V.I.P. csoportjaink 2023 áprilisi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

*Ártemisz és Aphrodité csoportra nem alkalmazható!

Ártemisz – Összes profit:
863.97

Összegzés

Az Artemisz ismét odapirított az irodáknak! A hónap utolsó napján 29 tét profit felett áll, ami azt jelenti hogy egy elég erős hónap van mögöttünk, és mindenki szép eredményeket ért el. Mit mondhatnék még? A leg leg leg csoport, amellyel szinte minden hónapot profittal zárnak a követők! Mi kell ahhoz, hogy pénzt tudj keresni ezekkel a minőségi kosár tippekkel?

  1. Artemisz VIP csoport előfizetés
  2. A javasolt fogadóiroda(k) használata
  3. Viszonylag gyors reakcióidő
  4. A stratégia követése (Fogadási útmutató/segédlet)

Úgy gondolom ez szinte gyerekjáték bárki számára, főleg annak aki komolyan veszi és tényleg pénzt akar keresni nálunk/velünk! Ha már sokadik alkalommal olvasod az Artemisz csoport összesítőjét, és közben azt érzed, hogy a bal tenyered mindig irgalmatlanul viszket, az nem egy gombás fertőzés jele, hanem hogy itt az ideje végre nekiállni profitálni!

Ha ezt a csoportot szeretnéd választani akkor mindenképp olvasd el előtte a csoport részletes leírását (Link) illetve az ajánlóját (Link)

 

Végezetül bemásolnék még egy visszajelzést is (amit egyúttal ki is egészítenék), ami ugyancsak elég reális képet mutat a csoport eredményességéről:

 

“Sziasztok! Hihetetlen amit műveltek, követem a Hérat es a free csopit is,… A 40-42 tét profit az összes csoportra vonatkozik. Januari indulo bankrollom megduplazodott, szerintem nem is kell többet mondani ennél. Februar kicsit nem olyan volt mint szerettem volna, de féléves távlatban gondolkodom… Sajna a pinnaccle tippek hiaba teszem azonnal beesnek egybol ahogy kikulditek, de ilyen profitnál kit érdekel?😁 Holnaptol elofizetek az uj kosaras csoportra is, kimaxolom a profitot ahogy csak lehet…

(KIEGÉSZÍTÉS: Az Artemisz egy kis ligás csoport ezért a “Sharp” irodák, mint pl a Pinnacle nagyon gyorsan korrigálja az oddsokat hiszen nagyon kis piacról van szó. Tehát ez mellett az iroda mellet, ha használsz egy kiegészítő irodát, akkor azt fogod észrevenni hogy a tippeket szinte ajánlott feltételekkel teszed. A csoport leírásában megtalálod hogy melyik kiegészítő irodát kell használnod annak érdekében hogy maximalizálni tudd az elérhető profitodat!)

Hatalmas pacsi nektek, a Héra értékelőt es a free értékelőt nem töltöttem ki, mert nem tudom sajna naponta vezetni a dolgokat igy nem tudok pontos plusz minuszt számolni csak az egyveleget.

(KIEGÉSZÍTÉS: A kérdőív kitöltés elmulasztása főben járó bűn! Ennek a kitöltése max 1-2 perc ezért erre mindig kell hogy legyen idő! Én ez alapján dolgozom, azaz ha pontos és részletes visszajelzéseket kapok, akkor megoldom hogy a jövőben még többet nyerhess! Minden csoportra külön kell kitölteni, és ez a “sportfogadó munka” része, akárcsak a tippek megfogadása vagy a saját tipptörténet vezetése. Láthatod hogy sok pénzről van szó, amiért így is szinte alig kell tennied valamit, de amit meg kell tenni azt a legprofibban kell! Többen írták már hogy nekik nincs idejük… Már bocsi de a munkahelyeden napi 8 órát dolgozol, pár százezer forintért, itt pedig havi egyszer kell egy minimális időt rászánnod a sportfogadással kapcsolatos tennivalókra, amely ugyancsak havi több százezer forintot is jelenthet a számodra! Ezen érdemes lenne elgondolkodni mindenkinek!) De barmilyen ismerős kérdezi csak ajanlani tudlak titeket, azt szoktam mondani h a kikuldott szorzók kb 10 szazlekkal ternek el, igy a profitom is kb 10 15 szazalekkal kisebb, de ez legyen a legnagyobb bajom az életben!

