V.I.P. csoportjaink 2022 októberi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot. Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni. Ennek ellenére a követők hónapról-hónapra mind profitot érnek el! Ja, és épp sorozatban a 11. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist, ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz – Összes profit:
1,242.42

Összegzés

Ismét egy profitos hónap az Artemisz csoportban, ráadásul nem is akár milyen! 41,4 tét profitot hozott a csoport novemberben ami ismét brutális teljesítmény! Szóval hozta a kötelezőt a csoport, meg még rátett pár lapáttal! Nem is nagyon tudom hogy mit írhatnék mást még a csoport teljesítményével kapcsolatban, hiszen ismét felülmúlta a várakozásainkat! Ennek a csoportnak a tippjeivel, szinte minden hónapban profitot lehet hozni, ráadásul a csoport részletes leírása pontosan bemutatja mire is számíthat az, aki elkezdi követni! (igaz ott 10-15 tét elérhető profitról írok, de láthatóan ezt a követők többsége, szinte minden hónapban túlteljesítik) Viszont továbbra is problémának látom azt, hogy sokan nem olvassák el, vagy nem olvassák el elég alaposan a csoport leírását, vagy a tippek alatti fogadási segédletet, pedig ezek ismerete nélkül olyan kérdések és problémák merülhetnek fel, amelyek elkerülhetőek és igazából pontosan részletezve vannak! Azaz, le van írva mit tud a csoport, mit várhatsz el, hol és hogyan kell fogadni a tippeket, mit kell tenned ahhoz hogy a legtöbb profitot érhesd el, illetve néhány fontosabb összefüggésről is szó van. Ezért megkérek újra mindenkit hogy a csoport leírását LINK és a fogadási segédletet LINK olvassátok el nagyon alaposan, hiszen ez segít neked abban, hogy a lehető legjobb eredményt érd el a fogadási paramétereidhez képest! Amit fontos megérteni/elfogadni a csoport tippjeivel kapcsolatban, hogy mivel a tippek egy része olyan irodára érkezik ami nem fogad magyarokat ezért, más irodát használunk, ami miatt néhány tipp kimarad, illetve a tippeket minimális eltéréssel fogadjuk. Minél gyorsabban reagálsz, minél jobban követed a fogadási segédletet, annál több profitot érsz el. Kb minden hónapban profitálni fogsz az pedig már csak rajtad múlik hogy mennyit! Az alábbiakban pedig olvassátok el a csoport követőinek visszajelzéseit, mert szerintem ezek azok amelyek igazán megmutatják hogy mennyire is eredményes a csoport ha megfelelően követik azt! (Néhány visszajelzésre reagáltam is, ezért mindegyiket olvasd el!)

 

“Sikeresebben fogadok mint eddig, köszi”
 
“Már 3-4 különböző irodánál fogadok egyszerre, hogy a lehető legkésőbb limitáljanak, de így elég nehéz lesz. Három VIP csoportot követek és így ebben a hónapban több mint 2000 euró (magyarul konkrétan 850.000 Ft) profitot termeltem. Ami itt történik, az több mint lenyűgöző, és eddig mérhetetlenül elégedett és hálás vagyok. Tudom, hogy nem minden hónap sikerül így, de egy ilyen sorozat azért kompenzálna 1-2 mínuszos hónapot is (ha egyáltalán lenne). Minden elismerésem az eddigiekért és csak így tovább a jövőben is! ♥️”
 
“Lebetegedtem csak azért tudtam a 90% megfogadni.Így elért nyeremény nagyon rendben van😃 Csak így tovább👍”
 
“Profi munka!”
 
“Egy hónapon belül is hullámzó a profit növekedése vagy csökkenése, de TÉNY, hogy ha minden kétség nélkül csak fogadunk és fogadunk úgy a hónap végére igencsak komoly profittal zárhatunk. Két hónapja vagyok Artemisz tag, de a statisztikák nem csaltak. Remélem hasonlóan szerencsés hónapok előtt állunk. Köszi” (VÁLASZ: A “szerencse” szót hagyjuk meg a szerencsejátékosoknak, itt kizárólag a tudás és a szakértelem dominál! A profit ingadozás a profi sportfogadás velejárója, ezért ezt el kell fogadni, és a megfelelő bankrollmenedzsmenttel kell kezelni.)
 
