Miért érdemes a Poszeidón Csoportot választanod? Elárulom!

Alapismeretek, Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Ha megnézed a Poszeidón Csoport eddigi eredményeit, egy dolog fog feltűnni: Az elmúlt bő másfél évben, mindössze egy hónapja volt veszteséges! Mit is jelent ez pontosan? Hát nem mást, mint azt, hogy tippadóink a szakma krémjéből kerülnek ki, és olyan értékes tippeket küldenek, mellyel a havi pénzszerzés nem csak egyszerű, de szinte garantált!

Nem is akármekkora nyereségről beszélünk! Az összeg számottevő, hiszen a SportingGods a legjobb hivatásos sportelemzők, legeredményesebb tippjeit hozza el neked! Mindössze annyit kell tenned, hogy a Fogadási útmutató és a tippek alatti linken elérhető Fogadási segédlet alapján fogadd meg a tippeket! A tippek szinte mindegyike Bet365 irodára érkezik, (Nagyritkán más iroda is előfordulhat, de ezek többnyire mindig fogadhatóak a Bet365 irodával! Egyéb ajánlott fogadóirodákkal is követhető: Link)

De mire is fogadunk pontosan? Azt biztosan tudod, hogy a legnagyobb profitot a kis ligás/piacos foci (és kosár) tippekkel lehet összehozni. Ebben a csoportban pont a legkiemelkedőbb tippadók tippjeit hozzuk el számodra, olyan területekről, melyeken a fogadóirodák gyakran nem is tudják pontosan megállapítani az esélyeket.

A Poszeidón Csoport single és kombi tippjei a legkisebb labdarúgás ligákra koncentrálnak, ahol a fogadóirodák nem tudják kellően jól beállítani a szorzókat, de a mi tippadóink pont ezekre a területekre specializálódtak. Ez a csoport nem csak tippeket ad, hanem szinte garantálja a nyereséget!

Nézd meg a Poszeidón csoportot

Egyedi ajánlatunkkal, a Poszeidón VIP csoportban, a legerősebb “kisligás” sportelemzők tippjeit fogod kedvezményesen megkapni, beleértve az egzotikusabb ligákat is, mint a női labdarúgás, vagy a brazil, német, spanyol, portugál, olasz, alacsonyabb bajnokságok és társaik. Főként a foci dominál, de néha más sportágak is szerepet kapnak.

Ha viszonylag gyorsan tudsz reagálni a tippekre, és követed a fogadási segédletet, akkor itt az ideje, hogy felépítsd magadnak az első milliódat sportfogadással! Jelenleg a csoportban 6 tippadó található, akik mindannyian a sportfogadás elitjébe tartoznak! Neked pedig most lehetőséged van arra, hogy napi pár perces munkával olyan kiegészítő jövedelemre tegyél szert, amiért szinte csak a kisujjadat kell megmozdítani!

Ne késlekedj tovább, csatlakozz a Poszeidón Csoport VIP tagjaihoz, és indulj el a nyereség felé vezető úton! A siker már csak egy karnyújtásnyira van, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk elérni a céljaidat!

 

Ne várj tovább, csatlakozz hozzánk
és változtasd meg a sportfogadásod eredményét!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...