Így maximalizáld a profitodat!

Public, Stratégia, Fogadási alapismeretek

A mai napon az egyik csoportunkba érkezett két tipp ugyanarra a kínai első ligás focimeccsre. Az egyik előfizetőnk nem találta a mérkőzést, majd kiderült hogy elég tanulságos történetről beszélünk, amelynek kicsit én is a részese vagyok hiszen én is fogadtam a tippet és bizony a reggeli kapkodásban elkövettem pár hibát. Ezután pedig kiderült, hogy néha a tippeket nem megfelelően fogadjátok és egy rövid válasz email-ből, egy hosszabb blogbejegyzés lett. Megkérek mindenki hogy olvassa el nagyon figyelmesen és mindenki vonja le belőle a tanulságot, hiszen ez elég sok plusz pénzt jelenthet a számotokra a jövőben!

Reggel kicsit én is nehezen kerülök képbe, és ilyenkor a legkönnyebb hibázni, ha nem figyelünk 100%-osan! Mivel épp volt egy kis kapkodás, bizony nem a hazai csapatra, hanem a vendégre fogadtam és ezért is volt fura az odds emelkedés, illetve a tipp visszaellenőrzése is elmaradt a fogadás után. Tehát ez most egy olyan történet, amikor vagy más hibájából tanulsz, vagy a sajátodból! Mindig ellenőrizd vissza a tippet miután megfogadtad!

Jött egy visszajelzés emailben, hogy a tippeket 2.5 és 1.83 helyett 1.75 és 1.4 oddson sikerült megfogadni. EZ ÓRIÁSI HIBA! Biztos vagyok benne hogy sokan elkövették már ezt a hibát, ezért ez egy másik olyan pont, amelyre nagyon kell ügyelned! Ekkora változás esetén már nem éri megfogadni a tippeket, hiszen már nincs benne érték és nem hogy profitot nem fog hozni, hanem konkrétan veszteséget fog termelni! Azért van a segédletben leírva az hogy odds csökkenés esetén inkább vállaljunk be minimális, 0,25-ös line eltérést jobb oddsal, vagy kosárlabdánál max 4 pontos eltérést, hogy jobb értéket kapjuk! Mivel ezeknél a kis ligás meccseknél általában nagyobb érték van, ezért minimális line eltérés belefér, ami ugyan valamivel kevesebb értéket jelent számunkra, de még így is lehet vele profitálni. Tehát minél lassabban reagálsz a tippekre annál inkább kell erre figyelned, hiszen a minőségi tippek egyöntetű jellemzője hogy az odds és a line idővel romlik. Mit csinálsz ha jön egy draw no bet azaz nincs fogadás döntetlenre tipp? Először is megnézed az alternatíváját! Ugyanis az 0-ás ázsiai hendikep ugyanarra a kimenetelre fizet, de sokszor jobb oddsot ad! Vagy például a hazai/vendég győzelem esetén, a -0,5 ázsiai hendikep szintén ugyan az, de itt is sokszor jobb oddsokat kapunk! És még van néhány ilyen trükk de gondolom ezt már mindenki tudja hiszen a fogadási útmutatóban a táblázatban ez ugyancsak szerepel. Tudom hogy sokan ezt nem tudjátok és az oka az hogy nem olvastátok el elég alaposan a fogadási útmutatót, illetve a tippek alatti fogadási segédletet! Kapjatok már a fejetekhez!!! Ettől függ hogy mennyit fogsz nyerni a jövőben!!! Több pénzed lesz ha tudod hogy mit csinálsz! Tudod ugye hogy ezt az egészet azért csinálod hogy minél nagyobb bankrollt építhess fel?! Nem baj ha már elolvastad 100x! Tudd fejből, mert ezt a tudást valóban készpénzre tudod váltani! Ha én jobban akarom hogy te nyerj, az azért már elég gáz úgy gondolom… Na ennyit a mai fejmosásról, remélem néhány ember kapcsolt, hogy nem véletlenül készítettem ennyi és ilyen részletes segédletet, hiszen ha úgy akarsz fogadni mint én, akkor ezeket tudnod kell!

Tehát ha ha ellenőriztük az eredeti tippet és az alternatíváját (ha van) és túl nagy változás volt az oddsban akkor megpróbáljuk megfogadni minimális pont/line eltéréssel. Kosárlabdánál ugye max 4 pont lehet az eltérés over/undernél illetve hendikepnél, labdarúgásnál pedig 0,25. azaz jön a tipp -0,75Ah ra és az odds beesett, akkor azt nyugodtan megfogadhatjuk -1Ahval, vagy ha a tipp mondjuk +1Ah akkor fogadhatjuk azt +0,75Ah val. Draw no bet-nél, vagyis 0 Ah-nál -0.25 Ah bevállalható. Nem írom le az összeset de a lényeg hogy 0,25-e lehet rontani a hendikepet, draw no betet, hazai/vendég győzelmet stb.

Gólok alatt/felett-nél ugyanez a helyzet! Jön a tipp pl 2,5 gól felett, ilyenkor az első dolgunk az hogy megnézzük az alternatíváját a Goal line fogadásoknál, ahol ugyancsak azt látjuk, hogy 2,5 gól felett, de eltérő oddson, sok esetben jóval kedvezőbbön! Ez ugyancsak talált pénz annak aki ismeri az alternatívákat! Túl nagy odds változás esetén itt ugyancsak bevállalható a 0,25 ös eltérés. Azaz 2,5 felett helyett 2,75 felett, vagy pl 2,25 gól alatt helyett 2 gól alattot fogadunk. És így tovább..

A lényeg hogy ha túl nagy az odds változás, akkor kis módosítással fogadunk! Minél kisebb az odds annál kisebb odds eltérés vállalható be, de minél nagyobb az odds annál nagyobb odds eltérés is belefér. A tippek többnyire 1.85 körüli oddson érkeznek, de 1.75 alatt ezeket már ne igen fogadjuk meg! azaz 0.1 es eltérés kb ami még belefér. (Pl: 1.7 helyett még jó az 1.6) De pl 5-ös oddsnál még fogadható a tipp akár 4.1-es oddson is. Ha pedig nem tudunk line eltéréssel fogadni, mert nincs olyan opció mondjuk, akkor beállítunk egy értesítőt a meccs kezdésre és megpróbáljuk megfogadni élőben! Ha erre nincs lehetőség akkor KIHAGYJUK A TIPPET és várjuk a következőt!

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ha minden tippet line eltéréssel fogadunk az jó nekünk, hiszen a cél az hogy minél többet profitáljunk, és törekednünk kell arra hogy növeljük a tippekből kinyerhető profitot! Próbáld a tippeket minél előbb megfogadni, hiszen így nagy mértékben tudod növelni, illetve maximalizálni az elérhető profitodat! Ismerd a fogadási alternatívákat, illetve azt hogyan tudsz minél gyorsabban megtalálni egy tippet! Minden benne van a fogadási útmutatóban. a tippek alatti fogadási segédletben és a blogbejegyzésekben!

Érted már hogy miért mondogatom folyton hogy mindent alaposan olvass el és kizárólag az útmutató szerint fogadj? Mert így nyerhetsz a legtöbbet!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...