Az ingyenes FreeForLife tippcsoport februári eredményeinek összegzése

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Tudtuk, hogy nem tarthat örökké és sajnos be is következett az, amit 15 hónapig sikerült elkerülnünk! A februári hónapot 2,92 tét veszteséggel zártuk. Akik régóta követnek minket, azok tudják hogy az adott havi tipptörténetbe csak azok a tippek kerülnek be, amelyek még abban a hónapban le is mennek. Azért a teljesség kedvéért hozzátenném, hogy érkezett még néhány tipp február utolsó napján, amelyeket éjszaka játszottak és annak az eredményével már pluszba is került volna a csoport februári hónapban és írhattam volna egy újabb hurrá blogot, immáron sorozatban a 16. alkalommal, viszont én úgy gondolom hogy aki jó, annak nincs szüksége csalásra vagy trükközésre, főleg akkor ha 15 hónapon keresztül ilyen hihetetlen eredményt sikerült elérni. Ezt a veszteséges hónapot inkább egy kihívásnak fogom fel, ami arra motivál hogy még jobb és még minőségibb legyen a csoport, ami ráadásul egy életre ingyenes! 

Márciusban az első héten már 4,2 tét profitnál járunk ahol 9 tippből 7 db nyertes 2 db pedig vesztes, tehát mindent megteszünk annak érdekében hogy kiküszöböljük ezt a februári csorbát a profittáblázatban! Vicces azért, hogy míg mi azért küzdünk, hogy évente csak max 1-2 veszteséges hónapunk legyen, máshol már annak is örülnének ha lenne 1-2 profitos hónap. Azért ezen szerintem érdemes lenne elgondolkodni mindenkinek, hogy mit is tud ez a bizonyos ingyenes FreeForLife csoport! Viszont a csoport tényleg csak azt tudja, minta amit a FreeForLife csoport leírásában találsz Link! Olvasd el újra légyszíves, mert a kérdőívekből látszik, hogy bizonyos visszajelzések azért érkeznek, mert néhány ember nem olvassa el, mi miért történik a csoportban illetve hogyan lehet maximalizálni a profitot. Tehát az elvárásaidat ennek megfelelően kell igazítani, hiszen az elmúlt hónapok csodás eredményei mellett, vannak néha hullámvölgyek is, ami ugyancsak szerves része a profi sportfogadásnak. Kétféleképpen is követheted a csoportunkat: 1. Pontosan úgy ahogy én csinálom és mutatom 2. Úgy ahogyan te akarod. Viszont egy dolog biztos, mégpedig az hogy én több mint 10 éve vagyok főállású profi sportfogadó, és nem fogod megbánni ha rám hallgatsz! Megmutatom hogy csinálj egyszerűen pénzt a sportfogadással, de az hogy meg tudod e csinálni rajtad fog múlni, illetve azon hogy hajlandó vagy e lemásolni ahogy fogadok, amihez pedig el kell olvasni a csoport leírását Link fogadási segédleteket Link1 Link2 és a szakmai blogbejegyzéseket LINK. Szóval itt is meg kell dolgozni a pénzért, de ez azért valljuk be egy jóval könnyebb út mint amit eddig ismerhettél.

Na de nézzük, mi is történt ebben a februári hónapban! Még a hónap elején a félidős kosaras tippadó volt aktívabb, de mivel elég random küldött tippeket ezért beaktiváltuk a csoportba egyik régebbi WNCAA kosaras tippadót, aki már korábban is szép eredményeket hozott az ingyenes csoportban. A tippadó egyébként a hónap második felében csatlakozott, mivel az első két hétben máris 20 tét profit felett járt. Abban bízva hogy folytatja ezt a sorozatot, a hónap közepén becsatlakozott a FFL csoportunkba. Sajnos ezután ugyan hozott 5-6 tét profitot, de ehhez egy nagyobb tippmennyiség kellett, így az igazi eredményességét nem tapasztalhattuk meg a tippadónak ezalatt a rövidke két hét alatt. Persze ha az első két hét tippjeit is tudtuk volna fogadni akkor mindenki ámuldozna és senkit sem érdekelne az hogy nehezebb a tippadó követhetősége hiszen így eltéréssel fogadva is nagy profitot hoz, ezért is kell különösen türelmesnek lennünk hiszen egy adott tippadó eredményességét csak hosszabb távon tapasztalhatjuk meg igazán. Több visszajelzést is kaptam azzal kapcsolatban hogy maradjon a tippadó, de mivel a követhetősége azok számára, akik valamivel lassabban reagálnak, nem a legoptimálisabb, ezért helyette, jobb (eredményesebb és követhetőbb) tippadók tippjei kerülnek be a VIP csoportokból. Illetve amikor egy adott tippadót tesztelek, azt betesszük ide az ingyenes csoportba is, mielőtt bekerül valamelyik VIP csoportba.

Tehát az ingyenes csoport követhetőségét javítottuk, és próbáltunk arra törekedni hogy nagyobb részt olyan tippek legyenek amelyet a legtöbb fogadóirodánál meg lehet tenni. A tippmennyiség az elmúlt hónaphoz képes jóval kevesebb lesz, de a profitcél továbbra is a korábbam megszokott 5 tét lesz. Márciusban kicsit megpróbálunk rátenni még pluszban az előző hónap gyengébb eredménye miatt. Talán a tegnapi 2 kosártipp bizonyította hogy mostantól még könnyebb lesz profitálni az ingyenes csoportban, hiszen a tippek alatti fogadási segédlet alapján szinte minden irodánál fogadható volt pár pontos eltéréssel. 

Ahhoz hogy a legtöbb profitot érhesd el mint profi sportfogadó, szükséged van arra hogy a legjobb fogadóirodákat használd! Minél nagyobb kínálatot kapsz és minél jobb oddsokat, annál több profitot fogsz tudni elérni a jövőben! Hol fogadj? ITT!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...