Miért érdemes a Zeusz Csoportot választanod? Elárulom!

Alapismeretek, Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

A Zeusz csoportot nem véletlenül szeretik sokan: ez a csoport a legjobb tippadók kiválogatott, leginkább profitot hozó tippjeit tartalmazza. Az elmúlt időszakban olyan nyereményszériákban volt részünk, amelyeket még én sem láttam az elmúlt évtizedben! Ahogy a korábbi hónapok eredményeiből is láthatod, a veszteséges hónapok nagyon ritkák, tehát ez a csoport gyakorlatilag egy profitot termelő gépezetként működik, amelyet csak el kell indítanod!

Zeusz VIP csoport ajánló

Az ajánlott fogadóiroda a Bet365, de természetesen más irodákkal is remek eredményeket érhetsz el! A Zeusz csoport tippadói különböző területeken specialisták, és mindegyikük kimagasló eredményeket ér el. Imádjuk a profi elemzők tippjeit, hiszen a tippjeik által jelentős összegeket tehetünk a zsebünkbe!

Ez a csoport nagyobb hozamot és nagyobb bankroll ingadozást produkál, mint például az Artemisz csoport, tehát ne várd, hogy csak felfelé fogsz menni. De ha következetesen végzed a dolgodat, vagyis robot módba kapcsolsz, és betartod a fogadási útmutató szabályait, hatalmas profitokat érhetsz el!

A Zeusz csoport különleges figyelmet élvez nálunk, és amint találkozunk egy elemzővel, aki szinte “varázslatosan” jó, az hamarosan csatlakozik a tippadó csapathoz, hogy a követők minél többet profitálhassanak.

Nézd meg a Zeusz csoportot

A Zeusz csoport multisport, azaz számunkra mindegy, hogy milyen sportágban fogadunk, mert nekünk csak egy dolog fontos: a PROFIT! A fő sportágak a kosárlabda, labdarúgás, jégkorong, tenisz, futsal. A csoport követhetősége is kiemelendő, mert a gyorsan reagálók nagyon közel tudnak zárni a hónap végi eredményhez.

Természetesen, mint mindenhol, itt is fontos a bankroll menedzsment, hiszen a profit ingadozik, bár az esetek többségében felfelé haladunk, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének gyengébb időszakok. Tehát csak annyit kérünk tőled, hogy kövesd a fogadási útmutatót, tartsd be a bankroll menedzsmentet és fogadj mielőbb! Ezután már csak egy dolgod van, hogy kiutalgasd magadnak a profitot!

 

Ne várj tovább, csatlakozz hozzánk
és változtasd meg a sportfogadásod eredményét!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...