A nagy TIPPMIX átverés!

Fogadóirodák, Pénznem, Limitálás, Public

Tippmix / TippmixPro  vs. Online fogadóirodák

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy király… Az a baj hogy ez nem mese, hanem a rideg valóság, ahol a politikusok és kedves rokonaik, barátaik egyre több pénzt próbálnak elvenni a néptől és meggazdagodni rajtunk! Emiatt olyan törvényeket, szabályokat hoztak ami szembe megy minden ésszerűséggel, és mindezt úgy tálalják az embereknek hogy sokan még meg is köszönik! De ne politizáljunk mert minden politikus egyforma, maximum egyik rosszabb mint a másik. Nézzük inkább a tényeket és hogy mit tudunk tenni annak érdekében hogy a mi kis fogadásra szánt pénzünk, ne vándoroljon valamelyikük zsebébe..

Egy kis háttér infó: Néhány évvel ezelőtt mindenki ott fogadott vagy pókerezett, ahol akart, nem voltak tiltva a fogadóirodák, casinok vagy a pókertermek, majd egyszer csak elkezdték bezárni ország szerte az összeset, illetve olyan szabályozást hoztak amivel életképtelenné tették őket, majd elkezdték tiltani az online fogadóirodákat, illetve a fenyegetések és a teljesíthetetlen feltételek miatt, sok iroda inkább kizárta a magyar játékosokat, amíg nem rendeződik a helyzet.

Ennek pedig az volt az oka, hogy végre előtérbe akarták helyezni a magyar termékeket, mint pl a tippmix/pro az egy kézben levő élő kaszinókat és online szerencsejáték platformokat, amivel jól meg tudják szedni magukat azok, aki közel vannak a tűzhöz. Persze ez az egész szembe megy az EU törvényekkel, irányelvekkel és teljesen jogellenes az egész. 

http://nepszava.hu/cikk/1132975-milliardokat-bukhat-kekeckedesen-az-allam Tehát mint olvashatjátok az online fogadóirodák most sorban elkezdnek pereskedni, és mind meg is fogják nyerni, mivel ez már precedens értékű ítélet volt, azaz erre hivatkozva a többi per is nagy eséllyel nyeri fog. A sok milliárdos büntit vajon ki fogja megfizetni? Jobb ha nekiállsz spórolni!

Kérdezem én ha a politikusok megszeghetik a törvényt hogy megtömjék a zsebüket akkor ti miért vagytok birkák?

Na akkor nézzük a különbségeket a tippmixelők és az online sportfogadók között!

Hasonlítsunk össze két embert akik közül az egyik a tippmix/pro-n fogad és aki a többi online fogadóirodában: Hívjuk őket Tippmix Zolinak és Profi Gyurinak! Mindketten 3 hónapig fogadnak, minden hónapban 100 nyertes tippet tesznek meg azaz összesen 300-300 nyertes tipp fejenként. Tippmix Zoli hűséges a magyar termékhez, mert ott ugye állítólag nem kell adózni, meg csak beszalad a lottózóba és feladja a szelvényét, szóval egyszerű mint az ágyba….   

1.) Oddskülönbség

Tippmix Zoli minden tippjét 1,8-as oddson teszi meg 1000Ft téttel és így nyer (300×1,8-300)x1000=240.000Ft-ot. Profi Gyuri okos és tudja hogy a legjobb oddsokat kell keresnie, ezért ő online irodáknál fogad így ő ugyanazokat a tippeket 2.0 oddson tudja megtenni. (300×2-300)x1000=300.000Ft-ot nyer. Na itt álljunk meg egy pillanatra 240.000Ft vs 300.000Ft azaz 60.000Ft különbség!

Tegyük fel hogy nem csak 300 nyertes fogadásuk volt ezalatt az idő alatt hanem volt vesztes is amivel mondjuk mindketten vesztettek 240.000Ft-ot. Tippmix Zoli nyereménye egy nagy büdös nulla! Míg Profi Gyuri 60.000Ft-ot profitál.  Minél több tippet tesz meg valaki annál nagyobb a profitkülönbség! Tehát akár több százezres vagy többmilliós eltéréseket is okozhat az oddseltérés! De sokan mégis azt veszik figyelembe, hogy ezt már megszokta, vagy hogy nem kell adózni.. A te adód barátom az oddsokba van beépítve ezért jóval alacsonyabb! És bizony tök jó hogy a veszteségből nem kell adóznod a tippmixnél, de gondolom tudod hogy a sportfogadás leginkább a profitról szólNA! 

2.) Bonuszok

Tegyük fel, hogy mindkét játékosunk, ezalatt az időszak alatt a 300 nyertes fogadás mellett amivel nyertek 240.000 és 300.000Ft-ot, ugyanakkor vesztettek is mindketten 300.000Ft-ot. Így Tippmix Zoli -60.000Ft bukóban van Profi Gyuri pedig 0-án.

Illetve mégsem, mivel Profi Gyuri valóban profi, ezért olyan irodákat választott ahol különböző bónuszokat (ingyen pénzt) kap a fogadó irodáktól. (ezekről a következő linken olvashattok: Link ) Ezeknek köszönhetően Profi Gyuri kapott 15000-100000Ft-ot pluszban a fogadóirodáktól!

