V.I.P. csoportjaink 2022 májusi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz – Összes profit:
648.09

Összegzés

Májusban az utolsó napon a csoport 19 tét profiton áll. A hónap első 3 hete inkább stagnálásnak tünt és pár tét profitnál nem tudott többet, majd jött egy durva hegymenet, ami szép profitot intézett nekünk erre a hónapra is! Megint…! Az Artemisz csoport mostanra már 5. éve szállítja a jobbnál jobb eredményeket, és ritkaságszámba megy, ha egy hónapot épp veszteséggel kell zárjunk. A havi rendszerességgel kitöltött kérdőív visszajelzései szerint, a követők 80-90%-a minden hónapot profittal zárt ebben a csoportban. Minél pontosabban követi valaki az útmutatásomat és a stratégiámat, annál nagyobb lesz az elért profitja! Aki korábban veszteséges sportfogadó volt, ezzel a csoporttal végre megtudhatja milyen érzés is az, amikor a fogadóirodától kifizetés kérsz egy nagyobb összegre. Itt nem a szerencsétől függ az hogy nyersz e vagy veszítesz, hiszen a legjobb tippeket kapod, és csak annyi a dolgod hogy azt megfelelő minőségben kövesd!

Mi várható az Artemisz csoportban a júniustól?

Többen aggodalmukat fejezték ki afelől, hogy közeledik a nyár, amikor sok bajnokság leáll és hogy emiatt nem lesznek tippek a csoportban. Aggodalomra semmi ok, hiszen ezek a kosár tippek a világ minden tájáról érkeznek és bőven akad kosárlabda bajnokság, amelyekből érkeznek majd tippek. A havi átlag tippszám a nyári időszakban ugyan valamivel kevesebb lesz, nagyjából átlag 100db/hó, de ettől függetlenül hasonló eredményekre számíthatunk mint a korábbi hónapokban vagy években. Tehát a csoportban nem várható különösebb változás hiszen a tippadók nem mennek nyári szabadságra, és a tippmennyiség is csak kis mértékben fog csökkeni. A csoport eredményessége nem változik, hiszen aki már régóta követi az Artemiszt, az pontosan láthatta, hogy tényleg szinte minden hónapot profittal lehet zárni, de akadnak olyan hónapok is, ahol akár a bankrollt is meg lehet duplázni a nagy profit miatt.

Zeusz – Összes profit:
1,404.48

Összegzés:

Az utolsó napon 49 tét profiton a csoport. Ezzel azt hiszem mindent el is mondtam… Aki kimaradt az bánhatja, de nem kell aggódni hiszen lesz még ilyen rekord profit, mivel gondoskodunk róla hogy folyamatosan jobbnál jobb tippeket fogadhassatok! Az előző hónap végén így kezdtem a soraimat a csoport hó végi összegzésében: “A hónap utolsó napján 4,5 tét profiton állunk ami azért kevesebb mint amire számítottunk, hiszen ennél a csoportnál tényleg nagy elvárásaink vannak. Persze aggodalomra semmi ok hiszen nagyon jó tippadók küldik a tippeket és kis szerencsével hamarosan újra jöhet egy brutál profitos hónap.” – És mint láthatjátok nem a levegőbe beszéltem! A Zeusz csoportban a legeredményesebb tippadók, legjobb tippjeit érhetitek el! Az eredmények pedig magukért beszélnek!

Az egyik követőnk véleménye a csoportról: “Örülök, hogy végre sikerült ismét egy ilyen kimagasló profitú hónapot zárni, és természetesen nagyon elégedett vagyok. Ráadásul most a követhetőség is sokkal jobb lett, nekem két tipp maradt ki (egyik éjszakait átaludtam, a másikat a Parimatch irodára küldte a tippadó, és egyik irodámban sem volt), és volt egy line változásos vesztes tippem, ha ezek nincsenek, akkor elég jól megközelítettem volna a tippadót, de így sincs ok természetesen a panaszra. Jól jellemzi az ehavi sikerszériát, hogy mikor a Cockburn Cougars W – Perth Redbacks W eseményre két ellentétes tipp jött (-16,5 és +19,5), még abból is mindkettő bejött, pedig arra azért nem sok esély volt. 🙂 Szóval köszönök mindent, szuper a csoport.”

Mi várható az Zeusz csoportban a júniustól?

Még több profit! Habár egy ilyen brutál profitos hónap után ez nagyképűségnek tűnhet, de mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél jobb eredményeket érhessetek el! Tehát továbbra is hozzuk a legprofibb sportelemzők tippjeit, nektek pedig csak annyi a dolgotok hogy mielőbb megfogadjátok azokat a fogadási útmutató és a tippek alatti fogadási segédlet alapján. Ismét érkezik néhány tippadó specialista, akiknek a tippjeiben óriási érték lesz, de ne feledkezzetek meg arról, hogy ha csak ilyen kis ligás/piacos tippeket fogadsz, akkor korábban limitálja a tétméretedet az iroda, ezért mindenképp érdemes olyan nagy ligás/piacos tippeket is követni mint például a Héra csoportnál.

