V.I.P. csoportjaink 2022 decemberi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

*Ártemisz csoportra nem alkalmazható!

Ártemisz – Összes profit:
1,228.08

Összegzés

December utolsó előtti napján az ARTEMISZ csoportunk 41.6 tét profiton áll. Mit jelent ez pontosan? Ha mondjuk minden tippet 5000Ft-al fogadtál akkor 208.000Ft volt a profit. Jó, jó de nem lehet mindig ugyanazzal a feltétellel fogadni, és néha maradnak is ki tippek, mondhatnánk… Oszd el kettővel, és még úgy is brutál profitot kapsz, habár ahogy a kérdőívekből látom, azért sokan ennél bőven több profitot realizáltak. Tudtad hogy az ARTEMISZ CSOPORT 2021 februárja óta mindig profittal zárt? Azaz 23 hónapot hozott sorozatban profittal? Van olyan aki még nem követi ezt a csoportot? Tudod mi az a pénznyomda? Na nem az amit a mindenféle félvak tippszolgáltatók promóznak a számodra… Hanem az Artemisz, ugyanis ezzel a csoporttal tényleg szinte minden hónapban profitálni fogsz, legalábbis ha követed az útmutatásomat! Én magam mostanra már több mint 5 éve követem ezeket a minőségi kosár tippeket és ezalatt bizony rengeteg profitot sikerült összehoznom, de persze nem csak nekem, hiszen rengeteg email visszajelzésem van a követőimtől akik ugyancsak több millió forintot hozott ez a csoport.

Artemisz csoport információk és előfizetés: ITT

Az Artemisz csoport hó végi kérdőív visszajelzéseiből ismét gyűjtüttem néhányat, amelyből megtudhatod hogyan vélekednek a csoport követői:

 