Azaz amíg Tippmix Zoli -60.000Ft-os bukóban szomorkodik, Profi Gyuri keresett 15000-100000Ft-ot azzal hogy kihasználta a lehetőségeket úgy hogy közben nem nyert egy forintot sem a fogadásokkal!

3.) Kínálat

Minél nagyobb a kínálat annál több a lehetőség a profitra, rengeteg olyan fogadási opció létezik amivel néhány jó tippadót követve, könnyen lehet profitot elérni. Na pont ezek hiányoznak a tippmix/pro-ból.

Aki esetleg nem érti képzeljen el egy Trabantot, és mellé egy Mercedest full extrákkal. (A gyengébbek kedvéért trabant=tippmix) 

Eddig azt feltételeztük hogy ugyanazokat a tippeket tettük meg, viszont ha azt nézzük hogy hogy jelenleg a legfelkapottabb és legeredményesebb fogadási forma pl az ázsiai hendikep, vagy az ázsiai gólok (Goal line) alatt/felett, akkor bizony be kell látnunk hogy a tippmixes bohóckodás valóban alkalmatlan profi fogadásra. Ezért ha valaki ezekre az opciókra fogad, jóval magasabb profitot tud elérni mint a régi hagyományos fogadásokkal. Ezt inkább nem is számszerűsíteném inkább csak azt írnám, hogy durva sokat!

Persze vannak további előnyös oldalai is, mint pl. a pénz felvétel a meccs vége előtt, hűség program, születésnapi ingyen fogadás, és még sorolhatnám a végtelenségig!

4.) Kényelem

Tippmix Zoli kap egy jó tippet az egyik ügyes tipstertől, gondolja gyorsan megfogadja papíron. Igaz szakad az eső de sebaj gyorsan felöltözik és elszalad a lottózóba. Mire odaér látja ám hogy ezt a tippet nem tudja megfogadni mert a tippmixnél ez a meccs nincs a kínálatban. Aztán szomorúan haza ballag… De egy óra múlva megint kap egy jó tippet és szaladhat a lottózóba megint.. Tudjátok mi ez? Ez maga az idő utazás, maga a kőkor! (persze tippmixpro valamivel egyszerűbb, de attól még ugyanúgy veszteséget termelsz vele hosszútávon)

Profi Gyuri kap egy tippet, kettőt-hármat bök a telefonján/tabletjén (kattint a számítógépén) és megfogadta a tippet, pár másodperc alatt… (Igen valóban először meg kell csinálni a regisztrációt az irodához ami kb 2-3 perc, és fel is kell tölteni a számlát, ami kártyával azonnali, utalással meg kb 2 nap) Ja hogy mindezért még plusz pénz is jár? NE LEGYÜNK MÁR LUSTÁK! LEGYÜNK PROFIK MINT GYURI! 😉

Gyakori kérdés ha kiteszek egy tippet: Mi a száma a meccsnek, mert nem találom? 😀 (persze nem tudom megválaszolni mert kb a tippmix olyan nekem mint a kovakő.. fene tudja miért használná valaki is ha már van öngyújtó) Ha jön egy tipp én csak annyit csinálok hogy beírom az egyik csapat nevét a fogadó iroda keresőjébe és már fogadom is…

5.) Adózás

Végre Tippmix Zoli jobb valamiben! Nem kell adóznia! Mert aki tippmixen fogad annak nem kell! Juhéééé! Na akkor az elbukott 60.000Ft-ból semmit nem kell leadózni!!!! Barátom te azzal adózol hogy a gyengébb oddsokon fogadsz! És ez jóval többe kerül neked hidd el mintha egy online irodánál nyert összeget adóznál le!

Persze vannak kiskapuk, amit Profi Gyuri is használ és így ő is el tudja kerülni az adó terheket! Na nem úgy mint drága politikusaink hogy offshore cégekkel tüntetnek el vagyonokat! Hanem egyszerűen nyitnak egy e-walletet, és az ahhoz tartozó bank kártyával bármely atm-nél név nélkül le tudják venni a kevéske nyereményüket vagy épp ingyenesen levásárolhatják bárhol ahol kártyát elfogadnak.

UPDATE: A cikk írása óta a tippmixpro online szolgáltatása sokat fejlődött, hiszen bőven volt hova! Igaz fényévekkel le van maradva a többi fogadóirodától de ennek ellenére a haladás megkérdőjelezhetetlen, akárcsak kis országunknál! 😀 A lényeg hogy ezt az irodát kiegészítő irodának használhatjuk, és néhány mérkőzésnél amikor jobb oddsot kapunk, vagy esetleg amikor nagyobb téttel fogadunk és a másik irodánál már nem tudunk többet feltenni, akkor esetenként jól jöhet. De a meccskínálat, a fogadási opciók mennyisége, továbbra is nagyon gyenge, illetve többnyire az oddsok is jóval alulmaradnak a többi irodához képest.

 

 

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...