Ezek lesznek a nyerő tippadó csoportjaid a nyáron!

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Aki régóta követ már minket, az pontosan tudja, hogy a SportingGods-nál a háttérben folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legjobb profi sportelemzők tippjeit fogadhassátok! Ez nyáron sincs másképp, hiszen ilyenkor is rengeteg olyan sportág, illetve bajnokság fut, amelyekből rengeteget profitálhatunk. Ehhez pedig elhozzuk nektek a legjobb tippadókat, akik mindannyian kiemelkedő eredményekkel rendelkeznek, és a legjobbak a saját területükön!


Artemisz csoportnál jelenleg nincs változás, hiszen évek óta, szinte minden hónapban rendszeresen, szállítja a minőségi tippeket és a nagyobbnál nagyobb profitokat. Nyáron a tippmennyiség kis mértékben csökkenni fog és várhatóan havi átlag 100 db körül lesz. Az Artemisz csoportnál tényleg csak annyi a dolgunk, hogy minél előbb rácsapjunk az érkező tippekre és megfogadjuk azokat! Ugyan a csoportot már nem lehet csak Bet365 irodával követni, mivel egy ideje később nyitja meg a kosárlabda piacokat, így ezzel az irodával csak a tippek egy kisebb részét lehet megfogadni.

Aki kizárólag Bet365 irodával fogadna, válassza a Poszeidón vagy a Zeusz csoportot, amelyeket leginkább erre a fogadóirodára lettek optimalizálva. Az Artemisz csoport, évek óta a szolgáltatásunk zászlós hajója, egyúttal pénznyomdája, szóval erről tényleg nem érdemes lemaradni! Szerencsére ezek a kosárlabda tippek több más irodáknál is fogadhatóak, ezért nincs is más dolgunk csak annyi hogy azokat használjuk. Ezen a linken, megtalálod azokat a fogadóirodákat, amelyekkel profitábilisan tudod követni a vip csoportjainkat. Érdemes külön irodát vagy épp irodákat regisztrálni, csak azért hogy követni tudjad az Artemisz csoportot? Mivel több ezer Euró profitról beszélünk, amiért szinte alig kell tenni valamit, ezért erre a kérdésre egyértelműen az a válasz hogy IGEN!


A Poszeidón, az úgynevezett legértékesebb VIP csoporttá vált az elmúlt pár hónapban hiszen, hiszen jobbnál jobb tippadók tették tiszteletüket, amely azonnal meg is látszott a havi profitokon. Májusban viszont néhányan nyári szabadságra mentek mivel az általuk követett bajnokság is szünetel. Ennek köszönhetően több új tippadó is érkezett a csoportba, akiknek köszönhetően a csoport értéke még tovább emelkedett. Tehát a minőségi tippek adottak, amelyek szinte mind Bet365 irodára érkeznek, ezért csak annyi a dolgod, hogy fogadj minél gyorsabban, majd ellenőrizd vissza! Persze ez nem garancia az azonnali óriás profitra, de biztos vagyok benne hogy ha hosszabb távon követed ezt a csoportot, akkor biztosan lesz lesz néhány olyan hónap is, ahol megduplázod a bankrollodat! A tippek alatti Fogadási segédletet olvasd el újra és kizárólag az alapján fogadj!

Még a múlt hónap végén bekerült egy teniszes tippadó, aki 2 tét profitot hozott a csoportnak, pechünkre viszont lemaradtunk a tippadó első 3 héten elért 20 tétes profitjáról. Egy olyan profi sportelemzőről beszélünk, aki valamivel magasabb oddsokat preferál, 47%-os találati arány mellett, amelyet ha a jövőben is tud tartani, biztos és magas profitot fog hozni a követőknek. Mivel nagyobb oddsokról van szó, ezért a találati arány valamivel kisebb, mint a megszokott, ezért időszakonként hosszabb gyenge sorozatok is előfordulhatnak, ezért a kötelező bankrollmenedzsmentet mindenképp tartsd be. Illetve bekerült még egy tenisz specialista is a csoportba, aki havonta csak néhány tippet küld de az eredményei kiemelkedőek, így természetesen ő is helyet kapott a Poszeidón csoportban!

