V.I.P. csoportjaink 2021 októberi eredményei

Hírlevél

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! Fogadj úgy, mint a Profik!

Ártemisz – Összes profit:
224.91

Októberben a hónap utolsó napján 7,5 tét profiton áll a csoport, de még néhány tipp függőben van, így ez az eredmény természetesen változhat. A számunkra reálisan elérhető profit valamivel kevesebb volt, de a követők 80%-a azt jelölte meg hogy elégedett illetve közepesen elégedett a csoporttal, annak ellenére, hogy a hónap valamivel gyengébb eredményt hozott mint a korábbiak. De ne feledkezzünk el róla, hogy már több mint fél éve szinte rendszeresen kiemelkedő eredményeket érhettünk el ezzel a csoporttal.

Nagyon fontos hogy megértsük azt, hogy a profit ingadozik és vannak “gyengébb” időszakok és nem reális elvárás az, hogy minden hónapot kiemelkedő profittal akarunk zárni! Tehát a tippek minősége nem változik de azok eredményessége rövidebb távon ingadozik és ez okoz időnként gyengébb vagy jóval erősebb időszakokat. A háttérben sokat dolgozunk azon, hogy VIP csoportjainkkal kiemelkedő eredményeket lehessen elérni, ezért folyamatosan vannak apróbb hozzáadott plusz dolgok, amellyel előfizetőink még több profitot érhetnek el.

Habár az Artemisz csoportban megfelelő tippmennyiség érkezik és nem volt tervben ennek növelése mostanában, de sikerült végre elérni két régóta kiszemelt tippadó tippjeit, amelyeket bizony nem lehet kihagyni! Így várhatóan a tippmennyiség kis mértékben növekedni fog néhány válogatott tippel, amelyek biztosan tovább fogják növelni a csoport jövőbeni eredményességét! Ezek pluszban a követhetőséget is javítani fogják azok számára akik csak Bet365 irodával fogadnak, és várhatóan a kiérkező tippek 80-85% fogadható lesz ezzel az irodával, amely szép profitot hoz a követőknek, akárcsak a korábbi hónapokban vagy években. Érkezik az év utolsó két hónapja amely mindig nagyobb profittal szokott minket elhalmozni és nagyon bízunk benne, hogy ebben az évben is így lesz!

Apollón – Összes profit:
795.15

A csoport októberben indult és mondhatjuk hogy a 28,5 tét profittal szinte repülőrajtot vett! Ugyanis az utolsó napon, ennél az eredménynél tartunk, igaz ez változhat mivel még néhány tipp függőben van. A csoport különlegessége hogy a tippek ázsiai irodákra érkeznek ahol nem limitálják a nyerő fogadókat, viszont ezek az irodák jóval gyorsabban reagálják le a piac mozgásait és emiatt az oddsok, és a lineok gyorsabban változnak és valamivel kisebb profit érhető el. De ne felejtsük el hogy az “ázsiai” irodákban sokkal nehezebb profitálni hiszen ezek az irodák pontosabban lövik be az esélyeket és gyorsabban is reagálnak a piacra, ennek ellenére ezekkel a kosaras tippekkel elért eredmények komoly szintet képviselnek. Akik pedig 22Bet vagy valamelyik 1xbet klón irodát is használnak az ázsiai iroda mellé vagy Cbet, GG.bet stb. azok nagyon komoly profitra tudtak szert tenni ebben a hónapban! Nagyon jó csoport lesz az Apollón komoly értékkel bíró tippekkel, ami bizony nagy vetélytársa lesz a másik két kosaras csoportunknak!

