Így építs fel magadnak több millió Forintos bankrollt!

Hírlevél, Stratégia, Fogadási alapismeretek

 Ha követed már egy ideje a SportingGods szolgáltatását és olvasod a hírleveleinket és blogbejegyzéseinket, akkor rendszeresen találkozhatsz olyan előfizetői visszajelzésekkel, akik azt írják, hogy a szolgáltatásunknak köszönhetően a profitjuk meghaladta az 1 Millió Forintot. Ráadásul a legtöbben egy minimális, 50-60 ezres bankrollal kezdtek! Félreértés ne essék, itt nem arról van szó, hogy véletlenül, behúznak egy óriás oddsos tippet és amiatt lett ekkora a nyereményük, hanem arról, hogy kisebb de fix tétmérettel (az ajánlott bankrollmenedzsmentet betartva) fogadtak, 1.9 odds körüli tippekre, amelyekkel összességében ilyen szép bankrollt lehet felépíteni. Tehát itt a nyeremény nem a szerencsének köszönhető, hanem a minőségi tippeknek, illetve egy profi tétkezelési stratégiának.

Ebben a blogbejegyzésben arról lesz szó, hogyan fogadj, illetve melyik fogadóirodákat használd, annak érdekében, hogy a lehető legtöbb profitot érd el. Ha pedig pontosan azt csinálod amit mondok, akkor több millió forintos bankrollt fogsz tudni magadnak felépíteni! A kérdés most már csak az, hogy TE hajlandó vagy-e pár millió Forintért elolvasni néhány blogbejegyzést és betartani néhány fogadási szabályt?!

Oké, tudom hogy sokan most azt mondják, hogy hiszem ha látom, vagy hogy visszajelzéseket bárki tud hamisítani, hiszen rengeteg átverés és csalás van mindenhol az interneten a sportfogadással kapcsolatban… Na, akkor aki kételkedik, vegye a fáradtságot és ellenőrizze le a hitelességünket! Ha az rengeteg szakmai blogbejegyzés, vagy a több mint 200 kifotózott előfizetői visszajelzés (Link) nem elég hiteles, akkor csatlakozz az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkhoz (Link), és NÉZD MEG A SAJÁT SZEMEDDEL! Először is olvass vissza minden egyes bejegyzést több hónapra visszamenőleg! Ott megtalálod a kiküldött ingyenes tippeket, a havi összegzőket az eredményekről, szavazásokat és minden egyebet, ami alátámasztja azt, hogy mi valóban profitot gyártunk az követőinknek. Ha ez még mindig nem győzött meg, akkor olvasd el az ingyenes csoportunk leírását és kezdd el követni az ott érkező tippeket. Látni fogod, hogy egész jó szériában vagyunk, hiszen sorozatban a 10. hónapot zártuk profittal (A 9. hónap sikeres hónap után készült blogbejegyzést itt találod: Link). Ezután fogadd a tippeket pontosan úgy, ahogyan azt leírtam, a tippek alatti fogadás segédletben! Úgy gondolom, ennek az eredménye már eléggé meggyőző lesz a számodra! 😉

A profitábilis sportfogadás első és legfontosabb lépése, hogy találj egy olyan szolgáltatást, ahol minőségi tippeket kapsz és persze az sem árt, ha olyasvalaki van a háttérben, aki maga is profi (nyereséges) sportfogadó, azaz meg tudja mutatni számodra azt, hogyan legyél te is eredményes ezen a területen. Ez a pont számodra pipa ✅, hiszen ha a fent leírtak szerint utána jártál mindennek, akkor mostanra már pontosan tudod, hogy jó helyen vagy!

A következő lépés pedig az, hogy megteremtsük azokat a feltételeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a lehető legjobb eredményeket érhesd el és profi módon fogadhass!A profi sportfogadás munkaeszköze a pénz, azaz ahhoz hogy optimális eredményt érj el, rendelkezned kell megfelelő kezdőtőkével azaz bankrollal. Ez az az összeg amit kizárólag sportfogadásra fogsz felhasználni. Erről bővebben a Fogadási útmutatóban olvashatsz, ami tulajdonképpen végigkalauzol téged az első lépéstől az utolsóig, szóval neked tényleg csak annyi a feladatod hogy olvass el mindent, kövesd az útmutatót és fogadd meg mielőbb a tippeket! Csak akkor nem leszel eredményes ha ezeket nem csinálod meg!

