V.I.P. csoportjaink 2022 júliusi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Azért ez a nyári szezon elég durvára sikeredett…

Sokan kivették a nyári szabadságukat, akár a tippadókról akár a fogadókról legyen szó, hiszen ilyenkor jóval kevesebb esemény van így sokan ezalatt az időszak alatt nem foglalkoznak sportfogadással. Hát lehet hogy ezt a jövőben érdemes átgondolni, mivel a júliusi hónapot is elég komolya profittal zártuk! Tipp is volt bőven, és hoztuk nektek a korábban megszokott minőséget és eredményeket. Már elkezdődött az augusztus, és ebben a hónapban megpróbáljuk túlszárnyalni az eddigi eredményeket is! Szóval ha mész nyaralni, vidd a telefonodat is, ha pedig fürödni is szeretnél akkor jobb ha veszel egy vízálló tokot vagy okosórát, mert amíg te a lábadat lógatod mi addig is rengeteg pénzt keresünk! Hogy miért mondom ezt? Nézd meg a csoport eredményeit, illetve az összesítőket és megtudod!

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot, ami azért nem rossz teljesítmény! Tartsd magad az útmutatásunkhoz 100%-ban és végre te is megtudhatod milyen az amikor tényleg gyűlik a pénz a fogadó számládon! Fogadj úgy, mint a Profik!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz – Összes profit:
1,234.17

Összegzés

40 tét profit felett vagyunk az utolsó előtti napon! Aki már egy éve is követte a csoportot, az biztosan emlékszik rá, hogy akkor is bele kellett nyúlnom a csoportba, mivel ugye a nyári szezonban kevesebb kosár mérkőzés fut, így a tippek száma is lecsökkent. Igaz akkor július vége felé történt a “varázslat” most július elején jeleztem hogy érkezik pár vendégmunkás és hogy érdemes felkötni a gatyót.. 40 tét profittal eléggé odbsztunk, már elnézést a szóhasználatért! Te esetleg korábban követted az Artemisz csoportot és abbahagytad? Bízzunk benne hogy tanulsz a hibádból! Külön érdekesség hogy a csoport hirtelen ismét nagyon jól követhető lett Bet365 irodával is! Persze aki nem hallgatott rám és lusta volt alternatív irodát regisztrálni, hogy tudja követni a csoportot az gondolom most veri a falba a fejét! Mint sokszor mondtam érdemes rám hallgatni mert akkor fogsz nyerni, igazán sokat nyerni! Csak egyszerűen fogadd meg minden tanácsomat, mert mint látod valóban készpénzre váltható az összes!

Több dolgot nem is írok, a csoporttagok visszajelzései jóval beszédesebbek:

Poszeidón – Összes profit:
857.31

Összegzés:

A második helyen a Poszeidón csoport zárt 28,8 tét profittal! Persze ez is durván jó eredménynek számít, még akkor is ha ebben a hónapban kicsit nehezebben lehetett követni egyes a tippeket. A kérdőíves visszajelzések szerint a követők több mint 70%-a nagyon elégedett volt a csoport teljesítményével, a többiek pedig közepesen. Illetve volt egy ember aki azt jelölte meg hogy kevésbé volt elégedett. Fontos azt kiemelni hogy minél jobban követed a csoportot, minél gyorsabban fogadsz, minél jobban betartod azokat a szabályokat amiket leírtam, annál eredményesebb, illetve annál elégedettebb leszel! És pont ilyenkor kerül előtérbe a kiküldött kérdőív kitöltésének fontossága, hiszen ha valaki kevésbé elégedett, úgy hogy közben mindenki más porfitált és nagyon elégedett, akkor ez egyértelműen jelzi hogy az illetőnél valami gond van és szüksége van segítségre. Hoznék erre egy példát: Tegyük fel hogy focizni tanulsz a Messi foci akadémiáján. Megvan a stratégia, az edzésterv, gyakorlati és elméleti felkészítés. És minden hónap végén van egy kérdőív/teszt, amit Messi barátunk saját maga nyálaz át egyesével. Látja hogy nálad valami nem oké mert nem úgy fejlődsz mint a többiek és nem hozod ugyanazokat az eredményeket. Ekkor Messi fogja magát és személyesen segít neked abban hogy jobb és eredményesebb lehess. Mindezt úgy hogy nem kell extra pénzeket fizetned! Kitöltenéd neki minden hónapban a kérdőívet? Költői a kérdés természetesen, és lehet a példa is kicsit erős, mivel Messi manapság nem annyira fut jól a fociban mint én a sportfogadásban, de a lényeg remélem átment! 😀 Mindenki profitált természetesen nem is keveset, de augusztustól itt is ráteszünk még egy lapáttal, mivel az új tippadó már türelmetlenül várja, hogy kezdődjön az augusztus és csatlakozhasson, aki remélhetőleg még több profitot hoz majd számunkra!