  • Tovabbra is imadom a csoportot, julius ota minden honap plusszos. Ismerosok nem akarjak elhinni ami tortenik 😁😁 Keep up sracok!! 💪🏻👊🏻
  • 👍
  • Köszönöm a lehetőséget.
  • Az Ártemisz csoport követhetősége rendkívül sokat javult! Eszméletlen teljesítmény decemberben! Imádom!
  • Röviden: egészen elképesztő hónap volt
  • Kitűnő év vegi teljesítmény
  • Nagyon jó a csoport, egyedül ami fájt és így több odafigyelést igényelt, az az én hibám, de csak bet365-n játszom. Emiatt a már több nappal a mérkőzés kezdete előtt, Pinnacle-re felrakott tippek csak előtte vagy aznap voltak fogadhatóak beten, ha egyáltalán felrakták.. Rendszerint ekkorra már elég nagy volt a tippváltozás, oddsváltozás. Igyekszem másik irodába is beregisztrálni.
  • Minden ok
  • Pinnacle oddsokban korlátozni kezdet,ezért élőben fogadtam a meccseket,jobb oddsokkal tudtam így megfogadni sok mérkőzést.Ezért lett jobb az elért eredmények😃
  • Nagyon jól ülnek a tippek, csak így tovább! 🙂
  • Köszönöm szépen!
  • Hamarosan hosszabbítom a tagságom. 😉
  • Mivel jelenleg csak bet365 irodán fogadok, ahol tényleg későn nyitnak a kosárpiacok, így nem minden tippet tudok megtenni, vagy csak sokkal később, mint ahogyan az a tipp az adott fogadóirodára érkezett, mivel van, hogy beten még csak másnap van fent a tipp, Viszont ennek ellenére sokszor tudok a megadott tipphez közeli értékeket fogadni kisebb odds változások mellett. Bár van olyan is, amikor tudnám tenni az adott tippet, de annyival később került fel a meccs, hogy pl Under összpontszámot 10 pont eltéréssel tudnék csak rakni, amit persze nem csinálunk. Bár ezekkel mind számolva kezdtem bele a csoport követésébe bet365-tel, tudtam hogy nem fogok tudni minden tippet rakni, ennek ellenére még ezzel együtt is bővevn megéri követnem a csoportot. Összességében eddig nagyon elégedett vagyok az Artemisszel, 2-3 hete talán ha követem, de merem állítani hogy 70-80% os találati arányon raktam a tippeket, amiket tudtam. Voltak tippek, amik saját hibából adódóan mentek el, de visszanéztem őket és az adott irodára adott oddsa jövő tipp egyébként pontos volt és nyert. A mostani tippadók szerintem jól követhetőek és nagyon hozzáértőek , tényleg látszik hogy minőségi elemzéseket adnak csak ki a kezeik közül. Persze várhatóan nem ez lesz a tendencia, valószínúleg pont jó nyerő időszakban kezdtem el veletek sportfogadni. Ha így halad a dolog, szerintem január közepe feléig meg tudom duplázni a kezdő 50 000Ft bankrollomat. Millió dolgot írhatnék még, de már ígyis egy regénél tartok, csoda ha valaki végig olvassa :D. Következő kérdőívig B.Ú.É:K nektek és nyereséges januárt mindenkinek.
  • Mindennel megvagyok elégedve
  • Minden hónapban több profitos téttel zárunk, de talán most volt az eddig legnagyobb hasznot hozó hónapom. Öröm nézni fogadó oldalakon az egyenleget ahogy lassan, de biztosan hízik.
  • Elégedett vagyok a csoport teljesítményével. Talán az a hátránya, hogy a tippek nagy része nálunk fogadhatatlan irodákra érkezik, néha nehéz megtalálni a neveket, mert irodánként eltérő. Jó lenne több Bet365, ill. 1xbet tipp, ami nálunk elérhető.
  • A hónap közepénél csatlakoztam ehhez a csoporthoz. Jelenleg most csak betes fiókom van ezért néhány tippet nem tudtam megfogadni. De így is elég szép kis profitot hozott fél hónap alatt is. Ez is azt mutatja, hogy ez a csoport még mindig az egyik legjobb.
  • Eddig ok minden.
  • Szuper
  •  
  • Sziasztok
  • Összességét tekintve 37,4 tétet hozott összesen az utolsó hónap (Zeusz, Apolló, Artemisz).
  • Nagyon szépen köszönöm nektek ezt az erős évet, szép bankrollt sikerült felépíteni, konkrét számokat nem tudom, hogy lehet e írni (majd szóltok) elöljáróban annyit, hogy a kitűzött milliós célt sikerült elérni. Minimális kezdő tőkéből.
  •  
  • Könnyen követhetőek a csoportok, néhány tipp kivételével (Pinneacle,Maraton), bár ezek elenyésző mennyiségben érkeznek.
  • Izgatottan várom a jövő évi folytatást.
  • Köszi
  • Ez az első csoport a sok rossz és kamu oldalak után ami végre nem azonnal akar milliókat a zsebedbe tenni hanem hosszútávon stabil eredményt hozhat.Pár hete vagyok itt,de nagyon pozitív.További sikeres munkát kívánok!
  • Ez egy nagyon jó hónap volt, csak így tovább! A Pinny-re kiküldött tippeket sajnos másodperceken belül szétverik, azokat szinte lehetetlen a +\-4-es line-on belül megfogadni. Ha elég gyors az ember talán másik irodánál még meg lehet csípni. Ezt leszámítva brilliáns teljesítmény!
  • Eddig abszolút meg vagyok elégedve a szolgáltatással.
  • Brutális adatok! 25 egység profit! Az én esetemben ez 300 ezer ft haszon.Ha minden tippet tudtam volna tenni a kiküldött odsok alapján, akkor 39 egység lenne, de hát évvége, karácsony stb, de ez így is elképesztő! Ja és mindezt bet365 nélkül, mert onnan már kivágtak. Miattatok! 🤣
  • Nagyon köszönöm az egész évet, remélem jövőre is hasonlóan sikeresek leszünk! BUÉK!
  • Nagyon jó
  • Hajrá, így tovább!😉
  • Rendben van a csoport.
  • Nem rég kezdtem ezt a csoportot, régen kimaxoltam vele az 1xbetet, aztán ott lekorlátoztak. Most csináltam egy másik accot 1xbetre meg 22betre feleségem adataival, és lekorlatozták egyből a szemetek, nem tudom hogy buktam le talán az hogy ugyanarról a telefonról csináltam most is az accot mint régen. Nem számít amúgy mert a tippek 90%a követhető betinasia meg bet365 fiókkal csak sokkal később teszik elérhetővé a meccset.
  • Minden király csak így tovább
  • Múlt hónapban próbáltam ki először ezt a csoportot, ahogy az előző értékelésben is írtam, pozitívan csalódtam, a tippszám magas, a követhetőség pedig sokkal jobb mint gondoltam, a sok tipphez képest szinte elenyésző, amit line változással kell fogadni – bár ebből mindig van több is, ami így megy el, ezt a legnehezebb megszokni és elfogadni ezeknél a kosaras tippeknél, dehát ez van. 🙂 Pont egy “gyengébb” hónapban szálltam be, de megérte maradni, ez a hónap elképesztő volt, mondom ezt úgy, hogy rossz ránézni a saját táblázatomra, hogy mennyivel elmaradtam a csoport eredményétől (ami a line változás miatt elment tippek miatt alakult így), és még így is elképesztő lett a profitom, ráadáasul ebben a hónapban nem kellett tippet kihagynom, a maximum négy pontos eltéréssel mindent meg tudtam fogadni. Szóval ez tényleg egy szuper csoport, és én is csak ajánlani tudom mindenkinek.

