Melyik fogadóirodát érdemes használni?

Tudd meg melyek azok az online fogadóirodák, amelyeket profitábilisan használhatsz!

1.) Jelenleg csak Tippmix vagy TippmixPro-n fogadok: Te nagy eséllyel az amatőr vagy hobbi sportfogadók közé tartozol! A magyarázat elég egyszerű, hiszen profiként arra kell törekedni, hogy a legjobb oddsokon fogadjunk és hogy maximalizáljuk a profitot. A tippmixen pedig ez nem valósulhat meg, hiszen gyengék az oddsok és a kínálat sem az igazi. Rendszeresen profitálni a sportfogadással nem könnyű főleg nem a top ligákban, mivel ott különösen számít hogy milyen oddsal fogadjuk meg az adott tippet! A tippmix pedig jóval gyengébb oddsokat kínál mint a legtöbb más iroda. Azt mondod de hát a tippmixen nincs adó?! Veheted úgy hogy bele van építve az oddsokba így minden egyes megfogadott tippnél lecsippentenek tőled egy kicsit. Tippmixnél nagy átlagban 0.1 eltéréssel tudsz fogadni. De lehetnek nagyobb eltérések is. Ha itt fogadsz kevésbé lesz érték a tippekben és bizony nagyon profitra sem számíthatsz így! Ha erre a blogbejegyzésre kattintasz akkor egy táblázatban láthatod hogy mekkora eltérést okoz a profitban az ha jobb oddsokon fogadunk!

Három lehetőséged van:

  A. Bízol a szerencsédben, és továbbra is a Tippmixet használod, majd néhány év múlva rájössz, hogy hallgatnod kellett volna rám! Hogy mi különbözteti meg a Tippmixet a többi irodától? A válaszokat itt találod!

✅  B. Váltasz valamelyik online irodára, a felsoroltak közül, és azt használva végre elkezdesz minőségi tippeket fogadni és profitálni. További információ ezen a linken!

✅  C. Regisztrálsz magadnak egy Broker irodát ahol 10+ fogadóiroda kínálatát éred el egy helyen, azaz jóval magasabb oddsokon fogadhatsz! És hogy miért éri meg Broker irodában fogadni? Erről bővebben itt olvashatsz!


2.) Nem rendelkezem megfelelő mértékű fogadótőkével (Bankroll): A profi sportfogadás munka, ahol a munkaeszköz a pénz! Ha nincs mivel “dolgozz” akkor nem várhatod el hogy komoly eredményeket érj el a jövőben! Tehát számodra az első és legfontosabb feladat, hogy összerakj egy kezdő bankrollt! 50.000Ft alatt nem éri meg nagyon belevágni a történetbe, hiszen a bankrollmenedzsment meghatározza a tétméretedet, ami túl kicsi bankroll esetén kis tétméretet jelent, amellyel nehezebb elérni egy olyan szintet, ami már számodra is megfelelő profitot hozhat.

Három lehetőséged van:

⚠️  A. Spórolsz és megpróbálsz félretenni minél többet! Ha kell addig nem fogadsz semmire és az arra szánt pénzt gyűjtögeted! Lemondasz pár káros szenvedélyről, plusz munkát vállalsz, és mindent megteszel annak érdekében hogy komolyan belekezdhess a sportfogadásba!

❤️  B. Követed az ingyenes FreeForLife telegramcsoportunkat, betartod a szabályokat, és az ott elérhető profittal növeled a bankrollodat.

💵  C. Regisztrálsz magadnak olyan irodát, ahol megfelelő feltételekkel kapsz kijátszható bónuszt és tulajdonképpen egy garantált profittal, kezdesz bele a fogadásba, ami nagy mértékben megnöveli majd a bankrollodat! Fontos hogy ne kezdj önálló akciókba hiszen nem mindegy milyen bonuszról van szó illetve hogy melyik fogadóiroda adja. A megbízható irodák listáját itt találod!


3.) Szeretném maximalizálni az elérhető profitomat azáltal, hogy a legjobb oddsokon fogadok a legnagyobb kínálat mellett!