“Apollón és poszeidon csoporttal egyben. Ebben a hónapban rengeteg benn maradt. Több minden közbejött, de meg így is szép profitot szedtem össze. Csak így tovább”
 
“Tetszik az oldal egyenlőre csak azaz egy problémám van , hogy amiket több nappal előtte küldtök tippeket azokból nem sok mindent tudok megtenni a Beten 😕😕És mire ott szerepel a kínálatban addigra a pontok értéke sokkal fentebb van vagy pedig lentebb mint ahogy ti küldtétek😕😕Próbálom olyankor élőben megrakni amíg el nem éri azt a határt , de van pár mérkőzés amit élőben sem adnak 😕 De csak így tovább 😊😊🍀🍀🍀” (VÁLASZ: Érdemes lenne egy kiegészítő irodát regisztrálnod, és úgy a korai tippeket is tudod fogadni. Azt hogy mikor érkeznek a tippek illetve hogy melyik irodára azt nem mi szabályozzuk ezért kell minél jobban odafigyelni arra, hogy biztosítsuk a legjobb követési feltételeket annak érdekében, hogy minél több tippet fogadhassunk illetve minél több profitot érhessünk el. Ha az irodával kapcsolatban segítségre van szükséged írj emailt az ügyfélszolgálatunknak!)
 
“Még nem teljes hónap, kb. 2/3 , eddig jónak tűnik a csoport, eddig a főszámlám a bet365 volt, de itt jobban működik a 22BET, ott viszont kevesebb pénzből tudok fogadni, 500 Ft-al.így felemás a helyzetem. Egyenlőre marad így, mindkettőn fogadok. A BET- en tétet emelek, mert tettem még be pénzt, így ott 2000 lesz az egység, a 22-ön marad 500 egyenlőre. Köszönöm a tippeket! Szerintem Ti vagytok a legjobbak!” (VÁLASZ: Én a 22betet már csak kiegészítő irodának használnám a helyedben mert valószínű ott már elkezdtek limitálni. Regisztrálj egy alternatív irodát hogy egységes tétmérettel fogadhass! Ha az irodával kapcsolatban segítségre van szükséged írj emailt az ügyfélszolgálatunknak!
 
“Nagyon kemeny honap volt, a honap masodik feleben nagyjabol 4szeresere noveltetek a bankrollom 😁💪🏻👊🏻”
 
“Elégedett vagyok, a legstabilabb csoport eddig ahol fogadtam.”
 
“A maratonos tippek 40%át nem tudom megfogadni mert mire megfogadható addigra a line már nincs az elfogadható tartományban”  (VÁLASZ: Látom hogy csak Bet365 irodát használva 17 tét profitot értél el ami nagyon szép eredmény. De ha maximalizálni szeretnéd a profitodat akkor használj pluszban egy kiegészítő irodát. Ha az irodával kapcsolatban segítségre van szükséged írj emailt az ügyfélszolgálatunknak!)
 
“Hét hónapja követem az Ártemisz csoportot és eddig nem bírt csalódást okozni. Ez az október hónap pedig valami brutális jól sikerült. Habár kellett is mert a többi csoportnak kicsit gyengébb lett az eredménye nálam. Mindenesetre az Ártemisz csoporttal nagyon elégedett vagyok mèg úgy is, hogy az esetek viszonylag nagy részében kisebb-nagyobb line eltéréssel tudom fogadni a tippeket mert a többsége Marathonbetre érkezik.” (VÁLASZ: Igen ez a csoport pontosan így működik, de erről a csoport leírásban és a tippek alatti fogadási segédletben is olvashattál) 😉
 
“Sziasztok Ismét nagyot ment a csoport a hónapban. Maximálisan követhető, érthető tippekkel. Ismét hajszál választott el a Bankroll duplázástól és egyre közelebb a cél.. Csak így tovább Köszi srácok.”
 
“Köszönöm a munkátokat,csak így tovább!”
 
“Jo”
 
“Minden ok”
 
“Nagyon elégedett vagyok a csoporttal. Köszönöm a munkátokat! :)”
 
“Elégedett vagyok a csoport teljesítményével, valamint a küldött tippekkel. Mivel kis tettél játszom nem tudtam nagyobb nyereségre szert tenni.” (VÁLASZ: Érdemes lenne mielőbb kiegészítened a bankrollodat, mivel láthatod hogy szinte havi rendszerességgel lehet profitálni ezekkel a tippekkel, de csak úgy van igazán értelme ha megfelelő bankrollal/tétmérettel fogadsz! Tudom hogy ez általában nehéz, de pár hétig mondj le pár dologról (cigi, pia, szórakozás,édesség bármi) és gyorsan ki tudod egészíteni a rollt, legalábbis ha tényleg akarod!)
 
“Pár napja vagyok csak a csoport tagja eddig megvagyok elégedve vele de normális véleményt csak jövő hónapban tudok mondani”
 

“Bízok benne.”