Poszeidón – Összes profit:
1,137.24

Összegzés:

Úgy gondolom hogy a decemberi 37,9 tétes profittal megfelelően sikerült kompenzálni a kicsit gyengébbre sikerült novemberi hónapot. Tehát ismét egy nagyon durva profitos hónapot sikerült zárnunk, és mint a kérdőívek visszajelzéseiből is kederül, a csoport követői is nagyon szép eredményekkel tudták követni a tippeket. Ez a csoport 2022-ben 12 hónapból 11-et profittal zárt, éppúgy mint a 2021-es évben, amivel úgy gondolom mindenképp nagyon elégedettek lehetünk, hiszen ez kb azt jelentette, hogy aki ezt a csoportot választotta és hosszútávon követte az szinte havi rendszerességgel profitált és biztosan többszörözte a bankrollját. 2023-ban ugyancsak a legjobb tippadókat és a legjobb tippeket fogjuk elhozni nektek, amelyekkel ismét gyerekjáték lesz sok százezer Forintot keresni napi pár perc “munkával”. A csoport korábbi eredményei és az előfizetők pozitív visszajelzései egyértelműen jelzik mindenki számára hogy, a sportfogadással bizony elég könnyen lehet pénz csinálni, legalábbis ha olyan megbízható és profi szolgáltatásról van szó mint SportingGods!

