1,7 Millió Forint profitot ért el Márk az ÁRTEMISZ és az ÁRÉSZ csoporttal!

Dashboard, Public, Sikertörténetek, Eredmények

Biztos csak szerencséje volt igaz? Hát nagyon tévedsz!

Nagyobb nyereményt kétféleképpen lehet elérni:

1.) Ha valaki óriás oddsokat fogad, vagy épp hatalmas tétméreteket használ. Minél nagyobb oddsra fogad valaki, annál kisebb lesz a találati aránya, és ezért ahhoz, hogy ilyen 2-3 számjegyű odds bejöjjön, bizony óriási szerencsére van szükség. Ez már színtiszta szerencsejáték, hiszen időnként a lottót is megnyerik, mégsem nagyon ismerünk olyan embereket akik lottózásból élnek. A szerencse forgandó, és aki így fogad rendszeresen, az bizony többnyire csak annyit tapasztal, hogy tolja át a pénzét a fogadóirodánk mindenféle eredmény nélkül. Vagy ha valaki óriás bankrollal rendelkezik és nagy tétméretet használ, azaz  megfogad egy tippet 1,7 Milliós tétmérettel 2-es szorzóval és a fogadás nyer, akkor is 1,7M Ft a profit. (De ez nem jellemző, hiszen ilyen esetben több száz milliós bankrollra lenne szükség, illetve túl nagy a kockázat hogy ez az egy db tipp nyer e, ugyanis bármikor lehet egy kiállítás, tizenegyes, sérülés, lesgól/nem lesgól stb. Azaz itt is óriási kockázatot vállalunk és mind a nagy oddsnál, mind a nagy tétnél, és többnyire csak a szerencsén múlik hogy nyerünk e!

2.) A másik opció pedig a tudatos profi sportfogadás, amikor minőségi tippeket fogadunk meg, a bankrollmenedzsmentet szigorúan betartva, és kis tétekből építünk fel egy nagy tőkét, de ezt hosszabb idő alatt! Nem akarjuk kockáztatni a bankrollunkat, de nagy profitot szeretnénk elérni, ami tudatos sportfogadással lehetséges csak. Ha így teszünk akkor mindegy, hogy épp egy gyenge vagy egy erős időszakkal kezdünk, hiszen ha megfelelő időtávban fogadunk, akkor profitot fogunk elérni! (A fent leírtak csak a mi szolgáltatásunkra érvényesek, hiszen ha olyan tippeket fogadsz amelyek nem a megfelelő szakemberektől érkeznek, akkor a legjobb bankrollmenedzsment sem ment meg a csúfos bukástól!)

Azért szerettem volna egy külön blogbejegyzést szánni Márk eredményeire, mert sokak számára nagyon tanulságos lehet a dolog! Tekintsünk vissza az elmúlt bő fél évre, hogy mi is történt pontosan. Márk az Ártemisz és a Árész csoportokat követte, amelyek tippjeivel építette fel az 5000€-os tőkét. Árész csoport egy nagy ligás tenisz csoportunk amely szinte folyamatosan szállítja a profitot és talán ez alatt az időszak alatt nem is volt nagyon veszteséges hónap, de az elért profit havonta többnyire 5-10 tét körül mozgott. Az Ártemisz csoport viszont ennél jóval érdekesebb, hiszen itt már volt egy két gyengébb hónap is, ami néhány tét veszteséget jelentett, illetve volt jópár nagyobb profit ingadozás is, amelyet sokan nem mindig kezeltek megfelelően. Visszatekintve, számít az hogy ingadozott a profit, vagy 1-1 hónapot veszteséggel zártunk?! A kérdés költői, hiszen az eredményből pontosan látjuk, hogy milyen komoly tőkét sikerült felépíteni!

Az alábbi képen látható Márk e-mailje, ami egyértelműen mutatja hogy ő bizony képben van, mert ismeri a weboldalon található alap információkat, és hónapok óta tudatosan fogad, aminek meg is lett az eredménye!