Apollón – Összes profit:
102.99

Összegzés:

Az utolsó napon 5,4 tét profiton áll a csoport, de ez lehetett volna jóval több is, mivel 1-2 tippadó beállítása csak később fejeződött be és emiatt néhány tét profit nálunk kimaradt, de júniustól már teljes hónapban lesznek így emiatt nem lesz eltérés a későbbiekben. Tehát remélem hogy a teniszes tippadó a következő hónapban is hozza az eddigi eredményeket és nem lesz okunk panaszra. A hónapban bekerült egy tippadó aki durván egy hétig volt csak mivel a tippjei nem voltak megfelelően fogadhatók ezért őt még akkor ki is vettük a csoportból. Sajnos ebben a hónapban a kosárlabda teljesített gyengébben, de természetesen a tippadók sem tudnak mindig ugyanolyan szintű eredményt hozni. A jelenlegi teniszes illetve kosaras tippadók, mindannyian az elitbe tartoznak, de mivel ezek többnyire közepes és nagy piacos tippek ezért valamivel kevesebb profit érhető el mint a kis ligás csoportokban. Cserébe a tippek fogadhatóak ázsiai irodáknál is ahol nem limitálják a nyerő és tudatos sportfogadókat.

Mi várható az Apollon csoportban a júniustól?

A csoportban többségében továbbra is kosárlabda és tenisz tippek fognak érkezni hiszen a jelenlegi tippadók valóban a legeredményesebbnek számítanak a szakmájukban. Ettől függetlenül még érkezik egy két elemző annak érdekében hogy a nyári időszakra meglegyen a megfelelő tippmennyiség, és lehetőleg az átlagprofit is növekedjen. Egyenlőre még folynak a beállítások, de hamarosan bővebb info is kikerül ezzel kapcsolatban! Természetesen ebbe a csoportba is összeválogatjuk számotokra a legjobb tippadókat, akik várhatóan okoznak majd jó pár boldog pillanatot a számunkra!

Poszeidón – Összes profit:
54.48

Összegzés:

A nagyon erős áprilisi hónap után a május valamivel gyengébben sikerült, mivel az utolsó napon csak 1,8 tét profiton állunk. Természetesen ettől még nem dől össze a világ hiszen a profit ingadozása teljesen normális dolog, és bizony előfordulnak gyengébb időszakok is. Ne legyenek irreális elvárásaid mert sohasem leszel elégedett! A sportfogadás csak hosszú távon működik ahol többségében profitos hónapok vannak, de időszakonként jön egy-egy stagnáló vagy épp veszteséges hónap. Kicsit beleszólt a májusi eredménybe az is hogy néhány tippadó nyári szabadságra ment és ez meglátszott a tippmennyiségen illetve az eredményességen is. Az utolsó hétre bekerült néhány új tippadó, de náluk még az iroda szűrő nem volt beállítva ezért kikerült néhány olyan tipp is ami nem Bet365-re érkezett. Pár napon belül érkezik még néhány elemző akiktől bizony komoly profitra számíthatunk a következő hónapokban. Ne feledd a te dolgod csak annyi hogy minél gyorsabban fogadd meg a tippeket, minél közelebb az ajánlott feltételekhez. Ha pedig valamit nem tudsz megfogadni hagyd ki vagy próbáld meg élőben. 

Mi várható az Poszeidon csoportban a júniustól?

Ismét érkezik néhány nagy név, akiktől elég komoly profitot várunk el a következő időszakra. Továbbra is úgy próbálom meg beállítani a tippadó gárdát hogy a havi átlag tippmennyiség ne nagyon változzon a nyári időszakra, de ezt azért nem olyan egyszerű belőni mivel a legtöbb tippadó tippmennyisége hónapról-hónapra ingadozik. A csoport tippjei többségében továbbra is csak Bet365 irodára, illetve kisebb része GGbetre érkeznek. A sportágakról és az új tippadókról azután fogunk kiküldeni pontosabb infót, ha már mindannyian aktívak a csoportban. 

Héra – Összes profit:
-104.84

Összegzés:

A hónap első fele nem alakult túl jól a számunkra, mivel volt egy gyenge széria, amely nagyobb veszteséget hozott, amelyet végül sikerült lefaragni. Tehát a májusi eredményünkbe beleszólt kicsit a variancia, de mivel ez a csoport nagy ligás/piacosnak számít ezért itt gyakrabban fordulnak elő ingadozások a profitban. Kicsit rányomta az eredményre a bélyegét az is hogy a legtöbb bajnokság már a végét járta vagy épp leállt, és emiatt a csapatok sem hozták a korábban megszokott teljesítményt. Persze ez csak időszakos hiszen itt is a legjobb tippadók biztosítják a tippeket, akik ugyan nem tudnak minden hónapban profitálni, de összességében szép eredményt fognak elérni számodra ha hosszabb időn keresztül követed ezt a csoportot!

Mi várható az Héra csoportban a júniustól?

Többen is kérdezték hogy mi várható nyáron a csoportban, most hogy leállnak a nagyobb bajnokságok. Ez természetesen nem lesz gond hiszen rengeteg barátságos mérkőzés veszi kezdetét nem beszélve azokról a bajnokságokról amelyek ilyenkor is futnak. Nyáron többféle kupát is megrendezenek amelyekre ugyancsak fogadhatunk majd, tehát nem szükséges amiatt aggódni hogy nem érkezik majd tipp a csoportba. Ebben a csoportban is befejeződnek az új tippadók beállítása amelyről részletesebb tájékoztatást fogunk kiküldeni hamarosan a csoportba.

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...