V.I.P. csoportjaink 2021 decemberi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében!

Változások az új évben

2022-es évben néhány kisebb változtatást tervezünk a csoportokkal kapcsolatban, amelynek a célja az hogy a csoportok havi átlagos tippmennyisége nagyjából 150 db körül legyen, illetve hogy még azok is jó profitot érhessenek el, akik esetleg nem tudják megfelelő minőségben követni a csoportokat. Néhány csoportnál voltak átfedések a tippekben, amelyek hamarosan megszűnnek, illetve emiatt néhány csoportot összevonunk, hogy a fenti célokat teljesíteni tudjuk. Erről bővebben itt olvashatsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 25%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: Welcome2022

Poszeidón – Összes profit:
790.77

 

Bevezető: A Poszeidón csoport októbertől vált elérhetővé az előfizetőink számára, kosárlabda tippekkel, amelyek októberben 7,1 profitot, majd novemberben 5,4 veszteséget értek el. Majd jött a december illetve néhány plusz tippadó és a csoport durván belehúzott, így végül 26,3  tét profittal zárta az év utolsó hónapját! Arányaiban viszonylag kisebb mennyiségű tippel sikerült elérni ezt a magas profitot, és bizony jó volt látni, hogy ebben a hónapban, 4 alkalommal is volt 8-10 tippes nyerési sorozat, amely bizony az Artemisz csoport tavasz-nyári menetelésére emlékeztetett.

Változások: Mivel az első két hónapban a tippmennyiség kevesebb volt az elvártnál ezért néhány csoportot összevontunk a SportingGods szolgáltatásánál, így a Démétér csoport fő tippadói, átkerültek a Poszeidón csoporthoz. Igaz így nem tisztán kosárlabda csoportról beszélünk, de mivel mindkét csoport tökéletesen követhető Bet365 irodával is, ezért decembertől a kosárlabda tippek mellett, Spanyol, Orosz, Brazil, alacsonyabb foci ligákra, illetve Női focira is fogadhattunk. Így két nagyon erős tippadó gárda lett egybe gyúrva, aminek aztán meg is lett az eredménye már az első hónapban! Az összevonásnak köszönhetően a csoport követhetősége is javult, és várhatóan ez a csoport a Zeusz nagy ellenfele lesz, mivel a több tippnek köszönhetően, itt is jóval magasabb havi átlagprofitra lehet majd számítani!

Vélemény: A csoport tippadó gárdája mostanra teljesen összeállít, olyan tippadókból és sportelemzőkből, akik a legjobbak a saját területükön! Mindegyikük külön-külön is magas profitot elérésére képesek és ezek hosszútávú követése, biztos és magas profitot jelent a fogadók számára.

 

Ártemisz – Összes profit:
499.50

 

Bevezető: A december első két hete gyengén indult, és veszteségbe vitte a csoportot, majd a következő két hét 16,6 tét profitba fordította azt. A csoportba jelenleg két tippadótól érkezik tippek. Egyikük, akit már 4 éve követünk, bizony ebben a hónapban nem hozott profitot. (Viszont ha az egész éves teljesítményét nézzük, akkor brutális eredményt ért el, mint a korábbi években minden alkalommal) A másik tippadó viszont hozta a kötelezőt, és szép profitba húzta a csoportot. Bele se merek gondolni milyen eredmény születik majd akkor ha mindketten egyszerre hoznak jó teljesítményt..!

Változások: Habár az Artemisz csoport szinte már tökéletesnek mondható, januártól bekerül még egy hasonló kvalitású tippadó, aki havonta átlag 25 tippel fogja kiegészíteni a csoportot. Ez a döntés nem azért született hogy az Artemisz még több profitot produkáljon a jövőben, hiszen biztos vagyok benne hogy a jelenlegi két tippadó, jó néhány alkalommal meg fog örvendeztetni minket 30-40 tét profitos hónapokkal! Szeretnénk a csoport követhetőségét még tovább növelni a csak Bet365 irodát használók számára is, ezért még tovább optimalizáljuk azt! Persze így a csoport havi átlagprofitja és átlag tippmennyisége is növekedni fog, cserébe viszont az előfizetési díj változatlan marad!

Vélemény: Szolgáltatásunk zászlóshajója mindig is az Artemisz csoport volt, hiszen a tippeket könnyű értelmezni illetve megfogadni, és a szinte rendszeres havi profitot is nagyon kedvelik a követőink. Most már sokadik éve rendszeresen és megbízhatóan szállítja a jobbnál jobb eredményeket, és a legjobb tippeket. Habár pontosan ugyanazt a profitot nem tudjuk elérni mint a tippadók, de amikor azt látjuk, hogy 1-2 hónap alatt megduplázzuk vele a bankrollunkat, akkor talán ez nem is annyira fájó számunkra.

