V.I.P. csoportjaink 2022 januári eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében!

Változások az új évben

2022-es évben néhány kisebb változtatást tervezünk a csoportokkal kapcsolatban, amelynek a célja az hogy a csoportok havi átlagos tippmennyisége nagyjából 150 db körül legyen, illetve hogy még azok is jó profitot érhessenek el, akik esetleg nem tudják megfelelő minőségben követni a csoportokat. Néhány csoportnál voltak átfedések a tippekben, amelyek megszűntek, illetve emiatt néhány csoportot összevonunk, hogy a fenti célokat megfelelően teljesíteni tudjuk. Erről bővebben itt olvashatsz

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 25%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: Welcome2022

Ártemisz – Összes profit:
393.99

 

Összegzés

A januári hónapot 13,15 tét profittal zárta a csoport, amely ugyan jónak számít, de követőként ebből valamivel kevesebbet tudtunk realizálni. Ennek a fő oka az volt, hogy az egyik tippadó, több irodára küldi a tippeket és emiatt, ezekkel a tippekkel valamivel kevesebb profitot érünk el, mint maga a tippadó, hiszen ő mindig a legjobb opcióra fogad! Érdemes így követni ezeket a tippeket? Természetesen igen, hiszen annak ellenére, hogy nem pontosan ugyanazt a profitot tudjuk elérni, attól még szinte havi rendszerességgel kisebb vagy nagyobb profitot érünk el és egy év alatt többszörözzük a bankrollunkat. Érdemes azért itt megemlíteni egy fontos tényt, hogy a sportfogadók 95%-a rendszeresen veszít a sportfogadással, mi pedig arról beszélünk, hogy nem tudtuk ugyanazt a profitot elérni mint a tippadó! Mint láthatjátok nagyon jó minőségű tippekről beszélünk, amelyek mindegyike komoly értéket hordoz. Az, hogy ebből az értékből te mennyit realizálsz, leginkább rajtad múlik! Azaz a te feladatod hogy minél inkább megfelelj azoknak a követelményeknek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy maximalizálhasd a profitodat! Tudom sokan “kényelmes” fogadók, azaz kb várják a sült galambot! Pedig nincs olyan hogy könnyű pénz! A kérdőívekben látom, hogy sokan 30-60 perc reagálási idővel rendelkeznek. Az idő pénz! És ez a sportfogadásban határozottan igaz.

Három lehetőség van azok számára akik lassabban reagálnak a tippekre: 

1. A munka, az iskola, a sport vagy bármi megnehezítheti a reagálás gyorsaságát számodra. Tehát nem mindig optimálisak a fogadási feltételek. Ezt megértem és el is fogadom. De gondolom nem mindig dolgozol vagy nem 0-24 az iskola?! Azaz állítsd be a telefonodat hogy megfelelően jelezzen, és vedd is észre, ha ez lehetséges. Ha van okosórád akkor használd! Rezeg a csuklódon és így egy tippről sem fogsz lemaradni! Amikor pedig nem dolgozol, tanulsz sportolsz stb. akkor főállású sportfogadó vagy, azaz nincs kifogás arra hogy miért ne reagálj azonnal a tippekre!

2. Használj több fogadóirodát hogy azzal is javítsd az oddsaidat és az elért eredményedet! Nem kell 6 irodába regisztrálni félreértés ne essék! 2-3 iroda bőven elég! Ezeket sem kell mindet mindig használni hiszen van egy fő irodánk, meg a többi kiegészítő iroda, ahol csak akkor fogadunk, ha jobb odds van, vagy esetleg a tipp a másik irodánál nincs a kínálatban stb.

3. Nagyon sok tippet meg lehet fogadni élőben is! Tehát ha egy tippről lemaradsz, nem elérhető az irodádnál, vagy nem kapsz megfelelő feltételeket, akkor a telefonodon állítsd be a meccs kezdési időpontot és fogadd meg a tippet amikor úgy alakul az eredmény! Pluszmunka? Igen! Plusz pénz? Igen!!!

Gyors reagálással a tippek 90-95%-a megfogadható függetlenül attól hogy azok több irodára érkeznek. De ez a szám csökken, ha lassabb a reagálási időnk, vagy épp egy kevésbé ajánlott irodát használunk. Te döntesz, hogy mennyire fontos neked az, hogy több profitot érj el, de ha a fenti dolgoknak kevésbé felelsz meg akkor fogadd el hogy az általad elért profit kevesebb lesz mint azé, aki hajlandó két percet rászánni hogy regisztráljon még egy irodát, vagy hogy törekedjen arra hogy gyorsabban reagáljon.

Mire eredményekre lehet számítani a jövőben?

Az elmúlt években ez a csoport szinte minden hónapban profitot hozott. Általában évente van 1-2 hónap amelynél előfordulhat kisebb veszteség, viszont van 4-5 nagyon erős hónap amelyekkel 20-30 tét profitokat tudunk reálisan elérni. A többi hónap, pedig kis vagy közepes profittal zárul. Ez összességében számunkra egy olyan évet jelent ahol szépen megtöbbszörözzük a bankrollunkat! Tehát itt is egyértelműen látszik hogy a profit ingadozik, emiatt kiemelten fontos hogy betartsd a bankrollmenedzsementet és ne növeld ész nélkül a tétméretedet! Mivel a csoportban 3 nagyon erős tippadótól érkeznek a tippek ezért mindenképp nagyobb profitokat várunk el, mint a korábbi években!

