V.I.P. csoportjaink 2022 augusztusi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Hát ez azért elég durva volt….!

Ez a hónap nem indult valami fényesen szinte egyik csoportunkban sem! Ez persze csak annyit jelentett hogy, nem jött a “szokásos” jól megérdemelt profit már a hónap első napjaiban. Már-már húztuk a szánkat, hogy ez mégis hogy fordulhat elő, hiszen már kb megszoktuk, hogy annyira jó tippek érkeznek, hogy már arra sem emlékszünk milyen is az, amikor egy gyenge hónap van. Persze nem kellett sokat várnunk mert a hónap második felében berobbantak a csoportok és pillanatok alatt bedaráltak 20-30 tét profitokat! Annyira erősen sikerült az elmúlt 3 hónap, hogy ismét volt néhány előfizető aki átlépte a bűvös 1 Millió Forintos profithatárt! De most már ez is csak egy “szokásos” történet a SportingGodsnál!

Kattints a csoportok neveire a táblázat felett és olvasd el mindegyik VIP csoportunk rövid összegzőjét, tudd meg milyen eredménnyel zárult a hónap és hogy milyen változások várhatóak annak érdekében, hogy még többet nyerhess!

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot, ami azért nem rossz teljesítmény! Tartsd magad az útmutatásunkhoz 100%-ban és végre te is megtudhatod milyen az amikor tényleg gyűlik a pénz a fogadó számládon! Fogadj úgy, mint a Profik!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz – Összes profit:
612.87

Összegzés

Az Artemisz csoportot sokan már több hónapja, vagy épp több éve is követik. Ennek pedig az az oka, hogy ha valaki megfelelően fogadja az itt érkező tippeket, akkor bizony szinte havi rendszerességgel profitálni fog. 

Itt érdemes megállni egy pillanatra! Szinte rendszeres profitról beszélünk, amit sportfogadással lehet elérni. Gondolj kicsit arra, hogy korábban, mennyire voltál eredményes és sikeres! Az igazság az hogy a sportfogadók többsége, (és ezt értsd úgy hogy szinte mindenki) hosszútávon veszteséges! És akkor itt egy VIP csoport, amely biztosítja azt hogy olyan minőségi tippeket fogadhass, amely szinte biztos profitot garantál a számodra. Legalábbis akkor, ha megfelelő minőségben követed! De ne gondold hogy te nem kellesz ahhoz hogy rendszeres profitot érj el! A nyereséges sportfogadás azért nem olyan könnyű…! A kérdőívekből látom hogy mindig van egy-két ember aki veszteséget ér el annak ellenére, hogy mindenki más profittal zár. Ez egyértelműen megmutatja azt, hogy hiába a jó tippek, ezt el is lehet rontani! Ezekről a hibákról már sokszor írtam, és még le is fogom párszor, mivel ezeket el kell kerülni, hiszen jóval több profitot lehet úgy elérni, ha mindent úgy csináltok, ahogy azt leírtam. És persze mindig vannak új követők is, akiknek még bele kell tanulni, ezért ezeket az információkat megtalálod a csoportban, a tippek alatti linken Fogadási segédlet címmel. Megkérek mindenkit, még azokat is akik már nagyon régóta követik a csoportot, hogy olvassák el újra, mivel egy kis hiba is sokba kerülhet! A te legfontosabb dolgod a profit maximalizálása, azaz hogy a legjobb eredményeket érd el az itt érkező tippekkel! Ehhez készítettem egy Fogadási útmutatót, egy Fogadási segédletet ami a tippek alatti linken érhető el, és ebben segítenek azok a bizonyos blogbejegyzések is amiket folyton ajánlgatok hogy olvasd el. Láthatod hogy elég rendesen kell küzdenem azért, hogy minél többet profitáljatok, hiszen nekem is érdekem hogy nyerj, mivel kizárólag csak így leszel hosszútávon előfizetőnk és csak így fogsz ajánlani az ismerőseidnek! 

Amúgy tudtad, hogy ha ajánlod a SportingGods szolgáltatását akkor akár 0-ra is csökkentheted az előfizetési díjadat? Persze az sem elhanyagolandó tény, hogy rendes leszel az ismerőseiddel és segítesz nekik abban, hogy ők is megismerjék azt, hogy milyen összerakni mondjuk egy 1 Millió Forint bankrollt, pár tízezer forintból! Erről a lehetőségről bővebben ezen a Link-en olvashatsz!