Néhány előfizetői vélemény

  • A karácsonyi kedvezmény miatt fizettem elő a csoportra, eddig az ingyenes tippeket tettem meg, eddig nekem bevált, ezután is a csoport tagja leszek!
  • Bravó!:)
  • Eddig jó.
  • Az ingyenes csatornát már régóta követem,a posszeidon-t pár hete.
  • Brutális teljesítmény mint mindig. Csak így tovább (3 csoportot egyben értékeltem poszeidon Artemisz Apollón)
  • Szuper!
  • Szerintem nagyon jó a csoport
  • Nagyon tetszik
  • Sajnos még csak 2 hete vagyok benne és érzékelem hogy azért ünnepek vannak így kevesebb tipp érkezik
  • Viszont januártól egy újabb csoportra is előfizetek
  • Az előző mínuszos hónap után, nagyon nagyot ment a csoport. Szép teljesítmény, csak így tovább!
  • A 3 es tobb odsos tippeket nem rakom meg, vagy maskepp, mindjart jobb.
  • Nagyon szuper
  • A novemberi gyengén sikerült hónapot bőven visszahozta a csoport. Igaz, hogy vannak még függőben lévő fogadások de annyira már nem tud elmenni, hogy a csoport eredményességét megkérdőjelezze. A követhetőség is nagyon megy most, szuperül el lett találva. A tippek nagy részét Winmastersen raktam mert Bet365-nél sokkal jobb oddsokat ad. Hajrá így tovább, 2023-ra hasonló sikereket kívánok! Boldog Új évet Nektek!
  • Mivel bet365 irodám van ezért választottam ezt a csoportot a kis ligások közül. Egyáltalán nem bántam meg mert szinte mindent úgy tudtam megfogadni ahogy ki lett küldve. Decemberben másfélszeresére nőtt a bankrollom és igazából már ott tartok hogy megint emelnem kéne a tétet de a nyarat még szeretném megérni a beten úgyhogy várok vele 😀
  • Jól működik.ritka hogy nem tudom megtenni mert nem találom meg pedig betre jön.
  • Tökéletes. Bet365-ön elérhető szinte minden tipp.
  • Ez egy igazán jó hónap volt, csak így tovább 🙂
  • A pár hét alatt pozitív tapasztalataim vannak főleg. A rendszertelenséget kell megszoknom, illetve a gyorsabb reagálást az odds változások miatt. Valamint szívesen vennék néha egy két kombinàlt tippet is.
  • Összességében pozitivak a tapasztalataim.
  • Szeretem a csoportot
  • Nem gondoltam hogy a decemberi ritka kínálatba ennyit lehet profitálni, szép munka November elfelejtve ✅️
  • Viszonylag sok tipp kimaradt most nálam, vélhetően ezért marad el jelentősen a hivatalos statisztikától az eredményem, ettől függetlenül elégedett vagyok.
  • Eddig jó
  • Minden okés, előző havi minuszt le is dolgoztuk.

Zeusz – Összes profit:
625.56

Összegzés:

A decemberi hónapot 20,85 tét profittal zárta a csoport amely ismét kiváló teljesítmény, de ezt azért már megszokhattuk, hiszen a Zeusz csoport elég szépen teljesített a 2022-es évben. Na persze ugyanez várható a 2023-as évben is hiszen folyamatosan azon dolgozunk hogy a legjobb tippadók legerősebb tippjeit hozzuk el az előfizetőinknek! Természetesen már 1-2 új tippadó be is került a “válogatott keretbe”, és még néhányan várakoznak a cserepadon és amint szükséges azonnal hozzák a szükséges eredményeket. Neked csak annyi a dolgod hogy kövesd az útmutatóinkat illetve a stratégiát és fogadd meg a tippeket a lehető leggyorsabban. Ez kb azt fogja számodra jelenteni hogy szinte lesz egy rendszeres plusz havi fizetésed, ami bizony jól fog jönni ezekben a szűkös időkben… A Zeusz csoportot még 2021 februárjában alkottam újra, és azóta szinte minden hónapban kell valami dícsérő szöveget írnom a hónap végén amikor jól teljesített a csoport, és bizony már kezdek kifogyni a magasztaló szavakból ezért inkább bemásolom a csoport hó végi kérdőíveinek a visszajelzéseit, mert szerintem az a leghitelesebb amit az előfizetőink írnak!

 