Érkezett 2 új foci tippadó tippadó is, akiknél nincs favorizált liga, azaz bármely ország bajnokságára érkezhet tipp. Hasonló a tippadók eredményessége mint az elsőként említett teniszesé, tehát minőségi tippekre és ugyancsak nagy profitra számítunk tőlük. Mindkettőjük tippjeit fogadom már egy ideje, és egyértelműen nagy értékkel rendelkeznek a tippek amelyek szép kis profitot hoztak számomra. Itt nem feltétlenül a legalja ligákra kell gondolni, mivel a legtöbb tipp közepes piacra/ligára érkezik, ami előnyös lesz a fogadószámlánk megóvása érdekében, mivel így nem csak a legkisebb piacokra fogadunk, és talán kevésbé leszünk feltűnőek a fogadóiroda számára hogy tudatos sportfogadóként tevékenykedünk. Persze ez csak részben igaz mivel ezeknek a tippeknek az aránya kis mértékű a csoport tippjeinek mennyiségéhez.

A csoport régebbi foci tippadója májusban gyengébben teljesített és 4 tét veszteséggel zárt. Ez jól megmutatja számunkra, hogy a profit ingadozik és ezalól még a legjobb tippadók sem kivételek! Neki az elmúlt 17 hónap alatt kétszer fordult elő hogy veszteséggel zárt! Azaz ha ilyen tippadókat követsz hosszú távon az biztos profitot hoz a számodra még akkor is ha néha egy-egy hónap gyengébben sikerül!

A kosárlabda részleg ugyancsak frissült 3 új tippadóval, mivel a fő kosaras tippadó szabadságra ment. ezért gyorsan pótoltuk is a hiányát, aminek köszönhetően még több tipp érkezik, ráadásul azok még jobb eredményességgel rendelkeznek mint a korábbiak. Habár a csoport követésére elsősorban a Bet365 irodát ajánljuk, szinte tökéletesen követhető más alternatív irodákkal is! Ezen a linken, megtalálod azokat a fogadóirodákat, amelyekkel profitábilisan tudod követni a vip csoportjainkat.

Összegezve: A csoport értéke tovább emelkedett, még több és még jobb tippadók csatlakoztak, hogy a nyári időszakban is megfelelő mennyiségű és minőségű tippeket kaphass!


A Zeusz csoport egy különlegesség, de gondolom már mindenki tudja, hogy egy speciális csoportról van szó, mivel itt a legjobb tippadók válogatott tippjeit érhetőek el, akik bizony időnként hatalmas profitokat hoznak össze! A májusi hónapot több mint 45 tét profittal zártuk, ami kiemelkedően magas eredmény, és néhány villámkezű követőnk, bizony csak néhány téttel maradt el ettől a szép eredménytől, de aki 2,5-3%-os tétméretet használt, az akár ezalatt az egy hónap alatt könnyedén meg is duplázhatta a bankrollját.

Kérdezhetitek hogy minek ide még több tippadó, hiszen ilyen eredmények mellett felesleges..?! A fő célunk az hogy minél több profitot érhessetek el, lehetőleg minél kevesebb tippből. Tehát törekszünk arra, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek azok számára is akik esetleg csak valamivel lassabban tudnak reagálni, illetve fontos, hogy emellett megfelelő profitot érjünk el, ez pedig csak úgy lehetséges ha folyamatosan a legjobb tippeket fogadjuk. Több tippadó is csatlakozott szokás szerint a hónap elején, akiket külön nem is sorolnék fel, hiszen mostanra már gondolom tudjátok, hogy csak a legjobbak kerülhetnek be! Én is ugyanezeket a tippeket fogadom mint ti, tehát ugyanazt a minőséget kapjátok, és ha követitek a fogadási útmutatót és a tippek alatti segédletet, akkor hasonló eredményeket fogsz elérni mint én magam! Habár a csoport követésére elsősorban a Bet365 irodát ajánljuk, szinte tökéletesen követhető más alternatív irodákkal is! Ezen a linken, megtalálod azokat a fogadóirodákat, amelyekkel profitábilisan tudod követni a vip csoportjainkat.


