V.I.P. csoportjaink 2022 márciusi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz – Összes profit:
1,003.17

Összegzés

A márciusi hónap utolsó napján 34,4 tét profitban van a csoport. Szóval a kosaras tippek bizony kiemelkedően jól teljesítettek ebben a hónapban is. A követők is nagyon szép eredményeket értek el, de sokan még mindig nem értik meg, hogy a nagyobb profitért tenni is kell! Ez a szolgáltatás nem a hobbi fogadóknak van, hanem azoknak akik hajlandóak is tenni azért hogy minél többet profitáljanak! Sokan el sem olvassák a tippek alatti segédleteket, vagy épp a csoport leírását, és úgy várják a csodát! Viszont akik hajlandóak követni az útmutatásomat, azok bizony szinte havi rendszerességgel komoly pénzeket tesznek zsebre! Gondolkodj! Neked csak annyi a dolgod hogy minél pontosabban próbáld meg lemásolni azt amit én csinálok! Erről rengeteget olvashatsz a blogbejegyzésekben vagy a fogadási segédletekben. Ha te valóban a pénzért vagy itt és komolyan gondolod a sportfogadást, akkor minden egyes betűt elolvastál már a weboldalunkon annak érdekében, hogy minden fontos infót tudj, amit aztán fel tudsz használni, hogy minél több pénzt nyerhess. Ha ezt nem tetted meg, akkor te sosem leszel profi sportfogadó, hiszen arra is lusta vagy hogy képezd magad annak érdekében hogy eredményesebb legyél! Tudom az igazság fáj, de senki nem fogja a szemedbe mondani csak én!!! Itt most tartok egy kis szünetet hogy legyen ideje mindenkinek elgondolkodni azon amit írtam! Ezzel a csoporttal, szinte nincs is olyan hónap amikor veszteségben zárnának a követők, és párhavonta sikerül megduplázni a bankrollunkat is!

Az alapismeretekhez szorosan kapcsolódnak a csoportokba kiküldött kérdőívek! Tényleg megengedheted magadnak hogy ne jelezz vissza, és ne segíthessünk a hibáid elekerülésében, illetve nem szeretnéd hogy tovább javíthassuk a csoportok eredményességét számodra? Aki nem tölti ki rendszeresen minden követett csoportra külön a kérdőívet, ami kb 1 percig tart, az nem veszi komolyan a sportfogadást! Próbálok óvatosan fogalmazni mert nem akarok megbántani senkit, de ez nem az Óvoda! A havi kérdőívek kitöltése mindenkinek a saját érdeke!

Most azokhoz szólnék akik 5-10%os tétméretet használnak: A profit ingadozik és gyenge időszakban el fogod bunki a teljes bankrollodat! Tartsd be a fogadási segédletben található bankrollmenedzsementet és hosszútávon is eredményes leszel!

Mivel az elért profitot befolyásolja az is hogy ki milyen fogadási feltételekkel rendelkezik (azaz, Ki mennyi tippet tud megtenni a lehetőségei/munkája/tanulmányai miatt, milyen gyorsan reagál, melyik irodát használja, illetve hogy mennyire követi a szabályainkat), ezért célszerű a lehetőségeink szerint mindent megtenni annak érdekében hogy maximalizáljuk az elérhető profitot! A kérdőív visszajelzései szerint 80% nagyon elégedett volt a csoporttal, egy pár kivételt eltekintve. De valljuk be ha a többségnek megfelel a csoport akkor azoknak érdemes elgondolkodni akinek nem annyira, hiszen ez azért fordulhat elő mert nem megfelelő minőségben követte a tippeket, ami mindenkinek a saját felelőssége! Aki esetleg csak bet365 irodával követte a tippeket annak mindenképpen javaslom hogy regisztráljon egy kiegészítő irodát, mert láthatod hogy ezeket a tippeket mind érdemes megfogadni!

Maximalizáld a profitodat! Három lehetőség van azok számára akik lassabban reagálnak a tippekre:

1. A munka, az iskola, a sport vagy bármi megnehezítheti a reagálás gyorsaságát számodra. Tehát nem mindig optimálisak a fogadási feltételek. Ezt megértem és el is fogadom. De gondolom nem mindig dolgozol vagy nem 0-24 az iskola?! Azaz állítsd be a telefonodat hogy megfelelően jelezzen, és vedd is észre, ha ez lehetséges. Ha van okosórád akkor használd! Rezeg a csuklódon és így egy tippről sem fogsz lemaradni! Amikor pedig nem dolgozol, tanulsz sportolsz stb. akkor főállású sportfogadó vagy, azaz nincs kifogás arra hogy miért ne reagálj azonnal a tippekre!

2. Használj több fogadóirodát hogy azzal is javítsd az oddsaidat és az elért eredményedet! Nem kell 6 irodába regisztrálni félreértés ne essék! 2-3 iroda bőven elég! Ezeket sem kell mindet mindig használni hiszen van egy fő irodánk, meg a többi kiegészítő iroda, ahol csak akkor fogadunk, ha jobb odds van, vagy esetleg a tipp a másik irodánál nincs a kínálatban stb.