A kezdőtőke mellett természetesen szükségünk lesz egy nagyon jó fogadóirodára is! Sokaknak van “kedvenc” irodájuk, vagy épp a jó öreg tippmixre esküsznek, de vagy ott és úgy fogadsz ahogyan mondom vagy számodra a sportfogadás továbbra is csak egy költséges hobbi marad! Te döntesz! A pár éve írt blogbejegyzésem még mindig nagyon aktuális: A nagy Tippmix átverés: Link

Sok dolog van amiért szerethetünk egy-egy fogadóirodát, de úgy gondolom hogy a legfontosabb szempont az, hogy mennyire tudunk profitábilisan fogadni náluk! A legkönnyebben az alacsonyabb ligákban lehet profitálni, hiszen ott az irodák kevésbé tudják belőni az esélyeket, így szakértő sportelemzők tippjeivel, nagyon könnyedén építhetünk fel, egy több millió Forintos bankrollt. A két legfontosabb tényező az iroda kiválasztásánál a meccskínálat és az oddsok! A legnagyobb kínálattal a Bet365 és a 22Bet rendelkezik! Tehát ezekkel az irodákkal tudunk a legjobb mérkőzésekre fogadni, ahol nagy és gyors profitot tudunk elérni. Ezek az irodák viszont nem szeretik a tudatos, nyerő, profi sportfogadókat és mindent megtesznek azért, hogy távoltartsák ezeket a játékosokat. Ezt úgy tudják megoldani, hogy figyelik a fogadókat és különböző paraméterek alapján kiszűrik azokat, akik “gyanúsak” majd belimitálják a tétméretüket egy nagyon minimális összegre, amivel már nem éri meg tovább fogadni. A 22Bet-nél a tét limitálás mellett, az oddsokat is lerontják, azaz jóval gyengébb esélyeket adnak az adott illetőnek, mint a többieknek. A profi fogadók célja az, hogy lehetőleg minél több profitot hozzanak el a fogadóirodáktól, azaz megpróbálnak radar alatt maradni, hogy minél tovább fejhessék az adott irodát! Ha pedig limitálták őket átköltöznek egy másik irodához és folytatják amit korábban elkezdtek.

Elsőnek érdemes a Bet365 irodát választani, ahol egészen addig fogadunk, amíg azt nem mondja az iroda, hogy nem lát minket szívesen és belimitál. Az, hogy mikor limitál be az iroda, nagymértékben függ tőlünk is, hiszen ha nem teszünk meg mindent ennek elkerülése érdekében, akkor jóval előbb korlátozzák a tétméretünket, és jóval kevesebb profitot tudunk elérni! Mit kell tenned? Beregisztrálsz a Bet365 irodához, majd hitelesíted a számládat. Addig amíg ez nincs meg nem fogadsz! Feltöltöd a bankrollodat fogadószámládra (ha nagy bankrollod van, elég csak egy részét, a lényeg hogy legalább 40-50 tétnyi összeg fenn legyen, és ha szükséges utólag úgyis tudsz beküldeni). Ha ezzel megvagy, akkor választasz magadnak egy vagy több kisligás csoportot (Poszeidón, Zeusz, Artemisz) és minél gyorsabban megfogadod az ott érkező tippeket a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Biorobot üzemmódba kapcsolsz és gondolkodás nélkül fogadod a tippeket! 1. Megfogad! 2. Visszaellenőriz! 3. Telefon lezár! 1. Megfogad! 2. Visszaellenőriz! 3. Telefon lezár! 1. Megfogad! 2. Visszaellenőriz! 3. Telefon lezár! 1. Megfogad! 2. Visszaellenőriz! 3. Telefon lezár! 1. Megfogad! 2. Visszaellenőriz! 3. Telefon lezár! és így tovább! Semmi más dolgod nincs, minthogy a tippeket minél gyorsabban megfogadd, az leírt szabályok, illetve útmutatás szerint! 

