A kiképzés! 6. rész – Szerencsejátékosból PROFI SPORTFOGADÓ

Sikertörténetek, Eredmények

1000€ profit felett

Biztosan akad pár ember aki azt mondja hogy csak 1059€? Pár dolgot érdemes tisztázni ezzel kapcsolatban.
1000€ az 382.000Ft. Ez nem kevés pénz. Viszont ez az összeg úgy jött össze hogy nem egy vagy két szerencsés fogadás volt hanem több kis tétes fogadással építettük fel ezt az összeget. Tehát itt nem a szerencséről van szó, hanem egyfajta tudatos sportfogadásról, ahol adott szabályok szerint fogadunk, profi szakemberek tippjei alapján, melyeket különböző belső információk és statisztikák támasztanak alá. Mr. Chang minden tippet 20€-val fogad (néhány tippnél fél téttel kellet fogadni ami 10€ volt). Tehát ez a profit sok kis tétből jött össze, ami 53 tétnyi profitot jelent. Ez a profit pontosan 2 hónap alatt lett meg ami brutálisan jó eredmény.

Fontos kiemelni azt, hogy míg az első hónapban volt nagyjából 700€ profit, addig a második hónapban 300€. Tehát már ilyen rövid távból is látszik hogy a profit ingadozik és ritka esetekben akár veszteséggel is zárulhat egy hónap. De, ha valaki tartja a bankrollmanagementet, annak nem okoznak gondot a gyengébb időszakok sem, hiszen hosszú távon a bankroll folyamatosan növekszik, mivel mindig a minőségi azaz a legesélyesebb tippekre fogadunk. Sokan nem képesek megérteni a hosszú táv jelentőségét a sportfogadásban és sírnak, ha egy csoport valamivel gyengébben teljesít az adott hónapban. Összeesküvés elméleteket szőnek, kiszámolják hogy miért fognak veszíteni, vagy épp kitalálják a tuti stratégiát. Holott csak mindenkinek annyi lenne a dolga, hogy kiválaszt egy nagyon jó tippadó csoportot, amelyet követ hosszabb távon, és közben betartja a szabályokat.

3 hónap alatt 78 tét profit!

Elérkeztünk egy újabb nagyobb mérföldkőhöz, amikor is a “Kiképzés projekt” résztvevője elérte az 1500€-os profitot ami átszámolva több mint 540.000Ft-nak felel meg. Mindezt 3 hónap alatt sikerült elérnie, 20€ tétmérettel! Az eddig megnyert összeg eddig pontosan 1565€, ami előbb is meglehetett volna, de volt jónéhány nyertes tipp amit kihagyott, ami persze mindenkinél előfordul, de ha jól megy a szekér az ember hamar elkényelmesedik, és úgy érzi hogy már eleget dolgozott és nem probléma, ha egy egy tippnél lassabban reagál, vagy épp kihagyja azt. De bizony hogy nagy probléma! Minden meg nem nyert profit, veszteség! Mi pedig nyerni szeretünk! 

Tehát átszámolva 7200 Forintos tétekkel havi 188.500Ft átlagprofitot ért el az elmúl időszakban. Amit nagyon fontos megérteni, hogy ez nem azt jelenti, hogy minden hónapban keresett 188.500Ft-ot! Mivel a profit ingadozik, ezért volt olyan hónap(időszak), amikor a profit nem emelkedett, hanem stagnált vagy épp kissé visszaesett. A lényeg az, hogy be kell tartani a tétkezelési stratégiát, függetlenül attól, hogy épp hogyan teljesítenek a tippek, és nem szabad ész nélkül módosítani a tétméretünk nagyságát! Mint láthatjátok, már valamivel hosszabb távon is komoly profit érhető el, még akkor is, ha van egy egy gyengébb hónap.