 

Poszeidón – Összes profit:
214.50

A csoport októberben indult és a hónap utolsó napján 8,35 tét profiton áll, ami valamelyest még változhat, mivel néhány tipp még függőben van. Őszintén megvallva valamivel erősebb hónapra számítottam a csoportban, hiszen ezek a tippadók a másik két csoportban is szép eredményeket hoztak a nem Bet365-re érkező tippjeikkel, de az egyik tippadó “megbokrosodott” és sajnos lefaragta a profitot. Őt gyorsan ki is emeltük a csoportból, hiszen felesleges kockázatot nem akarunk vállalni, még akkor sem ha egy adott tippadó korábban tényleg szép eredményeket hozott. Tőlük ugyanúgy elvárjuk azt, hogy betartsák a korábbi jól működő stratégiát, akárcsak tőletek a fogadási útmutatóban leírtakat, hiszen ettől lesz profi és eredményes egy tippadó vagy épp egy fogadó! Mivel nemrég bekerült a látókörünkbe egy olyan kosaras sportelemző akire már nagyon rég fájt a fogunk, ezért személyében meg is érkezett a pótlás annak érdekében, hogy tudjuk tartani a megfelelő tippmennyiséget. Mindenképpen magasabb reálisan elérhető profitot várok ettől a csoporttól, aminek érdekében úgy gondolom, hogy mindent meg is tettünk, és ennek köszönhetően egy erős két hónappal szeretnénk zárni az évet! Tehát kicsit alakítottunk a csoporton és próbáltuk növelni a követhetőséget is, de mint mindenhol az elért profit a követőn is múlik hiszen az irodák nem fogják nekünk tartani örökké az értékes fogadási lehetőségeket ezért lehetőség szerint próbáld meg minél előbb megfogadni a kiérkező tippeket természetesen a tipp mellett található fogadási segédlet 100%-os betartásával!

Zeusz – Összes profit:
461.04

Az októberi hónapot 14,6 tét profittal zártuk. Több követő is a jelzett profit körüli eredményt ért el, ami azt mutatja hogy a csoport jól követhető, de természetesen számít az is, hogy ki milyen gyorsan reagál a tippekre illetve azok mekkora %-át fogadja meg. A csoport stabilan szállítja az eredményeket szinte az egész évben, így aki hosszútávon követi ezeket a tippeket annak biztosan nem lehet oka panaszra. Persze van aki semmivel sem elégedett, de fontos megérteni hogy nem lehet mindig 40 tét profitos hónapokat zárni! 😀 A csoportba változatos tippek érkeznek a világ minden tájáról és itt tényleg csak a legjobb elemzésekre számíthattok a jövőben is. Természetesen mint minden hónapban, most is be fog kerülni néhány új jól tejelő tippadó, hiszen ez az a csoport ahova egyből bekerülnek a legújabb gyöngyszemek akik aztán hozzák a jó kis profitokat! Februárban megígértem hogy ez a csoport különleges tippadók válogatott tippjeivel lesz tele, amelyekkel kiemelkedő eredményeket lehet majd elérni! Ezt sikerült is megvalósítani, akik pedig követték az elmúlt hónapokban a csoportot, azok tapasztalhatták, hogy ezzel a csoporttal mindenképp érdemes hosszútávra tervezni!

Héra – Összes profit:
953.73

Az elmúlt pár hónapban ugyan gyengélkedett a csoport, de októberben ismét megmutatta hogy képes óriási teljesítményre, mivel azt 31,7 tét profittal sikerült zárni! A csoport korábbi eredményei megmutatják azt is, hogy a profit ingadozik, és egyszerűen nem lehet 1-2 hónapra tervezni a sportfogadásban hiszen előfordulnak gyengébb időszakok, még akkor is ha tényleg jó tippeket fogadunk. De ha hosszabb távon, megfelelő minőségben követsz egy csoportot, akkor biztosan szép profitot fogsz elérni. A csoportba közepes és nagy ligás labdarúgás illetve kosárlabda tippek érkeznek nagyobb arányban, amelyet néhány büntetőlapos tippel egészítünk ki. Aki ezt a csoportot választja single és kombi tippekre egyaránt számíthat, amelyeket még valamivel lassabb reagálással is profitképesen lehet követni.

