VIP csoportjaink 2023 októberi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Zeusz (Multisport) – Összes profit:
425.34

Összegzés:

Durván 14 tét profittal a Zeusz csoport ismét hozta a kötelezőt! Ebben a hónapban valamivel kevesebb tipp érkezett, de láthatóan az eredményességet ez sem tudta lerontani. Érkezett közben egy új tippadó is aki be is mutatkozott a hónap második felében és rengeteg nyertes tippet küldött. Nézzük hát a novemberi hónapot milyen eredményt sikerül elérnünk!

Ártemisz (kosárlabda) – Összes profit:
651.60

Összegzés

21,7 tét profit felett zárt a csoport szóval a kosár tippek ismét hozták a kötelezőt…..

Az Artemisz csoport összegzőjének írása a legunalmasabb, mivel nagyon stabil teljesítményt nyújt amivel kb havi rendszerességgel lehet profitálni. Ráadásul már a tippek nagyrésze Tippmixpro irodával is fogadható, így az Artemisz kosaras csoport mostantól kötelező választás mindneki számára! Többet szerintem ide nincs mit írni hiszen verhetetlen a csoport, lassan már 6. éve hasít, töretlen sikerrel!

Morpheus (Kosár, kevés Foci) – Összes profit:
-93.66

Összegzés:

Az első két hét nagyon gyengén indult majd a második két hét arról szólt hogy lefaragjuk a veszteséget, de végül 3 tét veszteséggel zártuk a hónapot. Ne feledjük hogy nagyobb ligákra illetve nagyobb piacokra fogadunk ami miatt gyakoribbak és nagyobbak a profit ingadozások! Ugyan az elmúlt hónapokban kiemelkedően teljesített a csoport, most volt egy gyengébb széria, ami természetesen a sportfogadás része, és el kell fogadnunk hogy néha nem tudunk profitálni. A sportfogadás nem sprint hanem maraton ezért kell hogy hosszabb távban gondolkozzunk! Mint a korábbi eredményekből is láthatod megéri követni a csoportot még akkor is ha évente a profitos hónapok mellett néha gyengébb hónapok is érkeznek mivel összességében a profitos hónapok bőven kompenzálják a gyengébbeket.

Apollón (Tenisz) – Összes profit:
2.25

Összegzés:

Korai volt az öröm sajnos az Apollón csoportnál, mivel az utolsó egy két nap nagyon gyengén sikerült így sikerült lefaragni a profitot egy tétre. Ez a gyors ingadozás nagyobb oddsoknak köszönhető, és pont a hó végén szaladtunk bele, így az októbert különösebb eredmény nélkül zárta a csoport. Nagyligás csoportról van szó tehát itt gyakrabban találkozunk ingadozással, ezért itt kiemelten fontos a megfelelő tétméretválasztás illetve a bankrollmenedzsment!

Poszeidón (Foci) – Összes profit:
222.42

Összegzés:

9 tét profittal zárta a csoport az októberi hónapot, ami ugyan egy közepes teljesítménynek felel meg ami azért nem rossz eredmény, de remélhetőleg az utolsó két hónapban majd sikerül újabb giga profitos hónapokat összehozni. A tippadó gárda változatlan marad, hiszen stabil teljesítményt nyújtanak, szinte rendszeres profittal. Tehát továbbra is többségében alacsonyabb ligás foci tippekre lehet számítani a csoportban, amelyeket az elmúlt hónapokban/években már megszokhattunk.

Héra (Foci) – Összes profit:
-313.07

Összegzés:

Az októberi hónapban nem teljesítettek jól a tippadók a Héra csoportban. A csoport fő tippadói szinte mind stagnált, vagy kisebb veszteséget hozott, aminek az eredménye az lett, hogy 10 tét körüli veszteséget értünk el a hónap végére. A csoportban több tippadó is megtalálható, amelyek munkáját folyamatosan ellenőrizzük, annak érdekében hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el a tippekkel. Ennek ellenére a tippadók többsége nem nagyon hozott profitot a hónapban, ami leginkább a varianciának köszönhető, hiszen az elemzők mindegyike legalább 70-80%-ban profittal hozta le a hónapokat az elmúlt években. Remélhetőleg hamarosan visszaáll minden a régi kerékvágásba és itt is hamarosan megtapasztalhatjuk milyen is az az igazi hegymenet, hiszen a csoport tippadóinak mindegyike képes kiemelkedő eredmények elérésére.

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 24,229

TALÁLATI ARÁNY

60.98%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

13.81%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 21,022

TALÁLATI ARÁNY

57.92%

Havi átlag profit

€ 526

ROI

9.39%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,663

TALÁLATI ARÁNY

57.66%

Havi átlag profit

€ 417

ROI

10.21%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...