V.I.P. csoportjaink 2022 novemberi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot. Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 13. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz – Összes profit:
188.31

Összegzés

Az Artemisz csoport követőinek a többsége, már több hónapja, vagy akár több éve követi a csoportot, és fogadja az ide érkező tippeket, akárcsak én magam! Ennek pedig a legfőbb oka az, hogy a csoport tippjeivel szinte gyerekjáték hónapról-hónapra profitálni. Természetesen ez nem azt jelenti hogy nincs “gyengébb hónap”, hiszen a profit itt is ingadozik, és nagyritkán előfordul stagnálás vagy kisebb veszteség is. 

Mit is jelent ez pontosan? Köztudott hogy a sportfogadás a hosszútávról szól, azaz pont azért nem lehet mondjuk 1-2 hónap távlatban gondolkodni, mivel ha épp egy gyengébb hónappal indítunk, akkor könnyen levonhatunk téves következtetéseket, miközben mások, akik hosszútávon követik a csoportot megduplázzák, triplázzák vagy épp sokszorozzák a bankrolljukat, de erről a korábbi összesítőkben, blogbejegyzésekben, visszajelzésekben már rengetegszer olvashattál. Viszont sok követőnél látom, hogy nem olvassák el alaposan a csoport leírását, vagy épp a tippek alatti fogadási segédletet, annak ellenére hogy ezek segítenek neked abban hogy a lehető legtöbb profitot érd el ezekkel a minőségi kosár tippekkel! 

Tippmennyiség: A csoport 100 db havi átlag tippszámmal lett elindítva durván 5 évvel ezelőtt. Ezután ezt felemeltük 150db-ra, amiatt, ha esetleg ki kell hagyni egy-egy tippet a line változás miatt, vagy épp ha valaki elfoglaltabb és nem tud mindig gyorsan reagálni, akkor is tudjon profitálni. Persze általában még ennél is több tipp kerül ki, novemberben pl majdnem 200 db. A kérdőíves visszajelzések szerint a követők 85%-a, a tipppek 90-95%-át meg tudták fogadni. Ez azt jelenti, hogy ugyan nem tudjuk mindig megfogadni az összes tippet, de bőven jön annyi tipp, amivel a legtöbb hónapban szép tudunk profitálni. 

Profit: A hónap utolsó napján 6,28 tét profiton áll a csoport, ami kivételesen elmarad a jól megszokott kimagasló eredményektől, de mint korábban megannyiszor szó volt róla, nem lehetséges minden hónapot óriási profittal zárni. Néhányan ennél a profitnál jobban, néhányan pedig gyengébben teljesítettek mivel az egyéni eredményeket több dolog is befolyásolja mint például, a használt irodák, reagálási idő, megfogadott tippek mennyisége, stb. Fontos mindenkinek megérteni azt hogy nem szabad türelmetlennek és mohónak lenni, hiszen az soha nem vezet eredményre, sőt legtöbbször inkább veszteséget okoz! Tehát a csoport követése természetesen hosszútávra ajánlott, de már 2-3 hónapos távlatban is nagy eséllyel profitot hoz ha megfelelően követed a tippeket. Éppen ezért kiemelten fontos hogy a csoport leírását, és a tippek alatti fogadási segédletet ismerd és használd annak érdekében, hogy a lehetőségeidhez képest a maximális profitot tud elérni ezekkel a minőségi tippekkel!

Változások: A csoport tippadóinál nem lesz változás hiszen mindegyikük megbízható és kiváló minőségű tippeket küldenek, amelyekkel nagyon szép profitot lehet elérni. A csoport és a követők korábbi eredményei magukért beszélnek, és bízunk benne hogy sikerül megkoronázni ezt az évet, és a decemberi hónapot egy jókora profittal tudjuk majd zárni!

Zeusz – Összes profit:
482.88

Összegzés:

A csoport a hónap utolsó napján 16.10 tét profiton áll, amivel tulajdonképpen elégedettek is lehetnénk, mivel a követők többsége egész jó profitban tudott zárni. Viszont ebben a hónapban a csoport követhetősége valamivel nehezebb volt, mivel a VB kicsit bezavart és az egyik tippadó ebben a hónapban inkább a röplabda tippeket részesítette előnyben, amelyeket valamivel nehezebben lehet követni, illetve volt néhány tipp ami éjszaka érkezett. Éppen ezért decemberben próbálok javítani a követhetőségen, illetve szeretném lecsökkenteni a röplabda tippek számát, mivel azok miatt könnyebb limitálást kapni az irodától, hiszen nagyon kis piacnak számítanak. Az év vége mindig kicsit trükkös, hiszen ilyenkor bizonyos bajnokságok leállnak, illetve néhány tippadó téli szünetre megy, de természetesen decemberben ismét hadrendbe állítunk néhány sportelemző szakit, akik gondoskodik róla, hogy minőségi tippeket fogadhassatok! Természetesen ettől a csoportnál is szeretnénk erősen zárni ezt az évet, így mindent meg is teszünk annak érdekében hogy minél jobb eredményeket érhessetek el. De ne felejtsük el hogy az elért eredmény nagyban függ attól hogy te magad mennyire veszed komolyan a dolgot, illetve hogy mennyire követed az útmutatókat és segédleteket! 