Hogy miért nem emeli a tétméretet ezalatt a 3 hónap alatt? Szerencsére a 700€-os bankroll 20€-os tétmérete, már bőven elég ahhoz, hogy megfelelő profitot érjünk el. (30€ felett már amúgy sem javasolt fogadni!) Ha valaki folyamatosan emeli a tétméretét akkor ő biztosan a legnagyobb tétmérettel fog beleszaladni a gyenge időszakba, ahol az addig kis tétekkel elért profitot, a nagy tétmérettel nagyon gyorsan el is tudja égetni! Másrészt a fogadóiroda is könnyebben kiszúrja hogy mi bizony nem az élvezet miatt vagyunk itt, és sokkal előbb korlátozhatja a tétméretünket pár euroban. Légy türelmes és kerüld a mohóságot mert sok pénzedbe kerülhet egy ilyen hiba! Tehát inkább kisebb tétekkel fogadunk jóval hosszabb ideig, mivel ezáltal sokkal nagyobb profitot tudunk elhozni egy-egy fogadóirodától.

Limit/less – Fogadás határok nélkül

Egy másik emlékezetes pont egy profi sportfogadó életében az, amikor már a fogadóiroda is jelzi számodra hogy túl jó vagy! A Bet365 nem nézte jó szemmel, hogy az eddig jól megszokott bevételt hozó játékosa, Mr. Chang, elkezdte kitalicskázni a pénzt, ezért 1.325.000Ft (3665€) tiszta profit után, belimitálta a tétméretét. Ezután már csak 2,5-10€ tétekben tud fogadni maximum. Tehát összegezve 6 hónap alatt nyert 185 tét profitot, ráadásul úgy hogy jónéhány nyertes tippet kihagyott és közte volt az a bizonyos 247-es oddsos tipp is! Tehát az elérhető valós profit jóval 1,5 Millió Forint felett lett volna, ha kicsit komolyabban veszi és mindig magánál tartja a mobiltelefonját!

Havonta átlag 30 tét profitot ért el, amivel 8,3x-ozta a befizetett összeget! Mint látható nem szerencséről beszélünk, hanem szabályok és egy profi stratégia mentén felépített tőkéről. Persze nála is voltak ingadozások, sőt olyan hónap is volt amikor nem volt profit, de az eredmény magáért beszél. Artemisz, Héra, Hermész és Élő tippek csoportokat követte, igaz az első néhány hónapban csak Artemisz és az Élő csoportot. Annyi magyarázat szükséges az alábbi képekhez, hogy az ott látható profithoz, hozzá kell adni 250€-t mivel ennyi összegben fogadott meg ismerősének tippeket, aki azt kp-ben odaadta. Természetesen azok a fogadások mind vesztesek lettek.. Bízzunk benne hogy előbb utóbb az ismerőse is megvilágosodik és rájön, hogy a saját tippek helyett, érdemesebb inkább a SportingGods.eu szolgáltatását választani!

Az hogy ekkora profitot ért el és nem limitálta korábban a Bet365 annak köszönhető hogy nem növelte a tétméretet, mint ahogy sokan drasztikus módon megteszik, akár egyik hétről a másikra, nem csak kis ligás tippeket fogadott és próbálta elkerülni a feltűnést és nem utalgatott ki a számlájáról. Ha nem így tett volna akkor nagy eséllyel már korábban limitálják a számláját és jóval kisebb profitot ért volna el. Azaz betartotta azokat a fő szabályokat amelyeket leírtam a weboldalon. Te betartod őket? Tehát a következő lépés, hogy szerez egy új Bet365 számlát, vagy regisztrál valamelyik hasonlóan nagy kínálattal rendelkező fogadóirodánál és addig fogad ezeknél amíg mindenhol be nem limitálják. Majd egy óriási bankrollal fellép a következő szintre, az igazi nagypályások közé, ahol már brókerirodánál fogad nagyobb ligás tippeket, valamivel kisebb profitért de már nagyobb téttel!

A Kiképzés projekt blogot ezennel ünnepélyesen lezárom, mivel úgy gondolom hogy elég szépen sikerült bemutatni hogy miről is van szó és hogyan is néz ki pontosan az a bizonyos professzionális sportfogadás. Következő évben ismét visszatértünk Thaiföldre, de akkor már ő is a nyereményéből fizette a nyaralását!

