V.I.P. csoportjaink 2022 júniusi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot, ami azért nem rossz teljesítmény! Tartsd magad az útmutatásunkhoz 100%-ban és végre te is megtudhatod milyen az amikor tényleg gyűlik a pénz a fogadó számládon! Fogadj úgy, mint a Profik!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz – Összes profit:
206.10

Összegzés

Ebben a hónapban valamivel kevesebb tipp érkezett, aminek az egyik oka a nyári szezon, amikor is jóval kevesebb mérkőzés fut, illetve közben az egyik tippadó szabadságolta magát egy hónapra. Lehet júliusra beteszek tippadót pluszban, de remélhetőleg ettől a hónaptól már amúgy is fokozatosan emelkedni fog a tippmennyiség, igaz a kisebb mennyiségű tippel is szép eredményt érhettünk el.

Júniusban 6,87 tét profittal zárt a csoport és a kérdőíves visszajelzések szerint, mindenki profittal zárta a hónapot, aki a hónap elejétől követte a tippeket. Aki esetleg csak 1-2 hete előfizető, legyen türelemmel, hiszen ez a csoport többnyire már 1-2 hónapos időtávban is profitábilis szokott lenni. Természetesen az elért profit nagysága tőled is függ ezért fontos, hogy mindent tegyél meg annak érdekében, hogy maximalizáld a profitodat! Pontosan kövesd a tippek alatti fogadási segédletet, TARTSD BE A BANKROLLMENEDZSMENTET, és fogadd meg, minél előbb a tippeket az általunk javasolt fogadóirodánál. Aki 5%-os vagy afeletti tétméretet használ, az extra kockázatot vállal, hiszen itt is ingadozik a profit és vannak gyengébb időszakok is, és a nem megfelelő tétméret használata esetén veszélyezteted a bankrollodat.

Tehát minden esetben amikor eltérsz az útmutatásomtól, akkor bizony növeled annak az esélyét, hogy kevésbé leszel eredményes a szolgáltatásunkkal! Akik pedig már régebb óta követik a csoportot, ügyeljenek arra, hogy ne növeljék ész nélkül a tétméretet, mert előbb utóbb lesz gyengébb időszak, vagy veszteséges hónap, és nem szeretnénk azt, hogy amit felépítettél kisebb tétekből, visszatold nagyobb tétmérettel, csak azért mert mohó voltál! Pontosan tudom hogy 2021 Januárja óta nem volt veszteséges hónap, sőt akkor is csak minimálisan, de akkor is legyél ennek tudatában, mert az elmúlt években volt már olyanra példa, hogy a rossz tétméret kezelés miatt, valaki ahelyett hogy 20 tét profitban lett volna, elveszítette a bankrollját, csak mert ő úgy gondolta hogy a 2000-es tétmérettel már eleget nyert és felemelte az 20000-re…

Ne feledd, minőségi tippeket fogadunk! Azaz minél később reagálsz, annál nagyobb változást tapasztalhatsz a ponthatárokban és az oddsokban, ezért törekedj arra hogy mielőbb fogadd meg a tippeket a javasolt irodák valamelyikénél. (A Bet365 iroda csak kiegészítőnek jó, ezért csak azzal az irodával nem fogod tudni megfelelően eredménnyel követni a tippeket, ezért ha ragaszkodsz ehhez az irodához, kövesd a Zeuszt, vagy Poszeidónt, amelyek erre az irodára vannak optimalizálva) Ha 22betet használsz vagy valamelyik 1x klón irodát, ellenőrizd hogy nem korlátozzák e az oddsaidat! Ha tipp jön, nézd meg az oddsát úgy, hogy nem vagy bejelentkezve, majd lépj be és úgy hasonlítsd össze. Ha itt 5000Ft feletti tétmérettel fogadsz csak kisligás tippeket, ez gyorsabban be fog következni, de a blogbejegyzésekben megtalálod, hogyan lehet késleltetni ezeket a korlátozásokat. Van még jónéhány más iroda is amelyeket használhatsz, de a lényeg hogy minél több profitot hozz el az irodáktól mielőtt limitálnak!

Talán már látod hogy ez a történet nem arról szól, hogy jön a tipp, aztán amikor akarod és ahol akarod megfogadod, úgy ahogy akarod! De ha azt csinálod amit mondok, akkor tényleg szinte havi rendszerességgel profitálni tudsz majd és nem is keveset. Örülnék ha végre mindenki megértené, a hó végi kérdőívek kitöltésének a fontosságát, hiszen ez ugyancsak hozzájárul ahhoz, hogy többet nyerhess! Ma is több embernek tudtam jelezni hogy melyek azok a pontok ahol elfolyik a pénze, illetve még hatékonyabb segédleteket tudok készíteni számotokra ez alapján, plusz a csoport eredményességét és követhetőségét is tovább tudom javítani. Ha nem töltöd ki, akkor igazából téged nem is nagyon érdekel hogy nyersz e vagy sem…. Pedig pontosan emiatt fizettél elő nemde?! Mint mondtam, Fogadj úgy, mint a Profik!

