Megérkeztek 2022 legjobb tippadói!!!

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Aki régóta követ már minket, az pontosan tudja, hogy a SportingGods-nál a háttérben folyamatosan azon dolgozunk hogy a legjobb profi sportelemzők tippjeit fogadhassátok! Ez most sincs másképp, hiszen befutott néhány nagyon nagy név is, akik minőségi tippjeikkel tovább termelik számunkra a profitot, éppúgy mint a korábbi hónapokban és években.

 

Artemisz és Poszeidón csoportoknál jelenleg nincs változás, hiszen mindkét csoport megfelelő mennyiségű tippel és eredményekkel dolgozik, illetve a Poszeidón, az úgynevezett legértékesebb VIP csoporttá lépett elő a legutolsó tippadó frissítés óta. Ennek persze meg is lett az eredménye, mivel jelenleg is 18 tét profiton áll és ezzel ismét 6 tét profittal jár az Artemisz csoport előtt, amely évek óta a szolgáltatásunk zászlós hajója egyúttal pénznyomdája! 


Apollón csoportba májustól visszatérnek a COVID előtti teniszes tippadók, akiket ha akkor követtél most is követni fogsz, hiszen szinte hónapról hónapra hozták a legjobb profitokat, amelyeket ázsiai irodáknál is lehetett fogadni, ahol nem limitálják a nyerő fogadók tétméreteit, vagy oddsait. Hogy miért is várjuk annyira? 4,5 év alatt csak két veszteséges hónap! Ezzel gondolom mindent el is mondtam… A csoportba így tenisz, kosárlabda és egy kevés labdarúgás tipp fog érkezni. Az Apollón csoport követésénél fontos lesz a gyors reakcióidő, de a tippeket cserébe fogadhatjuk ázsiai irodáknál is és úgy termelhetünk profitot, hogy közben nem kell attól félnünk, hogy korlátozzák a tétméretünket vagy gyengébb oddsokat kapunk. Természetesen aki nagyobb kínálattal rendelkező irodát használ, mint pl 22bet, az valamivel kényelmesebben tud majd fogadni és magasabb profitra is számíthat.


A Héra csoportba pedig átkerülnek az Apollónból a nagy ligás foci tippadók, akik többsége a legnagyobb ligákra és piacokra küldi a tippeket. A csoportba új tippadó is érkezik, aki a kombi tippekre specializálódott és azokkal ért el komolyabb eredményeket a korábbi években. Habár ebben a hónapban már 8 tét profiton van a csoport, de ezt jóval kevesebb tippből értük el, ráadásul az ázsiai piacokon ahol jóval nehezebb profitálni. Labdarúgás, Kosárlabda, Amerikai Football, Tenisz tippek várhatóak főként a nagyobb ligákból és piacokról. Ez a csoport a legtöbb fogadóirodával követhető lesz, de természetesen a legjobb megoldás itt is a Broker iroda lesz, mivel ott kapjuk a legjobb oddsokat 10+ iroda kínálatából.


A Zeusz csoport egy különlegesség, de gondolom már mindenki tudja, hogy egy speciális csoportról van szó, mivel itt a legjobb tippadók válogatott tippjeit érhetőek el, akik bizony időnként hatalmas profitokat hoznak össze! Hogy kik kerültek be újként? Természetesen csakis a legjobbak legjobbjai! Kicsit beerősítünk röplabdával, és egy kis E-sporttal. Érkeznek nagy ligás korai(early) tippek is, amelyek óriási profitot hoztak az elmúlt pár hónapban. Na persze még van egy két olyan meglepetés tippadó is, akik ugyancsak hozzá fognak járulni ahhoz hogy mielőbb megduplázd a bankrollodat!


 

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...