Az Artemisz csoport fontosabb információi:

A hónap utolsó előtti napján 14,4 tét profiton állunk, ami inkább egy átlagos eredmények felel meg, de ahogy a kérdőívekből láttam, szinte mindenki profitban végzett ebben a hónapban. mivel két tippadó is 0 körüli profitot hozott a hónapban, úgy gondolom hogy ennek ellenére is jó eredményt hozott a csoport, de szeptemberre ennél mindenképp erősebb hónapot várok, hiszen sok kosár liga beindul, és ezekre a piacokra van pár profi sportelemzőnk akik ismét megmutathatják miért is vannak a csoportban!

A csoportban jelenleg van egy “alvó” kosaras tippadó de ő várhatóan csak szeptember végétől lesz aktív, mivel az ő preferált kosár ligái akkor indulnak be, így tőle nem is érkezett tipp az elmúlt időszakban. Van két “ébredező” tippadó, akik küldtek ugyan tippeket, de jóval kevesebbet mint a megszokott, és ebben a hónapban különösebb profitot nem is hoztak, de szeptembertől tőlük, már jóval magasabb tippszám, illetve nagyobb profit várható. Ők régi motorosok akiket már évek óta követünk, szóval a csoport biztos tippadói maradnak a jövőben is, hiszen rengeteg profitot hoztak már a számunkra és bizonyították hogy a legjobbak a területükön. Nyárra bekerült egy kiegészítő tippadó, aki gondoskodott a nagy profitról. A tippadókról azért nem írok bővebben, mivel az én dolgom, illetve az én felelősségem hogy a legjobb tippeket fogadhassátok. Ezt pedig úgy tudjátok segíteni hogy ha mindig pontosan kitöltitek a hó végi kérdőíveket, mivel azzal járulsz hozzá leginkább a csoport eredményességének/követhetőségének a javításához! Jó lenne ha ezt mindenki megértené, mert a TE pénzed függ attól hogy minél pontosabb visszajelzéseket lássak tőletek! A csoportban a tippmennyiség a leírásban megjelölt 150 db felett volt, amit próbálunk tartani a jövőben is. Szeptemberben ez lehetséges hogy valamivel magasabb lesz, de próbálom úgy belőni, hogy többnyire 150 db/hó körül legyen. Mindenképp szeretném úgy alakítani hogy a csoport megfelelően profitábilis legyen akár csak Bet365 vagy akár csak valamelyik 1xbet klón irodával követve is. És persze eredményesen követhető legyen azok számára is aki már csak 2-3 kiegészítő irodával tudnak fogadni. A Legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link Lesz e olyan a jövőben hogy egy egy tippet ki kell hagynod mert az általad használt irodánál nem elérhető? Igen lesz! Éppen ezért van a csoportban átlag 150db tipp, azaz kb 50 db-vel több mint szükséges, hogy ne legyen gond ha kimarad pár tipp és még így is szép profitot tudj elérni. 

Ebben a hónapban volt néhány tipp az egyik tippadótól ami éjszaka érkezett, és ezeket a többség nem tudta fogadni, ahogy én sem, ez kicsit rontotta a követhetőséget az előző hónapokhoz képest. Arra, hogy egy adott tippadó éppen mikor küldi a tippet nincs ráhatásom, ezért lehetséges hogy beteszünk egy szűrőt ebbe a csoportba, ami éjfél és reggel 6 között nem enged majd ki tippeket. Mindig úgy alakítjuk a tippadó gárdát, hogy a tippek minél optimálisabban fogadhatóak legyenek a követőink számára. Mindezektől függetlenül az előfizetőink többsége szép profitban zárt és nagyon elégedett volt a csoporttal, de páran csak minimális profitot tudtak elérni, amin mindenképpen javítani kellene. Én megteszem az én részemet azaz jobb követhetőséget, jobb eredményességet hozok, a te részed pedig az, hogy még jobban figyelj arra oda, hogy kövesd a leírt szabályokat és segédletet, illetve hogy lehetőség szerint minél előbb fogadd meg a tippeket!