Poszeidón – Összes profit:
-548.97

Összegzés:

Sajnos a Poszeidón csoport menetelése megszakadt és ebben az évben elérkezett az első mínuszos hónapja, mivel a novemberi hónapot 18,3 tét veszteséggel zárta. Persze azért ennek megvolt az esélye, hiszen 11 hónapot lehozott sorozatban profittal, és jónéhányszor felhívtam rá a figyelmet, előbb utóbb érkezni fog gyengébb hónap is. Kétségbe esni természetesen nem szükséges, mivel sokszor hallhattatok róla tőlem, hogy a profit ingadozik, és emiatt annyira fontos a megfelelő tétméretválasztás, illetve a bankrollmenedzsment. Bízom benne hogy sokan megfogadták a tanácsaimat, de sajnos a kérdőívből látom hogy akad pár olyan követő, akinél ez nem történt meg. Nézzünk egy példát: Ha hónapról hónapra növeled a tétméretedet, és amikor jön egy gyenge időszak, abba értelemszerűen a kezdetek óta használt legnagyobb tétmérettel fogsz belemenni. Mit jelent ez? Azt hogy ami profitot összeszedtél a kisebb tétekkel, akkor azt a nagyobb tétekkel sokkal könnyebben/gyorsabban vissza tudod tolni. Emiatt nem szabad ész nélkül tétet emelni vagy túl nagy tétet választani a bankrollhoz képest! Sokan elfelejtik azt is hogy a tétméretben nem csak felfelé, hanem visszafelé is kell lépkedni ha szükséges, de persze az a legjobb megoldás ha elkezdesz fogadni és nem változtatsz a tétméreten! Igaz ehhez valamivel kisebb tétméret illetve valamivel nagyobb bankroll szükséges. Mivel a többség kis bankrollal rendelkezik ezért az “agresszív” tétemelést alkalmazzuk, amely talán kevésbé hatékony és valamivel nagyobb kockázatot rejt, de kis bankrollnál elkerülhetetlen a használata.

Tippadók/Tippek: Sokszor volt róla már szó, de a véleményekből látom hogy érdemes erről újra beszélni! Sokan különböző összeesküvés elméleteket gyártanak arról hogy ez, vagy az a fajta tipp, sportág, tippadó, odds stb nem jó, vagy épp nem eredményes. Általában ezt pár tippből állapítják meg, de bármilyen következtetést levonni néhány tippből teljesen felesleges. A csoportba kizárólag olyan tippadók tippjei kerülnek be akik rendelkeznek legalább 1-2 éve hitelesített tipptörténettel, illetve olyan kiemelkedő eredményekkel, amelyek biztosítják számunkra ha ezeket a tippeket hosszútávon fogadjuk akkor profitálni fogunk. Ebben a hónapban a 3 fő tippadó egyszerre hozott gyengébb eredményt, viszont az előzőt 10 hónapban mindegyikük komoly profitokat ért el. Mi változott akkor hogy most profit helyett veszteséget hozott a csoport? Semmi, hiszen ez hozzátartozik a sportfogadáshoz és évente 1-2 gyengébb hónappal számolni kell. Tehát a tippek, a tippadók ugyanolyan jók mint eddig, de ebben a hónapban nem tudtak eredményesek lenni, cserében ebben az évben összességében nagyon szép eredményt lehetett elérni, ami legalább bankroll duplázást/triplázást jelent ha valaki hosszabb ideje követi a csoportot. Volt aki említést tesz arról hogy ez vagy az a tippadó miért kerül ki vagy be, és miért van erre szükség: A tippadók is emberek, ők is pihennek néha, azaz szabadságra mennek vagy épp visszafogják a munkamennyiséget, ráadásul ha egy bajnokság szünetre megy és pont azt követi, akkor nem lesznek tőle tippek. Nem beszélve arról hogy a főállású tippadók többsége 1-2 év alatt kiég, és nagyon ritka az aki 5 éven túl tevékenykedik ráadásul kiemelkedő eredményekkel. Tehát a tippadók menedzselése elég fontos része a munkámnak, hiszen ennek köszönhető hogy mindig megfelelő mennyiségű és minőségű tipp érkezik az adott csoportba az év minden hónapjában. Volt még egy olyan felvetés hogy érkezett pár tipp, ami nem volt elérhető beten (bosnyák, litván ligák) aminek az az oka hogy a Bet365 bizonyos ligákat nem tesz elérhetővé egy adott régió számára. Pl ami betre jött tipp és te nem találod, és nem abból adódik hogy rosszul keresed vagy esetleg gyorsan levette az iroda, akkor nagy eséllyel a tipp megtalálható pl az angliai bet365 számlát használóknál de magyarnál nem. Viszont a legtöbb esetben ezek a tippek fogadhatóak más alternatív irodáknál, ezért erre az helyzetre mindenképp érdemes tartani egyet. Ami még zavaró lehetett hogy érkezett néhány tipp az éjszaka folyamán amit csak néhányan tudnak megfogadni ezért hamarosan mindegyik csoportnál beteszünk egy szűrő hogy éjfél után ne mehessenek ki tippek. (Itt lehet azért szükség lesz majd egy kis időre a beállításhoz, mert a december eléggé zsúfolt lesz, de ezt mindenképpen szeretnénk megoldani ezért megkérünk benneteket legyetek türelemmel!)