Poszeidón – Összes profit:
370.47

Összegzés:

A csoport 12,35 tét profiton zárt annak ellenére, hogy néhány tippadó még téli álmot alszik, azaz még nem tért vissza, vagy csak a hónap utolsó napjaiban jelent meg. Viszont már látni a mozgolódást és térnek vissza a téli szünetről a ligák is, így várhatóan a tippmennyiség mellett a profit is növekedni fog! A visszajelzések alapján a tippek jól követhetőek gyors reagálással, de azoknak is szép profitot hozott akik valamivel később reagálnak a tippekre. Kis csoki is csoki tartja a mondás, de azért a jövőben mindenképp nagyobb profitot várunk, hiszen minőségi és komoly értékkel rendelkező tippekről beszélünk!

Korábban már többször volt róla szó, de az újak miatt ismét megemlítem, mivel a kérdőívben is felmerült ez a kérdés. A litván kosárlabda tippek egy része nem elérhető a bet365 fogadóirodánál annak ellenére hogy a tippadó erre az irodára küldi. A Bet365 bizonyos régióknál, egyes piacokat korlátoz vagy nem tesz elérhetővé. Ez történik ebben az esetben is, azaz míg a másodligás litván kosár tippek a magyar bet számlával nem elérhetőek, addig pl angol bet számlával elérhető. Ezeket a tippeket vagy egy alternatív irodában érdemes megfogadni, vagy ha adja élőben az iroda akkor érdemes figyelni és ha van lehetőség megfogadni!

Apollón – Összes profit:
62.90

Összegzés:

A januárt 2,1 tét profittal zárta a csoport, ami azért volt jóval több is a hónapban, így emiatt kevésbé tudunk örülni az elért profitnak. A csoport erősen kezdte a hónapot majd egy kis stagnálás és visszaesés következett, igaz ez természetes folyamat hiszen ezeknél a nagyobb ligás tippeknél a profit jobban ingadozik mint a kis ligás tippeknél. Kicsit befolyásolta a profitunkat az utolsó héten bekerült néhány tippadó, hiszen pont erre a rövidebb időszakra gyengébb eredményt hoztak így ez is faragta az elért eredményt. Persze kétségbe esnünk nem szükséges hiszen ez a pár tippadó nemrég került be a csoportba de ettől függetlenül mindegyikük szép profitban zárta összességében a januárt, és remélhetőleg februárban ismét bizonyítják az eredményességüket.

Héra – Összes profit:
-106.69

Összegzés:

Januárban a csoport 3,56 tét veszteségben végzett, mivel az utolsó napokban volt egy gyengébb sorozat amely minimális veszteségbe sodort minket. A csoport és a tippek jól követhetőek voltak még azok számára is akik lassan reagálnak a tippekre, illetve aki az ajánlott irodát használja és gyorsan reagál az szinte mindig az ajánlott oddson tudott fogadni. Az új tippadó az első hét után került be a csoportba így sajnos az ott elért 8 tét profit hiányzik számunkra, de mostantól megszakítás nélkül érkeznek tőle a tippek. A másik tippadónál pedig aki portugál ligákra küldi a tippeket, kicsit szorítottunk a követelményeken így csak a legerősebb tippek érkeznek. A csoportban február 1-től elindul egy spanyol ligás tippadó is, aki ugyancsak az ázsiai irodákra küldi a tippeket így a csoport követhetősége továbbra is megfelelő bárki számára, akár a reagálási időről akár a használt fogadóirodáról legyen szó. A csoport eredményessége ugyan ebben a hónapban valamivel gyengébbre sikeredett de nem szabad elfelejteni hogy ez egy színtiszta nagyligás csoport ahol ugyan a profit ingadozása nagyobb mint a kisligás csoportoknál, de sokkal jobban követhető a fogadók számára. Tehát mint mindenhol itt is kizárólag hosszú távban szabad csak gondolkodni, mivel csak így biztosítható, hogy reális profitot érjünk el, mindezt úgy hogy nem kell tartanunk a fogadóirodák korlátozásaitól!

Profitgarancia: Aki végig előfizető volt a januári hónapban, ezen a linken tudja igényelni az ingyenes hónapot! 

Zeusz – Összes profit:
-228.54

Összegzés:

A hónapban 7,6 tét veszteséggel zárt a csoport ami sajnos messze van az elvárt eredménytől, de mint a korábbi év februárjában is megtapasztalhattuk, akár egy hónapon belül is nagy profit ingadozás lehet egy egy csoportban. Update: febr. 2-án már 6 tét profit felett jár a csoport) Pontosan emiatt mondom el újra és újra, hogy emiatt nagyon fontos a bankorllmenedzsment illetve a megfelelő tétméretválasztás, hiszen hosszabb rövidebb nyerő és vesztő sorozatok is váltakozhatnak, amely csak akkor okoz gondot ha erre nem vagyunk felkészülve és nem figyelünk oda a profi sportfogadás alapkövére a bankrollmenedzsmentre! Természetesen kétségbe esni nem kell hiszen a csoporttól nem egy hónap alatt várjuk a profitot, de ilyen ingadozásokat az előző évben is megtapasztaltunk, és láthattátok hogy ettől függetlenül mekkora profitot hoztunk össze 2021-ben. Ez a hónap gyengébben sikerül mivel a büntetőlapos tippadó veszteségben zárt, amit kevésbé tudott kompenzálni a többi tipster, mivel a többségük januárban már szüneten van. Az utolsó napokban már a tippadók többsége is éledezett és munkába lendült, ezért bízom benne hogy februárban megújult erővel ismét hozzák a korábbi hónapokban megszokott eredményeket!

Profitgarancia: Aki végig előfizető volt a januári hónapban, ezen a linken tudja igényelni az ingyenes hónapot!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...