Volt egy olyan visszajelzés hogy jó lenne pár soros indoklás hogy miért az az adott tipp lett kiküldve. Akinél ez a kérdés/igény felmerült, annak javaslom hogy olvassa el ezt a blogbejegyzést: Link 

A kérdőívekből néhány visszajelzést azért szeretnék kiemelni, mivel ezek sokszor jobban megfogják a lényeget, mint az én unalmas “szakmai” leírásaim:

“Ez a legjobb csoport, elégedett vagyok vele, szép teljesítményt hozott a nyári időszakban is.”

“A csoport ismét hozzta amit elvárok tőle profi munka. Egy pár tippadót benne hagyhatnátok más sportágakból akár egesz évre. Nagyon megdobta a nyári szezont mind élmény mind profit szempontjából az a pár kézi, röpi vagy épp asztali tenisz tipp. Köszönöm a munkátok!”

“Megfelelően követhető a csoport, bár az éjszakai tippeket nem követem”

“Sajnos nyaralás miatt most nem annyira sikerült követni a tippeket, mint ahogy szoktam, de így is pluszos hónapot sikerült zárni, pedig tényleg sok tipp kimaradt. Továbbra is nagyon köszönöm és rettentően elégedett vagyok, csak így tovább! ✌️”

“Brutál jó, 3 hónap alatt 3 csoport követésével a bankrollom közel 10-szerese lett, így átléptem az 1 milliós nyereséget! 🙂”

“Látszik, hogy nincs félvállról véve az “ügyfél elégedettség”, illetve folyamatosan oda van figyelve minden részletre. Korrekt csapat, megfelelő hozzáállással!”

Poszeidón – Összes profit:
1,012.31

Összegzés:

Az első 11 nap nem indult valami erősen, mivel 9 tét veszteségben is volt a csoport, aztán beindultak a tippadók és jelenleg a hónap utolsó előtti napján már 28 tét profit felett vagyunk!

Ez ismét megmutatja hogy ingadozik a profit, igaz hamar megvolt a korrekció, de azért ne felejtsük hogy ez jóval hosszabb távon is eltarthat, azaz simán lehet hogy egy-vagy két hónapot gyengébb eredményekkel zárunk! Persze erről nincs szó jóideje, de ezt érdemes fejben tartani, és felkészülni rá, mivel biztosan lesz ilyen a jövőben, hiszen ez a profi sportfogadás velejárója. Ezért kell nagyon odafigyelni a bankrollmenedzsmentre, és a megfelelő tétméret használatra, hiszen ezek a garancia arra hogy hosszútávon is profitábilisak tudjunk maradni!

Habár ebben a csoportban nem jellemző a veszteséges hónap, ettől függetlenül a sportfogadás szabályait be kell tartani, és a lehetséges kockázatokat a minimálisra kell csökkenteni! Nagyon erős hónapokat zárt a Poszeidón csoport, de ne legyetek mohók, és védjétek a fogadóirodánál a számlátokat! Ugyanis az iroda nem szereti hogy ha ilyen mértékben és ilyen tempóban lapátolod ki a pénzt! És ha te ezt teszed, ráadásul úgy, hogy kb hetente emeled a tétméretedet akkor nagyon gyorsan fel fogsz tűnni a radaron és egyszer csak azt veszed észre hogy korlátozták a tétméretedet vagy gyengébb oddsokat kapsz. Tudom hogy kell a pénz mindenkinek, de ha irreálisan gyorsan növeled a tétméretedet, vagy épp túl nagy összeggel fogadsz, illetve csak a kis ligás tippeket fogadod akkor hamar vége lesz a fogadószámládnak és akkor jössz rá hogy miről is beszéltem neked folyton! De akkor már késő lesz! Ezt a blogbejegyzést mindenképpen olvasd el Link, és kövesd szó szerint! Legalábbis ha az a célod hogy minél több profitot hozz el a fogadóirodáktól! Ne feledd hogy ha nem követsz nagy ligás tippeket akkor hamar levágnak ráadásul például az Apollon nagyligás csoport is durva 20 tétes profit körül zárja a hónapot! Szóval csak okosan! Az a poén az egészben, hogy ugyan hónap közepén betettünk két új tippadót hogy korrigálják a hó eleji gyengébb időszakot, de ők nem, vagy csak pár tippet küldtek. Na és akkor így kezdünk neki a szeptembernek, hogy a legjobb katonáink még csatasorba sem álltak! 😀

