VIP csoportjaink 2024 februári eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz (kosárlabda) – Összes profit:
451.83

Összegzés

Az Artemisz csoport 15 tét profittal zárt a februárt, de ebből a többség 5-10 tétet tudott realizálni. Tehát ez a hónap most nem volt olyan erős mint amit korábban megszoktunk, de ezt ne is várja senki hiszen az ingadozás a sportfogadás velejárója. Éppen most olvasom a visszajelzéseket és örömmel látom hogy a követők többsége megérti és elfogadja azt hogy a csoport teljesítménye és követhetősége ingadozik. Néhányan viszont jelezték hogy a csoport az decembertől kevésbé eredményes és nehezebben követhető. Korábban erről már küldtem ki információt de ismétlés a tudás anyja. Tehát decemberben a tippadók többsége szünetre ment akár csak a kosár ligák nagyérsze. Ilyenkor a kisebb maradnak a kisebb piacok távoli országokban és emiatt a követhetőség valamelyest romlik és kevesebb meccsből kevesebb tipp érkezik ami kevesebb profitot hoz. Januárban még egyenlőre csak éledeznek a piacok és sok tippadó is szüneten volt még így ha az épp aktív tippadó nem robbant akkor ugyancsak kevesebb profit érhető el. Februárban a tippadók többsége visszatért, viszont komolyabb eredményt nem hoztak, ezért a követők többsége 5-15 tét profit között tudod elérni attól függően milyen minőségben tudta fogadni a tippeket. Tehát az eredményeket rengeteg dolog befolyásolja és éppen ezért nem szabad irreális elvárásokat támasztani, mivel nem minden hónap lesz erős, de 12 hónap alatt biztos hogy komoly profittal zár az aki követi a tippeket, mint ahogy korábban megannyiszor már megtapasztalhattátok.

A türelem része a sportfogadásnak, pont úgy mint a megfelelő tétméretválasztás illetve tétméret kezelés. A tippadók többségét már évek óta követjük és óriási profitokat hoztak a számunkra még úgy is hogy a tippeket eltéréssel tesszük, vagy épp egy részüket ki kell hagyjuk bizonyos okok miatt. Minden évben van néhány ember aki elmagyarázza nekem miért nem lehet az Artemisz csoporttal profitot hozni, majd 8-10 hónapot profittal zárunk, több esetben brutál eredmény is összejön. Az elmúlt évek kérdőívei szépen megmutatják hogy a követők többsége rendszeresen profitál a csoporttal, tehát ebben az évben is ugyanezt várhatjátok, mivel a legjobb kosaras tippadók tippjeit fogadhatjátok az Artemisz csoportban. Természetesen azt sem szabad figyelmen kívül hagyni hogy kormányunk már évek óta dolgozik azon hogy lehetőleg csak hozzájuk follyon be minden szerencsejáték bevétel a magyar felhasználóktól, majd úgy liberalizálták a piacot hogy csak a Tmixpro és vegashu maradt… Azaz jóval nehezebb feltételekkel ugyan de még így is van lehetőségünk profitálni, viszont ha számodra fontos hogy mennyit nyersz akkor, rendelkezz Tmixpro, vegas.hu, yonibet és broker irodával is! Enni nem kér és csak akkor kell használnod a többit ha tmixpron nem elérhető a tipp. Tehát a csoporttal vagy a tippadókkal semmi probléma nincsen, és remélhetőleg csodaszép tavasz lesz várható itt az Artemisz csoportban!

Apollón (Tenisz) – Összes profit:
49.05

Összegzés:

Februárban a csoport nem hozott komolyabb eredményeket, aminek az egyik oka hogy a tippadók jóval kevesebb tippet küldtek ebben a hónapban, és a megszokott nagyobb profit is elmaradt emiatt. Márciusban visszakerül a Zeusz csoportból a teniszes tippadó aki viszont elég szép eredménnyel zárta a hónapot. Ugyan az Apollón tippek követése valamivel nehezebb, illetve pár téttel elmaradunk a tippadók eredményétől, de ennek ellenére még az ázsiai irodákban is profitálni lehet. Természetesen ez több munkával jár hiszen lassan már alig van iroda ahol fogadhatunk a hazai okosoknak köszönhetően, de aki komolyan fogad az hosszútávon szép profitot tud hozni ennek a csoportnak a követésével. Ha lassabban fogadsz vagy egy kicsit lustább vagy akkor a csoport nem neked való. Ha pedig számodra a pénz a lényeg akkor nem kérdés hogy az általam ajánlott irodákat mind használod, pontosan követed a fogadási segédletet, és azokat a tippeket amiket nem tudtál megfogadni, megpróbálod élőben, akkor az Apollón csoport évekig fog profitot hozni a számodra. DE NEM MINDEN HÓNAPBAN! Viszont a legtöbb hónapban igen, ami összességében komoly pénzt jelent a számodra. Ebben a Tenisz csoportban a 4 legjobb tenisz tippadót válogattuk össze akik már évek óta hozzák a szinte rendszeres profitot és a direkt előfizetési díjuk több mint 200.000 Ft összesen. Szóval lehet számolgatni hogy mennyire éri meg fogadni ezeket a tippeket illetve hogy, milyen minőségről is beszélünk. A csoport követése senkinek sem kötelező, de ha már követed akkor tegyél meg mindent annak érdekében hogy a legtöbb profitot tudd elhozni! Természetesen a hosszútávban való gondolkodás itt is elengedhetetlen mivel nagy ligákra fogadunk nagyobb variancia mellett és emiatt rövidebb távon nagyobb ingadozás is előfordul, de többnyire ez inkább hegymenet formájában valósult meg az elmúlt években és a jövőben is ez várható!

