáték rendszeresen pénzt keresni!

Mostantól a lehetőség mindenkinek adott! Fogadj úgy, mint a Profik!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...