 
“Bár a hivatlos statisztika szerinti profit rendszerint elérhetetlen, de ennek ellenére kiváló hónapot zárt a csoport, így tovább!” (VÁLASZ: Ha elolvasod a csoport leírását, akkor láthatod hogy nincs szó arról hogy el lehet érni pontosan a csoport profitját. Viszont azt részletesen leírtam mit kell tenni ahhoz hogy minél közelebb zárj ahhoz. Minél pontosabban követed az útmutatásomat annál jobb eredményt fogsz elérni, ezért légyszíves a csoport leírását és a tippek alatti fogadási segédletet olvasd el újra alaposan!)
 
“Kevés tippet tudtam megjátszani (224/109) a BetInAsia szűkebb kínálata miatt, de (109/74) 68%-os hatásfokkal.Mindezt ellensúlyozni tudta a nagyobb tétméret, és az, hogy több csoportot követek.. Köszönöm!” (Válasz: Igen a csoport nem a BetinAsia irodára van optimalizálva, de sok tipp ott is fogadható profitábilisan, és ott már nem kell félni a limitálástól sem!)
 
“Nagyon profi tippek, maximálisan elégedett vagyok”
 
“A csoport nagyon jó, hozza az eredményeket.”
 
“Szépen hozza a profitot hónapról hónapra 7 hónapja vagyok a csoport tagja mindig pozitív eredményel, de a csoport követhetősége bizonyos irodák korlátozasa után közel lehetetlen. Viszonylag sok irodám van de a tippek 20-25%át így se tudom megfogadni, élőben is szoktam fogadni de ahol az iroda nagyon alá vagy epp fölé lőtt a bet az nekem nem is lesz fogadható a vesztes tippek mindegyike viszont igen, ez jelentősen ront az arányokon. A ligák sok esetben nem angolul vannak feltüntetve, így a kereső funkció nélküli irodáknál (pl:ggbet, 18bet) rá kell “guglizni” a csapatnevekre hogy megkapjuk melyik ligaról van szó ezzel ronrva a reakcióidőt es akár az oddson, lineon. 40% ra silerült lekövetnem míg a másik 2 csoportot 70%felett, elejinte itt is megvolt a 60% csak elfogytak az irodák. A tagság lejártával lecserélem a Nairobira, félre ne értsetek legendás a csoport százezreket hozott a konyhára, de fontos az építő jellegű negatív kritika is. Köszönöm a munkátok! (VÁLASZ: Te voltál az egyetlen aki azt jelölte be hogy kevésbé elégedett a csoporttal, annak ellenére, hogy 16 tét profitot sikerült elérned. Bevallom ez kicsit fáj, mivel a csoport azt hozta amit ígértem, illetve a leírásban szerepel. De inkább úgy veszem hogy félrekattintottál a kitöltésnél 😉 , Fontos lenne hogy az elvárásaidat igazítsd a csoport teljesítményéhez, illetve a saját fogadási paramétereidhez. A több  profit eléréséhez növelned kell a reakcióidődet, viszont ha ez nem oldható meg akkor be kell érned valamivel kevesebb profittal. 18betnél van kereső! illetve láthattad feljebb az egyik visszajelzésben hogy még ázsiai irodával is szép profittal lehet követni a csoportot.  FONTOS: Azt látom a kérdőívben, hogy a tippeket 20%-os tétmérettel fogadod ami óriási hiba! Egy gyengébb széria és nagy gondban leszel , ezért a tétméretet a weboldalon található fogadási útmutató szerint válaszd meg! Ha ezt nem teszed meg akkor szinte biztos hogy nem leszel hosszútávon is eredményes mert a megfelelő tétméretkezelés a profi sportfogadás alapja!
 
“Ez a csoport is jól követhető.köszönöm”
 
“A Maratonra nem lehet magyarként regisztrálni, a megadott oddsok már pár percen belül is több tizedet csökkennek sok esetben” (VÁLASZ: Sajnos ezeknél a visszajelzéseknél derül ki egyből a számomra ha valaki nem olvassa el a csoport leírást és a fogadási segédletet. Ott ugyanis pontosan leírtam hogy a Maratonbetet nem tudjuk használni illetve hogy milyen irodát célszerű használni ehelyett, illetve hogy a tippek milyen eltéréssel fogadhatóak profitábilisan. Így fogadjuk a tippeket most már több mint 5 éve, és a visszajelzésekből is láthatod, hogy így is durva profitot lehet hozni havi rendszerességgel. Légyszíves olvasd el a leírásokat mert annak az ismerete nagyban befolyásolja a későbbi profitodat!
 
