V.I.P. csoportjaink 2022 szeptemberi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot. Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni. Ennek ellenére a követők hónapról-hónapra mind profitot érnek el! Ja, és épp sorozatban a 11. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist, ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz – Összes profit:
910.32

Összegzés

A csoport 30,3 tét profitot hozott, és az elmúlt 20 hónapban minden alkalommal profittal zárt! Ráadásul már októberben két nap után, 9 tét profit felett vagyunk.. Úgy gondolom már ez az egy mondat elég lenne a havi összegzéshez… Pár dolgot azért még kiemelnék. Ezeket a havi összesítőket a csoportba kiküldött hó végi kérdőívek alapján írom meg, amelyben a csoport követői visszajeleznek azzal kapcsolatban, milyen eredményeket tudtak elérni, illetve hogy milyen minőségben tudták követni a csoportot. Emellett hosszabban kifejthetik a csoporttal kapcsolatos tapasztalataikat, véleményüket és kritikáikat. Az előfizetők többsége már nagyon régóta követi a csoportot hiszen havi rendszerességgel profitot hoz a számunkra, ráadásul nem is keveset! Szóval tényleg nagyképűség nélkül lehet hívni a csoprotot pénznyomdának, hiszen könnyedén lehet vele szinte fix havi pénzt keresni! A kérdőívben van egy kérdés, ahol meg lehet jelölni ki mennyire volt elégedett a csoporttal, és természetesen a többség mindig azt jelöli meg hogy nagyon elégedett, de mindig akad pár ember aki közepesen, vagy nagy ritkán akad olyan is aki kevésbé. Ez általában akkor fordul elő amikor valakinek túlzott elvárásai vannak, vagy épp nem olvassa el a weboldalon található információkat, fogadási segédleteket, amelyek részletesen leírják hogy mit lehet elérni a csoporttal, vagy hogyan kell azt a legprofitábilisabban kovetni, stb. Pedig ezeket az információkat amúgy is ismerni és használni kell, hiszen ezek segítségével lehet maximalizálni a tippekkel elérhető profitot. Ezért megkérek mindenkit hogy szánja rá az időt és mindent olvasson el a weboldalon amit leírtam! Hogy miért? Azért mert minden szükséges információt leírtam amit tudnod kell ahhoz hogy hosszútávon eredményes és profi sportfogadó lehess. Nem titok, hogy minél gyorsabban fogadsz annál több profitot fogsz elérni! Minél lassabban reagálsz, annak megfelelően az elért profitod is kevesebb lesz. De ne légy telhetetlen vagy mohó, hiszen úgy is szépen profitálsz, de a nagy lóvét azok akasztják le akik mindent megtesznek annak érdekében hogy maximalizálják a profitjukat! És sokan többet keresnek a sportfogadással mint a havi fizetésük!

Tehát aki azért panaszkodik hogy jajj változnak az oddsok, vagy hogy nem szeretne még egy irodát regisztrálni, az gondoljon arra hogy mások meg több százezer forintot nyernek, miközben ugyanarra a csoportra vannak előfizetve! Tehát én megmutatom mit kell tenned ahhoz hogy sokat nyerj, a kérdés már csak az hogy te milyen mértékben másolod le a tudásomat! Érted már hogy miért kérem mindig hogy olvass el mindent, tartsd be a szabályokat, kövesd a fogadási útmutatót, és hogy töltsd ki mindig a kérdőívet? Hát azért mert így fogod a legtöbbet nyerni! A következő pár napban ismét faragom kicsit a csoportok tippadóit, frissítek ahol szükséges, neked csak annyi a dolgod hogy fogadd meg a tippeket az útmutatásom alapján!

“Eddig teljesen elegedett vagyok a csoporttal“

“Elismerésem a csoportnak kiváló eredményeket produkál hónapról hónapra“

“Nem ragozom túl, zseniális. Két barátomat is beajánlottam, ebből az egyik már Zeusos is ;)“

“A hónap elején fizettem elő és, mint láttam lemaradtam két nagy odds- os tippről, sajnos.“

“A szűk 1 hónapban vagyis az elején nem jöttek annyira a tippek, de hónap közepére minden visszajött és a végére jött is a profit. A 150 darab tipp az megjött amelyekből 3-at nem sikerült megtennem. Ez jó arány! Pont a mai utolsó 2 tipp volt ami még nem volt elérhető a fogadó irodáknál(bet22, bet 365) Mire megjött a bet22-re úgy már csak 1,3(opava..) és 1,5 (olmoucko..) -ös oddsal lehetett volna megtenni. Szóval ilyen korán még nem jött ki tipp amit ne bírtam volna megtenni vagy csak ilyen odds változással. Tudom, hogy a Marathon fogadóiroda előrébb van …., de ezt csak számomra volt most érdekes. Összességében pedig nagyon elégedett vagyok veletek és most, hogy jön a hónapforduló az előfizetésemben úgy biztos, hogy folytatódik a kapcsolatunk. Köszi!