Érdemes e követni a Poszeidón csoportot? Hát nem jobban mint a többi VIP csoportunkat! A kérdőív szerint a követők többsége 15-25 tét közötti profitot ért el, ami nagyon jó eredmény természetesen. Igaz volt egy két tipp aminél valamivel gyorsabban változott az odds, de a tippek többségét minimális line változással is bátran fogadhatjuk, amelyről a tippek alatti fogadási segédletben olvashatsz! Pontosan ugyanazt az eredményt nem tudjuk elérni mint a tippadók, de ettől függetlenül 2-3 hónapon belül meg lehet duplázni a bankrollt, ami azért durván jó eredmény és ezzel nem árt tisztában lenni! Persze ennél jobb eredményeket is el lehet ám érni! A kérdőívben lévő visszajelzések résznél sok hasonló eredményről olvasni mint pl ez: Brutál jó, 3 hónap alatt 3 csoport követésével a bankrollom közel 10-szerese lett, így átléptem az 1 milliós nyereséget! 🙂 Elárulok egy titkot… Ő sem érte el ugyanazokat az eredményeket mint a tippadók és ő is eltéréssel fogadja a tippek egy részét! Na és persze ő sem: ​​“Átvertetek! Nyár elején még a tipp szám csökkenéséről és mérsékelt profitról vólt szó, ehez képest olyan robbant a nyári szezon a Artemisz és a Poszeidon csoportal közel 100 tét profitot hozott a nyár, pedig nem a legjobbak a fogadási paramétereim. Köszönöm a munkátok, csak így tovább 🙂” Na és ő sem: “Ebben az évben még nem volt veszteséges hónapom. Nagyon szépen köszönöm.” 

Több pénzt szeretnél? Fogadj gyorsabban és tartsd be a szabályokat! Akik a legtöbbet nyerik náluk, bizony ezt csinálják! Természetesen tisztában vagyok azzal hogy nem mindenki tud egyből reagálni a tippekre, és emiatt valamivel kevesebb profitot érnek el, de az hogy mit hozol ki ezekből a minőségi tippekből csak rajtad múlik! Ha kevésbé optimálisabbak a fogadási paramétereid akkor nézd reálisan a dolgot és ehhez igazítsd az elvárásaidat. Természetesen a csoportot követhetőségét és eredményességét tovább optimalizáljuk és azon dolgozunk hogy minél több pénzt tudjatok nyerni a lehető legjobb követhetőség mellett! Ha nem olvastad az Artemisz csoport összegzését azt is olvasd el mivel az ott leírtak nagy része erre a csoportra is vonatkozik!

Zeusz – Összes profit:
895.64

Összegzés:

A Zeusz csoport ebben a hónapban is szép eredményt hozott, mivel a hónap utolsó napján 30 tét profiton áll. Az első másfél hétre itt is a stagnálás volt inkább jellemző, de aztán beindult a profit gyártás!

A visszajelzések szerint a csoport előfizetői két ember kivételével, mind profitban zártak, de náluk is inkább a nem megfelelő iroda, illetve a nagyon hosszú reakcióidő állt. Ugyan jópáran vannak akik 20 tét profit felett zártak, de a csoporttagok által elért átlagprofittal nem vagyok elégedett, aminek az oka nagy eséllyel az lehet, hogy a tippek követése valamivel nehezebb, mivel az elért profit annál kisebb minél lassabban reagál a fogadó illetve minél gyorsabban változik a odds. Így ebben a csoportban most lesz egy kis vérfrissítés annak érdekében, hogy tovább növeljük az előfizetők által elérhető profitot. Természetesen ettől még ugyanúgy fontos a minél gyorsabb reakcióidő, de szeretném azt, hogy akik valamivel lassabbak, azok is tudják hozni legalább a havi 10 tét körüli átlagprofitot. Aki pedig gyorsabban reagál az pedig jobban meg tudja majd közelíteni a csoport által elérhető profitot!