Apollón csoportnál ugyancsak érkeznek új tippadók mivel az egyik fő tippadó aki kosárlabda tippeket küldött, nyári szabadságra ment. Szomorkodni viszont nincs okunk, hiszen 4 másik hasonlóan profi tippadó lép a helyébe, aminek köszönhetően javul a tippek követhetősége, és növekszik a havi átlagprofit is. A csoportban továbbra is a Kosárlabda és a Tenisz a fő csapás irány, és igyekeztünk ezekről a területekről a legjobb tippadókat összeszedni. Ez a cél úgy tűnik sikerült is mivel mindegyik tippadó eredményessége magasabb mint a korábbi kosaras tippadóé volt, így joggal várhatjuk a nagyon erős hónapokat az Apollón csoporttól.

A csoportba így tenisz, kosárlabda és egy kevés labdarúgás tipp fog érkezni. Az Apollón csoport követésénél is fontos lesz a gyors reakcióidő, de a tippeket cserébe fogadhatjuk ázsiai irodáknál is és úgy termelhetünk profitot, hogy közben nem kell attól félnünk, hogy korlátozzák a tétméretünket vagy gyengébb oddsokat kapunk. Ez a csoport a legtöbb nagyobb kínálattal rendelkező fogadóirodával követhető lesz, de természetesen a legjobb megoldás itt is a Broker iroda lesz, mivel ott kapjuk a legjobb oddsokat 10+ iroda kínálatából. Ezen a linken, megtalálod azokat a fogadóirodákat, amelyekkel profitábilisan tudod követni a VIP csoportjainkat.


A Héra csoportnál jogosan merül fel a kérdés, hogy mi várható nyáron a csoportban, most hogy leállnak a nagyobb bajnokságok. Ez természetesen nem lesz gond hiszen rengeteg nemzetközi és barátságos mérkőzés veszi kezdetét nem beszélve azokról a bajnokságokról amelyek ilyenkor is futnak. Nyáron többféle kupát is megrendeznek, amelyekre ugyancsak fogadhatunk majd, nem is beszélve az U19-U23 mérkőzésekről, illetve a nemzetek ligája meccsekről. Természetesen, júniusra ebbe a csoportba is megérkezett az erősítés, néhány nagyszerű tippadó személyében, akik biztosítják számunkra hogy a nyári szezon ne múljon el megfelelő eredmények nélkül a Héra csoportban!

Kinek érdemes követni a Héra csoportot?

  1. Annak aki pl a többi kisligás csoportot követi valamelyik európai irodával, mivel azok idővel limitálni fogják a tétméretünket vagy épp korrigálják az elérhető oddsunkat. Ez akkor történik ha az iroda tudatos sportfogadónak ítél minket, aminek az az egyik oka ha pl valaki csak kis ligás meccseket fogad. Ilyenkor javasolt nagyobb ligás tippeket is fogadni mivel úgy már kevésbé lesz egyértelmű hogy mi csak azért vagyunk ott hogy minél több pénzt elhozzunk.
  2. Annak aki már csak ázsiai irodáknál tud fogadni ahol jobb oddsokat kap, és nem korlátozzák a nyerő fogadók tétméretét sem. Mivel a legjobb oddsokat a Broker irodánál kapjuk, ezért ezeket a tippeket legprofitábilisabban ott lehet fogadni. Ha pedig az a célunk hogy védjük az európai fogadóirodánál a számlánkat a limitálástól, akkor ott nem a profitot helyezzük előtérbe, hanem azt hogy minél inkább elkerüljük, kitoljuk a számlánk illetve tétméretünk korlátozását.

Ez a csoport a legtöbb nagyobb kínálattal rendelkező fogadóirodával követhető lesz, de természetesen a legjobb megoldás itt is a Broker iroda lesz, mivel ott kapjuk a legjobb oddsokat 10+ iroda kínálatából. Ezen a linken, megtalálod azokat a fogadóirodákat, amelyekkel profitábilisan tudod követni a vip csoportjainkat.

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...