Még1szer hatalmas köszönet es gratula nektek! Királyok vagytok!”

Zeusz – Összes profit:
896.55

Összegzés:

A csoport áprilisi összegzése kicsit rövidebb lesz a megszokottnál:

30 tét profit! 75 nyertes, 31 vesztes, 70%-os találati arány! Van kérdés?

Brutál eredmény megint! A Zeusz csoportra itt tudsz előfizetni: Link

Aphrodité – Összes profit:
360.36

Összegzés:

Egyszerűen hihetetlen, ugyanis ha elindítunk bármilyen promóciót, és megérkeznek az olyan tippadó zsenik, akiknek még nem is volt veszteséges hónapjuk akkor szinte biztos hogy gyenge, vagy stagnáló szériával kezdünk. Ez történt a csoport indulásakor az első hónapban is amikor, 30 nap után minimális profittal zártuk az első két hetet. Ami ugye sokak szerint annyira be lett harangozva… Csak afelett az info felett siklott el mindenki, hogy a profit ingadozik és nem biztos hogy azonnal kiugró profittal fogunk indulni. Sajnos ezt sokan nem értették meg, illetve azt sem, hogy csak hosszútávon szabad gondolkodni a sportfogadásban!

Áprilisban viszont már teljes hónapot láthattunk, és a profit is megérkezett hiszen ezt a hónapot a csoport 10 tét profittal zárta! Na és mindezt úgy, hogy a fő tippadó ebben a hónapban is stagnáló eredményt hozott, azaz kb nem tett hozzá semmit a profithoz. Mit jelent ez? Csak annyit, hogy a két plusz tippadó szépen teszi a dolgát, mint ahogy a korábbi években is! Természetesen nem kell aggódni, mivel a csoport fő tippadója sem romlott el vagy ilyesmi, egyszerűen ingadozik a havi profitja, korábban is volt ilyen és még a jövőben is biztosan lesz! (Egyébként ez minden tippadóra, vagy tippadó csoportra jellemző) Remélhetőleg májusban már ezt az eredményt minimum megduplázzuk, hiszen mindegyik tippadó kiemelkedő eredményekkel rendelkezik, de ezzel együtt azt is el kell fogadjuk hogy lesznek durván erős hónapok, közepesen erős hónapok, stagnáló hónapok, és talán néhány veszteséges hónap is. (Tehát a profit ingadozik!) Viszont ha összegezzük a fél éves, vagy egy éves eredményeinket akkor láthatjuk hogy hatalmas profitot értünk el ez idő alatt amivel többszöröztük a bankrollunkat!

Az Aphrodité csoport ajánlóját itt találod: Link

 

A hó végi kérdőív visszajelzései közül néhányat bemásolok, hogy lássátok hogyan is vélekednek a követők:

 

“Szépen feljött a csoport a minuszból , csak így tovább!”

“Tetszenek a tippek, jo lenne ha tobbet lehetne Azsiai vagy Tippmixpron fogadni, Van betem de kerulom ha lehet a korlatozas miatt.”

“Nagyon tetszik a csoport es az is hogy nincs olyan sok tipp mind a tobbi csoportnal. Viszont a result&both teams to score x points es valamennyi mecset nem birtam megjatszani nemet bet365.”

“Köszönöm a minőségi tippeket, csak így tovább, hajrá!”

“Csak így tovább! Szuper hogy nem a tippek mennyiségére utazik a tippado, hanem a minőségére!”

“Aphrodité is nyereséget termelt nekem április hónapban, így elégedett vagyok. Szerintem tud ő többet is hozni még, bízom a tippjeiben, szeretem is őket megjátszani. Könnyű tenni a tippjeit, szinte bármelyik irodánál fogadható.”