A másik nagy problémának viszont azt láttam, hogy mivel már hosszú ideje hasítanak megállás nélkül a kisligás csoportjaink, aminek köszönhetően folyamatosan profitálnak a követők is, de sokan már természetesnek veszik, hogy nyerni fognak és jóval hanyagabbak, ami kihat az eredményre is. Az első hét gyengébb volt mindegyik kis ligás csoportban és sokan, mivel már mindhármat követik, meglepődtek, hogy most nem jön a profit sőt még kis veszteség is van. Ne feledd a profit ingadozik! Minél több tippet fogadsz annál nagyobb ingadozások vannak! Minél több tippet fogadsz annak arányában kell csökkentened a tétméretedet hogy az ingadozások ne okozzanak problémát! Nem mindig felfele vezet az út és lesznek gyengébb időszakok is! Ha erre nem készülsz fel és ész nélkül tolod akkor az komoly problémát fog okozni a későbbiekben. És ez nem a csoportok vagy a tippadók hibája lesz, hanem a tiéd, hiszen az ingadozást nem lehet elkerülni, viszont lehet kezelni! Sokan ráéreztetek a folyamatos profit ízére és egyre csak többet és többet akartok… Ez a mohóság viszont oda vezet, hogy egy gyengébb időszakban a túltolt tétmérettel gyorsan lefaragjátok az addig felépített bankrollt! Igen megint vészmadárkodok, de ez segít neked abban hogy tisztán láss és tényleg komoly profitot tudj elérni! Azt se feledjük hogy a fogadóirodák nem nagyon díjazzák hogy hordjuk el a pénzt! Ők le akarnak vadászni téged és le is fognak! A kérdés csak az hogy mikor és hogy mit teszel ellene? Szerinted ha elkezdtél fogadni 1000Ft tétmérettel és most 15.000Ft-al fogadsz nem lesz gyanús nekik? És az, ha csak kis ligás tippeket fogadsz, amivel a legkönnyebb profitálni az nem lesz szembetűnő? Ezt a blogbejegyzést LINK mindenképpen olvasd el és tartsd hozzá magad! Sokkal több profitot tudsz elhozni a fogadóirodából ha ésszerű tétméretet választasz és nagyligás tippeket is fogadsz a kisligásak mellett! Sokszor írtam már erről, de mindig ha ír valaki, hogy limitálták kiderül hogy brutál tétmérettel fogadott, és hogy nem fogadott nagyligás tippeket… Utána már sírhatsz, hogy korlátozták a tétméretedet erre ugyanúgy előre fel kel készülni akárcsak a gyenge időszakokra! Vagy megfogadod a leírtakat és tudatosan fogadsz, vagy tanulsz a saját hibádból de akkor már késő lesz! Egy célunk van: Hogy maximalizáljuk a profitunkat azaz hogy a legtöbb profitot hozzuk el a fogadóirodáktól! A szlogenünk az hogy Fogadj úgy, mint a Profik!, ami nem véletlen, hiszen csak így lehetsz a legeredményesebb ha profi szemlélettel állsz a dologhoz és minden egyes forintot kisajtolsz az irodákból, de az optimális fogadási szabályokat követve. Ha mohó vagy akkor ez nem fog sikerülni és nem milliókat fogsz nyerni, hanem csak pár százezret jobbesetben. Természetesen akkor is van tovább, ha limitál az iroda, de ahogy haladsz előre minden egyes lépcsővel egyre nehezebb lesz profitálni, ezért is fontos hogy az Európai irodákat a lehető legjobban le tudjuk venni.

A nagy bankroll pedig majd kelleni fog az ázsiai irodánál, ahol kevesebb tét profitot tudunk elérni havonta átlagosan, de a nagyobb ingadozás miatt kisebb tétméretet kell majd használjunk. Tehát az már egy nehezebb téma és mindenképp szükséges, hogy meglegyen az az alaptudás, amit itt a kis ligás fogadásoknál szerezhetsz meg. Viszont ha itt nem tudod betartani a szabályokat akkor a továbblépés nem neked való!

Tehát összegezve: A tippmennyiséget redukáljuk 200db-ra, de egyúttal úgy frissítjük a tippadó gárdát hogy minél követhetőbb legyen a csoport és tovább növekedjen a követők által elért átlagprofit. Az átlagprofit növeléshez, azaz hogy te többet nyerj, ezeken kívül arra is szükség van hogy kő profi legyél! A fogadási útmutatót a tippek alatti fogadási segédletet ismerd és használd! A blogbejegyzéseket olvasd el mindet! Hamarosan elkészül az össze csoport hó végi összegzése, és mindet olvasd át! A leírások összefüggenek, illetve a leírt tanácsok mindegyik csoportra érvényesek! Ne légy mohó! Vedd vissza a tétméretedet, és 10.000Ft fölé ne menj de inkább azalatt maradj! Ha több csoportot követsz akkor csökkentsd a tétméretedet. Használj kiegészítő irodákat. Gondoskodj arról hogy ne csak kis ligákra fogadj! Az ha követsz 3 kisligás csoportot és egy nagyligásat, még nem oldottad meg a problémát mert kb 5:1 lesz a kisligás-nagyligás tippek aránya. Apollon, Héra és az Élő tippek, mind használhatók kompenzálásra!