“Minden szuper, csak így tovább! Izgatottan várom a tippeket továbbra is. Hajrá! Inkább félelmem van, hogy mi lesz ha megszünik az oldal, vagy ha a tippadó megunja!?” (VÁLASZ: Most már több mint 5 éve működik a szolgáltatásunk, és nem tervezünk megszűnni, mivel láthatod, hogy elég sok pénzt tudunk hónapról hónapra az emberek zsebébe tenni. A tippadók jönnek és mennek, idővel mindegyik kiég vagy egyéb dolog miatt abbahagyja. Viszont én mindig gondoskodom arról, hogy a legjobb tippek érkezzenek, szóval amíg én itt vagyok ezzel sem lesz gond! 😉 A kérdőívet ne felejtsd el minden hónap végén minden követett VIP csoportodra kitölteni, és cserébe én a legjobb csoportokat fogom összerakni számotokra!)
 
“Nagyon jó a csoport, van pár meccs,ami Beten nem fogadható, de azoktól függetlenül is nagyon rendben van!”
“👍😀”

Zeusz – Összes profit:
1,409.49

Összegzés:

A szeptemberi hónapban elmaradt a nagy profit és ígértem, hogy októberben az új tippadók majd odapörkölnek, és hogy a tippek még jobban követhetőbbek lesznek! Azt hiszem ezt elég jól sikerült túlteljesíteni, hiszen, már a hónap felénél közel negyven tét profitban volt a csoport, amely végül 46.98 tét profittal zárt. A követők eredményei és visszajelzései ugyancsak magukért beszélnek ezért nincs is értelme tovább dicsérni a csoport teljesítményét. Volt néhány visszajelzés azzal kapcsolatban hogy a kis oddsos tippeket nem szívesen fogadták. Személy szerint én sem szívesen fogadom a kis oddsos tippeket, de ettől függetlenül a tippadó profitábilis a kisebb és a nagyobb odds esetében is, tehát minden tipp ami kikerül azt meg kell fogadni. Egyébként minimális line eltéréssel, vagy esetleg élőben fogadva még több profitot is ki lehet hozni ezekből a tippekből, de ha meg tudjuk oldani, hogy kiszűrjük az 1.5 odds alatti tippeket, akkor a könnyebb követhetőség érdekében ezt meg fogjuk tenni. Na akkor jöjjön a november, ahol a csoport ismét megpróbál várakozások felett teljesíteni! Az alábbiakban az előfizetők visszajelzéseit olvashatjátok, ahol némelyikhez rövidebb választ is fűztem ezért, javaslom hogy mindegyiket olvasd végig!

“Profi munka!”
 
“Több kisebb osztályú labdarúgó bajnokság fogadása jó lenne.”
 
“Remek eddig a csoport! Nem bántam meg az előfizetést!”
 
“Elégedett vagyok”
 
“Hatalmas köszönet nektek és csak így tovább – októberben a tippmennyiség sem volt kicsi, de a profit sem maradt el! 1 tapasztalat: Rugby felejtős, bár az utóbbi 2 hétben nem is jött hála égnek…1.18ak, 1.20ak vitték el több ízben is” (VÁLASZ: Bármiféle statisztikát számolni, megfelelő mennyiség nélkül értelmetlen, ezért ne vonj le hibás következtetéseket pár tipp után! A csoport tippadóit és tippjeit folyamatosan menedzselem annak érdekében hogy a legjobb eredményeket érhessétek el, nektek csak arra kell ügyelni hogy a saját lehetőségeitekhez képest a legjobb feltételekkel fogadjátok meg a tippeket!)
 
“Brutál jó hónap volt! Nagyot ment ez a csoport. Egyetlen észrevételem lenne, hogy nem igazán értem ezeket a 1.5 szorzó alatti tippeket. Alig van rajta profit és a kockázat meg ugyanúgy ott van, hogy elmegy. Sőt, több 1.20-30-as oddsos tipp is elment. Egy idő után már inkább ki is hagytam az 1.5 alattiakat. (VÁLASZ: Minden tippet fogadj meg pontosan úgy ahogy az ki lett küldve! A kis oddsos tippek nagyobb arányban nyernek és ugyancsak profitábilisak, ne állapítsátok meg légyszi pár tippből hogy ez jó vagy sem, hiszen ez az én feladatom. Ha meg tudjuk oldani akkor 1.5 alatti tippek nem fognak kimenni, de addig nyugodtan fogadhatod őket)
 
“Sok tipp volt bukó, de több volt a nyertes. Két csoport tippjeit játszom. Hálás vagyok nektek, mert elolvasva a tanácsokat, sokkal jobb eredményeket értem el. Köszönöm. Béla” (VÁLASZ: A tippek egy része vesztes lesz, ez elkerülhetetlen, de a nyertes tippek bőven kompenzálnak illetve szép profitot hoznak. Nagyon fontos hogy betartsd a bankrollmenedzsmentet és a fogadási szabályokat, mert akkor hosszútávon is sikeres leszel!)
 
