VIP csoportjaink 2023 augusztusi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz (kosárlabda) – Összes profit:
1,189.14

Összegzés

131 db tippből 39.64 tét profit. Durva nagyot ment az Artemisz ebben a hónapban! A visszajelzésekből látom hogy óriási pénzeket nyertek a csoport követői, de ezt mi magunk is első kézből megtapasztaltuk, még úgy is hogy minden féle rissz-rossz kiegészítő vagy épp agyon limitált irodával fogadtuk a tippeket. Ez az a csoport amit egészen addig kell követni amíg van lehetőség fogadni bármelyik irodánál, mert annyira jók a tippek hogy még akkor is szép profitot hoz ha a tippek csak egy részét tudjuk megtenni! Ha még nem követed a csoportot akkor adj magadnak egy orbitális sallert, hogy kihagytad ezt a durva profitos hónapot! Aztán észhez kaptál akkor irány a VIP tagság! innentől pedig már csak egy kérdés marad, melyek azok az irodák ahol a lehető legtöbb profitot lehet elhozni ezekkel a komoly kosár tippekkel!? Hamarosan ezt részletezni fogom a VIP csoportban! A sportfogadás szerencsejáték.. mondják sokan! Csak nem a SportingGods-nál!!!!

Érkezett jónéhány beszédes visszajelzés, de talán elég hagy csak ezt a kettőt emelem ki:

1.) “Sziasztok! Február óta követem a csoportot, és az ilyen hónapok miatt kezdtem el. A 3×3-as kosármeccsekből kb garantáltan 10/9 talált. Óriási gratula érte! Artemisz, Morpheus és Poszeidón csoportokat követem, és az elmúlt 5-6 hétben 750 ezer Ft körüli profitot értem el a 3 csoportban. Hatalmas menetelés a nyár második felében, köszönöm.”

2.) “2 hónap nyári szünetet követően, augusztus 22-ėn fizettem újra elő nálatok és ennél jobb visszatérės nem is történhetett volna. Négy csoportra fizettem elő: Artemisz, Zeusz, Posszeidon, Morpheus, ami nekem 6 nap alatt 600.000 Ft!!! bevételt hozott. Sajnos ebből úgy oszlott el a nyeremény, hogy 477.000 Ft a bet365 oldalon csapódott le, így a számlát korlátozták is (amúgy ez a feleségem nevén van). 🙁 Érdekesség, hogy augusztus 16-án még azt a levelet kaptuk, hogy régen látták, és 15 000 Ft bónusszal várják vissza. Idén február óta vagyok előfizető nálatok (csak a nyarat hagytam ki), és eddig mindig nyertem veletek, azonban sajnos a fogadóirodák nem igazán tudnak velem örülni. 22bet, Winmaster, bet365 oldalak már tettek azért, hogy ne legyen teljes a boldogságom.”

Poszeidón (Foci) – Összes profit:
1,224.18

Összegzés:

40,8 tét profit! WTF?!

Kérdezhetnénk, hogy a fenébe lehet az uborkaszezonban ilyen durva eredményeket elérni? Hát úgy hogy ebben a VIP csoportban is a legerősebb tippadógárdát állítottuk össze! Hát nem irigylem azt aki most akar VIP csoportot választani! Úgyis mindet követni fogod! 😉 Fogtunk szép nagy oddsokat a hónapban, de úgy gondolom hogy a 23-a nyertes odds mindent vitt! Igaz ez 10%-tétmérettel lett számolva a profittáblázatban, de a többség fél vagy egész téttel tette, legalábbis aki időben tudott reagálni! Amit különösen szeretünk ebben a csoportban hogy a tippek jórészét kis line eltéréssel lehet fogadni Broker irodában is ahol nem limitálnak, és ha ezt még egy kiegészítő irodával megtoldjuk ugyancsak brutál profitot lehet elérni, tehát ha már nincs Bet365, vagy 22bet akkor is fogadhatjuk tovább ezeket a kiváló tippeket. Igaz itt érdemes gyorsan reagálni, de basszus ilyen könnyen ennyi pénzt keresni nem nagyon lehet máshol!