Na és akkor mégegyszer: Fogadj úgy, mint a Profik!

Apollón – Összes profit:
693.68

Összegzés:

Az Apollon csoport a hónap utolsó napján 17,7 tét profiton áll, ráadásul mindezt durván 100 db tippből érte el.

Mindig felhívom a figyelmet arra hogy ez egy nagyligás csoport, azaz nagy piacokra fogadunk, aminek az az előnye, hogy könnyebb követni mert az oddsok lassabban változnak, illetve a legtöbb fogadóirodánál lehet tenni a tippeket. Mire jó az Apollón csoport? Egyrészt arra, hogy aki többnyire csak kis ligás/kis piacos tippeket fogad, az ezekkel a tippekkel balanszálhatja az arányokat és tovább elkerülheti a tétkorlátozásokat az európai irodáknál. Igaz ezeknél az irodáknál valamivel kisebb oddsokat kap, de ettől még így is szép profitokat lehet elérni a csoporttal! Aki pedig már nem tud fogadni az európai irodáknál, vagy épp Tippmixen, Unibeten, Bwinen bohóckodik, annak érdemesebb Broker irodánál fogadnia a tippeket, mivel ott kapja a legjobb oddsokat, azaz ott éri el a legtöbb profitot, ráadásul a limitálástól sem kell félnie! A csoportba leginkább tenisz tippek érkeztek, single vagy kombi formában, és a csoport tippadói ismét bizonyították hogy a legjobbak ezen a területen! Sokan nem tudják, hogy ezeknél a nagy ligáknál sokkal nehezebb profitálni mint a kis ligáknál, hiszen itt az irodák jobban be tudják lőni az esélyeket mivel rengeteg információ és statisztika áll a rendelkezésükre. Mindezek ellenére az Apollón csoport szinte havi rendszerességgel szállítja a profitot és nem is akármilyeneket! A csoport követése mindenki számára kötelező választás! Ne feledjük el azt sem hogy mivel nagy ligákról beszélünk, itt többször ingadozik a profit és a gyengébb időszakok is tovább tarthatnak ezért nagyon fontos hogy megfelelő tétméretet válasszunk! A csoport tippadóiban nem lesz változtatás mivel folyamatosan jó eredményeket hoznak és a tippek is jól követhetőek. Van két “alvó” tippadó is a csoportban, akiktől pár héten belül visszatérnek, tőlük kisebb mennyiségben fog érkezni labdarúgás és kosárlabda tipp, természetesen a megszokott magas minőségben!

Néhány visszajelzést ide is bemásolnék kedvcsinálónak!

“Ez az a csoport, amivel aztán tényleg meg vagyok elégedve, nagy ligás létére. Ezt “tölteléknek” használom a kisligás csoportokhoz, amellett, hogy teszek még más nagyobb ligás tippeket is mellé más forrásból. Hatalmas profitokat nem vártam ettől, mert tudom, hogy ebben a csoportban nehezebb hosszú távon ezt produkálni, de kellemesen csalódtam, több, mint 10 egység így is összejött. Azt hiszem 1 vagy 2 tipp volt, amit egyszerűen nem találtam meg sehol, lehet, csak rosszul kerestem, egyébként szinte mindent tudtam tenni, viszonylag minimális odds változással.”

“Eddig teljesen jó, megpróbálok minél gyorsabban tenni a tippeket, és később a Broker irodára szeretnék át menni, hogy elérjek egy kis jövedelem kiegészítést belőle 😁”

“A csoport hozza amit el várok tőle.”

“Nagyok jók a tippek és összeségében profitálok tehát meg vagyok elégedve csak így tovább”

Héra – Összes profit:
151.94

Összegzés:

A csoport a hónap utolsó napján 6,6 tét profiton áll, ami egész jónak számít tekintve hogy nagy ligás csoportról van szó, de mivel a hónap közepén 16 tét profiton is álltunk, így emiatt nem annyira felhőtlen az öröm.