Zeusz – Összes profit:
1,059.15

Összegzés:

35,3 tét profit júniusban! Ez a szám úgy gondolom magáért beszél, de ennél van még beszédesebb is, mégpedig az előfizetők visszajelzései! Úgyhogy itt nem is írok mást (Olvasd el az Artemisz összegzését, mivel az ugyanúgy vonatkozhatna a Zeuszra is!), egyszerűen csak bemásolom őket! Néhány elég “hidegrázos”….

“A csoport (és az egész szolgáltatás) továbbra is hihetetlen és példa nélküli. Jóval több mint egy éve követem már a csoportot, és jól megfigyelhető, hogy nem csak a tényleg remek tippadók miatt megy ilyen jól ez az egész, hanem neked (nektek) köszönhetően is, hihetetlenül jó érzékkel variáltok a tippadókkal és nyúltok bele, ha éppen kevesebb tipp érkezik vagy kicsit gyengébb időszak van, és ennek is nagyon nagy szerepe van abban, hogy ilyen szuper eredmények születnek (és ez nyilván nem csak erre a csoportra igaz).”

“A saját eredményem most azért maradt el több mint 10 téttel a csoportétól, mert a hónap elején limitált a fő irodám, a BET365. A blogbejegyzésben leírtak alapján már van új fiókom, de óvatosságból ott kisebb tétet használok, és az alternatív irodákban a tét maradékát általában már csak rosszabb feltételekkel tudom megfogadni, de hát így is remekül működik, ezzel a csoporttal így is 20 tét felett vagyok, a limitált BET365 fiókból pedig közel 3000 EURO-t tudtam kiutalni, összesen 4000 EURO felett van a nyereményem úgy, hogy annak idején 100.000 forintnak megfelelő EURO-val kezdtem, és a vezetett táblázatomat visszanézve pontosan egy éve ilyenkor 500 EURO-s bankrollom volt, és 10 EURO volt a tétméretem… Szóval ismét és még egyszer köszönök mindent, és további jó munkát.”

“Igazából ahogy látom ide nem tippek kerülnek be, hanem konkrét tények. Ami ebben a csoportban folyik az már túlmegy mindenen. 😄 Zseniálisak vagytok, csak így tovább! Köszönöm! ♥️”

“Fantasztikus!”

“Követés szempontjából eddig ez volt a legrosszabb hónap, de ez most nagyon erősen saját hiba. Egyszerűen munka és egyéb hülyeségek miatt lemaradtam tippekről (értsd: ágdarálás, zuhanyzás, ok nélkül kikapcsolt telefon). Ezenkívül 16% hajnali poszt, ami így-úgy sikerült. Mindig 95% körül raktam eddig a tippeket, ez a 80% negatív rekord. Mindezek ellenére nagyon jól sikerült a hónap, megint lépett előre a bankroll. És ez az első hónap, hogy nem vettem ki az automatikus megújítást a befizetés után 🙂 Viszont a július 1-i röplabda tippeket lehetetlen volt eredeti oddson megtenni, ezt már most ide biggyesztem. Képtelenség.”

“4 hónapja követem a csoportot.
Ez idő alatt azt vettem észre hogy egyre inkább “rám” szabott tippek érkeznek. Figyelembe veszik pl hogy én csak egy irodánál játszok. A tippek 95% most már erre az irodára vonatkozik, de a fennmaradóakból is vannak amiket meg tudok játszani. Egyre több féle sportágra érkeznek tippek, ami számomra nagyon pozitív dolog!
Azt javaslom, hogy azt Mindenki vegye figyelembe, aki bármelyik csoportot el kezdi követni, hogy amit leírnak hogy hosszú távú befektetés és lehetnek veszteséges hónapok is az így van. DE!!! aki úgy gondolja hogy minden tipp nyer annak nincs szüksége egyetlen csoportra sem….
Szükségem volt a egy kis pénzre, ezért ki kellett vennem a tőkéből, így csak 3000Ft maradt a számlámon. Kb 2 hét alatt 350-450 Ft-os tétekkel, csak a csoport tippjeivel 10532Ft-nál tartok….gondoljatok bele ha nem kell kivennem és csak egy nullával nagyobb tétekkel játszok….
Köszönöm a tippeket!”