“Ez a hónap remek volt, csak így tovább!”
 
“Két, három hónapja találtam rá az oldalra azóta olvasom a tudástárat és rakom a tippeket. Eddig egy csoportot követtem pár száz forintos tétttel plusz a free4life. Eleinte nagyon szkeptikus voltam, hogy biztos csak egy újabb semmire álló tippoldal, de azt kell mondjam nagyon nagyon kellemesen csalódtam, ideje nagyobb tőkével nekiállni és még egy csoportra elő fogok fizetni, valamint ahány ismerősömnek csak tudom ajánlom az oldalt. Hajrá csak így tovább remélem hosszú évekig elérhetőek lesztek. 🤟😁”
 
“Elégedett vagyok a csoporttal mert sikerült az előző havi nagy mínuszt visszadolgozni habár azon felül túl nagy pluszt nem hozott. A hónap második felében a kis oddsos kosár tippek annyira nem jönnek be mert egyszerűen nem látok annyi értéket bennük. Bet365 nélkül ez a csoport is nehézkes követhetőségben de ennek ellenére is lehetett vele szépen pluszolni. Így tovább hajrá! 😊” (VÁLASZ: Ahogy látom előző hónapban irracionálisan nagy veszteséggel zártál, ami talán amiatt lehetett hogy nem tudtál Bet365 irodánál fogadni és esetleg kimaradt néhány nyerő tipp is, viszont ebben a hónapban a 26 tét profit már szép teljesítmény tekintve hogy most sem használtál bet365 irodát. Érdemes esetleg Artemisz csoportra váltanod vagy pluszban követned mert az irodáid jobban passzolnak az ottani kínálathoz.
 
“Sziasztok Ismét nagyot ment a csoport a hónapban. Maximálisan követhető, érthető tippekkel. Ismét hajszál választott el a Bankroll duplázástól és egyre közelebb a cél.. Csak így tovább Köszi srácok.”
 
“Csak így tovább 😉 Szkeptikus hozzáállásom igy 3 hónap után köddé vált 🙂 Csak a meccsek követéséről kellene leszokni 😀 A tétnél 3 csoport összesét írtam mivel nem tudom külön mennyi. (Zeusz, Poszeidon, Free)”
 
“Brutálisan jók vagytok!”
 
“Teljes mértékben elégedet vagyok a csoporttal! Az hogy sok tippet változással vagy épp emiatt nem játszottam meg az többnyire az én hibám, mert kevés szabadidőm volt!”
 
“Teljesen elégedett vagyok, hónapról hónapra növekszik a bankrollom!”
 
“Remélem a folytatás is ilyen jó lesz”
 
“Full bukó az egész, szerintem egy lehúzás.” (VÁLASZ: Láthatod a követők visszajelzéseiből hogy ez nem igaz, viszont ahhoz hogy te is hasonló eredményeket érj el szükség van arra hogy betartsd a leírt szabályokat, és megfelelő időtávban kövesd a csoportot! A visszajelzésed szerint csak nemrég kezdted a csoport követését ezért igazából még nem láthattál reális képet az eredményességgel kapcsolatban, főleg azért mert a profit legnagyobb része a hónap első felében keletkezett. Mindenképp javaslom hogy olvasd el a fogadási segédletet a csoport leírást, illetve a blogbejegyzéseket, mert akkor teljes képet láthatsz arról, hogyan is csinálunk pénzt a sportfogadással! A kérdőívben rajtad kívül mindenki elégedett volt a csoport teljesítményével, és szeretnénk ha te is az lennél, de ehhez te is kellesz, azaz fontos hogy képen legyél mindennel ami ahhoz szükséges hogy minél több profitot érhess el ezekkel a minőségi tippekkel!)
 
“Csak így tovább!”
 
“Szerintem nem rossz eddig elégedet vagyok veletek csak így tovább”
 
“Még tanulom, betartom a szabályokat, hajrá! Jó lesz ez!”
 
