Kell-e magyarázat/elemzés a tippek mellé, és miért nem?!

Public, Stratégia, Fogadási alapismeretek

Az elmúlt években néhány alkalommal kaptunk pár e-mailt, amiben a követőink jelezték, hogy szeretnének kérni magyarázatot és elemzést a küldött tippek mellé. Benned felmerült már esetleg ez a kérdés?! Akkor itt a válasz!

Vegyünk például egy hazai meccset(az említett adatok kitaláltak) : ÚJPEST-FTC
A.) tippadónk hosszasan leírja hogy miért éppen a FTC fog nyerni, 7 meccs óta veretlen, az elmúlt meccseken 2-3 gólokkal nyertek, Bajnokok liga indulás szerepel az új tulajdonos tervei között, aki Putyin unokatestvére szóval van pénz bőven, és amúgy most lesz 100 éves a klub ezért meg akarják mutatni stb…
B.) tippadónk pedig azt mondja hogy az elmúlt 10 évben az Újpest nem kapott ki hazai pályán az FTC-től, sőt ebben a szezonban még gólt sem kapott, ráadásul FTC-nél a legjobb góllövő nem is játszik mert elütötte a kiskutyáját egy hajó. Ráadásul érkezett egy új csatár kölcsönbe aki állítólag Ronaldinho eltitkolt gyermeke és meccsenként két gól az átlaga stb.

Persze komolytalan a tippekhez fűzött magyarázat de ezzel inkább arra akartam rámutatni hogy egy adott tippet vagy épp az ellenkezőjét nagyon könnyen alá lehet támasztani pro és kontra érvekkel.
Azaz hiába van magyarázat egy tipp mellé az igazából nem oszt nem szoroz, mert nem ez alapján kell eldöntenünk hogy megtegyünk e egy tippet vagy sem.

A fő kérdés igazából az, hogy miért gondolnád azt, hogy a tipp melletti magyarázat alapján eldöntheted jó e a tipp vagy sem, illetve hogy megfogadod e vagy sem?! Te a fogadó vagy nem pedig a tippadó! A tippadás a mérkőzések elemzése, információk kutatása szakképzettség egy külön munka amelyet a a legjobb szakemberek naponta minimum 6-12 órában végeznek. Tehát nem szabad összekeverni a tippadók munkáját a sportfogadók tevékenységével! Ugyanis az előbbi sokkal jobb felkészültséget, több tudást, tapasztalatot, időráfordítást és még rengeteg más extra dolgot igényel mint a pl a profi fogadás.

 

Profi és kiemelkedő eredményekkel rendelkező tippadónak lenni, nem egyszerű történet, mivel rengeteg olyan paraméterrel kell rendelkezni ami szükséges ahhoz hogy valaki hosszú távon kimagasló profitot tudjon elérni. Azoknak akik önállóan fogadtak, többségüknek voltak jobb időszakaik, amikor azt gondolták, hogy ez sima ügy. De hosszú távon nagyobb mennyiségű tippnél szinte mindannyian elvéreztetek, és veszteséget termeltetek. Nem lennétek itt és nem keresnétek fizetős szolgáltatásokat ha saját magatok rendelkeznétek azzal a tudással ami képessé tesz arra hogy saját tippekkel hosszú távon rendszeres és kimagasló profitot érjetek el. Az elmúlt 10 évben annyi meg annyi próbálkozást és önjelölt tippadót láttam akik megbuktak, hogy el sem tudjátok képzelni. Több ezer próbálkozó közül van esetenként egy-egy, aki valóban képes olyat csinálni amely tényleg alkalmas arra hogy profi fogadóként kövessük..

Most, hogy nagyjából látod azt, hogy az elemzők munkája mennyire időigényes és mennyi szaktudást igényel, tényleg úgy gondolod, hogy a tipp melletti leírás szükséges lehet a számodra és bármiben is befolyásolhat?

Tehát a tippek újraelemzésére vagy továbbgondolására semmi szükség nincsen!
  1. Mert nem értesz hozzá
  2. Mert a tippadó aki küldte, a legjobb tudása alapján dolgozott
  3. A te dolgod nálunk csak annyi hogy ha tipp jön akkor mielőbb fogadd meg az ajánlott irodánál a fogadási szabályok betartása mellett!

A profi fogadás két fő részre osztható:

 

1.) Profi tippadók, minőségi tippek megtalálása, elemzése, csalások elhárítása, extrém helyzetekhez való alkalmazkodás.

2.) Az érkező tippek fogadása a lehető leggyorsabb reagálással az ajánlott irodánál megfelelő stratégia betartása mellett.

 

Az 1-es pontban leírt tennivalókat a sportingg.eu teljes mértékben leveszi válladról. Egyébként a profi sportfogadás legnehezebb része a minőségi tippek illetve profi tippadók megtalálása, analizálása, és a csalók kiszűrése illetve a profitabilitás elemzése. Az elmúlt tíz évben több ezer szolgáltatást ellenőriztem, teszteltem, és rengeteget követtem is természetesen. Ami biztos hogy az efféle szolgáltatások több mint 90%-a átverés, csalás vagy épp a szakértelem hiánya miatt képtelen profitot hozni és csak veszteséget termel. A tippadók nagyon trükkösek és rengeteg olyan pont van ahol el tudják hitetni az emberekkel hogy érdemes előfizetni hozzájuk. A legjobb tippadók pedig akkora követő táborral rendelkeznek hogy emiatt nem lehet profitot építeni velük. Tehát folyamatosan megtalálni a legjobbakat akik megfelelőek bankrollt építeni eszméletlen nehéz és sok sok év tapasztalata szükséges hozzá, ami alatt nem kevés tanulópénzt is meg kell fizetni, hiszen én magam is beleszaladtam már egy két pofonba.. Mostanra viszont már nagyon gyorsan ki tudom szűrni hogy kivel érdemes együtt dolgozni vagy kit érdemes elkerülni!

A 2-es pontban pedig minden fontos dolgot leírtam a fogadási útmutatóban, a csoport leírásokban és a blogbejegyzésekben, amelyeket csak be kell tartani. Tehát a te dolgodat annyira leegyszerűsítettem, hogy csak egy bitrobotként kell megfogadni a tippeket, amelyek megfelelő időtávban kiemelkedő profitot hoznak számodra. Persze csodák nincsenek, ha eltérsz a szabályoktól és okosabbnak hiszed magad, akkor az eredményeid messze lesznek attól amelyet valójában elérhettél volna!

A sportfogadásban rengeteg nehézség és buktató van, ezért is fontos hogy az általam felépített rendszert úgy kövesd ahogy azt leírtam! Tulajdonképpen egy kitaposott úton kell végighaladnod amely a biztos profithoz visz. Ez minden alkalommal jusson eszedbe amikor jön egy saját ötlet amivel próbálod magad meggyőzni hogy ezt vagy azt jobban véled tudni akár a tippadónál akár nálam.

 

 

 

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...