Üdv:Laca“

“Még elgondolkodok a hosszabításon“

“Nagyon elégedett vagyok a csoporttal, csak így tovább. Köszi“

“Amint visszakapom a laptopomat, csinálom a statisztikát.“

“Apolló csoportba leírtam 😀“

“Meg vagyok elégedve a csoporttal.“

“Pár napja vagyok előfizetője a csoportnak“

“Véleményem ugyanaz, mint a Poszeidonról: erősen pluszos ez a hónap is. Talán az itteni tippek egy kicsit könnyebben követhetőek, és a line/odds is tovább tartja magát, mint a másik kisligásban, egyébként hasonlóan szépen teljesít.“

“Az Ártemisz a kedvenc csoportom továbbra is. Habár Bet365 nélkül nehézkesebb a követése hiába vagyok 5 irodában egyszerre. 22bet-en általában megvannak a meccsek viszont a line illetve az odds sokkal rosszabb mint amit a tippadó küld. Az a jó, hogy a csoport mèg így is nyereséges tud lenni, remélem megtartja ezt a szokását.“

“Reménykedem magasabb találati arányban. De majd egy egész ki próbált hónap után jobban látom majd.

“Profi szolgáltatás!“

“Szuper“

 

“Csak így tovább“

“Minőségi tippek, csak így tovább !“

“Sajnos a Bet hó elején korlátozott ezért 1-2hétig nem tudtam fogadni csak a nagyligás tippeket közbe csináltam 3 alternatív irodát is, és átálltam Euróra fogadás terén így nem tudtam követni hány tét prifitot értem el, remélem az Október már tisztább lesz.“

“Eddig nagyon tetszik ez a csoport, elég jól követhető, nagyrészt Bet365 meglehetett tenni mindent.“

“Engem egyszerűen lenyűgöznek a tippek, nagyon jó! Egy pici problémám van, hogy van olyan tipp amit nem lehet elérni bet365-ről. A mai első 3 tipp ilyen volt, egyik sem volt fent, ezek a Czech kosárlabda tippek voltak. Próbáltam másik irodánál, de ott sem volt. Próbáltam regisztrálni a Pinnacle irodához, de Magyarországról nem lehetett.“

“Ma 1 hete, hogy fogadom a tippeket, és a kis tét ellenére is látványos a profitnövekedés. Köszönöm szépen!“

“Továbbra is zseniális, sajnos a Nairobi most nekem eléggé mínuszosra jött ki, de a Helsinkivel együtt még így is pozitív a mérleg. ✌️“

“A csoport nagyon jó, hozza az eredményeket. Néhány tipp sajnos nem fogadható bet365 irodában, mert túl korai a tipp, és mire bekerül a kínálatba, nagyot változik a line Ezt alternatív irodával meg lehet oldani, kár, hogy azok viszont gyorsan limitálnak.“

Poszeidón – Összes profit:
764.40

Összegzés:

Sokáig fej-fej mellett haladt az Artemisz csoporttal a profit tekintetében, de aztán az utolsó négy tipp vesztett így 25,48 tét profiton zárt a csoport. Természetesen ez is nagyon jó eredmény, annak ellenére hogy az egyik tippadó az utolsó 10 napra szabadságolta magát, de ettől függetlenül nem lehet okunk panaszra. Ez a csoport is hónapról-hónapra hozza a tőle elvárt profitot és a minőségi tippeket, és az Artemisz mellett az egyik legnagyobb kedvenc lett. A csoport követhetősége megfelelő volt mivel a követők 80%-a a tippek 90-100% át meg tudta fogadni ami teljesen jónak mondható. Természetesen ez az arány úgy csökken ahogy lassabb a reakcióidőnk, de a követők 98%-a profitban zárt, és jó páran voltak akik 1-2 téttel maradtak el a csoport végső profitjától. A csoport hasonlóan az Artemiszhez és a Zeuszhoz, rendre szállítja a követőknek a szokásos profitot. 

