Miért érdemes a Zeusz Csoportot választanod? Elárulom!

Alapismeretek, Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

A Zeusz csoportot nem véletlenül szeretik sokan: ez a csoport a legjobb tippadók kiválogatott, leginkább profitot hozó tippjeit tartalmazza. Az elmúlt időszakban olyan nyereményszériákban volt részünk, amelyeket még én sem láttam az elmúlt évtizedben! Ahogy a korábbi hónapok eredményeiből is láthatod, a veszteséges hónapok nagyon ritkák, tehát ez a csoport gyakorlatilag egy profitot termelő gépezetként működik, amelyet csak el kell indítanod!

Zeusz VIP csoport ajánló

Az ajánlott fogadóiroda a Bet365, de természetesen más irodákkal is remek eredményeket érhetsz el! A Zeusz csoport tippadói különböző területeken specialisták, és mindegyikük kimagasló eredményeket ér el. Imádjuk a profi elemzők tippjeit, hiszen a tippjeik által jelentős összegeket tehetünk a zsebünkbe!

Ez a csoport nagyobb hozamot és nagyobb bankroll ingadozást produkál, mint például az Artemisz csoport, tehát ne várd, hogy csak felfelé fogsz menni. De ha következetesen végzed a dolgodat, vagyis robot módba kapcsolsz, és betartod a fogadási útmutató szabályait, hatalmas profitokat érhetsz el!

A Zeusz csoport különleges figyelmet élvez nálunk, és amint találkozunk egy elemzővel, aki szinte “varázslatosan” jó, az hamarosan csatlakozik a tippadó csapathoz, hogy a követők minél többet profitálhassanak.

Nézd meg a Zeusz csoportot

A Zeusz csoport multisport, azaz számunkra mindegy, hogy milyen sportágban fogadunk, mert nekünk csak egy dolog fontos: a PROFIT! A fő sportágak a kosárlabda, labdarúgás, jégkorong, tenisz, futsal. A csoport követhetősége is kiemelendő, mert a gyorsan reagálók nagyon közel tudnak zárni a hónap végi eredményhez.

Természetesen, mint mindenhol, itt is fontos a bankroll menedzsment, hiszen a profit ingadozik, bár az esetek többségében felfelé haladunk, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének gyengébb időszakok. Tehát csak annyit kérünk tőled, hogy kövesd a fogadási útmutatót, tartsd be a bankroll menedzsmentet és fogadj mielőbb! Ezután már csak egy dolgod van, hogy kiutalgasd magadnak a profitot!

 

Ne várj tovább, csatlakozz hozzánk
és változtasd meg a sportfogadásod eredményét!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...