  • Remek a csoport!
  • Nincs ilyen, ebbe a csoportba 2 napja csatlakoztam, mivel az Artemisz annyira bejött 🙂
  • Minden oké, meg vagyok elégedve a csoporttal. 2 hónapja vagyok tag, már volt is egy cashoutom.
  • Elégedett vagyok
  • Nincs okom a panaszra. Ebben az időszakban egyébként is lehetetlen küldetés azért értelmes, jó, megfogadható mennyiségű tippet biztosítani, hiszen ilyenkor több a lutri, de a lehetőségekhez képest is kitűnően teljesítettétek a várakozásokat. Majd ha lesz több opció, amiből lehet csemegézni, akkor lesz úgy is több tipp (gondolom én), vagy nem. :DDD
  • Eddig teljesen meg vagyok elégedve.
  • Nekem eddig a tippek legtöbbje bejött. A hajnali tipp küldés egy kicsit kellemetlen mert reggelre ugye lehet hogy már változtak az oddsok😄
  • edig elégedet vagyok
  • Hónap elején sajnos lemaradtam néhány jó tippről, viszont ettől függetlenül még mindig nem értem ezt az óriasi eltérést az én eredményem és a tiétek között. Rendszerint azonnal fogadom a tippeket, bár elég gyakran így is magas az odds különbség. Már az előző hónapban is nagy volt az eltérés, ami csak azért furcsa számomra, mert az összes többi csoportnál, amit követek általában sikerül hasonló eredménnyel zárni, mint a ti statisztikátokban van. Korábban ezzel a csoporttal sem volt ilyen problémám, szinte mindig hasonlóan zártam. Következő hónapban megpróbálok fokozottan odafigyelni és bízom benne, hogy sikerül közelebbi eredményt produkálnom.
  • Nem rég óta vagyok a Zeusz csoport tagja de eddig tetszik.
  • Volt már jobb hónap is, de nincs okom panaszra.
  • Néhány tipp utolsó pillanatban érkezik és van amikor már nem tehető.. Egyébként jók a tippek
  • Még kezdő vagyok. 2 hete vagyok a csoportban. Tapasztalatom még minimális.
  • Sziasztok
  • Összességét tekintve 37,4 tétet hozott összesen az utolsó hónap (Zeusz, Apolló, Artemisz).
  • Nagyon szépen köszönöm nektek ezt az erős évet, szép bankrollt sikerült felépíteni. Könnyen követhetőek a csoportok, néhány tipp kivételével (Pinneacle,Maraton), bár ezek elenyésző mennyiségben érkeznek.
  • Izgatottan várom a jövő évi folytatást.
  • Köszi
  • Néha egybe jön 6 tipp és nehéz rakni őket 1 percen belül, egyébként tökéletes
  • A csoport a negyedik hónapban is hozza, amit ígért. A line és odds változás egyedül a saját reagálási időmön múlik és ahogy elnezem elég nagy különbség is lehet az elért profit tekintetében. Mindazonáltal tetszik a csoport, továbbra is követni fogom. Decemberre dupláztam a rollom, szóval csak így tovább. A csoport nagyon jól követhető és a megadott fogadási útmutató alapján nagyon egyszerű követni. A legjobb, hogy nem kell gondolkozni csak betartani, amit leírtatok. Boldog Új évet!
  • Nagyon jó a csoport, imádom.
  • Nem mindig minden tippet teszek még, de így is szemet gyönyörködtető a számlám növekvő egyenlege.
  • Így tovább, hajrá!
  • Jók vagytok!
  • Nagyszerű csoport. Bet365-on szinte minden elérhető.
  • Még mindig előfordul azonnali odds beesés, de már jóval kevesebb, mint korábban.
  • Régóta követem a csoportot és már szinte természetes, de sikerült ismét szép profittal zárni. Ami -számomra- örömteli, hogy az éjszakai röplabda tippek kikerültek a csoportból. Ismételni tudom csak magam, nagyon köszönöm ezt a hónapot is de az egész évet is! BUÉK! 🍾🥂
  • Eddig nagyon jó
  • Ezt a csoportot nem követem ahhoz elég ideje, hogy releváns megállapításaim legyenek.
  • Jól követhető
  • .
  • Megint remekelt a csoport, nem csalódtam
  • Nem rossz csoport elégedet vagyok
  • Fejlődni tudtam, odafigyelek hol és hogyan tegyem meg a fogadást, Köszönöm a segítséget.
  • Nem követtem egész hónapban a csoport tippjeit.
  • Klassz
  • Minden okés
  • Minden ok
  • Minden elismerésem. Peace.
  • Javult az odds eltérés, és elérés, de csökkentek az oddsok is.
  • A Nairobi(Zeusz) az a csoport, amit a Protipsters “brand” újraindításától megszakítás nélkül követek, és ez így is fog maradni, mindegy milyen összetételű tippadó gárdát válogatsz be, a csoport mindig remek, alig volt pár gyengébb hónap. Ez a mostani is nagyon jó hónap volt, az előző hónaphoz képest én a saját magam teljesítményével elégedettebb vagyok, akkor sokkal jobban elmaradtam a csoport eredményétől. A hónap közepén volt egy rövidebb időszak, amikor több tipp is nagyon “bezuhant” azonnali reagálás mellett is, így hat tippet ki kellett hagynom, de aztán ez is normalizálódott. Hónap végére a tippszám kicsit visszaesett, de így sem lehet panasz, ráadásul decemberben ez érthető. Úgyhogy nekem továbbra is ez a kedvenc csoportom, amivel nem kevés pénzt nyertem, úgyhogy köszönök mindent. 🙂