“A csoport követhetősége a megadott útmutató alapján még egy kezdőnek is nagyon könnyű. Október egy nagyon jó hónapnak bizonyult és remélem hogy ez így halad majd tovább. Tudom hogyha Zeusz/Nairobi csoport kisligás csoport és azt mondjátok hogy nagy ligás tippekre is fogadjon az ember annak érdekében, hogy minél később limitáljàk a számlám, de mégis jó lenne a nagy ligás tippek számát növelni ha ez lehetséges. Nekem személy szerint most nem fér bele, hogy két csoportra fizessek elő attól függetlenül, hogy nagyon meg vagyok elégedve a Nairobi csoporttal. Továbbá a bankroll menedzsmentes táblázatban a milliós bankrollnál már 15.000-es tétet írtok, de egy blogban már azt írjátok, hogy 10.000 feletti téttel már ne fogadjunk. Még egy észrevételem van: augusztusban csatlakoztam mint előfizető akkor 9000 Ft volt a havi díj, előtte 7500, most vettem észre hogy fix 25€ lett. Azért ez egy rövid időn belül viszonylag gyors emelés volt. Várható még mostanában emelés? Nagyjából ennyi lett volna. Remélem hamarosan én is átlépem a milliós határt. Csak így tovább, szép munkát végeztek.” (VÁLASZ: Ha már 15.000Ft-os téttel fogadsz mint ami a leírásban is van akkor az a minimum elvárás hogy arányaiban ugyanannyi kis ligás tippet fogadj mint nagyligásat! Az elsődleges cél az hogy minél tovább véreztessük ki az irodát nem pedig az hogy minél nagyobb téttel fogadjunk. Igen a csoportok előfizetési díja valóban 25€-ra, (ami átváltva jelenlegi állás szerint 10.200Ft) módosult. Ha megnézed a legtöbb “hasonló” szolgáltatást akkor láthatod hogy szinte minden esetben a díjak ennél jóval magasabbak, nem beszélve arról hogy ilyen eredményeket máshol nem nagyon fogsz tudni elérni. Minőséget kapsz, és eredményességet, ami úgy gondolom, hogy jóval magasabb előfizetési díjjal is reális lenne. Illetve amit fontos megérteni, hogy én mindaddig csinálom a szolgáltatást, amíg úgy látom, hogy megéri számomra és úgy gondolom, hogy az a tudás amivel rendelkezem, illetve azok a minőségi tippek, amiket biztosítunk, jóval többet érnek mint havi 10.000Ft, de ezt te is láthatod az eredményességünkből illetve a munkánk minőségéből. Ráadásul ne feledjük hogy a “hasonló” szolgáltatások kb 90-95%-a átverés csalás vagy épp a hozzánemértés miatt viszi el az emberek pénzét. A célom hogy az előfizetőim minél többet nyerjenek, de ha Ferrarit veszel ott sem nagyon kezdesz el alkudozni, ha érted mire gondolok. Az előfizetési díj várhatóan nem fog változni a jövőben.)
 
“Ismét kiemelkedő hónap! Nagyon köszönöm! Összességében 24 tét profit, ráadásul jelenleg bet 365 hiányában. Főleg a 22bettel valamint az 1bettel tudtam helyettesíteni. Főleg az utóbbi (legalábbis egyelőre) kellemes meglepetés számomra.”
 
“Kértétek, hogy az új tippadókkal kapcsolatban is nyilatkozzunk. Október 17.-én kértétek ezt, azóta 6,8 volt a profitom, okt 16-ig pedig 17,7. Számomra a régiek is követhetőek voltak, de az újak sem rosszak, kevesebb tippel dolgoznak úgy tűnik legalábbis eddig. Talán ami nem volt szimpatikus az az alacsonyabb odsos tippek, pl 1,18 ,1,26 stb. Persze ha nyertesek, akkor nem zavarnak. 😀 De ugyanúgy elmehetnek ezek is azt tudjuk Viszont sajnálatomra pont rosszkor kezdtem el követni a Lisszabon és a Berlin csoportot. Ezek a tekintélyes profitból égettek jócskán, de nem lehet minden mindenkor tökéletes, ezt jól tudom. Köszi szépen még egyszer!!”
 
“Várom a folytatást, minden szuper!”
 
“Meg vagyok elégedve a csoporttal. A BetInAsia szűkebb kínálata miatt csak a tippek 49%át tudtam megjátszani (a megjátszott tippek 117/79, 68%-a nyertes volt ), de ennek hátrányát ellensúlyozta a nagy tétméret. Köszönöm!”
 
“Itt is minden okés, remélem ez a hónap is erős lesz.”
 
“Pár hibás tipptől eltekintve a csoport nagyon jó, hozza az eredményeket.”
 
“Nagyon jól össze van állítva csoport. Nagyon szépen teljesít.”
 
