Szereztünk neked 50.000 Forintot! Itt vannak a részletek!

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

A mai világban ha valaki azt mondja, hogy ad neked 50.000 Forintot arra nem igen lehet nemet mondani. Főleg akkor, ha igazából ezért a pénzért nem is nagyon kell semmit csinálnod! Egyre érdekesebb a történet nem igaz?

Akkor most tegyél félre mindent és figyelj, mert mondom mit kell csinálnod ahhoz, hogy pár mozdulattal hozzájuss ahhoz a bizonyos 50.000 Forinthoz!

Aki régóta követ minket az pontosan tudja hogy csak olyan dolgokat szoktam ajánlani a követőimnek, amellyel valamilyen formában egy kis extra pénzhez lehet jutni. Ez az elmúlt években több százezer forint pluszt jelentett azoknak akik rám hallgattak, és most itt egy újabb alkalom, hogy ismét hozzáférjetek egy kis “ingyen pénzhez”!

Jómagam mostanra már több mint 25 éve vagyok a CIB bank ügyfele, aminek az oka az, hogy olyan szolgáltatást nyújtanak, amellyel a legtöbb bank nem nagyon tud versenyezni. Most beszélhetnénk arról a biztonságról amelyet ez a bank nyújtani tud, az alacsony költségekről, vagy épp a profi applikációjáról, amely szerintem a legjobb a magyar piacon, de van néhány verhetetlen ajánlata, amelyet te sem fogsz visszautasítani!

A CIB bank “welcome” promóciójának köszönhetően, ha úgy nyitsz bankszámlát, hogy neked azt egy ajánló (én) javasolta, akkor 20.000 Forintot írnak jóvá a számládon!

Ha pedig online nyitod meg a számládat, és teljesíted az ezzel kapcsolatos feltételeket, akkor plusz 30.000 Forint jóváírást kapsz! Azaz összesen 50.000 Forint üti majd a markod! Ugye hogy ilyen könnyen még soha nem kerestél ennyi pénzt?

Mit kell tenned?

1.) Kattints erre a linkre: LINK, majd add meg ezt a a CIB ajánlói kódot: 2257877 és végezd el a regisztrációt!

2.) Nyiss egy bankszámlát az egyik CIB bankfiókban, vagy csináld meg egyszerűen pár perc alatt online (Link)! Ezután 3 db minimum 1000Ft értékű vásárlást kell végrehajtanod, és ha ez megvan, akkor legkésőbb következő hónap 15.-éig jóvá is íjrák a 20.000 Ft összeget a számládon.

FONTOS: Ne feledd ha online nyitod a számlát (Számlanyitás videóazonosítással vagy CIB Szelfi Számlanyitás) a kapott egyedi ügyfélajánló kódot (2257877) a folyamat elején szükséges megadni. A számlanyitási folyamatokban a “Promóciós kód” mezőbe szükséges beírni azt. Ha még 2023 júniusában megnyitod a számlád, 154.280 Ft havi jóváírás vállalásával (például ide utaltatod a fizetésedet), akkor plusz 30.000 Forintot írnak jóvá a számládon!

Ha erre a linkre kattintasz LINK  akkor pontos útmutatást és segédletet kapsz a promócióval kapcsolatban! Ne feledd az ajánlói kódot megadni (2257877) mivel csak ebben az esetben vagy jogosult a promócióra! Ez a leírás nem számít ajánlattételnek, de a leírásban szereplő linkeken minden információt megtalálsz a CIB bank “Welcome” promóciójával kapcsolatban!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...