De….! Ebben a 6 hónapban érkezett pár olyan email is, ahol kifejtették nekem hogy a Ártemisz csoporttal miért is nem lehet profitot elérni… (OMG, több mint 4 éve nyerünk folyamatosan a Ártemisz csoporttal!!!) Ők többnyire ezt pár tipp, vagy pár hét követés után állapították meg, ami óriási hiba! Ezek a téves megállapítások bizony komoly pénzekbe kerülnek! Ha fél év alatt kis tétekkel ilyen mértékű profitot fel lehet építeni, akkor miért van az, hogy ezt páran mégsem tapasztalják meg? Azért mert mindenki nagyon okos, és csak kevesen képesek arra hogy tényleg profiként fogadjanak! Ez hasonló mint a fogyókúra! Pl.: 100 ember, ha elkezd fogyókúrázni, megkapja az ehhez szükséges “stratégiát”, azaz hogy mit ehet és mit nem, mikor és mennyit mozogjon stb. akkor ennek a 100 embernek csak a töredéke fog lefogyni és ráadásul annak egy jó része, csak ideig óráig tudja tartani a súlyát. Ilyenkor persze a többség nem magát hibáztatja, hanem inkább másra hárítja a felelősséget, még akkor is, ha az adott étrend és életmódváltozás alkalmazásával, már milliók fogytak le! Ismerős ugye? Nem kell megijedni, nem Schobert Norbi lett a vendég blog írónk, de ha belegondolsz, pontosan láthatod, ahhoz hogy sikeres legyél NEKED kell tenni érte! Hiába kapod a legjobb tippeket a legjobb stratégiát, ha nem azt csinálod amit kell!

CSAK AKKOR FOGSZ AZ EREDMÉNYES SPORTFOGADÓK TÁBORÁBA TARTOZNI, HA ÚGY FOGADSZ MINT A PROFIK!

MINŐSÉGI TIPPEK – STRATÉGIA – HOSSZÚTÁV – REÁLIS ELVÁRÁSOK

Mi történik ha pl valaki úgy kezd bele egy csoport követésébe hogy az épp veszteséggel indít? SEMMI! Az, hogy a profit ingadozik és ez okozhat egy-egy hónapban akár veszteséget is, az teljesen NORMÁLIS! Természetes dolog amelyet el kell fogadni de MEGFELELŐEN KELL KEZELNI! Tehát csak abban az esetben szabad nekiállni egy csoport követésének ha azt HOSSZÚ TÁVON tesszük! Így megfelelő idő lesz arra, hogy a minőségi tippek és a helyes tétméretkezelés profitot termeljen a számodra! Ezzel kapcsolatos, hogy az ELVÁRÁSAINK REÁLISAK LEGYENEK! Hiszen ha te minden hónapban 200.000Ft-ot akarsz nyerni fixen, ráadásul úgy hogy 50.000Ft a bankrollod, akkor be kell lássuk, hogy ez a valóságtól nagyon el van rugaszkodva. De úgy gondolod, ha fizetsz a tippekért, akkor az a minimum hogy minden hónapot profitban zársz… Én pedig azt gondolom, ha valakinek tényleg fontos, hogy profitáljon sportfogadással, akkor komolyan is veszi és mindent megtesz ennek érdekében! Azaz először fogja magát, leül a gép elé és A-Z-ig elolvas mindent a weboldalon! Ezután célokat tűz ki és reális elvárásokat állít fel! Majd csoportot választ, és azt elkezdi követni hosszútávon úgy hogy a profi fogadás szabályait 100%-ban betartja!

Jelez a telefon és megérkezik a tipp, gyorsan megfogadod, visszaellenőrzöd, telefon lezár! Jelez a telefon és megérkezik a tipp, gyorsan megfogadod, visszaellenőrzöd, telefon lezár! Jelez a telefon és megérkezik a tipp, gyorsan megfogadod, visszaellenőrzöd, telefon lezár! Jelez a telefon és megérkezik a tipp, gyorsan megfogadod, visszaellenőrzöd, telefon lezár! Jelez a telefon és megérkezik a tipp, gyorsan megfogadod, visszaellenőrzöd, telefon lezár! Ennyire egyszerű a történet! Nem kell túlbonyolítani vagy túlgondolni! Robotmunkának hangzik? Mert az is! Sok pénzt hoz kevés energiabefektetéssel? IGEN! De nem azonnal és csak akkor, ha mindent pontosan úgy csinálsz mint ahogy leírtam!!!

Felejtsd el a kamu ígéreteket a 70%+ nyerési arányt, a bunda meccseket, a tuti “mindig nyersz” stratégiát! Építs fel egy giga bankrollt tudatosan, stratégia mentén hosszabb távon, kockázat mentesen! 

Fogadj úgy mint a Profik! – Fogadj úgy mint Márk! 😉

Végezetül egy másik visszajelzés Alextől, aki épp a hegymenetben csatlakozott a csoporthoz, és egyúttal meg is duplázta a bankrollját! Tehát a szerencse csak annyiban szól közbe, hogy ha épp jó időszakkal kezdesz akkor előbb tudsz nagy profitot elérni, ha pedig kicsit pechesebb vagy akkor több időre lesz szükséged egy komoly tőke felépítéséhez! De mint láthatjuk mindkét verzió eredményes!

VIP csoportjainkról bővebb információt ezen a LINK-en találsz!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...