Egy idő után azt veszed észre, hogy a bankrollod szépen elkezd növekedni, legalábbis ha mindent az útmutatók alapján csináltál. Amikor ezt meglátod, elkezd viszketni a tenyered és egy érzés kerít a hatalmába, amit úgy hívnak hogy mohóság! Itt van az a pont amikor eldől, hogy milliókat fogsz összehozni, vagy csak pár százezret! Ugyanis itt lehet elkövetni a legtöbb hibát, ami sok pénzedbe kerülhet. Ne feledd, a te legfontosabb feladatod, amellett hogy megfelelő minőségben megfogadd az érkező tippeket, szükséges elkerülnöd a fogadóiroda figyelmét, hiszen ha látja hogy ész nélkül lapátolod ki a pénzt, úgy hogy csak kis ligákat fogadsz és kb napi szinten emeled a tétméretet, akkor ő ezt nem fogja hagyni és rácsap a kezedre! Tehát a pénzt okosan kell kivenni, mivel minél később limitálnak, annál több pénzt tudsz kitalicskázni. Hogyan kerülik el a profi fogadók a limitálást? Erről bővebben ezen a linken olvashatsz! Az itt leírtakat pedig pontosan tartsd be, hiszen ezektől függ, hogy mennyire leszel eredményes a jövőben! Tipp: Fogadj nagy ligás tippeket is (Apollón, Héra, Élő tippek csoport) mivel ha csak a kis ligás tippekre mész rá az egyből feltűnik az irodáknak!

Egy idő után el fog érkezni az amit nagyon nem szeretnél, azaz megérkezik az üzenet a Bet365-től hogy korlátozzák a fogadásaidat. Ekkor két lehetőséged van: 1. Vagy regisztrálsz valakinek a nevére egy Bet365 irodát (Vagy már meglévő Bet365 számlát használsz), és azt használod. (Erről a leírást itt találod, de figyelj oda, hogy nagyon pontosan kövesd: Link) 2. Vagy továbblépsz egy másik fogadóirodára.

A Bet365 limitálás után kivesszük a pénzünket és csinálunk magunknak egy Eurós Skrill számlát. Kattints erre a linkre és pontosan kövesd az itt leírtakat! Rengeteg hibát lehet elkövetni a regisztrációkor ezért ne állj neki magadtól a regisztrációnak! Ha már van Skrilled akkor is olvasd el VÉGIG mert sok olyan információt írtam le, ami hasznos lehet a számodra! Ezután a Skrillel fogjuk mozgatni a pénzünket a fogadóirodák között! A Bet365-nél ugyan nem használható a Skrill befizetés opció, de szinte minden más irodánál igen.

Ha kész a Skrill számlánk, akkor feltöltjük rá a bankrollunkat és átköltözünk a 22Betre amelynél ugyancsak Euró pénznemet választottunk, hogy elkerüljük a váltási díjat. Itt tovább folytatjuk a ténykedésünket egészen addig, amíg itt is belimitálják a számlánkat! A regisztráció után, itt is az legyen az első dolgunk hogy verifikáljuk, azaz hitelesítsük a számlánkat! Igaz itt általában csak kiutalás előtt szokták kérni, de mi azért megcsináljuk előre hogy ez biztosan meglegyen. Ezután feltöltjük a korábban regisztrált Skrillről a bankrollunkat (nem muszáj az egészet, elég csak annyit amivel meg tudjuk fogadni a tippeket és ha szükséges később úgyis tudunk pár másodperc alatt beküldeni) Természetesen itt is ugyanúgy törekednünk kell arra, hogy elkerüljük a limitálást mint bármely európai típusú irodánál, ahol limitálják a nyerő sportfogadókat! Erről bővebben ezen a linken olvashatsz! Az itt leírtakat pedig pontosan tartsd be, hiszen ezektől függ, hogy mennyire leszel eredményes a jövőben!