“Október 16. ától fogadom a csoport tippjeit, volt pár tipp amit egyáltalán nem tudtam fogadni annak ellenére h egyből reagáltam, engem az is zavart még kicsit hogy olykor egyszerre bejött kb 10 tipp! Nagyon pozitív volt mikor emailben kértem segítséget és igen gyors választ kaptam!”
 
“Elképesztő volt ez a hónap is. A tippek kellően változatosak és többségében jól követhetők voltak, és tényleg azt érezni, hogy bármilyen átszervezés van a csoportokban, nem tudsz mellényúlni.”
 
“Én az előző havi Bet365 limitálás miatt óvatosabb vagyok, felére vettem vissza a tétméretet és egyelőre az új Bet365 fiókban csak minimálisat fogadok, ezért a Bogota csoport helyett most kipróbálok más csoportokat is, de az nem kérdés, hogy a Nairobit nem fogom elengedni, és fel sem merült még úgy sem, hogy az előző hónap gyengébb volt. Köszönöm szépen.”
 
“Elégedett vagyok :)”
 
“Nagyon jó a csoport, így tovább!”
 
“Nagyon szuperek vagytok, csak így tovább!”

Poszeidón – Összes profit:
536.43

Összegzés:

Az első két hét elég döcögősre sikeredett és nem volt különösebb profit, aztán a csoport begyújtotta a rakétákat és végül 17 tét profiton zárt. Sajnos az utolsó pár nap gyengébben sikerült, ami miatt jóval magasabb profit is elérhető lett volna, de ez most így alakult. Természetesen ezzel az eredménnyel is elégedettek lehetünk, de biztos vagyok benne hogy a november ennél még ütősebbre fog sikerülni! 😉 Ugyanis a szép profit ellenére 7-ből 5 tippadó gyengébben teljesített, szóval ennél azért többet is tud a csoport! 😀

Beszéljenek inkább a követők visszajelzései:

“Eddig jo bár most kezdtem de még nem csalodtam”
“Teljesen elègedett vagyok”
“Hozta a kötelezőt 🙂
“Hosszú távon megbízhatóan jól teljesít a csoport, elégedett vagyok vele!”
“Minden okés”
“Csak így tovább! “Ami bevált azon ne változtass””
“Érthető jóĺ követhető.köszönöm”
“Remek”
“Csak így tovább!”
 
“”Már 3-4 különböző irodánál fogadok egyszerre, hogy a lehető legkésőbb limitáljanak, de így elég nehéz lesz. Három VIP csoportot követek és így ebben a hónapban több mint 2000 euró (magyarul konkrétan 850.000 Ft) profitot termeltem. Ami itt történik, az több mint lenyűgöző, és eddig mérhetetlenül elégedett és hálás vagyok. Tudom, hogy nem minden hónap sikerül így, de egy ilyen sorozat azért kompenzálna 1-2 mínuszos hónapot is (ha egyáltalán lenne). Minden elismerésem az eddigiekért és csak így tovább a jövőben is! ♥️”
 
“Mèg nincsen”
 
“Nagyon elegedet vagyok a csoportal es veletek is! Egy kis kritikat is mondanek: eleg gyakran meg rogtoni reagalassal is odds vagy line elteres van 🙁 (VÁLASZ: Igen, de mint tudod a minőségi tippeknek ez az egyik jellemzője, ami miatt nem tudunk pontosan olyan eredményeket elérni mint maguk a tippadók, de mint láthatod még így is nagyon szép profitokat tudunk hozni, a lényeg hogy tartsd be a leírt szabályokat és kövesd az útmutatást!)
 
“Profi munka!”
 
“Hatalmas köszönet nektek és csak így tovább – októberben a tippmennyiség sem volt kicsi, de a profit sem maradt el! 1 tapasztalat: Rugby felejtős, bár az utóbbi 2 hétben nem is jött hála égnek…1.18ak, 1.20ak vitték el több ízben is”
 
“Hiányoltam a korábbi német kis ligás tippeket, azok elég jó arányban jöttek eddig. Döcögősen indult a hónap, de szerencsére a végére egész jó profitban sikerült zárni.”
 
“Hét hónapja követem a csoportot ez a második leggyengébb hónapja. Bet365 nélkül nehézkes a követhetősége is elég sűrűn változik a Line és fociban azért a 0.25-ös eltérés rögtön fél egység mínuszt tud csinálni. Gyanús, hogy nálatok jobb lett az eredmény de nálam sajna most így sikerült. Lett hónap végére egy új Bet365 számlám szóval remélem a jövőben jobban tudom majd követni a tippeket. (VÁLASZ: Ez a csoport ugyan követhető más irodákkal is de Bet365-re van optimalizálva, illetve ha már ilyen régóta követed a csoportot akkor szerintem a 22bet már korlátozza az oddsodat/tétméretedet, ezt ellenőrizd mielőbb, mert szerintem ez okozza nálad az eltéréseket!)
 
