Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Fogadóirodák, Pénznem, Limitálás, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál jár a hónapban. Rengeteget nyertünk már ennek a csoportnak köszönhetően, többször volt olyan hogy egy hónap alatt dupláztuk a bankrollunkat, és csak egyetlen dolog állt az utunkba, hogy az irodák nem szeretik a nyerő játékosokat és egy idő után elkezdik limitálni a tétméretet és az oddsokat, ami miatt már nem éri meg ott fogadni. Így minden olyan fogadóirodát felhasználtunk, ahol profitábilisan lehetet fogadni a tippeket, ezután pedig ismerősök irodáit használtuk amíg volt rá lehetőség. Nem véletlen hogy mindent megtettünk annak érdekében hogy tudjuk követni ezeket a tippeket, hiszen pontosan tudtuk, hogy az Artemisz csoport egy pénznyomda!

Ha jól emlékszem, még 2019-ben született meg a “Kiképzés” című blogsorozat amelyben részletesen leírom, hogyan csinálnak az Artemisz tippek egy veszteséges szerencsejátékosból, egy nyereséges profi sportfogadót! Kattints ide ha még nem olvastad: Link

Az Artemisz csoportba kizárólag kosárlabda tippek érkeznek, többségében az alacsonyabb ligákra. A fogadási típusok: pontok alatt/felett, csapatgyőzelem, illetve hendikep. Többnyire a kis és közepes bajnokságokra fogadunk, mivel ezeknél, a kevesebb rendelkezésre álló információ miatt, kevésbé tudják a fogadóirodák belőni az esélyeket, így a pontosabb információkkal rendelkező hivatásos tippadók, ezt ki tudják használni és nagy értékkel rendelkező tippeket találnak. Így mindig esélyesebben tesszük meg a fogadást, ami biztos profitot jelent a számunkra. Nem arról van szó hogy nincs vesztes tipp, hanem arról hogy jóval több nyertes tipp van, amelyek fedezik a vesztes tippeket illetve plusz profitot hoznak. Ennek köszönhetően egy év alatt 9-10 hónapot profitban tudunk zárni.

Persze az irodák sem hülyék, ezért megtesznek mindent hogy mielőbb korrigálják az esélyeket, ezért érdemes minél előbb reagálni, hiszen minél előbb megfogadjuk a tippet annál közelebb tudjuk megfogadni az eredeti tipphez képest. Minél közelebb fogadunk annál több lesz a hó végén a profitunk! Tehát az irodák korrigálják az esélyeket azaz gyengítik az oddsot, de mivel mindegyik tippben hatalmas érték van ezért a azokat profitábilisan fogadhatjuk minimális (Max 4 pont) odds/line eltéréssel is. (Az oddsok/esélyek pont és hendikep határok, illetve a kínálat fogadóirodánként eltérnek!) A mi feladatunk pedig csak annyi, hogy tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy a tippek alatti Fogadási Segédlet szerint megfogadjuk őket a lehető legjobb feltételekkel! Innentől pedig már csak rajtad múlik hogy mennyit profitálsz a tippekkel, hiszen az Artemisz minden hónapban hozza a legjobb kosár tippeket!

A tippeket jelenleg profitábilisan a Bet365, 22Bet irodákkal lehet követni, és nem rég jött a hír hogy a TippmixPro bővítette a kínálatát, aminek köszönhetően a kis ligás csoportjaink is követhetőek profitábilisan ezzel az irodával. Ez kimondottan jól jött, hiszen a jelenlegi hazai szabályozás miatt vagy önszántukból, vagy erőszakkal távoznak, így szükség volt egy irodára amely nagyobb kínálatot biztosít, és elérhető a számunkra. Természetesen a Tippmixpro nem azon a szinten van mint a Bet365 vagy 22bet, de már van akkora kínálata hogy a kisligás VIP csoportjainkba érkező tippeket is meg lehet profitábilisan fogadni. Tehát nem az összes tippet, hiszen lesz néhány ami esetleg kimarad, de a visszajelzések szerint a tippek nagyjából 80-90%-át meg lehet fogadni kizárólag a TippmixPron. Persze ez attól is függ ki milyen gyorsan tud reagálni az érkező tippekre. A legfontosabb az hogy mindent tegyél meg annak érdekében hogy a legjobb feltételekkel tudj fogadni!

Én pl használok a TippmixPro mellett más irodákat is használok annak érdekében, hogy még nagyobb részt fedjek le a kínálatból és így a tippek még nagyobb részét meg tudjam fogadni. Jelenleg a TippmixPro mellett, Yonibetet (Link), illetve Brokerirodát(Link) használok és hamarosan aktiválom a Vegas.hu számlámat is. Fő irodának a TippmixProt használom, és ha ott nem tudom megfogadni, akkor kezdem csak el nézni a többi irodát is, azaz nem sok extra munkát jelent a plusz iroda, viszont az biztos, hogy több pénzt jelent majd. Ez persze nem azt jelenti, hogy kötelező több irodát is használni, de aki megteszi, az jóval több profitot ér majd el!