Beszéljenek inkább a követők visszajelzései:

A” csoport ismét hozta a szokásosat! 😀 Csak így tovább!!!”

“Meg vagyok elégedve a csoport teljesítményével,mint eddig is.”

“Csak így tovább. Nagyon jó ez a csoport.”

“Apollón és Artemisz csoporttal együtt értem el. Hálás köszönet😉”

“A nemet focit kicsit nehezeb megfogadni mert nalam a bet365 nincsen ajanlat ezekre a mecsekre,de amugy nagyon elegedet vagyok a csoportal es veletek is!”

“Megint egy hibátlan és brutál hónap. Köszi”

“Nem rossz”

“Változatlanul szép teljesítményt nyújt ez a csoport, mint ahogyan a múlt hónapban is. 1-2 tipp volt, amit nem találtam már meg egyik irodában sem, ahol fogadok, a többit mind meg tudtam tenni, még ha nem is az ajánlott irodánál, mert bet365-nél van jó párszor, még, ha azonnal is raknám, már az odds beesett, mire a tipp ideér, de ilyenkor megnézem a kisebb irodáknál, Ők lassabban reagálnak és legtöbbször sikerül a kiírt odds körül megtenni ezeket is. A profitra így sem lehet panaszom, mert erősen pluszos lett ez a hónap is.”

“Volt amikor jött a tipp és amúgyis bent voltam az adott meccsben. És mégis elég durva odds esés volt. Az ilyeneket nem értettem. Összeségében jó volt.”

“\o/”

“Nincs okom panaszra. A tippek követhetők, csak ritkán fordult elő, hogy nem találtam adott tippet, de valószínűleg nem a megfelelő fogadóirodánál kerestem.”

“Tetszik a rendszer”

“Sziasztok, eddig nem írtam véleményt mert kellett idő ahhoz, hogy kicsit jobban megismerjem a csoportot. Az első benyomásom is pozitív volt, látszik hogy idő, és energia van fektetve mind a tippekbe, mind a tippek megfogadásáról szóló szabályokba és az egészbe úgy kompletten. Voltak gyengébb időszakok, pl a múlt hónap eleje, de ott is annyira jól sikerült a vége, hogy végül profittal zártuk a hónapot. Nekem reális céljaim vannak a profit eléréssel kapcsolatban, ezt ebben a hónapban messze túlszárnyaltuk, úgyhogy csak így tovább!”

“Nagyon jól indult ez a hónap, pár nap után valami 20-22 egység profit körül lehettem. Kár, hogy onnantól kicsit lefele vettük az irányt, aztán a végére picit kevesebb profittal zártunk. De sebaj, így is elég komoly profitot hozott a csoport, szóval nem panaszkodhatok. Remélem a továbbiakban is így fog szárnyalni a Poszeidón! Köszönet ezért a hónapért is!💪🏼”

“Profi szolgáltatás!”

“Elégedet vagyok”

“Csak bet365re jönnek.jól fogadhatóak.követhető.”

“Nagyon szeretem a csoportot.”

“10.-én regisztráltam a csoportba eddig 5 tét profitot sikerült össze szedni de a hónap eleje a statisztikák alapján erősebb volt úgyhogy nem szomorkodom a jövőhónap az teljes lesz úgyhogy majd utána egy teljes képpel fogok tudni választ adni. Az oddsokkal kapcsolatban szinte azonnal veszem a telefont és fogadok de van néhány (az esetek 10%-a) hogy már .1 tizeddel kisebb az odds”

“Nincs kritika”

“Csak dicsérni tudom.”

“Mèg nincs,1 tippet kaptam eddig”

“KösziFantasztikus a csoport😀”

“👍😀”

“Minden rendben vele.”

“Csak így tovább!!”

“Hihetetlen volt a kezdés, nagyon jó volt a követhetőség egész hónapban, főleg a német alacsony ligás tippeknél, de a kínai tippek is jobban követhetők voltak, mint előző hónapban. Ami kicsit zavar, hogy a hónap utolsó felére mintha “el lett volna engedve” a csoport. Nyilván megvolt már a magas profit, de azért az egy kicsit zavart, hogy amellett, hogy a kínai tippek kikerültek, nem jött más sem helyette… 09.22-ig érkezett kb.180 tipp, az utolsó héten meg összesen 6 darab (ráadásul a megszokottnál gyorsabban eső, és nem is túl eredményes), ami azért nagyon durva. Remélem nem lesz elhanyagolva ez a csoport sem a következő hónapban. :)”