Morpheus (Kosár, kevés Foci) – Összes profit:
180.12

Összegzés:

A csoport hónapról hónapra szállítja a stabil eredményeket, és a követők imádják a csoportba érkező tippek követhetőségét, mivel itt az 5,2 tét profiton áll a csoport a hónap utolsó napján és a visszajelzésekből is kiderül hogy a hónapban a követők szinte mindegyike profittal zárt a hónapot. Igaz ebben a hónapban kisebb profitról beszélhetünk, de nagy ligás csoportról van szó ahol azért valamivel nehezebb rendszeresen nagy profitot hozni mint az alacsonyabb ligás csoportoknál. Ennek ellenére a csoport jóideje hozza az eredményeket és a követők többsége azt jelezte vissza hogy nagyon szereti ennek a csoportnak a követhetőségét. Hosszabb elemzésre nincs szükség ennél a csoportnál mivel folyamatosan jó teljesítményt nyújt. A kérdőívekben volt 2 visszajelzés azzal kapcsolatban hogy milyen tippek nem profitábilisak a csoportban, vagy hogy mit kéne épp másképpen fogadni. Külön elemzésekre vagy változtatásokra semmi szükség hiszen láthatóan a csoport jól működik, illetve nektek előfizetőknek csak egy dolgotok van hogy a tippeket minél jobb minőségben megfogadjátok a segédletben leírtak szerint.

Poszeidón (Foci) – Összes profit:
769.83

Összegzés:

December és Január gyengébb eredményt hozott ebben a csoportban de mint korábban szó volt róla, ennek az oka a téli leállás volt, és lám februárban eléggé odacsapott mivel a hónap utolsó napján 27 tétnél jár a csoport. Akit esetleg zavar hogy néhány tipp nem volt fogadható annak érdemes ránézni hogy a csoport leírásban 100 db tipp olvasható ennek ellenére a hónapban 180 tipp került kiküldésre, tehát bőven kompenzálva lett a kimaradt tippek száma, és a csoporttal könnyedén elérhető volt a 10-15 tétes profit ami a leírásnak ugyancsak megfelel. Remélhetőleg márciusban folytatjuk a menetelést, és a csoport tovább szállítja majd a jobbnál jobb tippeket amelyeket már megszokhattunk az elmúlt években!

Zeusz (Multisport) – Összes profit:
657.54

Összegzés:

Februárban a Poszeidón mellett a Zeusz is robbantott mivel közel 71 tippel 22 tét profitot hozott, tehát viszonylag kevés munkával egész jó profit volt elérhető. Igaz valamivel kevesebb profitot lehetett realizálni, de akik gyorsabban reagált, több irodát használt az 10-15 tét profit körül el tudott érni. Márciusban a vendég teniszes tippadó visszakerül az Apollón teniszes csoportba, és helyette ismét a foci lesz a főszerepben, de emellett még érkeznek ITF tenisz tippek is. Aki régebb óta követminket illetve a VIP csoportjainkat az már megtapasztalhatta hogy a csoportok profitjai ingadoznak, és nincs olyan hogy örökre minden hónap profittal zárul, a gyenge időszakok ritkábban vannak és jóval rövidebbek, de biztosan előbb utóbb találkozol ezekkel is, tehát legyél rá felkészülve és az elvárásaidat is ehhez igazítsd.

Héra (Foci) – Összes profit:
76.56

Összegzés:

A csoport 2,5 tét profittal zárta a hónapot igaz kisebb mennyiségű tipp érkezett. Sajnos az utolsó pár tipp vesztes volt ami lehúzta az eredményt de ettől függetlenül nem lehet okunk a panaszra mivel egy ideje ujra megfelelő eredményeket hoz a csoport.

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 24,229

TALÁLATI ARÁNY

60.98%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

13.81%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 21,022

TALÁLATI ARÁNY

57.92%

Havi átlag profit

€ 526

ROI

9.39%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,663

TALÁLATI ARÁNY

57.66%

Havi átlag profit

€ 417

ROI

10.21%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...