VIP csoportjaink 2024 januári eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Apollón (Tenisz) – Összes profit:
1,037.91

Összegzés:

Az Apollón csoportnál érett már hogy legyen egy kiugró hónap még akkor is ha itt a nagyobb ligákra fogadunk! 121db tippből 34 tét profit ami hatalmas eredmény tekintve hogy alig volt vesztes tipp. A visszajelzésekből látom hogy mindenki szép profitot ért el igaz a fogadás minőségétől is függött az eredmény ezért van az hogy egyesek profitja 10-15 tét volt mások pedig 25 tét körül zártak. Tehát mint ahogy jeleztem korábban a csoportban tényleg a legkiválóbb tenisz tippadók vannak akiknek a tippjeiről nem érdemes lemaradni mivel, ezeket a tippeket még az ázsiai irodáknál is profitábilisan lehet fogadni ahol nem korlátozzák a tétméretünket vagy az oddsainkat. Az Apollón teniszes csoportnál nagyon erős évre számítunk, aminek az oka pedig az hogy az elérhető legjobb tenisz tippadók szolgáltatják a tippeket. Természetesen a profitért itt is meg kell dolgozni, de ha követed az útmutatásomat és a tippek alatti segédlet szerint fogadsz akkor szinte biztos hogy te is elégedett leszel az elért eredménnyel.

Morpheus (Kosár, kevés Foci) – Összes profit:
275.22

Összegzés:

A csoport hónapról hónapra szállítja a stabil eredményeket, és a követők imádják a csoportba érkező tippek követhetőségét, mivel itt az oddsok lineok stabilabbak és azok számára is profitábilis akik csak lassabban tudnak reagálni. It is nagy ligás tippekről van szó azaz a tippek többsége ugyancsak fogadható ázsiai irodával, így nem kell félnünk a korlátozásoktól és hosszútávon termelhetünk profitot a csoporttal. Morpheusba csak kosár tippek érkeznek, ha pedig többet szeretnél tudni akkor olvasd el a csoport leírását. Ebbe a csoportba a legjobb nagyobb ligás kosár tippadó zseniket gyűjtöttük össze, de gondolom már te is látod hogy mi csakis a legjobb tippadók tippjeit hozzuk el számotokra!

Ártemisz (kosárlabda) – Összes profit:
182.91

Összegzés

Az Artemisz csoportnak is lehet gyenge hónapja?! Épp most olvasom a kérdőíves visszajelzéseket ahol látom hogy a többség tudja és érti hogy nem lehet minden hónapban profitot hozni még akkor sem ha az Artemisz csoport tippjeivel tényleg nehéz veszteséges hónapot zárni. Most januárban a csoport fő tippadója (akit már több mint 6 éve követünk) gyengébben teljesített és néhányan azonnal máglyán égetnék el hogy mégis mit képzel hogy 18 profitos hónap után veszteségben zárjon! A sorozatban 18 profitos hónap nem elírás, ahogy az sem hogy a csoport követői hónapok vagy épp évek óta követik és rengeteget profitáltak már ezekkel a minőségi kosár tippekkel. Igaz a csoport többi tippadója lefaragta ezt a veszteséget, de remélhetőleg senkinek nem mondok újat azzal hogy a csoport követésével, mi kevesebb havi átlagprofitot tudunk elhozni, mint maguk a tippadók. De azért így is szép eredményekről beszélhetünk hiszen nem véletlen követitek a csoportot hónapok vagy épp évek óta. Mi a legtöbbet próbáljuk kihozni ezekből a tippekből, de mint tudjátok elég szűkösek a lehetőségeink hiszen a profi tippadók nem a Tippmixprora vagy épp a vegas.hu-ra gyártják a tippeket, tehát nekünk nehezített pálya van és ezekkel az irodákkal kell profitálnunk ami azért jóval nehezebb ,mintha normális irodákban is fogadhatnánk. Ennek ellenére a jelenleg rendelkezésünkre álló irodákkal is profitábilisan követhető a csoport, de mindenkinek el kell fogadnia hogy minden tippet nem tudunk megfogadni és hogy bizonyos tippeket eltéréssel kell megtenni.

Sokan azt szeretnék ha minden állandó lenne és fix profitot hozna a csoport, de ez kb lehetetlen hiszen a sportfogadásban folyamatos az ingadozás! Ingadozik a megfogadható tippek száma, az hogy milyen eltérésekkel fogadunk, vagy hogy épp melyik irodát tudjuk jobban használni, vagy hogy a line eltérés miatt mennyi tippünk lesz vesztes, és még sorolhatnám. Van hogy 150 tipp van egy hónapban van hogy több, tehát senki ne várja azt hogy fixen minden le lesz írva hiszen folyamatos a változás. Viszont a csoport leírásban is olvashatod hogy nem fog minden hónap profittal záródni, és éppen ezért kell egy biztonságos tétméretkezelés, amit sokan nem tartotok be, és csak emelitek a tétet egészen addig míg jön egy gyengébb hónap és akkor meg elégetitek az addig megszerzett profitot. Ezt hívják mohóságnak és rossz bankrollmenedzsmentnek.