🏆  A. Aki többnyire közepes és nagy ligákra fogad: Számodra nagy eséllyel az a fontos hogy, lassabb reagálással is, fogadhass tippeket, és a tv-ben nézve végig is izgulhasd a mérkőzést. Illetve az is előfordulhat hogy a limitálások miatt már nincs lehetőséged európai típusú irodákban fogadni, ezért olyan irodát szeretnél, ahol nem korlátozzák a nyerő sportfogadók tétméretét illetve oddsait. Itt nem is érdemes tovább gondolkodni, hiszen a legjobb megoldás a Broker iroda használata! Miért? Mert 10+ fogadóiroda kínálatát éred el egy helyen és ennek köszönhetően mindig a legjobb oddsokon fogadhatsz, mindenféle korlátozás nélkül. Erről bővebben itt olvashatsz!

🌎  B. Aki a kisebb ligákat és a piacokat részesíti előnyben: Mint köztudott, az alacsonyabb ligákban és a kisebb piacokon lehet a legtöbb profitot hozni a leghatékonyabban. Persze ez csak akkor igaz ha minőségi tippeket fogadsz profi szakemberektől, illetve megfelelő fogadóirodát használsz! Számodra a legnagyobb problémát az jelenti, hogy az európai típusú irodák nem nagyon szeretik a nyerő és tudatos sportfogadókat ezért előbb utóbb korlátozni fogják a tétméretedet vagy épp gyengébb oddsokat kapsz. Tehát a profi fogadók célja, hogy kihasználják az összes olyan irodát ahol megfelelő a kínálat az alacsonyabb ligákra és piacokra, és mindaddig ott fogadunk amíg a fogadóiroda nem jelzi, hogy már elég pénzt vittünk el és hogy már nemkívánatos személyek vagyunk náluk. Ekkor átköltözünk egy másik irodába, ahol ugyancsak elkezdjük kitalicskázni a pénzt! Ha ezt ügyesen csináljuk akkor néhány iroda elfogyasztása után, pár millió forintot könnyedén össze lehet így rakni! A megbízható irodák listáját itt találod!

Mi kell ehhez?

  • Minőségi tippek, amelyet a SportingGods szolgáltatása biztosít a számodra!
  • Minőségi fogadás, az általunk leírt szabályokat 100%-ban betartva, amit neked kell biztosítani!
  • Megfelelő fogadóirodák, ahol a legjobb kínálat mellett, profitábilis oddsokon fogadhatunk, erről pedig itt olvashatsz!

Fontosabb kérdések

Milyen pénznemet válassz? Célszerű minden irodánál ugyanazt a pénznemet választani, hogy elkerüljük az átváltási költségeket! A javasolt pénznem az Euro. Természetesen ez csak javaslat, hiszen sok irodánál van Forint lehetőség is, így akinek az egyszerűbb válassza azt!

Hogyan fizess be és hogyan mozgasd a pénzt az irodák között? A legegyszerűbben befizetni bank/hitelkártyával lehetséges. De az irodáknál általában számtalan befizetési típus közül válogathatunk! Tipp: Használj Skrill elektronikus pénztárcát, amelyet szinte minden online fogadóiroda elfogad. Regisztrálj magadnak egy Skrill számlát a skrill.com oldalon, majd sima banki utalással vagy Bank/Hitelkártyával töltsd fel a skrilledet. Figyelj arra ha befizetésnél felajánlja a Gambling/Non Gambling opciót, akkor a Gambling-ot válaszd, mert ellenkező esetben fogadóirodákba nem küldheted be a pénzt. Azért érdemes a skrillt is Eur alapúra készíteni mivel így a fogadóirodáknál a ki-be utalásoknál nem lesz átváltás, illetve a skrillhez tudsz igényelni egy mastercardot is, ami ugyancsak euró alapú és amivel bármely ATM-nél, anonim pénzt tudsz levenni, és ha eurós ATM-et használsz akkor ugyancsak elkerülöd az átváltási költséget.