“3 csoportot követek. Végre beindult a gépezet és a kezdeti két erősen mínusz hónap követően lassan elindul a profit termelés”

 

Héra – Összes profit:
335.81

Összegzés:

A Héra csoport ebben az évben behúzta a 4. hónapot is, ugyanis bő 11 tét profittal zárta az áprilist. A csoport januárban egy új tippadó gárdával indult, amely hónapról hónapra bizonyítja hogy a nagy ligás focival is lehet megfelelő profitot elérni. Persze ehhez kell az is, hogy tényleg a legjobb tippadók tippjeit fogadjuk és ez most megvalósult a Héra csoportban. A 11 tét profit azért jó eredmény, mivel nagyobb ligákra fogadunk, amelyeket könnyebb követni és sokkal közelebb lehet zárni a tippadó profitjához, legalábbis ha azt az irodát használod amit javaslok. Viszont ebben a profitban még nincs benne a két új tippadó eredménye, mivel a beállítások kicsit megmakacsolták magukat, így ők májustól ugyancsak 100%-ban elérhetőek lesznek a csoportban. (Velük bőven 20 tét profit feletti hónapról beszélhettünk volna áprilisban, így mindenképp komoly erősítést fog jelenteni a csoport számára!) Bizakodva várjuk a májust és remélhetőleg a további hónapokban még több profitot érhetünk el a Héra csoport minőségi foci tippjeivel!

A Héra csoport ajánlóját ezen a linken találod: Link


Poszeidón – Összes profit:
98.28

Összegzés:

Áprilisban a csoport 3,2 tét profitban zárt, amitől azért nem vagyunk elájulva, hiszen ennél jóval több eredményt szoktak hozni a tippadók. De mint tudjuk a profit ingadozik, azaz nem lehet minden hónapot egy adott “elvárt” profittal zárni. Tehát a hosszútáv a kulcs, hiszen a jóval több profitos hónap, bőven kompenzálja a néha előforduló gyengébb hónapokat, ami ugyancsak a profi sportfogadás része. Az áprilisi eredményt egyébként több dolog is befolyásolta, mivel az egyik tippadó szabadságolta magát áprilisra, egy másik pedig átformálta a stratégiáját, amit szükséges megfelelően lekövetnünk annak érdekében hogy a lehető legtöbb profitot tudjuk elérni. Volt olyan elemző aki az utolsó másfél héten már nem küldött tippet, Illetve egy másik aki kisebb veszteségben zárt. Szóval igy ismerve a háttértörténetet nem volt egy könnyű hónap, de mindjárt rendet vágok közöttük hogy a májust minimum 20 tét profittal zárjuk!

Apollón – Összes profit:
-143.88

Összegzés:

Mindig rendkívül bosszantó ha egy új tippadó érkezik, és nem hozza az elvárt profitot! Ezzel a mondattal csak annyi a gond hogy, ha megnézzük a tippadó korábbi profitjait, akkor láthatjuk, hogy akkor is előfordultak gyengébb időszakok, szóval simán benne van hogy az indulásnál épp nem a hegymenettel indulunk. Viszont azért az hogy mindkét új tenisz tippadó 0-ás profittal zárja a hónapot azért arra nem sok esély volt főleg úgy hogy, ők azért minden hónapban profitálni szoktak. A 3. új tippadó pedig veszteséggel indított… Értem én hogy ez statisztikailag előfordulhat, nade azért na de naaaa!!! Szóval emiatt egy kicsit dühös vagyok, hiszen -4,8 tét veszteséggel zártuk a hónapot ami azért nem annyira vészes, de ez a hónap ettől még extrém balszerencsésnek mondható. Habár pontosan tudjuk hogy az ingadozás normális és hogy nagy eséllyel a következő hónapot szép eredménnyel zárjuk! Természetesen aggodalomra semmi ok, mivel ez is a profi fogadás része, csak jelen esetben kicsit bosszantó hogy megfelelő eredmény nélkül zártuk az áprilist. Aki végig követte a hónapot az igényelje az 50%-os profitgaranciát, akinek pedig ez volt az első előfizetett csoportja az a 100%-osat! Profitgarancia részletek és igénylés: Link

Az Apollón csoport ismertetőjét és ajánlóját ebben a bejegyzésben találjátok: Link

 

Morpheus – Összes profit:
240.33

Összegzés:

Megérkezett Morpheus a nagypályás kosár guru! Így kezdődött a csoport promóciója még április 26.-án… Aki okos volt az már egyből kedvezményesen előfizetett még a promóció ideje alatt, és 4 nap alatt, el is csípett 5 tét profitot. Szóval a kezdés elég erősre sikeredett, és hasonló eredményeket várhatunk a jövőben is!  A csoport ajánlóját ebben a bejegyzésben olvashatjátok: Link

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...