Zeusz – Összes profit:
1,125.42

 

Bevezető: Még december végén készítettem egy blogbejegyzést a Zeusz csoport idei szárnyalásáról, ezért ha még ezt nem olvastad akkor kattints ide! A decembert 37,5 tét profittal zárta a csoport, amely ismét kiemelkedő teljesítményt jelent!

Változások: Ebbe a csoportba kizárólag a legjobb tippadók legerősebb tippjei kerülnek be, amelyeket folyamatosan ellenőrzünk és frissítünk. Tehát ebben a csoportban folyamatos a változás, annak érdekében hogy a legjobb eredményeket kapjuk, ezért ha a látókörünkbe kerül egy tehetséges tippadó akkor biztos lehetsz abban, hogy a tippjeit hamarosan te is fogadhatod majd!

Vélemény: Úgy gondolom hogy a 2021-es év megmutatta azt hogy mire is képes a csoport, de arra is rávilágított, hogy mennyire fontos az, hogy ne 1-2 hónapban gondolkodjunk, hiszen a profit ingadozik! Tehát az elért eredmény tőled is függ nagyban, hiszen ahhoz hogy megfelelő profitot hozz a csoporttal, az kell, hogy legyen egy profi hozzáállásod, és hogy megfelelően alkalmazd a stratégiai útmutatónkat. Aki hosszabb távon követte ezt a csoportot, mostanra már egy komoly bankrollt épített fel!

Héra – Összes profit:
446.04

 

Bevezető: A decembert 14,87 tét profittal zárta a csoport, amely valóban szép eredmény a 2021-es év lezárásához. Sajnos a nyári időszak kicsit belerondított a csoport eredményeibe, hiszen akkor leálltak a nagyobb ligák és a tippadók nem tudtak megfelelő eredményeket hozni a kevésbé ismert bajnokságokban, de úgy gondolom, hogy ennek ellenére szépen teljesített és magas profitot hozott! Ne feledjük, hogy ebben a csoportban a nagyobb ligákra fogadunk, ahol nehezebb kiemelkedő profitot elérni mint például a Zeusz csoportban.

Változások: A decemberi hónap végén bekerült egy portugál ligákra specializálódott tippadó, aki nagyon szép eredményeket ért el az elmúlt években, és várhatóan ugyanezt a teljesítményt fogja tudni tartani a jövőben is. A következő pár napban még előfordulhat néhány kisebb változtatás, annak érdekében hogy még jobb eredményeket lehessen elérni a csoporttal, de erről a későbbiekben bővebb tájékoztatást fogunk adni.

Vélemény: A Héra csoport szép eredménnyel zárta az utolsó negyedévet, de sajnos ebből sokan kimaradtak, mivel nem folytatták a csoport követését a gyengébb nyári eredmények után. Egyértelműen látható mindenki számára hogy a profit ingadozik és ha te mindegy egyes gyenge időszak után abbahagyod a követést akkor bizony mindig le fogsz maradni azokról az időszakokról amelyek kompenzálják a korábbi időszak gyengébb eredményét!

Apollón – Összes profit:
-129.66

 

Bevezető: Az Apollón csoport októbertől volt elérhető az előfizetőink számára, és már az első hónapban egy nagyon magas 26,5 tét profitot ért el! Ezután következett egy szerényebb hónap 5,8 tét profittal, majd a decembert 4,3 tét veszteséggel zárta. Persze ebből semmiképp sem szabad hosszabb távú következtetéseket levonni, hiszen mint látható a profit minden tippadónál ingadozik! Természetesen minden évben jóval több profitos hónapra lehet számítani ennél a csoportnál is, így mindenképpen megéri hosszabb távon követni azokat!

Változások: Akárcsak a Poszeidon csoportnál, itt is szükség volt arra hogy valamelyest növeljük a havi átlag tippmennyiséget, illetve hogy emeljük a havi átlagprofitot és ennek érdekében a Gaia csoport fő tippadói mostantól kiegészítik a tippadó gárdát. A Gaia csoport annyiban eltér, hogy nem csak kosárlabda tipp érkezik de az elmúlt évben szinte minden hónapot szép profittal zárt, és sokszor nem is akármilyennel! Tehát a két csoport eredményei tulajdonképpen összeadódnak és így még több tippet és még több profitot eredményez a követők számára!

Vélemény: A csoport már októberben is megmutatta, hogy milyen eredményes is tud lenni, de mostantól ezt az eredményességet tovább növeltük! Ennek köszönhetően egy olyan csoportot sikerült létrehozni, amelyet mindenképp érdemes követni, hiszen a leghatékonyabb tippadóktól érkeznek a tippek, amelyek a legmagasabb értéket képviselik!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...