Profitgarancia: Mivel a csoport veszteséggel végzett, ezért aki végig előfizetője volt a hónapnak, az jogosult az ingyenes egy hónapra! (Részletek/Igénylés: Link). 

Változások: Természetesen a fent említett kisebb hibákat próbáljuk mielőbb orvosolni, annak érdekében hogy minél több profitot érhessetek el a jövőben. Hamarosan minden tippadót ellenőrzünk, és optimalizálunk a csoportban. ÉS mint mindig természetesen most is azon leszek hogy minél erősebb decemberrel zárjon a Poszeidón csoport!

Apollón – Összes profit:
264.54

Összegzés:

A csoport a hónap utolsó napján 7,99 tét profiton áll, ami ismét nagyszerű eredmény, hiszen ebben a csoportban többnyire nagyobb ligákra fogadunk amelyeket ázsiai irodáknál is lehet követni, ahol már nem korlátozzák vagy limitálják a nyerő fogadókat. A hónap első 3 hete inkább stagnálás, vagy kis mínusz volt, egészen addig míg nem jött egy 18 nyertes tippsorozat, ami azonnal helyrerakta az erőviszonyokat! A csoportba Tenisz, Kosár és Labdarúgás tippek érkeztek, amelyek több mint 90%-a Pinnacle irodára volt ajánlva. A tippek követhetősége talán az egyik legjobb a csoportjaink közül, ráadásul jópár irodát használhatunk, szóval ezt a csoportot mindenkinek érdemes követnie, hiszen az itt érkező nagyobb ligás tippekkel megfelelően lehet balanszálni, ha sok kis ligás tippet fogadunk, így pedig hosszabb ideig is el lehet kerülni az európai irodák korlátozásait. Ebben az évben eddig nagyon jól teljesített a csoport, és remélhetőleg az év utolsó hónapjában sikerül ismét egy szép eredményt elérni! 

Élő tippek – Összes profit:
66.73

Összegzés:

Ezt a hónapban az élő tippek csoport 1 tét körüli profittal zárt, ami miatt kicsit csalódottak vagyunk, de természetesen tudjuk hogy nem lehet folyamatosan egy fix profitot hozni, viszont az mostanra már egyértelmű mindenkinek, hogy megéri ezt a csoportot mindenkinek hosszútávon követni, hiszen nagyon jó tippek érkeznek amelyek a legtöbb hónapban szép profitot hoznak a számunkra. Még a hónap közepén beaktiváltunk egy nagyon eredményes tippadót, de sajnos a hó végéig már csak két tippet küldött ezért nem nagyon tudott hozzátenni az eredményhez. Kicsit úgy tűnt hogy a tippadók ezt a hónapot nem erőltették, ami talán a VB számlájára írható, de biztosak lehetünk abban hogy hamarosan ismét jön egy nagyobb kasza, mivel a csoportban nagyon ütős tippadó gárda állt össze, akik mindegyike feketeöves élő sportelemzőnek számít!

Héra – Összes profit:
46.85

Összegzés:

A novemberi hónapban 1,56 tét profitot hozott a csoport ami nem a legacélosabb, de most már kevesebb ingadozás volt ebben az időszakban, és a tippek is jól követhetőek voltak. Természetesen ez az eredmény azért még messze van a várakozásoktól, de a vb miatt eléggé lecsökkentek a fogadható bajnokságok, ami miatt ebben a hónapban jóval kevesebb tipp érkezett. Decembert ha szükséges megtoljuk pár nagyobb ligás foci/kosár tippadóval, és megcélozzuk az 5-8 tét körüli eredményt!

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...