Lemaradtál egy tippről mert nem volt időd megfogadni? Vagy épp nem adta az irodád az adott mérkőzést, vagy nem volt elérhető az adott fogadási típus? Ilyenkor a következőket tudod tenni: Érdemes később is ránézni, hogy felkerült e az adott fogadás, de ha a mérkőzés emberi időben kezdődik akkor értesítőt kell állítani és meg kell próbálni élőben megfogadni ha visszaáll a ponthatár. Ez viszonylag sokszor megtörténik ezért érdemes szorgalmasnak lenni mert ez ugyancsak plusz pénzt jelent! Ha pedig nem tudsz megfogadni egy tippet akkor egyszerűen hagyd ki! A legtöbb hónapban 1,5x-2x annyi tippet küldünk ki mint ami a leírásban szerepel, tehát még ha marad is ki tipp nálad akkor is meg tudod fogadni a havi átlag tippszámot.

A Tippmixpro keresőjével érdemes vigyázni, mivel az oldalt csak magyar nyelven lehet használni, ezért jónéhány alkalommal előfordul, hogy a kereső nem találja az adott mérkőzést. Ennek millió oka van, de a lényeg ha egy meccset nem találsz akkor manuálisan keress rá az adott ligára, majd az ott látható meccseket nézd át!

Ha csak TippmixPro-val követed a csoportot, akkor a tippek többségét meg tudod fogadni, de a tippek egy kisebb része kimarad, mivel a Tippmixpronak is vannak korlátai, de a jelenlegi állapot már bőven elég nekünk hogy nagy profitokat hozzunk el az irodától! Krisztián visszajelzését bemásolnám ide, mert elég szépen összefoglalja mennyire használható a Tmixpro a kisligás csoportjainkhoz!

Szinte az osszes tipp fent volt, nehanynal a kapott fogadasi ajanlat nem, azoknal is altalaban utolag felkerul kesobb az opcio, es vagy lehet rakni, mert a segedlet szerint belul van, vagy nem.

Nagyon jol hazsnalhato az Artemiszre a Tippmixpro!

Masik ket kisligas csopit is itt rakom, azok is hasznalhatoak, neha 1-1 tippet Betinasia Blacken rakok. El se hiszem, hogy ilyen jo lett a Tippmixpro :D”

Az Artemisz csoport profitja azt mutatja meg, hogy a tippadók milyen eredményt tudtak elérni a tippjeikkel. Én pedig azt mutatom meg hogy ezekkel a tippekkel hogyan tudod a legtöbb profitot elérni, éppen ezért kiemelten fontos hogy a tippek alatti segédlet szerint fogadj, hiszen akkor tudsz a legeredményesebb lenni ha követed a stratégiámat! Mint a hogy a csoport leírásában LINK is olvashattad, a reálisan elérhető havi átlagprofit 10-15 tét, de ha követed egy ideje a csoportot, akkor láthattad hogy ennél jóval többet össze lehet hozni! Azért lesz valamivel kevesebb profitunk mindig mint a tippadóknak mivel az odds változás okoz kisebb eltérést illetve a line eltérés miatt is veszíthet tippünk. Mivel a csoport többségében nagy profittal zár ezért a valamivel gyengébb feltételekkel fogadva ugyancsak szép profitot érhetünk el, illetve értünk el az elmúl 6 évben.

A TippmixPro fogadásoknál figyeljünk az alternatív fogadási típusokra igaz ez leginkább focinál vagy tenisznél érdekes. Például jön egy tipp: Barcelona – Real ahol a tipp kétesély Real azaz X2 aminek az oddsa 1.82 Ennek az egyik alternatívája a Real +0,5 Ázsiai hendikep aminek az oddsa 1.87, illetve a Real +1 Europai hendikep aminek az oddsa 1.92. Ezek a fogadások mind nyertesek ha döntetlen lesz vagy nyer a Real, de mint látható az oddsok eltérnek és a profitunkat nagymértékben befolyásolja melyik tippet fogadjuk meg. Éppen ezért nagyon alaposan olvasd el a Fogadási Útmutatót Link amelyben megtalálod a különböző fogadási alternatívákat illetve azok jelentését.

Csatlakozz az "Ártemisz sikerhez" - most Kedvezményesen!

Előfizetéskor használd a KOSARLABDA20 kuponkódot, amellyel 20% előfizetési kedvezményt jelent a számodra! A kupont PÉNTEK ÉJFÉLIG (2023.11.17.) lehet felhasználni az egyik általad választott VIP csoportra!

A fenti képen, az Artemisz csoport novemberi tipptörténetét látjátok! (Na erről nem érdemes lemaradni!)

A fenti képen, az Artemisz csoport novemberi tipptörténetét látjátok! (Na erről nem érdemes lemaradni!)

PROMÓCIÓ: Előfizetéskor használd a KOSARLABDA20 kuponkódot, amellyel 20% előfizetési kedvezményt jelent a számodra! A kupont PÉNTEK ÉJFÉLIG (2023.11.17.) lehet felhasználni az egyik általad választott VIP csoportra! Előfizetéshez kattints az alábbi gombra:

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...