Szeptember már teljes hónap lesz és mindenképp arra számítok, hogy a havi profit 10 tét felett lesz, mivel most már futnak a nagy ligák és a tippadók remélhetőleg elkezdik hozni azokat az eredményeket, amelyeket a korábbi jónéhány szezonban is megtettek. A csoport tippadóit tekintve nem lesz változás, mivel sok visszatérővel számolunk akik a nyári szezont kihagyták a nagyobb ligák leállása miatt. Emiatt az tippszám is növekedni fog és várhatóan 150db körül lesz szeptembertől.

A csoport követése továbbra is ajánlott azok számára akik kis ligás csoportokat követnek hiszen így jobban el lehet kerülni az irodák korlátozásait. Aki pedig már nem tudja kihasználni a kis ligás irodákat mert limitálták a tétméretét, vagy épp a tippmix, bwin, unibet irodáknál fogad, annak célszerű Broker irodára váltani, hiszen ott kapja a legjobb oddsokat, a legnagyobb kínálat mellett.

Az elmúlt időszakban rengeteget invesztáltunk a legjobb nagy ligás tippadókba, amelynek az eredménye várhatóan az őszi szezontól elkezd majd megtérülni, és hasonló profitokat fog hozni a Héra csoport is akárcsak az Apollon. Tehát a csoportot mostantól bátran lehet követni és ajánljuk mindenkinek, mivel megkezdődött a nagy ligás foci tippek idénye!

Élő tippek – Összes profit:
876.34

Összegzés:

A hónap utolsó napján a csoport 30 tét profitban van ami nagyon szép eredmény, és végre láthatóan magukra találtak a tippadók is a döcögős nyári szezon után.

Sokszor olvashatjátok hogy a sportfogadás a hosszútávról szól, aminek az oka az hogy a profit ingadozik. Azaz ha türelmetlen vagy akkor bizony ez a tevékenység nem neked való! Igaz az egy hónapos távlat még nem nevezhető igazán hosszútávnak, de pontosan megmutatja hogyan is működik a dolog. Az első 3 hét igazából csak stagnálás volt, minimális profittal, majd az utolsó héten bejött 26 tét profit. Hosszabb távon nézve ez ugyanígy működik, tehát vannak időszakok amikor kevésbé vagyunk eredményesek, majd azután megindul a hegymenet. De ennek az eredményét csak az tudja kiélvezni aki megdolgozik érte, azaz folyamatosan fogadja a tippeket, betartja a bankrollmenedzsmentet, és tud hosszútávban gondolkodni. Így óriási bankrollt lehet felépíteni, minimális idő és energia befektetéssel. Sokan azt várják, hogy jön majd 20 tipp a hónapban aztán mind nyer… Persze csak az vár el ilyesmit, aki nem olvasta el a csoport leírását, vagy a tippek alatti fogadási segédletet, hiszen ezekről pontosan szó volt. Élő tippek fogadásával nagyon sok pénzt lehet nyerni, de ehhez el kell fogadni, hogy mindezért tenni is kell és el kell fogadni a sportfogadás szabályait!

A tippadók találati aránya hosszútávon 60-65% de ez egyúttal azt is jelenti hogy a tippek 35-40%-a veszíteni fog. És a profit ingadozást, pedig az okozza, hogy rövidebb-hosszabb, nyertes és vesztes sorozatok feltorlódnak és rövidtávon ez nagyobb emelkedést, vagy épp visszaesést eredményez. Kinek probléma ez? Annak aki nem megfelelő tétmérettel fogad, azaz nem tartja be a bankrollmenedzsmentet, illetve annak aki nem tud hosszútávban gondolkodni és egy gyenge szériánál, inkább elkönyveli magában hogy ez nem működik. Közben pedig csak annyi történt hogy az egész filmből csak egy részletet látott, és abból akarja megmondani, hogy kapjon e Oscar-t az alkotás, vagy sem!

