Héra 2021.09. havi értékelés

Hírlevél

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében!

Bevezető

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy miért is vagy itt!? Erre csak egy válasz létezik: A PROFIT MIATT! Viszont nagyon nem mindegy, hogy mekkora profitról beszélünk! Az elért profit nagysága tőled függ, illetve attól hogy milyen minőségben követed a tippeket! Vegyük például a hó végi kérdőívet, amelyet külön-külön minden csoportba kiküldünk, azért hogy pontosan lássuk milyen eredményeket értetek el, mennyire tudjátok követni az adott csoportot. Ezeknek a kérdőíveknek a fő célja, hogy általuk úgy tudjuk alakítani a csoportokat, hogy a lehető legtöbb profitot érjétek el, kiszűrjük az általatok elkövetett hibákat, és olyan segítséget adunk, amivel játszva kereshettek százezreket vagy épp milliókat! Ha TE esetleg nem töltötted ki, akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért is vagy itt pontosan?! Mi nem azt akarjuk hogy fizess elő a szolgáltatásunkra! Azt akarjuk hogy nyerj, mert akkor biztosan elő fogsz fizetni! Ennek pedig az egyik eleme, hogy a kérdőívet ki kell tölteni, mert a célunk közös!

Tétméret

Például a kérdőívből látom azt is, hogy vannak akik nem tartják be a bankrollmenedzsmentet és 5-10%-os tétmérettel fogadnak! Ilyenkor tudok szólni, hogy EMBER EL FOGOD BUKNI A PÉNZED!!!! Lehet hogy nem most, de pár hónapon belül biztos! A hosszútávon eredményes sportfogadás alapja a bankrollmenedzsment, ha ezt nem tartod be, akkor halálra vagy ítélve! És ettől még a legjobb tippek sem mentenek meg, mert a profit ingadozik, azaz erősebb és gyengébb sorozatok és időszakok váltják egymást, ahol több erős időszak van, amelyek bőven profitot hoznak a számunkra, de ha egy ilyen folyamatosan (túl)emelt tétmérettel szaladsz bele egy gyengébb időszakba, akkor a következő hegymenetet már nem éred meg! Volt már olyan eset, hogy egy hónapon belül az ember elbukta a rollját, úgy hogy 22 tét profitban kellett volna végezzen, mert amíg hasított a csoport folyamatosan emelte a tétet és a hónap elején 2000 Forinttal fogadott, a végén meg már 20.000 Forintig emelt és pár vesztes tipp lenullázta. Remélem érted, hogy miről beszélek és tanulsz más hibájából! Tudom, hogy azért választanak sokan nagyobb tétméretet, hogy több profitot érjenek el! De ezzel nagyobb kockázatot vállalsz, mi profiként pedig ezt mindenképp szeretnénk elkerülni! Ha túl kicsi a bankrollod és úgy szeretnél gyors és nagy profitot elérni, hogy a nagy tétmérettel túlvállalod magad, annak biztos hogy rossz vége lesz! – “I have spoken”  

Követhetőség/ Oddsok/ Lineok

A csoport tippjei többségében jól követhetőek voltak és néhány tippnél volt csak nagyobb változás. A legjobb követéshez érdemes használni kiegészítésként brókerirodát is mert ott bizonyos tippeknél sokkal jobb oddsokat kapunk. 

Profit

4,7 tét veszteséggel zártuk a hónapot. Aki végig követte szeptemberben a csoportot igényelje a profitgaranciát!

Vélemény

Sajnos nem sikerült jól a szeptember, annak ellenére sem hogy több tippadó válogatott tippjei kerültek ki. Ebben a hónapban ugyanis mindegyik tippadó inkább stagnálást mutatott és emiatt egy gyengébb hónapot zártunk. A profit ingadozást befolyásolni ugyan nem lehet, de bízom benne hogy októberben már a korábban megszokott teljesítményt hozzák a tippadók. 

HÉRA CSOPORT TIPPTÁBLÁZAT

AKTUÁLIS PROFIT

-141.14

A teljes felhasználói élmény érdekében tableten/asztali gépen ajánlott a táblázat megtekintése!

KIPRÓBÁLNÁL MÁSIK VIP CSOPORTOT IS?

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...