Érkezett jónéhány beszédes visszajelzés, de talán elég hagy csak ezt a hármat emelem ki:

1.) “Ezt nem hiszem el! Közel 30 egység profitot tudtam elhozni a majdnem 40-ből! Még úgy is hogy 6% tippem kimaradt. A tippek szépen követhetők, kb 10%-nál kellett csak linecsúszással tennem. Nagyon szépen köszönöm a profitos tippeket! Gratulálok az eredményhez!”

2.) “Eddig elég szépen alakul a bankrollom, igen meg vagyok elégedve a csoporttal 😄”

3.) “A Nürnberg tipp szenzációs volt. 🙂 Volt még nagyobb oddszos tipp is, ami szépen zöldült. Elégedett vagyok. Köszönöm a munkátokat!”

Zeusz (Multisport) – Összes profit:
401.55

Összegzés:

13.39 tét profitban zártunk, ami igazából a hónap második felében érkezett, előtte csak toporogtunk. De azért ezt a csoportot nem kell félteni mert váratlanul robbant egyet akárcsak ebben a hónapban az Artemisz vagy a Poszeidón, azaz itt is lesznek még 30-40 tétes profitok. Sokan szeretik a csoportot a jó követhetőség miatt, de ősztől mindenképpen erősebb hónapot várok el, ugyanis itt is visszatértek a korábbi jól termelő tippadók, akik szép eredményt hoztak a korábbi hónapokban.

Érkezett jónéhány beszédes visszajelzés, de talán elég hagy csak ezt a kettőt emelem ki:

1.) “Az egyik legjobb tippadó… Lassan 40 éve vagyok a focipályák környékén mai napig igazolt játékosként, így van némi tapasztalatom ezen a területen. Olyan focis tippek jönnek tőle, amiket én messze elkerülnėk, de a végén neki lesz igaza, mert többségėben jön és nyeresėget termel. 🙂 Ez egyėbkėnt Posszeidonra is igaz! 2 hónap nyári szünetet követően, augusztus 22-ėn fizettem újra elő nálatok és ennél jobb visszatérės nem is történhetett volna. Négy csoportra fizettem elő: Artemisz, Zeusz, Posszeidon, Morpheus, ami nekem 6 nap alatt 600.000 Ft!!! bevételt hozott. Sajnos ebből úgy oszlott el a nyeremény, hogy 477.000 Ft a bet365 oldalon csapódott le, így a számlát korlátozták is (amúgy ez a feleségem nevén van). 🙁 Érdekesség, hogy augusztus 16-án még azt a levelet kaptuk, hogy régen látták, és 15 000 Ft bónusszal várják vissza. Idén február óta vagyok előfizető nálatok (csak a nyarat hagytam ki), és eddig mindig nyertem veletek, azonban sajnos a fogadóirodák nem igazán tudnak velem örülni. 22bet, Winmaster, bet365 oldalak már tettek azért, hogy ne legyen teljes a boldogságom.”

2.) “Nagyon fullos hogy sportmarketen is fogadjato a legtobb tipp igy nem kell gyilkolni a kis ligakkal a betet! Csak igy tovabb ❤️”

Morpheus (Kosár, kevés Foci) – Összes profit:
623.24

Összegzés:

82 db tippből 20,77 tét profit! Erre a csoportra ugyanaz igaz mint a Hérára és az Apollónra, azaz nagyligás csoportról van szó! Mégis sikerült hatalmas hatalmas profitot elhozni az irodáktól, ráadásul nem is kellett sokat “dolgozni” érte mivel közel 80 db tippel értük el ezt a szép eredményt. A tippeket nagyon jól lehetett követni és fogadni a legtöbb irodánál, szóval erre a csoportra tényleg egy szavunk nem lehet hiszen hozta az elvártakat és még bőven túl is teljesítette! Nem tudok mit írni egyszerűen bitang jó ez a csoport is!

