V.I.P. csoportjaink 2021 novemberi eredményei

Hírlevél

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! Fogadj úgy, mint a Profik!

Ártemisz – Összes profit:
434.70

A novemberi hónapot 14,5 tét profittal zárta a csoport, amelyre ugyan nem lehet panaszunk, de mint tapasztalhattátok a korábbi hónapokban, ennél jóval több profitot is el lehet érni. A csoport fő tippadója év végén mindig nagyobb mennyiségű tippet szokott küldeni, de ebben a hónapban érezhetően visszavette a tippek számát és nagyobb hangsúlyt fektetett arra, hogy még eredményesebbek legyenek a tippek. Ennek természetesen meg is lett a pozitív eredménye de mivel ez egy folyamat, ezért valamivel kevesebb profitot hozott a megszokottnál. A kisebb mennyiség miatt aktiváltunk két plusz tippadót is, akik közül az egyik biztosan marad hosszabb távon, így növekszik a Bet365 irodával megfogadható tippek aránya, illetve a havi átlag tippmennyiség is emelkedni fog nagyjából 200db/hó-ra. Fontos kiemelni hogy a csoportoknál minden esetben átlag tippszámról beszélünk, hiszen a tippmennyiség hónapról hónapra ingadozik. Ennek az oka az, hogy a tippek mennyiségét sok minden befolyásolja (Mennyi bajnokság fut, nyári/téli szünetek, tippadó aktivitása, mennyi hibát illetve értékes tippet talál stb.), van hogy a tippadó küld 80db tippet, de van olyan is hogy 200 feletti tipp érkezik. Ha több hónapon keresztül követed ezt a csoportot akkor 150+db tippet fogsz kapni havonta átlagosan.

Héra – Összes profit:
370.35

12,7 tét profittal zárult a hónap és úgy gondolom hogy ezzel az eredménnyel mindenképp elégedettek lehetünk mivel a csoport két húzó tippadója is kisebb veszteségben zárt, ennek ellenére mégis sikerült jó profitot elérni. A csoport követhetősége is rendben volt, mivel gyors reagálással szinte minden tippet meg is lehetett fogadni közel azonos feltételekkel. A csoportban leginkább közepes és nagy ligákra érkeztek a tippek, emiatt a nagyobb piacos tippeket még azok is jó feltételekkel fogadhatták akik csak jóval később tudtak reagálni a kiérkező tippekre.

Zeusz – Összes profit:
378.96

Az utolsó pár nap feltornázta a profitot, amire szükség is volt mivel a hónap nagy részén csak stagnálás volt. Így 12,6 tét profittal zárt a csoport, és már egy kis ízelítőt is kaphattatok a csoport néhány új tippadójának tippjeiből, amelyek ugyancsak kiemelkedő eredményeket fognak szolgáltatni a jövőben. Sajnos a büntetőlapos tippadó minimális veszteséggel zárt így nem tudod nagyban hozzájárulni a hó végi profithoz, de természetesen benne is benne van akár havi 20+ tét profit is! Decembert egy nagyon erős tippadó gárda fogja kezdeni válogatott tippekkel, így mindenképp érdemes tovább követni ezt a csoportot!

Gaia – Összes profit:
358.71

12 tét profittal zártuk a hónapot amelyet 85db tippel sikerült elérni. A csoport továbbra is magas találati arányt produkál és folyamatosan szállítja a profitot így mindenképpen elégedettek lehetünk. A csoport 22bet illetve 1xbet klón irodákra van optimalizálva de a tippek nagy részét természetesen fogadni lehet a nagyobb kínálattal rendelkező irodáknál is. A tippek leginkább közepes piacokra érkeznek és sok tipp elérhető ázsiai irodáknál is.