“Csak így tovább 😉 Szkeptikus hozzáállásom igy 3 hónap után köddé vált 🙂 Csak a meccsek követéséről kellene leszokni 😀 A tétnél 3 csoport összesét írtam mivel nem tudom külön mennyi. (Zeusz, Poszeidon, Free)”
 
“Nagyon jók vagytok!”
 
“Ezt a csoportot még gyors reagálással is nehezebb követni, mint az Artemiszt. A hónapban többször is előfordult, hogy perceken belül szétesett a piac, így kihagytam jó pár tippet, mert 1.3-1.4 körül már nem éri meg fogadni…” (VÁLASZ: Ahogy láttam azt jelölted meg hogy 15 perces átlagos reagálási idővel rendelkezel, ami azért hosszabb ugyan, de még így is profitábilisan követheted a tippeket,. Értelemszerűen aki gyorsabban reagál az nagyobb profitot fog elérni. Tehát az elvárásaidat a saját paramétereidhez kell igazítanod, de nagyon fontos az is, hogy a tippek alatti segédlet szerint fogadj és az ott megjelölt eltéréseket vállald csak be. Sajnos aki minőségi tippeket és nagy profitot akar, annak gyorsan kell reagálni mert az oddsok meg fognak változni, de láthatóan megéri hiszen a tippek fogadása még így is könnyű pénzt jelent a számunkra!

Élő tippek – Összes profit:
680.17

Összegzés:

Az élő tippek 22,6 tét profittal zárta a hónapot, tehát nagyjából hozta ugyanazt a teljesítményt mint szeptemberben. Az egyik tippadó néhány tippjénél fordult elő hogy a bet365 felfüggesztette a fogadási piacot, igaz más irodáknál közben lehetett tenni a tippet. Viszont ezek pár perc múlva ismét fogadhatóak voltak, ezért ilyenkor kicsit várjatok és meg tudjátok tenni. A tippadót egyenlőre benn tartjuk mivel nagyon jó találati aránnyal rendelkezik és még így is jó profitot hoz még akkor is ha csak beten fogadsz. Volt néhány tippnél gyors gol, de ez megszokott az élő fogadásoknál, viszont összeségében jó eredményt lehetett elérni az élő tippekkel. Valaki a kérdőívben azt jelölte be hogy a reakcióideje 15 perc, ami leginkább csak a csapatgyőzelmeknél mínuszos hendikepeknél és overeknél lehet megfelelő ugyanis azoknál az odds idővel emelkedik míg a többinél csökken. Tehát fontos lenne hogy gyorsabb legyél mert így csak a tippek egy kisebb részét fogod tudni megfogadni!

Apollón – Összes profit:
-134.13

Összegzés:

Az Apollon csoport ebben a hónapban 4,5 tét veszteségben zárt, de ez elkerülhetetlen egy idő után tekintve hogy ebbe a csoportba a nagyobb ligákra fogadunk ahol jóval nagyobb az ingadozás. Sajnos egyik sportág sem teljesített kiemelkedően, de bízom benne hogy novemberben már minden visszaáll a régi kerékvágásba. Ugyan nem lehet minden hónapot profitban zárni, de nem szabad elfelejteni hogy a sportfogadás hosszútávról szól, illetve azt sem hogy minél nagyobb piacokra és ligákra fogadunk annál gyakoribb az ingadozás és veszteséges hónap is több van mint a kis ligás csoportoknál. Tehát aggodalomra semmi ok mivel ugyanazok a minőségi tippek kerülnek ki mint a korábbi hónapokban, de a variancia itt gyakrabban szól közbe. Ennek ellenére természetesen itt is csinálok egy alapos ellenőrzést, hogy kizárólag csakis a legjobb tippek kerüljenek ki és minél több profitot tudjunk elérni a következő hónapokban! 

Héra – Összes profit:
-525.95

Összegzés:

A Héra csoport az októbert 17,5 tét veszteséggel zárta, ami elég gyenge teljesítmény tekintve hogy  ennél sokkal jobb eredményt vártunk erre a hónapra. Remélhetőleg vége szakad a rossz szériának mivel több tippadó is alulteljesített az elmúlt időszakban. néhány tippadó kikerült a csoportból, remélhetőleg így már kedvezőbb eredmények fognak születni a következő hónapokban.

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...