“Elégedett vagyok a csoporttal, de ez nem váratlan, régóta követem kis megszakítással. “Csak” 17 egység a profitom, ennek több oka is van.
– érkezett 7 tipp ami a Bogotába is jött, ezeket a Bogota statban vezettem, nem akartam duplán tenni
– A 11-es ods, nekem “csak” 5-re sikerült. A röpladba kombinak az egyik eseményénél a változott 4 pontot a line. Mivel kombiról van szó és nagy oddsról inkább kihagytam.
– van amit nem tudtam tenni, főleg barátságos meccseket”

“Összességében továbbra is szuper a csoport! Köszönöm szépen ismét! 👏🎉🔥”
“Ez volt az első teljes hónapom nálatok. Az előző hónapnak csak a végét csíptem el, de már igyis a kezdőtőkém majdnem 1,5-szeresénél tartok, ami hihetetlen. Tudom természetesen hogy ez nem tarthat örökké, és lesz negatív időszak, de egy ilyen kezdet után, biztos akkor is kitartok a csoport mellett.”

Poszeidón – Összes profit:
669.33

Összegzés:

22,31 tét profit júniusban. Hasonlóan beszédes eredmény mint a Zeusznál, de ahogy látom már szinte mindenki, aki Bet365 irodával rendelkezik, mindkét csoportot követi! 😀 Én alternatív irodákkal követem a csoportokat és úgy is óriási profitot tudtam elhozni tehát az, hogy nincs bet365-je valakinek, az már nem igen lehet akadály! Tehát minden adott ahhoz hogy komoly összeget profitálhassunk ezekkel a csoportokkal illetve a változatos minőségi tippekkel. De mindig amikor ezt írom eszembe jut hogy van 1-2 ember aki nem tud megfelelő eredményeket elérni, és ez kicsit bosszantó, hiszen a cél az hogy mindenki profitáljon. Viszont láthatjátok hogy az elért profit nem csak tőlem vagy a tippadóktól függ hiszen rajtad is múlik hogy mennyire veszed komolyan a dolgot. Természetesen a követők többsége nagyon elégedett a csoporttal, hiszen nem kevés pénzt hoz nekik hónapról-hónapra, amiért cserébe csak pár apró szabálynak illetve feltételnek kell megfelelni!

Ebben a hónapban volt kb 7 db tipp, amely kiment ide és Zeuszba is mivel volt egy kis beállítási hiba de ezt már orvosoltuk is, de ha legközelebb bármi hibát észleltek, kérlek benneteket hogy egyből jelezzétek az ügyfélszolgálatunknak! Júliustól ismét lesz új tippadó, aki csatlakozik, hogy még jobb eredmények születhessenek, de erről nem is írnék többet, mivel úgy gondolom mostanra már mindenki megértette, hogy bármi is legyen, a legjobb tippeket kapjátok. Cserébe csak annyit kérek hogy mindenki kötelező jelleggel mindig töltse ki (legkésőbb 24 órán belül) a hó végi kérdőívet, hiszen annak köszönhetően még jobb tippeket, még jobb szolgáltatást kaphatsz! Ráadásul így könnyedén tudok segíteni azoknak is akik nem tudták megfelelően követni a csoportot, de ehhez az kell hogy együttműködjetek, és kövessétek az útmutatókat illetve, hogy töltsétek ki a kérdőíveket!

Apollón – Összes profit:
273.42

Összegzés:

9,11 tét profit júniusban! A csoportba szinte csak nagyobb ligás/piacos tenisz és kosár tippek érkeznek, de várhatóan a tenisz tippek aránya tovább fog növekedni a jövőben hiszen valóban szép eredményeket hoznak. A nagy ligákkal ugyan valamivel kisebb profitot lehet hozni mint a kis ligás csoportjainknál de ezeket lehet fogadni a legtöbb irodánál. Természetesen a tippeket ázsiai (Broker) irodával érdemes követni hiszen ott kapjuk a legjobb oddsokat!

Kicsit tovább javítjuk a követhetőséget és az eredményességet, és bizony az Apollon csoport nagyon jó választás lesz így azok számára, akik már nem rendelkeznek európai irodával, mert korábban limitálták őket. Itt viszont tovább profitálhatnak, hiszen mint láthattátok valóban jó minőségű tippekről beszélünk, amelyeket akár élőben is könnyedén meg lehet fogadni!

A jobb követhetőség miatt a kosaras tippek mennyisége kevesebb lesz és érkezik még néhány teniszguru, akik tovább segítenek minket abban, hogy szép pénzeket kereshessünk, hosszútávon, bármiféle korlátozás vagy limitálás nélkül!

Héra – Összes profit:
-191.26

Összegzés:

6,38 tét veszteséggel zártuk a hónapot, így aki végig követte a hónapot igénybe tudja venni a profit garanciát, amivel plusz egy hónappal ki tudja bővíteni a tagságát. Kicsit pechesek voltunk sajnos az egyik tippadó gyenge teljesítménye lehúzta az eredményt, de nagy erőkkel dolgozom rajta hogy a félév második felében, kiemelkedő eredményeket hozzon akárcsak a többi csoport!

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...