Ha a 22Beten limitáltak akkor itt már nem érdemes más nevén fogadni a későbbiekben vagy épp valamelyik klón irodáját használni, mivel gyorsan összekötik őket és az új számlát is limitálni fogják. Kiküldjük a pénzünket a Skrillre, és jöhetnek az alternatív irodák!

Az alternatív irodák már nem rendelkeznek akkora kínálattal mint a 22Bet vagy a Bet365, ezért érdemes kettőt vagy hármat együtt használni, hogy minél nagyobb kínálatot le tudjunk fedni, illetve hogy maximalizáljuk a profitunkat. Kattints erre a Linkre és regisztrálj magadnak párat! Túl gondolni nem érdemes mivel előbb utóbb mindegyiket el fogod lőni, hiszen már ráéreztél, hogy ezekkel a minőségi tippekkel mennyire egyszerű profitálni! Persze valamivel macerásabb több irodát használni, de azért ha belegondolsz, akkor még így is könnyedén meg fogsz keresni jó pár százezer Forintot! Ami viszont nagyon fontos, hogy ezeknél az irodáknál a tétméreted maximum 15€ lehet! Ne feledd, a cél az hogy minél több pénzt elhozz, nem pedig az hogy minél előbb belimitálják a számládat! Ezeknél az irodáknál is az az első hogy verifikáld/hitelesítsd a számládat, amíg ez nincs meg ne fogadj! Ezen a linken a legtöbb irodánál megtalálod a regisztrációs útmutatót, ahol le van írva a hitelesítés és a befizetés folyamata is. Ezeket szóról szóra kövesd és semmiképp ne próbálj meg magadtól regisztrálni, mert folyton elrontotok valamit, ami kijavításában aztán engem kerestek és mivel az én időm is véges, ezért mindenkinek egyszerűbb ha követed a leírásokat. 

Miután kivégeztétek az összes általam ajánlott irodát és persze mindent pontosan úgy csináltatok ahogy leírtam, akkor rendelkezi fogtok kb 3000-6000€ bankrollal, amivel aztán a következő szintre léphettek! Jöhet a broker iroda Link, igaz ezt már a kiegészítő irodák mellett is el lehet indítani, hiszen a tippek egy kisebb részét itt is meg lehet fogadni. A Broker irodákkal inkább már a közepes és nagy ligás/piacos mérkőzéseket célozzuk meg! Miért érdemes a Broker irodához regisztrálni? Kattints erre a linkre és megtudod! Itt fogadva nagyobb bankrollra van szükségünk hiszen itt a tétméretünk jóval kisebb lesz a bankrollhoz képest. (0,2-0,5%) Ennek az oka az hogy a nagyobb ligáknál az irodák sokkal pontosabban lövik be az esélyeket az irodák hiszen rengeteg információ áll rendelkezésükre, nem úgy mint a kisebb ligáknál. Emiatt itt jóval nehezebb profitálni, és az ingadozások is sűrűbben fordulnak el. Éppen ezért óvatosabb tétméretkezelést kell alkalmaznunk, de mégis olyan tétméretet használva, ami még kisebb átlagprofit esetén is megfelelő eredményt biztosít a számunkra. A nagyligás csoportunk, az Apollón csoport, ami szinte már olyan rendszerese profitokat szállít mint a kis ligás csoportok, és a Héra csoport, amely leginkább a nagyobb ligás foci tippekre fókuszál. Illetve az Élő tippek csoport tippjei lesznek azok, amelyek még nagyon profitábilisan fogadhatóak a broker irodánál és ezekkel a csoportokkal együttesen már valóban komoly bevételre számíthatunk. Természetesen fontos megérteni, hogy a sportfogadás nem egy fix havi bevételt termel, hiszen a profit ingadozik, de minimális idő és energia befektetéssel, komoly nyereségre tehetünk szert pár hónap alatt.  

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...