Néhány szó az élő tippek követhetőségéről: Élő tippekről beszélünk azaz a mérkőzés már folyamatban van, ezért bármikor előfordulhat hogy gól/szöglet/piros lap vagy bármi hasonló történik, amely befolyásolhatja az adott tippet. Ilyenkor egyszerűen lépjünk tovább, mivel ez az élő fogadás hozzátartozó része. Sok tipp van, tehát bőven marad mire fogadni! Ami sokszor még nehézséget okoz, a pluszos hendikepek, vagy épp az under/alatt gólok fogadása, ugyanis ahogy telik az idő úgy romlanak az oddsok és változnak az esélyek, ráadásul ha egy nagyon jó tippadóról küldi, vagy épp nagyon kis piacról van szó, akkor ez sokkal gyorsabban bekövetkezik. Ebben az esetben kövessük a tipp alatti fogadási segédletet, ahol le van írva hogy ezeket a tippeket mekkora line változással lehet megtenni. Ha pedig túl sokat változott akkor egyszerűen hagyjuk ki. A mínuszos hendikepeknél, és over/felet gólok tippeknél, pedig ahogy telik az idő, úgy javulnak az oddsok és lineok. Tehát ha nem esik gól, akkor itt jóval több időnk van megfogadni a tippeket. Igaz hogy kisebb oddson fogadjuk a pluszos és underes tippeket, de azokat a mínuszos és overes hendikepek odds növekedései kompenzálják. 

Mi várható a jövőben az Élő tippek csoportban? Mivel a nyári szezonban kevés tipp volt, sok tippadó került be a csoportba így a tippmennyiség hétről hétre növekedett, ezért mostantól csak azok maradnak, akik a legjobban teljesítettek az elmúlt években. A havi átlagos tippmennyiséget 200db-ra szeretnénk belőni, de mivel sok tippadó most tér vissza, ezért a szeptember lehet még felette lesz kicsivel. Tehát mindenképp úgy lesz kialakítva a csoport, hogy optimális tippmennyiség legyen, amelyet jól lehet követni és megfelelő profitot lehet vele elérni. Az utolsó hét eredményei megmutatták hogy mire képesek a tippadók és egyértelműen látszik, hogy a nagyobb foci kínálatból jóval eredményesebbek tudnak lenni, mint a nyár közepén.

Kinek jó az Élő tippek csoport? Elsősorban annak aki gyorsan tud reagálni, de mivel a tippek legnagyobb része délután illetve hétvégén érkezik ezért emiatt szinte mindenki profitábilisan fogja tudni követni a csoportot! A tippek kis, közepes és nagy ligákra egyaránt érkeznek de mivel az élő piacok amúgy is nagyobbak, még a kis ligáknál is, ezért tökéletesen alkalmas arra, hogy védjük a fogadószámlánkat a limitálástól. Ezért azok akik sok kis ligás csoportot követnek mindenképp elengedhetetlen az élő tippek követése! Persze mivel élő tippekről van szó ezért ezeket több nagy kínálattal rendelkező irodánál is fogadhatjuk profitábilisan, sőt sok tippet még ázsiai irodáknál is lehet fogadni.

Összegzés: Az elmúlt 1,5 hónapban futott az élő tippek promo csoport is, aminek az indulása nem volt épp a legoptimálisabb, hiszen a nyár közepén szinte alig volt mérkőzés, amiből a tippadók nem tudtak olyan eredményeket hozni, mint a korábbi hónapokban. Annak érdekében, hogy megfelelő tippmennyiség legyen, sok tippadót kellett betennünk, akikkel az első hetekben inkább csak stagnáló eredményeket tudtunk elérni. A promó csoportban többször jeleztem, hogy amint beindulnak a bajnokságok, jönnek az eredmények és láss csodát, az utolsó héten 26 tét profitot hoztunk össze. Persze jobb lett volna egyből a 26 tétes héttel kezdeni, de a profit ingadozást előre nem lehet kiszámítani, és ezért sajnos sokan elég hamar feladták, mert nem volt türelmük folytatni és nem akartak több energiát belefektetni a dologba. Hát most bánhatják! Hasonló a történet mint a tavalyi két hetes februári Zeusz promónál… Ott az első hét profitos volt majd amikor kezdődött a két hetes ingyenes időszak, jött egy 20 tétes lejtő majd, majd visszatértünk nulla körüli profitra.. Aztán a következő hónapban 40 tét profit! Aztán még jó néhány durva hónap következett és azóta is tart. A Zeusz csoport szárnyalásáról itt olvashattok bővebben: Link Kb ez lesz az élő tippeknél is, de csak az fog vele profitálni, aki megérti hogy a profi sportfogadás hosszútávról szól és nem 1-2 hét alatt kell meggazdagodni belőle! Gratulálok azoknak akik végig követték a promó csoportot, ti vagyok azok akik biztosan komoly profitot fogtok elérni a jövőben, legalábbis ha továbbra is betartjátok a sportfogadás legfontosabb szabályait!

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...