Miért érdemes a Poszeidón Csoportot választanod? Elárulom!

Alapismeretek, Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Ha megnézed a Poszeidón Csoport eddigi eredményeit, egy dolog fog feltűnni: Az elmúlt bő másfél évben, mindössze egy hónapja volt veszteséges! Mit is jelent ez pontosan? Hát nem mást, mint azt, hogy tippadóink a szakma krémjéből kerülnek ki, és olyan értékes tippeket küldenek, mellyel a havi pénzszerzés nem csak egyszerű, de szinte garantált!

Nem is akármekkora nyereségről beszélünk! Az összeg számottevő, hiszen a SportingGods a legjobb hivatásos sportelemzők, legeredményesebb tippjeit hozza el neked! Mindössze annyit kell tenned, hogy a Fogadási útmutató és a tippek alatti linken elérhető Fogadási segédlet alapján fogadd meg a tippeket! A tippek szinte mindegyike Bet365 irodára érkezik, (Nagyritkán más iroda is előfordulhat, de ezek többnyire mindig fogadhatóak a Bet365 irodával! Egyéb ajánlott fogadóirodákkal is követhető: Link)

De mire is fogadunk pontosan? Azt biztosan tudod, hogy a legnagyobb profitot a kis ligás/piacos foci (és kosár) tippekkel lehet összehozni. Ebben a csoportban pont a legkiemelkedőbb tippadók tippjeit hozzuk el számodra, olyan területekről, melyeken a fogadóirodák gyakran nem is tudják pontosan megállapítani az esélyeket.

A Poszeidón Csoport single és kombi tippjei a legkisebb labdarúgás ligákra koncentrálnak, ahol a fogadóirodák nem tudják kellően jól beállítani a szorzókat, de a mi tippadóink pont ezekre a területekre specializálódtak. Ez a csoport nem csak tippeket ad, hanem szinte garantálja a nyereséget!

Nézd meg a Poszeidón csoportot

Egyedi ajánlatunkkal, a Poszeidón VIP csoportban, a legerősebb “kisligás” sportelemzők tippjeit fogod kedvezményesen megkapni, beleértve az egzotikusabb ligákat is, mint a női labdarúgás, vagy a brazil, német, spanyol, portugál, olasz, alacsonyabb bajnokságok és társaik. Főként a foci dominál, de néha más sportágak is szerepet kapnak.

Ha viszonylag gyorsan tudsz reagálni a tippekre, és követed a fogadási segédletet, akkor itt az ideje, hogy felépítsd magadnak az első milliódat sportfogadással! Jelenleg a csoportban 6 tippadó található, akik mindannyian a sportfogadás elitjébe tartoznak! Neked pedig most lehetőséged van arra, hogy napi pár perces munkával olyan kiegészítő jövedelemre tegyél szert, amiért szinte csak a kisujjadat kell megmozdítani!

Ne késlekedj tovább, csatlakozz a Poszeidón Csoport VIP tagjaihoz, és indulj el a nyereség felé vezető úton! A siker már csak egy karnyújtásnyira van, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk elérni a céljaidat!

 

Ne várj tovább, csatlakozz hozzánk
és változtasd meg a sportfogadásod eredményét!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...