Héliosz – Összes profit:
277.65

9,2 tét profit a hónapban, azaz ismét visszatértünk a korábban megszokott eredményhez! A Héliosz csoport ugyanis nagy ligás azaz a tippadók nagyobb piacokra küldik a tippeket így az itt érkező elemzések jobban követhetőbbek, és azok mindegyikét meg lehet fogadni a legtöbb nagy kínálattal rendelkező fogadóirodánál! Természetesen ez nem jelenti azt hogy nincsen ajánlott iroda hiszen nagyon nem mindegy milyen oddsokon fogadsz, és pont emiatt használjuk a broker irodát, amelynél nincsenek korlátozások, hatalmas a kínálat, és jóval kedvezőbb oddsokat kapunk. Azaz jóval több profitot érhetünk el itt! Részletek: ITT

Apollón – Összes profit:
173.94

5,8 tét profitot hozott ez a hónap, annak ellenére hogy a csoport főbb tippadói veszteséggel zártak. Hiába néha még a legnagyobbakkal is előfordul hogy egy adott hónapot gyengébben zárnak, hiszen a profit náluk is ingadozik. Cserébe a többi tippadó jól teljesített viszont összességében ezt a hónapot most kisebb profittal kellett zárjuk mint az októbert.

Poszeidón – Összes profit:
-162.90

A csoport ebben a hónapban 5,4 tét veszteséggel zárt, aminek annyira nem örülünk, de a gyengébb időszakok is a profi sportfogadás velejárója így különösebben nincs ok a csalódottságra, hiszen a profitos hónapok bőven kompenzálnak minket. Pont emiatt nagyon fontos megérteni a hosszútáv fontosságát hiszen csak akkor fogunk reális eredményt látni, mivel jóval több profitos időszak van mint veszteséges, így annyi csak a dolgunk hogy kövessük a csoport tippjeit, és természetesen tartsuk be a bankrollmenedzsmentet! Mivel novemberi hónap veszteséggel zárult ezért igénybe lehet venni a Profitgaranciát. Csak az tudja igénybe venni aki a hónapot a hónap első napjától az utolsóig követte! A profitgarancia részletes feltételeit a weboldalunkon találod.

Démétér – Összes profit:
182.43

Novemberi hónapot 6 tét profittal zárta a csoport. Igaz a csoportba bekerült 1-2 új tippadó is de a tippmennyiség mégsem növekedett nagyobb mértékben, így decemberben ismét lesz egy-két új név akiknek a segítségével több tippet fogadhatunk és magasabb profittal zárhatunk.

Árész – Összes profit:
-8.07

0,27 tét veszteséggel zártuk a hónapot így nem sikerült emlékezetes eredményt összehozni. Novemberben már csak nagyon kevés esemény volt, így ez a tippek számában is megmutatkozott. Mivel novemberi hónap veszteséggel zárult ezért igénybe lehet venni a Profitgaranciát. Csak az tudja igénybe venni aki a hónapot a hónap első napjától az utolsóig követte! A profitgarancia részletes feltételeit a weboldalunkon találod.

Élő tippek – Összes profit:
14.86

Hiába indult nagyon erősen az első két hét, sajnos ennek ellenére a hónap végén csak 0,5 tét profittal sikerült zárni. Remélhetőleg decemberben már megfelelő eredményt fog hozni a csoport, mivel az elmúlt időszakban jónéhány olyan tippadó került a csoportba akik szép profitot hoztak az elmúlt hónapokban és években.

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Artemisz csoport áprilisi eredmények

Összegzés: Áprilisban a hónap végén 25 tét profiton áll a csoport, de ebben a hó végi összegzésben nem a csoportról írnék részletesen, hanem inkább rólatok követőkről! És ez inkább egyfajta fejmosás lesz, mintsem dicséret… Sokan ránk találnak, előfizetnek, de nem...

2 hét alatt 100 tét profit VIP csoportjainknál!

Augusztus felénél járunk és bizony néhány csoport már most komoly profitban van!   Kezdjük az Artemisszel! Már megint?? Tehetik fel sokan a kérdést! Akiben ez a kérdés felmerül, vagy nem aktív előfizető, vagy nincs lehetősége Bet365 vagy az 1x klónoknál fogadni!...

Kinek jár az 50%-os kedvezmény és hogy lehet igénybe venni?

Jónéhány kérdés érkezett azzal kapcsolatban, hogy a SportingGods bejelentése során felajánlott 50%-os kedvezmény kinek is jár pontosan és hogyan lehet felhasználni azt!   Íme a válasz: Minden alkalommal amikor adunk valami kedvezményt, azt lehetőleg úgy...