“Összességében persze szuper volt a hónap, és nagyon szépen köszönöm, ahogy írtam a Nairobi értékelésnél is, nagyjából két és fél hónap alatt sikerült úgy “kivégezni” az előző limitálás után használt Bet365 számlán, hogy több mint 3000 Eurót vettem ki belőle, ami egész egyszerűen hihetetlen (bár most kezdhetem valahogy elölről megint másik számlával, ami most már nehezebb, de annyi baj legyen)… Szóval köszönök mindent, és további jó munkát. :)”

Apollón – Összes profit:
450.89

Összegzés:

Az Apollon csoport ismét szép eredménnyel zárta a hónapot! Igaz az itt elért 15 tét profit kissé elmarad a top csoportoktól, de itt ezt a profitot jóval kevesebb tippből értük el, illetve az Apollón csoportba nagy ligás/piacos tippek érkeznek amelyeket két okból fogadhatunk! Az első, mert szeretnénk védeni például a Bet365 vagy 22bet fogadószámlánkat a limitálástól, ugyanis ha azokon csak kisligás tippeket fogadsz (Artemisz, Zeusz, Poszeidón) akkor sokkal előbb be fognak limitálni és úgy kevesebb profitot tudsz elhozni az irodától. Ha fogadsz nagyligás tippeket akkor kevésbé leszel feltűnő, ráadásul még plusz profitot is hoznak a tippek. Ezt jó lenne ha mindenki megértené aki csak kis ligás tippeket követnek, mert amikor már bekorlátozta a Bet365 a tétméretedet pár euróban akkor már késő lesz rájönnöd hogy miről is beszéltem annyiszor. A másik ok pedig ha már nem tudsz fogadni europai soft bookieban a korlátozások miatt, és csak ázsiai irodát tudsz használni. Ott ugyan már nem kell félned a korlátozásoktól, de leginkább csak nagyobb piacokra/ligákra tudsz fogadni, és bizony ott jóval nehezebb profitot hozni mert az irodák jobban be tudják lőni az esélyeket. Persze nem az Apollon csoporttal hiszen mint láthatjátok, ennek ellenére is kimagasló eredményeket hoz az előfizetőknek! A csoport tippjeinek egy része egyébként a Bet365 irodára érkezik, de ezek szinte minden esetben fogadhatóak ázsiai irodánál is. Ha esetleg nem akkor azért érdemes tartani egy Bwint, vagy GG.Bet irodát és ott megfogadni azt a néhány tippet. Ennek a csoportnak a másik nagy előnye hogy sokkal jobban követhető mint a kisligás csoportok, mivel az oddsok/lineok sokkal lassabban változnak és jóval több idő van azokat megfogadni. Sokan még nem tudják, de ez a csoport lesz hamarosan a kedvenük, mivel ezzel lehet majd a leginkább hosszútávon is profitálni! 

“Le a kalappal srácok! Maximálisan meg vagyok elégedve. Köszönöm

“Csak így tovább”

“A csoport hozza amit elvárok tőle”

“Eddig tetszik”

“Az Apollón csoport ismét nagyon megbízhatóan hozza amit elvárok, csak így tovább! 😊”

“Nagy ligás létére a második hónap is profitos, mióta követem. Tudom, nem lesz minden hónap az, de ha hosszú távon ilyen arányt tud tartani, ez igazán kiemelkedő. Tizen néhány egység egy ilyen csoportnál jónak számít, megér egy ázsiai irodát is, amit ezek után meg is fogok nyitni, ha ilyen számokat produkál.”

“Profi szolgáltatás!”

“Sajnos, Tippmixpro-n kevés lehetőség van, kisebb odds mellett, ezért nem tudok mindent megrakni. Külföldi fogadóirodát pedig nem merek használni adó miatt. De a csoport nagyon jól teljesített.”

“Így tovább!”

“Eddig tetszik.”

“Az európai irodák korlátozásának elkerülése érdekében vagyok a csoportba ennek elenére szépen hozza a profitot is. 5tét profiton állt a csoport mikor beléptem így nekem 10-tét körül sikerült zárnom. Köszönöm a munkátok :)”

Élő tippek – Összes profit:
605.99

Összegzés:

Az első 3 nap elég gyengén alakult aztán megkaptunk néhányszor a zöldhullámot és végül 20 tét profitban zárt a csoport. Igaz volt néhány tipp amelyet gyors gól miatt ki kellett hagyjunk, de ez nem akadályozott meg bennünket abban hogy szép kis profitot hozzunk össze ebben a hónapban is! A csoportba 192 db tipp érkezett tehát az eredményességen és a követhetőségen is sikerült javítani. Hogy miért szeretjük az élő tippeket azon kívül hogy jó kis profitot hoznak a számunkra? Az élő tippek valamivel nagyobb piacnak számítanak ezért jó kiegészítő azok számára akik a kis ligás tippeket szeretnék kiegészíteni, és szeretnék elkerülni a fogadóirodák korlátozásait. Azaz fogalmazhatnék úgy is hogy ez egy kötelező darab, mindenki portfóliójában! Nagy előnye ezeknek a tippekenek hogy sok kiegészítő irodával is nagyon jól követhetőek mert ezeknek a tippeknek a legnagyobb része az összes általunk ajánlott irodánál elérhető. Sőt sok tipp még akár ázsiai irodánál is fogadható igaz, ott a tippek csak egy bizonyos részét érjük el ami miatt ugyan kisebb a profit, de korlátozás nélkül fogadhatunk.  

Zeusz – Összes profit:
39.75

Összegzés:

Ha megnézzük a Zeusz csoport eredményeit a korábbi hónapokban, akkor láthatjuk hogy rengeteg profitot hozott a követőknek, viszont néha néha itt is előfordulnak gyengébb hónapok. Igaz könnyű megszokni a jót és elvárni hogy minden hónapban 20-30 tét profitot hozzon, de természetesen ez nem lehetséges ezért reális elvárásokat kell támasszunk. A hónap sokáig veszteségben volt, majd az utolsó héten kapaszkodott vissza és 1,33 tét profitban zárt. Amivel persze nem vagyunk elégedettek hiszen a tippek eredményessége és követhetősége sem volt a legoptimálisabb, illetve egy-két fontos tippadó sem tért vissza a nyári szünetről, ezért a csoportba a hónap közepén bekerült pár új tippadó hogy, megfelelő tippszám legyen és a gyengébb teljesítményt feljavítsa. Amikor ez megtörtént, ők sem nagyon erőltették meg magukat, alig érkeztek tippek és emiatt az első 3 hétben stagnált a csoport eredménye, majd az utolsó hétre megindultak a tippek is és jött némi profit. Októberben pedig már 9 tét profit felett van a csoport, tehát aggodalomra semmi ok, mert az új tippadók tippjei jobban követhetőek és ráadásul elég sok profitot várunk tőlük a hónapban, úgyhogy legyetek készenlétben! Azokat a tippeket, amelyeknél gyorsabban változott az odds (Röplabda, Asztalitenisz, Tollaslabda) kivesszük hogy még jobban követhető legyen a csoport, azok számára is akik lassabban reagálnak. Sokan írtak, hogy nekik ez nem volt probléma, de nekünk fontos szem előtt tartanunk a többség akaratát, illetve azt hogy minél inkább olyan tippeket fogadhassatok ami miatt lassabban limitálnak az irodák, de mellette jó profitot is hoznak. A csoportban továbbra is a legjobb tippadók legerősebb tippjeit érhetitek el, akik ha hozzák azt a teljesítményt amit korábban, akkor nagyon erős hónapra számíthatunk! Láttam a kérdőívben néhány embernél hogy 5-10%-os tétmérettel fogadnak, nekik mindenképpen azt javasolnám, hogy azonnal olvassák el a bankrollmenedzsmenttel kapcsolatos blogbejegyzést, mert ilyen aránytalan tétmérettel hamar el fogják bukni a bankrolljukat!

 

Héra – Összes profit:
-489.63

Összegzés:

A Héra csoport a szeptembert 16 tét veszteséggel zárta, ami elég fájó számomra hiszen több nagyon jó tippadó is bekerült nemrég a csoportba. A csoportban sok tippadótól érkeznek tippek de az hogy szinte mindegyik egyszerre stagnáljon vagy veszteséget hozzon nem nagyon van példa. Ebben a hónapban mégis megtörtént és abból az egy-egy tét minuszból összességében egy elég gyenge jónap jött ki. Aki követte a csoport a teljes hónapban az olvassa el a weboldalon a profitgarancia feltételeit és igényelje az ingyenes hónapot! Októberben mindenképp jóval erősebb hónapot várok, mivel nem gondolnám hogy ilyen pechsorozat ismét előfordulhatna, hiszen mindegyik tippadó jó eredményekkel büszkélkedhet, igaz mindenkinél vannak hullámvölgyek de hogy egyszerre 15 tippadónál az azért szinte elképzelhetetlen… 

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...