Gaia – Összes profit:
304.48

Októbert 10,5 tét profittal zártuk amely egész jónak mondható, de véleményem szerint, ennél magasabb havi átlagprofitot tud a csoport, hiszen a csoport tippadóinak korábbi profitjai bőven meghaladták ezt az eredményt. Az egyik tippadó például októberben veszteségben zárt és megszakad az egy éves sorozata ugyanis azóta hozta folyamatosan a profitot. Ezért 15 tét feletti profitelvárás mindenképpen reálisnak mondható. A csoport követhetősége sokat javult a pár hónappal ezelőttihez képest, de a tippek követésére továbbra is inkább 22bet vagy valamelyik 1x klón irodát javasoljuk. Sok tipp elérhető ázsiai irodáknál is, amelyek ugyancsak szép profitot hoznak, de aki pl Brokerirodával fogad az Cbettel kiegészítve ugyancsak magas profitot eredményez. A Gaia csoport stabil eredményt hoz minimális ingadozással, ezért mindenképp erősen ajánlott a követése!

Élő tippek – Összes profit:
490.41

A hónap első 3 hete stagnálás volt és nem jöttek úgy az eredmények ahogy azt elvártuk, ezért az utolsó hétre, beaktiváltunk még 3 tippadót, akik azonnal el is kezdték termelni a profitot és így valamivel 16 tét felett sikerült zárni a hónapot. Ez az eredmény már átlag körülinek mondható, de bízom benne hogy az év végét még erősebb hónapokkal sikerül majd zárni! A csoportban volt egy két tippadó akit valamivel nehezebben lehetett követni, ezért őket kivettük és véglegesítettük az újonnan bekerülteket. Az élő tippek szinte minden esetben labdarúgás vagy kosárlabda mérkőzésekre érkeznek, de ritkán egyéb más sportok is előfordulnak.

Démétér – Összes profit:
231.28

A hónapban 7,3 tét profitot hozott a csoport amelyet a legtöbb követő szinte teljes mértékben el is ért mivel a tippek megfelelő reagálás esetén teljesen jól követhetek. Nem mondanám rossznak az elért profitot, de ezt úgy sikerült elérni hogy a tippadók nagy része stagnált és nem ért el különösebb eredményt a hónapban. Ennek ellenére is profitban zárt a csoport, de biztos vagyok benne hogy ennek a profitnak a 2-3xorosát is el fogjuk érni! Tehát mint minden csoportnál itt is ingadozik a profit igaz jóval kisebb mértékben, hiszen nagyon ritka az, ha egy hónapot veszteségben kell zárjunk. A csoport folyamatosan hozza a profitot a követőknek így elégedettek vagyunk, de tudjuk azt is hogy ebben a csoportban még több van ezért mindenki legyen trülemes hiszen biztosak vagyunk benne hogy lesz jónéhány hónap amelyet 20+ tét profittal fogunk zárni!

Héliosz – Összes profit:
35.71

Ezt a hónapot valamivel 1 tét profit felett zártuk, azaz nem sikerült folytatni a pár hónapja megkezdett szép sorozatot. A hónap első felében sajnos nagyobb veszteségbe kerültünk, majd a hónap második fele arról szólt, hogy ezt lefaragjuk. Persze jelen esetben egy nagyligás csoportról van szó, ahol nehezebb profitálni, hiszen az irodák jobban belövik az esélyeket, viszont cserébe a tippek olyan irodákban is fogadhatóak, ahol nem limitálják a nyerő fogadókat. Tehát ebben a csoportban valamivel jobban ingadozik a profit, de nem vagyunk korlátok közé szorítva és akár nagyobb téttel is fogadhatunk. A csoport továbbra is kiemelten ajánlott azok számára, akiket a Bet365, 22bet és társaik már belimitáltak, illetve azoknak, akik szeretnék kitolni a fent említett fogadóirodák élettartamát, hiszen itt nagyobb ligás tippekre fogadhatunk, amelyet célszerű megtenni mindenkinek, aki szinte csak kis ligákra fogad.

Árész – Összes profit:
-176.04

A hónapban 5,8 tét veszteséggel zárt a csoport. Sajnos a csoport fő tippadója csak a hónap első felében volt aktív és csak néhány tippet küldőtt, ezért a tőle elvárt szinte kötelező profit elmaradt, és a több tippadó sem hozott megfelelő eredményt így veszteséggel kellet zárjunk. Mindenki aki végig követte a hónapot az vegye igénybe a profitgaranciát és a tagságát kibővítjük egy hónappal. További részletek a menüben a profitgarancia résznél!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...