Mi várható az Artemisz csoporttal kapcsolatban?

Nagy eséllyel folytatjuk azt az utat amit már évek óta követünk, azaz ismét jöhet pár profitban erősebb hónap, de közben úgyanúgy lehet ingadozás mint korábban. Azon változtatni nem lehet sajnos hogy mennyi tippet ad a Tippmixpro, vagy hogy épp mikor teszi elérhetővé a tippeket, illetve hogy mennyire kell eltérést is bevállalnunk, de az biztos hogy a Tippmixpro (vegas.hu, yonibet, broker) irodákkal továbbra is profitábilisan lehet majd követni hosszútávon a csoportot. Ezalatt a hosszútáv alatt előfordulhat ugyancsak egy két gyengébb hónap, de továbbra is a profitos hónapok lesznek többségben, amelyeknek köszönhetően tudjuk tartani az átlagos havi 10-15 tét profitot. Tehát nem tehetünk mást, megpróbáljuk a legtöbbet kihozni a rendelkezésünkre álló irodákból. A tippadók viszont nem fogják tippmixprora küldeni a tippeket ezért magán a követhetőségen nem tudunk javítani már mivel a Tmixpro azért nem egy csúcskategóriás iroda, és bizony ebből kell kihozzuk a maximumot. A kérdőívben egyébként a kitöltők 72%-a jelölte meg azt hogy a tippek több mint 80%át meg tudta fogadni, persze ez függ a használt irodáktól a reagálási időtől illetve hogy utólag ránéz e valaki a tippekre vagy megpróbálja esetleg élőben megfogadni. A tippeket a tippadók küldik amelyet azonnal megkapsz a telefonodra, tehát ha egy tipp közben változik vagy épp az iroda eleve más oddsal adja arra nincs semmilyen ráhatásunk. Illetve annyi van hogy nem 100db tippet küldünk ki hanem jóval többet ami azért bőven kompenzálja a kimaradt tippeket.A fő tippadó tudása és hozzáértése megkérdőjelezhetetlen hiszen már rengetegszer bizonyított, de nagyon fontos hogy a tippeket mindenki a segédlet szerint fogadja! Januárban már ébredezett a többi tippadó is és remélhetőleg februártól már mindannyian beindulnak és teszik a dolgukat. Az Artemisz csoport továbbra is a legjobb kosár tippeket fogja szolgáltatni, de ne felejtsük el hogy a legjobb eredmény elérése érdekében nekünk is kell tenni úgy hogy az élethelyzetünkhöz képest a legjobb minőségben próbáljuk meg fogadni a tippeket.

Héra (Foci) – Összes profit:
162.48

Összegzés:

A Héra csoport 5,42 tét profittal zárta a januárt és a tippeket is megfelelően lehetett követni. Ebben a hónapban kevesebb tipp volt mert jobban megszűrtük a tippeket, de februártól több tipp várható mivel visszatérnek már a bajnokságok illetve a tippadók.

Zeusz (Multisport) – Összes profit:
43.98

Összegzés:

Januárban a Zeusz csoport minimális profittal zárt mivel az új tippadó tippjeinek bizonyos ligái kevésbé teljesített jól, ami miatt ezt leszűrtük csak azokra a ligákra ahol a legjobban teljesít, illetve a hó végén kiegészítettük egy másik tippadóval az Apollón csoportból aki segített helyrehozni a hónap eleji veszteséget. Februárban remélhetőleg már megmutatkozik hogy miért is szerettük ennyire ezt a tippadót a FreeForLife ingyenes csoportban és miért is kérték többen hogy mindenképp kerüljön be valamelyik csoportba. Nagyon remélem hogy már az első héten komoly profitot hoznak a tippek, amivel a követőink is szép eredményt érnek majd el.

Poszeidón (Foci) – Összes profit:
-70.20

Összegzés:

A januárt 2,3 tét veszteséggel zárta a csoport. Ennek az egyik oka hogy 1-2 tippadó csak pár napja tért vissza a téli leállásból, illetve a tippadók többsége inkább csak stagnált így ebben a hónapban nem tudtunk elhozni profitot az irodáktól. Feburárban remélhetőleg már visszaáll a régi rend és beindulnak a tippadók, hiszen a korábbi években már láthattuk mire is képesek, de most egy kicsit balszerencsésen jött ki hogy a decemberi-januári szünetben kevésbé voltak eredményesek. A profit ingadozása része a sportfogadásnak és mint láthatjuk ezt több dolog is befolyásolja. A csoport tippadói hasonlóan jók és eredményesek mint a többi VIP csoportnál, így nem kell attól tartani hogy esetleg gyenge tippek érkeznének, de fontos hogy mindent megtegyünk annak érdekében hogy a legjobb minőségben fogadjuk őket.

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 24,229

TALÁLATI ARÁNY

60.98%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

13.81%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 21,022

TALÁLATI ARÁNY

57.92%

Havi átlag profit

€ 526

ROI

9.39%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,663

TALÁLATI ARÁNY

57.66%

Havi átlag profit

€ 417

ROI

10.21%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...