V.I.P. csoportjaink 2022 februári eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében!

Ártemisz – Összes profit:
689.31

Összegzés

A februári hónapot 23,98 tét profittal zárta a csoport, és a pár napja kiküldött kérdőívből látom hogy jópáran nagyon megközelítették ezt az eredményt. Mivel az elért profitot befolyásolja az is hogy ki milyen fogadási feltételekkel rendelkezik (Ki mennyi tippet tud megtenni a lehetőségei/munkája/tanulmányai miatt, milyen gyorsan reagál, melyik irodát használja, illetve hogy mennyire követi a szabályainkat), ezért célszerű a lehetőségeink szerint mindent megtenni annak érdekében hogy maximalizáljuk az elérhető profitot! Na de mi történt februárban? Az elért eredménnyel mindenképpen elégedettek lehetünk, de ez azért még messze nem a jéghegy csúcsa, hiszen a 3 tippadó közül csak egy hozott profitot a többi pedig 0 körül teljesített. Remélhetőleg hamarosan megláthatjátok azt is, hogy milyen az, amikor két vagy 3 tippadónak egyszerre indul meg a hasa! Aki a tippekre 5 percen belül reagált többnyire azt jelölte meg hogy azok 95%-át meg tudta tenni, akik pedig 15 percen belül reagáltak ez az arány 90%. Aki esetleg csak bet365 irodával követte a tippeket annak mindenképpen javaslom hogy regisztráljon egy kiegészítő irodát, mert láthatod hogy ezeket a tippeket mind érdemes megfogadni!

 

Maximalizáld a profitodat! Három lehetőség van azok számára akik lassabban reagálnak a tippekre:

1. A munka, az iskola, a sport vagy bármi megnehezítheti a reagálás gyorsaságát számodra. Tehát nem mindig optimálisak a fogadási feltételek. Ezt megértem és el is fogadom. De gondolom nem mindig dolgozol vagy nem 0-24 az iskola?! Azaz állítsd be a telefonodat hogy megfelelően jelezzen, és vedd is észre, ha ez lehetséges. Ha van okosórád akkor használd! Rezeg a csuklódon és így egy tippről sem fogsz lemaradni! Amikor pedig nem dolgozol, tanulsz sportolsz stb. akkor főállású sportfogadó vagy, azaz nincs kifogás arra hogy miért ne reagálj azonnal a tippekre!

2. Használj több fogadóirodát hogy azzal is javítsd az oddsaidat és az elért eredményedet! Nem kell 6 irodába regisztrálni félreértés ne essék! 2-3 iroda bőven elég! Ezeket sem kell mindet mindig használni hiszen van egy fő irodánk, meg a többi kiegészítő iroda, ahol csak akkor fogadunk, ha jobb odds van, vagy esetleg a tipp a másik irodánál nincs a kínálatban stb.

3. Nagyon sok tippet meg lehet fogadni élőben is! Tehát ha egy tippről lemaradsz, nem elérhető az irodádnál, vagy nem kapsz megfelelő feltételeket, akkor a telefonodon állítsd be a meccs kezdési időpontot és fogadd meg a tippet amikor úgy alakul az eredmény! Pluszmunka? Igen! Plusz pénz? Igen!!!

Gyors reagálással a tippek 90-95%-a megfogadható függetlenül attól hogy azok több irodára érkeznek. De ez a szám csökken, ha lassabb a reagálási időnk, vagy épp egy kevésbé ajánlott irodát használunk. Te döntesz, hogy mennyire fontos neked az, hogy több profitot érj el, de ha a fenti dolgoknak kevésbé felelsz meg akkor fogadd el hogy az általad elért profit kevesebb lesz mint azé, aki hajlandó két percet rászánni hogy regisztráljon még egy irodát, vagy hogy törekedjen arra hogy gyorsabban reagáljon.

Zeusz – Összes profit:
597.87

Összegzés:

A februári hónapot 19,9 tét profittal zárta a csoport. Ebben a hónapban sajnos a büntetőlapos tippadó inkább stagnált és nem hozott kiemelkedő profitot, de szerencsére a többi tippadó szépen teljesített. Márciusban első hetében, azok a tippadók akiknek valamivel nehezebben lehetett követni a tippjeit cserélődni fognak, mivel van néhány új tehetséges sportelemző akikkel még jobb eredményt érhetünk el.

Poszeidón – Összes profit:
17.94

Összegzés:

A csoport februárban 0.6 tét profitot hozott, amivel nem vagyok elégedett. A gyengébb szereplés oka az volt hogy időközben 2 fontos elemző is kidőlt a gárdából illetve az egyikük gyengébb eredményt hozott a hónapban. Márciusra természetesen már ismét egy optimális tippadó gárda küldi a tippeket, amelyektől hasonlóan magas profitot várhatunk mint a korábbi években. Mivel a csoport nem hozott különösebb profitot a hónapban ezért azok akik végig követték a teljes februári hónapot, emailben igényelhetnek egy 20%-os előfizetési kedvezményre jogosító kupont. Márciusban mindenképp szeretnénk ha a csoport nagyobb profitot hozna ezért várható plusz 1-2 tippadó csatlakozása!

Héra – Összes profit:
-124.32

Összegzés:

A februári hónapot 4 tét veszteséggel zártuk. Sajnos az új tippadónak pont elcsítpük a gyenge szériáját, ami azért is bosszantó mivel az elmúlt 16 hónapban kb nem is volt gyenge hónapja. Mivel nagy ligás tippekról van szó ezért ezt a fajta ingadozást el kell viseljük hiszen a nagyobb ligáknál ez valamivel gyakoribb. A következő pár napban azért újra felülvizsgálom a tippadó gárdát annak érdekében hogy a lehető legjobb eredményeket érhessük el. Akik egész februárban követték a csoportot jogosultak a profitgaranciára illetve az ingyenes hónapra amit emailben lehet igényelni.

Profitgarancia: Aki végig előfizető volt a januári hónapban, ezen a linken tudja igényelni az ingyenes hónapot! 

Apollón – Összes profit:
-280.05

Összegzés:

A hónap elején egy gyenge szériával indítottunk majd a továbbiakban kis stagnálás következett illetve a veszteséget sikerült valamennyire lefaragni. Habár az utolsó pár nap már szép eredményeket hozott, de a hónap 9,3 tét veszteséggel zárult. Aki végig követte a csoportot az emailben igényelheti a profitgaranciát azaz ingyenes hónapra jogosító kuponkódot. A csoportban lévő összes tippadó szinte kivétel nélkül 0 körüli profitban zárt vagy kis veszteségben, amire azért nem sűrűn szokott előfordulni. Mint minden tippadónál itt is ingadozik a profit, ami miatt egyes hónapok gyengébbre sikerülhetnek, de természetesen jóval több olyan hónap van ahol a tippadók többsége profitot hoz, és így a hónapok nagy részét profittal zárjuk. Mivel az egyik technikai partnernél volt egy napos leállás ezért ott kimaradt pár tipp amelyek 3-4 tét profitot hoztak volna, de sajnos erre nincs ráhatásunk. Tehát a csoport tippadóinak eredményével nincs különösebb probléma még akkor sem ha éppen többségük ezt a hónapot nem zárta megfelelő profittal.

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...