A következőkben pedig a Kiképzés projekt utolsó utáni részét olvashatjátok, amikor is maga a “kiképzett” Mr. Chang szólal meg és írja le az elmúlt hónapok tapasztalatait és eredményeit!

“Ezúton szeretném megköszönni a SportingGods csapatának, hogy végre én is sikeres sportfogadó lehetek. Én sem ma kezdtem, hiszen már kb 15 évvel ezelőtt elkezdtem tippmixelni. Akkoriban azt hittem hogy ez mennyire egyszerű. Csak el kell találni pár meccset és dől a pénz. Nagyon sokáig azt hittem hogy ez így is van. Persze mikor elkaptam pár jó oddsot örültem mint majom a farkának. De sajnos be kellett látom hogy sokkal több a vesztes tippem mint a nyertes. Az évek alatt rengeteg pénzt buktam el. Mivel külföldön dolgoztam annyira nem is érdekelt mert jó volt a fizu. Ha buktam nem nagyon érdekelt mondván hogy majd a jövő héten vissza nyerem. Persze nem sikerült. Aztán most hogy haza költöztem egy jó barátom beavatott a profi sportfogadásba. Nem nagyon hittem benne. Úgy gondoltam hogy felesleges fizetni azokért a tippekért amit én is ki tudok találni. Aztán gondoltam oké elég volt a vesztes szériából miért ne próbálnám én is ki jó barátom rég működő bevételi forrását. Elmondott mindent illetve jó pár dolgot nekem kellett tanulmányozni a SportingGods oldalán. Úgy gondoltam belevágok mi veszteni valóm lehet…. Aztán február 8.an neki vágtam 500€ val. Próbáltam követni az előírásokat ami szerintem nagy részben sikerült is. Persze volt jópár tipp ami kimaradt vagy éppenséggel kétszer tettem meg de úgy érzem ügyes diák voltam. Mivel a bet365 számlámon már egy csomó mínusz volt az előző fogadásaim miatt ezért hála Istennek elég későn limitáltak be. Kb 6 hónapig működött az egész mire a bet365 észre vette hogy történt valami velem és elkezdem folyamatosan nyerni. 500€bol 4150€ lett és sajnos utána már engem is belimitáltak. De semmi gond épp ma nyitottam egy új accountot anyukám nevére és remélhetőleg tudom folytatni a nyerő szériát amit csakis a SportingGodsnak köszönhetek. Átlagosan havi 600€ azért jól jön így már meg is van az idei nyaralásom teljes ára. Mégegyszer is köszönöm a profi tippeket és az összes segítséget!
Balázs, a kiképzés sikeres áldozata!”

Természetesen sokan értek már el hasonló eredményeket vagy még ennél is jóval többet a SportingGods.eu szolgáltatásával, de ne felejtsük el hogy a profit nem csak ettől függ, hanem attól is hogy ki mennyire veszi komolyan ezt a tevékenységet. Márpedig érdemes komolyan venni, mint a fenti példa is mutatja, hiszen mindenki pénzből él és dolgozni rosszabb mint megfogadni néhány tippet és betartani pár szabályt.

Fogadj úgy, mint a Profik! SportingGods.eu 

A KIKÉPZÉS! 6. RÉSZ – SZERENCSEJÁTÉKOSBÓL PROFI SPORTFOGADÓ 1
A KIKÉPZÉS! 6. RÉSZ – SZERENCSEJÁTÉKOSBÓL PROFI SPORTFOGADÓ 2
A KIKÉPZÉS! 6. RÉSZ – SZERENCSEJÁTÉKOSBÓL PROFI SPORTFOGADÓ 3

Legyen a TIÉD a következő SIKERtörténet! 

NE FELEDD! Te is komoly eredményekre vagy hivatott, és most csak rajtad áll hogy sikerül e!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...