Lehet valaki kicsit erősnek érezte a Messis példát, ezért bemásolok néhány visszajelzést ide is: 

 

Zeusz – Összes profit:
732.18

Összegzés:

A hónap utolsó napján 25 tét profit felett járunk… Emlékeztek még? Előző évben még februárban indult a csoport, és ígértem hogy a legeredményesebb tippadók legjobb tippjeit kapjátok ebben a csoportban. Aztán gyorsan csináltunk egy két hetes ingyenes promóciót ahol több min 20 tétes veszteség volt majd a hónap végére 0-ra faragtuk a veszteséget, de addigra a követők többsége már messze járt. Aztán következő hónapban 40 tét profit! Aztán pedig folyamatosan jöttek a jobbnál jobb eredmények! Jónéhány követőnket tette már milliomossá ez a csoport!

Természetesen a jövőben is folyamatosan érkeznek a legjobb tippadók! De beszéljenek helyettem a követők visszajelzései inkább:

Apollón – Összes profit:
531.00

Összegzés:

A hónap utolsó napján 17,9 tét profiton állunk, amire mondhatnánk hogy nem rossz de az Artemisz 40 tétet hozott… Ez igaz, viszont az Apollón egy nagyligás csoport ahol a tippek a nagy piacokra érkeznek, ahol jóval nehezebb profitálni hiszen az irodák sokkal jobban be tudják lőni az esélyeket hiszen rengeteg statisztikai adat áll a rendelkezésükre. Ezeknél a nagyligás tippeknél 5-10 tét profit már kimondottan jónak számít egy hónapban, és itt kicsit több volt! Ráadásul ezeknek a tippeknek külön előnye hogy sokkal jobban követhető hiszen az oddsok/lineok nem változnak olyan gyorsan, illetve idővel még vissza is rendeződnek sok esetben. A tippek ázsiai irodákra jönnek de a legtöbb irodánál elérhetőek természetesen. Persze ott kell fogadni a tippeket ami a csoport leírásában szerepel hiszen úgy lehet elérni a legtöbb profitot a legmagasabb oddsokon fogadva! A követők nagyon elégedettek voltak a csoport teljesítményével illetve a követhetőséggel is. Hogy miért érdemes követni ezt a csoportot a jó profiton kívül? Aki csak kis ligákra fogad europai irodáknál, annak kötelező nagy ligákra is fogadni, annak érdekében hogy minél jobban kitolja a limitálást, azaz hogy tovább tudja fejni az adott irodát, mivel ők nem szeretik ha elkozzuk a pénzt ezért figyelik hogy ki mire fogad. Ezért el kell bújni! Akit pedig már limitáltak a legtöbb ilyen helyen annak tökéletes lehetőség váltani a nagy ligákra és ezekkel a tippekkel profitálni. Aki pedig eddig azért nem követte a többi csoportot mert nagyon hosszú a reagálási ideje, annak most lehetősége van hogy ezt a csoportot megfelelően kövesse!

Néhány visszajelzést itt is érdemes elolvasni:

Héra – Összes profit:
-115.84

Összegzés:

A Héra csoport tippadói leginkább a nagyobb foci ligákra specializálódtak, amelyek májustól leálltak, és így az eredmények is elmaradtak. Bekerült ugyan egy-két új tippadó de mivel ők is a nagy ligákban teljesítenek jól ezért a júliusi hónap sem sikerült túl erősre mivel alig küldtek tippet és 3,8 tét veszteséggel zártunk. Augusztusban viszont már néhány nagyobb liga elkezdődik és fokozatosan indulnak a bajnokságok így mindenképp egy jóval erősebb hónapra számítok, mivel a tippadó gárda valóban jól teljesített az elmúlt években, és várhatóan ez a jövőben is így lesz. Néhányan a tippadók közül még nem aktiválták magukat, de többen jelezték már hogy hamarosan munkába lendülnek. Akik egész hónapban követték a csoportot természetesen jogosultak a profitgarancia igénylésre amivel egy hónappal kibővíthetik a tagságukat!

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...