3. Nagyon sok tippet meg lehet fogadni élőben is! Tehát ha egy tippről lemaradsz, nem elérhető az irodádnál, vagy nem kapsz megfelelő feltételeket, akkor a telefonodon állítsd be a meccs kezdési időpontot és fogadd meg a tippet amikor úgy alakul az eredmény! Pluszmunka? Igen! Plusz pénz? Igen!!!

Gyors reagálással a tippek 90-95%-a megfogadható függetlenül attól hogy azok több irodára érkeznek. De ez a szám csökken, ha lassabb a reagálási időnk, vagy épp egy kevésbé ajánlott irodát használunk. Te döntesz, hogy mennyire fontos neked az, hogy több profitot érj el, de ha a fenti dolgoknak kevésbé felelsz meg akkor fogadd el hogy az általad elért profit kevesebb lesz mint azé, aki hajlandó két percet rászánni hogy regisztráljon még egy irodát, vagy hogy törekedjen arra hogy gyorsabban reagáljon.

Zeusz – Összes profit:
619.20

Összegzés:

A márciusi hónapot 20,6 tét profittal zárta a csoport. Úgy gondolom az új tippadók szépen bemutatták hogy mit tudnak még akkor is ha többségük csak valamivel később csatlakozott a csoporthoz. Ráadásul már bejelentkezett még néhány új tippadó is akik jönnének a csoportba, de egyenlőre megfelelő a tippszám így ezt tovább növelni nem akarjuk. Lehetséges hogy egy két új bekerül vagy a követhetőség javítása végett vagy csak azért mert annyira jó a tippadó hogy vétek lenne kihagyni. Örülünk a 20 tét profitnak, de jobban fogunk örülni 40 tétnek, ezért mindenképpen a célom az hogy tovább növeljük az eredményességet de lehetőleg úgy hogy a tippszám ne növekedjen. Ne feledjétek ebben a csoportban azoknál a tippeknél ahol gyorsabban változik az odds, nyugodtan fogadhattok 0,25 ös line eltéréssel is! Pl -0,25Ah helyett -0,5, vagy Over 4 helyett over 4,25! Ezekben a tippekben mind nagyon nagy érték van és még kis eltéréssel is jó kis profitot hoz a számunkra. Nagyon jó kis tippadók vannak a csoportban és a cserepadon is világsztárok ülnek! Igaz az oddsok gyorsabban változnak de ha olyan tippet szeretnél fogadni ahol ez nem történik meg akkor, azokkal a tippekkel esélyed sem lesz nyerni! Minél gyorsabban reagálsz annál több lesz a profitod, de ha ez nem megoldható akkor kevesebb profittal kell beérned. A Zeusz csoportba továbbra is a legjobb tippadók válogatott tippjei kerülnek ki, amelyek mind komoly minőséget képviselnek.

Poszeidón – Összes profit:
815.37

Összegzés:

A csoport márciusban 27 tét profitot hozott! Mint ahogy bejelentettem bekerült pár új tippadó amivel ez a csoport lett a legértékesebb a VIP-ek közül! Úgy gondolom ennek az eredménye elég szembetűnő lett, hiszen javult a profitabilitás, a követhetőség is! A követők is nagyon elégedettek, de nem is csoda hiszen sokan végeztek a csoport profitjához közel, ami azt jelenti hogy a csoport nagyon jó követhetőséggel rendelkezik. Ha csak Bet365 irodával rendelkezel akkor válaszd a ezt a csoportot vagy a Zeuszt! De ezek a csoportok természetesen követhetőek más irodákkal is amelyek fel vannak sorolva a csoport leírásában! Itt többet nem is írnék mert a csoport teljesítménye 10/10 volt ebben a hónapban!

Héra – Összes profit:
292.91

Összegzés:

A márciusi hónapot 9,76 tét nyereséggel zártuk. Igaz valamivel kisebb a profit mint a többi csoportnál, de ne felejtsük el hogy itt a tippek nagyobb piacokra érkeznek amelyeket lehet fogadni ázsiai irodáknál is, ráadásul valamivel kevesebb tipp érkezett ide mint a többi csoportba tehát az elért eredménnyel mindenképpen elégedettek lehetünk. Májustól várhatóan átkerülnek id az Apollónból a nagyligás tippadók, így még nagyobb profitra számíthatunk ennél a csoportnál, aminek köszönhetően a csoport követhetősége is javul természetesen, így a lassú reakcióval rendelkezők is bátran választhatják ezt a csoportot. Apollónba pedig majd bekerül két régi nagyágyú, akiket nagyon fogtok szeretni de erről egyenlőre csak ennyit!

Apollón – Összes profit:
439.54

Összegzés:

A csoport 14,6 tét profittal zárta a márciust. Ami egy teljesen jó eredmény, de kicsit mégsem teljes a boldogságunk mivel az első 2 hétben elért óriási profitot az utolsó két hét kissé lefaragta, és jó lett volna legalább 20 tét felett zárni. De ne legyünk telhetetlenek hiszen szép eredményről beszélhetünk! Fontos infó a csoporttal kapcsolatban hogy várhatóan májustól a nagy ligás tippadók átkerülnek a Héra csoportba, ide pedig bekerül két régi tippadónk akik évek óta varázsolnak, és várhatóan ismét elérhetitek őket ebben a csoportban. Többet erről nem is mondanék amíg nem lesz 100%, de biztos vagyok benne hogy sokatok szeme felcsillan majd a bejelentéskor!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...