Érkezett jónéhány beszédes visszajelzés, de talán elég hagy csak ezt a kettőt emelem ki:

1.) “Nagyot ment Morpheus is! És itt szinte 100%-os eredményem lett! Köszönöm! A havi 18,2 profitból 17,1-et sikerült elérnem! Jupppí! Csak 2 tipp maradt ki, és a tippek kb 25%-át csak a megengedett linecsúszásokkal tudtam tenni. Morpheus nagyon jól követhető! Köszönöm mégegyszer és csak így tovább!”

2.) “Ennek a csoportnak is ez volt a legerősebb hónapja amióta bent vagyok. Lassan korlátozni fogják a bet365 fiókom 😃”

Apollón (Tenisz) – Összes profit:
310.20

Összegzés:

Az Apollón csoportba kizárólag tenisz tippek érkeznek, szinte minden esetben a nagyobb ligákra, mint például a WTA, ATP, Grandslam (M/W), ATP Challenger. Ezek nagy fogadási piacnak számítanak ezért az ide érkező tippek a legtöbb komolyabb fogadóirodánál fogadhatóak. (Persze a legjobb megoldás ha Broker irodát használunk, kiegészítve PS3838 irodával ami egy pinnacle klón iroda. Ez egyébként a Broker iroda szolgáltatásainak egyike és ott kell igényelni)

Miért szeretjük ezt a csoportot?

Egyrészt azért mert ázsiai irodáknál is fogadhatóak a tippek ahol nem korlátozzák a nyerő sportfogadókat mint pl a Bet365 vagy a 22Bet és társaik, azaz hosszútávon profitálhatunk ezekkel a minőségi tenisz tippekkel! Mivel nagyobb piacokra fogadunk, ezért a fogadóirodák sokkal pontosabban be tudják lőni az esélyeket így itt nehezebb profitálni, és az ingadozás is gyakoribb. Pontosan ennek lehettük szemtanúi ebben a hónapban hiszen ez első 2-3 hét arról szólt hogy leginkább kis veszteségben álltunk és szinte csak stagnált a csoport eredménye. Ennek az egyik oka az volt hogy nem volt sok verseny, így jóval kevesebb tipp érkezett, ami nem nagyon hozott kiugró eredményt. Majd jött az utolsó hét! Aztán egy brutális 16-os nyerő sorozattal 10,34 tét profittal zárt a csoport! Megmondom őszintén, nagy ligás tippek esetén ilyen durva nyerő sorozatot még én magam sem láttam az elmúlt 10 évben. Kb. hihetetlen kategória, mivel mint feljebb kifejtettem a nagy ligáknál azért jóval nehezebb profitálni, és hosszú nyerő sorozatokat összehozni, hát most kiderült nem véletlenül emlegettem annyit, hogy ebben a csoportban tényleg nagyon jó tippadók vannak!

Héra (Foci) – Összes profit:
341.55

Összegzés:

A Héra csoport az első két hétben nem alkotott valami nagyot csak stagnált, de amint kezdtek beindulni a nagyobb ligák azonnal megindult a profit gyártás is! 11,38 tét profittal zárt a csoport ami teljesen rendben van, viszont a nyári szezonban még volt néhány kisebb ligás tipp ahol gyorsabban változott az odds emiatt valamivel kevesebb profit volt elérhető a csoporttal, de persze így sem panaszkodhatunk, hiszen itt is minden tipp fogadható volt az ázsiai irodáknál ahol nem kell félnünk a korlátozásoktól vagy a limitálástól. A Héra csoport ebben az évben szépen teszi a dolgát köszönhetően az év eleji tippadó gárda cserének, de most kezdődik az igazi szezon szóval a következő hónapokban még ennél is jobb eredményeket várhatunk. Jönnek vissza a nyári szabadságról a nagyobb ligák és a tippadók aminek köszönhetően jobb követhetőséget, és több profitot kapunk majd.

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...