ÉLŐ TIPPEK CSOPORT HÓ VÉGI ÖSSZEGZÉS

Hírlevél

 

A hónap utolsó napján a csoport 30 tét profitban van ami nagyon szép eredmény, és végre láthatóan magukra találtak a tippadók is a döcögős nyári szezon után.

Sokszor olvashatjátok hogy a sportfogadás a hosszútávról szól, aminek az oka az hogy a profit ingadozik. Azaz ha türelmetlen vagy akkor bizony ez a tevékenység nem neked való! Igaz az egy hónapos távlat még nem nevezhető igazán hosszútávnak, de pontosan megmutatja hogyan is működik a dolog. Az első 3 hét igazából csak stagnálás volt, minimális profittal, majd az utolsó héten bejött 26 tét profit. Hosszabb távon nézve ez ugyanígy működik, tehát vannak időszakok amikor kevésbé vagyunk eredményesek, majd azután megindul a hegymenet. De ennek az eredményét csak az tudja kiélvezni aki megdolgozik érte, azaz folyamatosan fogadja a tippeket, betartja a bankrollmenedzsmentet, és tud hosszútávban gondolkodni. Így óriási bankrollt lehet felépíteni, minimális idő és energia befektetéssel. Sokan azt várják, hogy jön majd 20 tipp a hónapban aztán mind nyer… Persze csak az vár el ilyesmit, aki nem olvasta el a csoport leírását, vagy a tippek alatti fogadási segédletet, hiszen ezekről pontosan szó volt. Élő tippek fogadásával nagyon sok pénzt lehet nyerni, de ehhez el kell fogadni, hogy mindezért tenni is kell és el kell fogadni a sportfogadás szabályait!

A tippadók találati aránya hosszútávon 60-65% de ez egyúttal azt is jelenti hogy a tippek 35-40%-a veszíteni fog. És a profit ingadozást, pedig az okozza, hogy rövidebb-hosszabb, nyertes és vesztes sorozatok feltorlódnak és rövidtávon ez nagyobb emelkedést, vagy épp visszaesést eredményez. Kinek probléma ez? Annak aki nem megfelelő tétmérettel fogad, azaz nem tartja be a bankrollmenedzsmentet, illetve annak aki nem tud hosszútávban gondolkodni és egy gyenge szériánál, inkább elkönyveli magában hogy ez nem működik. Közben pedig csak annyi történt hogy az egész filmből csak egy részletet látott, és abból akarja megmondani, hogy kapjon e Oscar-t az alkotás, vagy sem!

Néhány szó az élő tippek követhetőségéről: Élő tippekről beszélünk azaz a mérkőzés már folyamatban van, ezért bármikor előfordulhat hogy gól/szöglet/piros lap vagy bármi hasonló történik, amely befolyásolhatja az adott tippet. Ilyenkor egyszerűen lépjünk tovább, mivel ez az élő fogadás hozzátartozó része. Sok tipp van, tehát bőven marad mire fogadni! Ami sokszor még nehézséget okoz, a pluszos hendikepek, vagy épp az under/alatt gólok fogadása, ugyanis ahogy telik az idő úgy romlanak az oddsok és változnak az esélyek, ráadásul ha egy nagyon jó tippadóról küldi, vagy épp nagyon kis piacról van szó, akkor ez sokkal gyorsabban bekövetkezik. Ebben az esetben kövessük a tipp alatti fogadási segédletet, ahol le van írva hogy ezeket a tippeket mekkora line változással lehet megtenni. Ha pedig túl sokat változott akkor egyszerűen hagyjuk ki. A mínuszos hendikepeknél, és over/felet gólok tippeknél, pedig ahogy telik az idő, úgy javulnak az oddsok és lineok. Tehát ha nem esik gól, akkor itt jóval több időnk van megfogadni a tippeket. Igaz hogy kisebb oddson fogadjuk a pluszos és underes tippeket, de azokat a mínuszos és overes hendikepek odds növekedései kompenzálják. 

Mi várható a jövőben az Élő tippek csoportban? Mivel a nyári szezonban kevés tipp volt, sok tippadó került be a csoportba így a tippmennyiség hétről hétre növekedett, ezért mostantól csak azok maradnak, akik a legjobban teljesítettek az elmúlt években. A havi átlagos tippmennyiséget 200db-ra szeretnénk belőni, de mivel sok tippadó most tér vissza, ezért a szeptember lehet még felette lesz kicsivel. Tehát mindenképp úgy lesz kialakítva a csoport, hogy optimális tippmennyiség legyen, amelyet jól lehet követni és megfelelő profitot lehet vele elérni. Az utolsó hét eredményei megmutatták hogy mire képesek a tippadók és egyértelműen látszik, hogy a nagyobb foci kínálatból jóval eredményesebbek tudnak lenni, mint a nyár közepén.

Kinek jó az Élő tippek csoport? Elsősorban annak aki gyorsan tud reagálni, de mivel a tippek legnagyobb része délután illetve hétvégén érkezik ezért emiatt szinte mindenki profitábilisan fogja tudni követni a csoportot! A tippek kis, közepes és nagy ligákra egyaránt érkeznek de mivel az élő piacok amúgy is nagyobbak, még a kis ligáknál is, ezért tökéletesen alkalmas arra, hogy védjük a fogadószámlánkat a limitálástól. Ezért azok akik sok kis ligás csoportot követnek mindenképp elengedhetetlen az élő tippek követése! Persze mivel élő tippekről van szó ezért ezeket több nagy kínálattal rendelkező irodánál is fogadhatjuk profitábilisan, sőt sok tippet még ázsiai irodáknál is lehet fogadni.

Összegzés: Az elmúlt 1,5 hónapban futott az élő tippek promo csoport is, aminek az indulása nem volt épp a legoptimálisabb, hiszen a nyár közepén szinte alig volt mérkőzés, amiből a tippadók nem tudtak olyan eredményeket hozni, mint a korábbi hónapokban. Annak érdekében, hogy megfelelő tippmennyiség legyen, sok tippadót kellett betennünk, akikkel az első hetekben inkább csak stagnáló eredményeket tudtunk elérni. A promó csoportban többször jeleztem, hogy amint beindulnak a bajnokságok, jönnek az eredmények és láss csodát, az utolsó héten 26 tét profitot hoztunk össze. Persze jobb lett volna egyből a 26 tétes héttel kezdeni, de a profit ingadozást előre nem lehet kiszámítani, és ezért sajnos sokan elég hamar feladták, mert nem volt türelmük folytatni és nem akartak több energiát belefektetni a dologba. Hát most bánhatják! Hasonló a történet mint a tavalyi két hetes februári Zeusz promónál… Ott az első hét profitos volt majd amikor kezdődött a két hetes ingyenes időszak, jött egy 20 tétes lejtő majd, majd visszatértünk nulla körüli profitra.. Aztán a következő hónapban 40 tét profit! Aztán még jó néhány durva hónap következett és azóta is tart. A Zeusz csoport szárnyalásáról itt olvashattok bővebben: Link Kb ez lesz az élő tippeknél is, de csak az fog vele profitálni, aki megérti hogy a profi sportfogadás hosszútávról szól és nem 1-2 hét alatt kell meggazdagodni belőle! Gratulálok azoknak akik végig követték a promó csoportot, ti vagyok azok akik biztosan komoly profitot fogtok elérni a jövőben, legalábbis ha továbbra is betartjátok a sportfogadás legfontosabb szabályait!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...