Apollón – Összes profit:
219.81

Összegzés:

Az Apollón csoport ismét szépen teljesített, ugyanis a decemberi hónapot 7,33 tét profittal zárta egy nagyon erős hajrát követően, amikor is szinte csak nyertes tippek érkeztek. Decemberben nem nagyon voltak tenisz meccsek, ennek ellenére a foci és a kosár tippek szépen hozták a kötelező eredményeket. A 2022-es évben ez a csoport nagyon jó eredményeket hozott, hiszen 3 veszteséges hónap mellett volt 9, amely szép profittal zárult, így aki ezt a csoportot követte az évben, jó ki profitot hozott össze. Ne feledjük hogy ez a csoport nem kisligás, hanem olyan nagyobb piacokra fogadunk amelyeknél jóval nehezebb rendszeres profitot elérni, de szerencsére ez nem okozott gondot az elmúlt évben. Miért az Apollón csoport az amit mindenképpen követni fogsz? Egyrészt azért mert ha fogadsz kis ligás tippeket(Artemisz, Zeusz, Poszeidón) és már megtapasztaltad, hogy milyen egyszerű ezekkel profitálni, akkor bizony mindent meg kell tenned annak érdekében hogy védjed a fogadószámládat a tétméretlimitálástól, és ezért szükséges fogadnod nagyobb ligákra/piacokra is. És itt jön képbe az Apollón csoport amely nem elég hogy segít védeni a fogadó irodánál lévő számládat, hanem még közben szép profitot is hoz. Persze a limitálás teljesen elkerülni nem lehet hiszen idővel be fog következni, de ezután az Apollón csoport tippjeit továbbra is fogadhatod hiszen ezek a tippek szinte minden irodnál elérhetőek lesznek, illetve borkerirodánál is jól követhetőek, ahol nem limitálnak. További információt ezen a LINK-n találsz! A legjobb fogadóirodákkal kapcsolatos információkat pedig ezen a LINK-en találod!

 

Élő tippek – Összes profit:
221.55

Összegzés:

Az év utolsó hónapjában 7,38 tét profitot hozott a csoport ami azért kicsit gyengébb a megszokottól, ugyanis ebben a hónapban jóval kevesebb foci mérkőzés volt. Tehát a decembert a kevesebb tipp és a kisebb profit jellemezte, de persze ezzel sem lehetünk elégedetlenek hiszen játszva kerestünk pénzt ismét. Januárban természetesen a tippadó gárda nagyrésze már vissza is tér és remélhetőleg biztosítják számunkra a korábban megszokott kimagasló eredményeket! A 2023-as évet mindenképp nagyon erősre szeretném itt az élő tippek csoportban, ezért fog érkezni néhány nagyon komoly tippadó, de ezt majd úgyis meg fogjátok tapasztalni. Miért szeretjük az élő tippeket? Élő fogadás esetén nagyon sok fogadóirodát használhatunk, így itt valóban hosszú távon hozhatjuk el a pénzt az irodáktól, és bizony ezt meg is tesszük már jónéhány éve. Szinte havi stabil profitot jelent a számunkra, amellyel egy év alatt (vagy jóval előbb) többszörözhetjük a bankrollunkat.

Héra – Összes profit:
-113.14

Összegzés:

A Héra csoport 3,77 tét veszteségben zárta a csoportot, mivel sajnos a bajnokságok többsége leállt, és jóval kevesebb tipp érkezett emiatt a csoportba, ami bizony a teljesítményre is rányomta a bélyegét. 2023-ban ebben a csoportban mindenképp lesz egy kisebb átszervezés, mivel a tavalyi évet sajnos csak ez az egy csoportunk nem teljesítette az elvárásoknak megfelelően.

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...